Kanallık, Bilgi Akışı ve Bir Enerji Alıştırması – Konsey (Mesaj 196)

Sevgili Dostlar, bu hafta Konsey haftası oldu diyebiliriz! O kadar çok ihtiyaç duyulan cevaplar veriyorlar ki, elimden geldiğince etkin bir şekilde onları size ulaştırmaya çalışıyorum ve bıraktığınız yorumlardan da anlıyorum, bunlar sizlerin de soruları… Daha çevrilme ihtiyacında olan 25 adet civarında “cevaplar” var ve ben de bu hafta hiç yorum yapmadan sizlere iletmeye odaklanıyorum, sanırım daha birkaç hafta daha aralıklarla bu cevapları yayınlamaya devam edersek büyük çoğunluğu okumuş olacaksınız. Bugünkü sorular kısa kısa ama bana da sorduğunuz sorular. Örneğin ilk soru, kanallık sorusu bana çok sorulur, özellikle çalışmalar sırasında. Ve Ron’a katılıyorum, kanallık yaptıktan sonra geri dönüp ne yazdığına, ne söylediğine bakınca insan oldukça şaşırıyor. Ayrıca, son soruda Konsey çok basit ve çok güzel bir titreşim yükseltme alıştırması veriyor, bir kenara not almanızı ve denemenizi öneririm. Evet, okuyalım:

Michelle Constantine

Bugün birden fazla soru cevaplanıyor. İlk soruyu Konsey’in yönlendirmesiyle ben (Ron Head) cevaplıyorum.

Soru: “Kanal (Ron) onun aracılığıyla gelen rehberliği nasıl deneyimliyor? Ben, zihinsel bir sorunun ya da derin düşüncenin sonucu olarak çok çabuk geçen görüntüler veya fikirler deneyimliyorum, bunların hepsi neredeyse aynı zamanda oluşuyor. Bundan sonra, bir ‘zihinsel ses’ duyuyorum (bir kitaptan okurmuş gibi ama sadece zihnimde) ve bu ses gelmiş olan görüntü ve/veya fikirlerin şifresini çözerek onları düşünce-cümlelerine tercüme etmeye çalışıyor. Zihinsel ses bana seslenirken, benimle ilgili bir şey söylerken “Ben” yerine “Sen/Siz” diyor ve kendine de “Biz” ya da “Rehberler Kolektifi” diyor. Ron da buna benzer bir şey mi deneyimliyor?”

Cevap – Ron: Neredeyse tam olarak evet. Zaman içinde evrimleşti ve evrimleşmeye de devam ediyor. Ancak genellikle şöyle oluyor: İçimdeki ‘editör benliği’ analizden uzak tutmam gerekiyor. O yüzden önce kanallık sanki kopuk parçalar gibi geliyor. Eğer sorgulamaya başlarsam akış tamamen duruyor. Çoğunlukla imla hataları, vs. için mesajı yeniden okuduğumda, okuduğum beni şaşırtıyor.

Soru: “Bize bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederiz. Acaba kanallığı tetikleyen BİZİM CEVAP İHTİYACIMIZ mıdır?”

Cevap – Ron: Soru listesini hangisi bir bilgi akışı başlatacak diye okuduğumda, aldığım izlenim, evet, tamamen doğru. Ve Konsey’e soruyorum:

Cevap – Konsey: Kısmen doğru. Elbette söz konusu zamanda cevaplanmasına en çok ihtiyaç duyduğunuz bir soruyu cevaplayacağız. Biz bizi okuyanları bir bütün olarak görüyoruz ve buna göre yanıtlıyoruz. Ancak bizim de bir gündemimiz olduğu doğrudur. Buna geçmişte oldukça fazla değindik. Dikkatlerinizi ve anlayışınızı, benliğinizin gerçeğini kabul etme noktasına gelmenize ve potansiyellerinizi gerçekleştirmeye çekmek için buradayız. Bu yüzden, eğer doğrudan bütünün daha iyi anlaması ve kabulü için önemli ve temel bulduğumuz konulara bağlanmıyorsa, bu kanalın mesajlarını kişisel sorularınızı cevaplandırmak için kullanmıyoruz.

Soru: “Merhaba. İçimde çok güçlü bir his var ve bu hisse göre, bizlere oldukça fazla bilgi verildiği halde, geride tutulan parçalar da var. Yardımcı olabilecek o parçaları istemek için doğru zaman geldi mi? Eğer geldiyse, eksik parçaları da istiyorum.”

Cevap – Konsey: Herkese tüm bilgiler açıktır. Hatırlayın, ayrılık bir yanılsamadır. İlahi olanın herhangi bir şekilde bilmeyi istediğiniz herhangi bir bilgiyi sizden esirgemesinin hiçbir sebebi yoktur. Ancak şöyle bir gerçek de vardır, gelen bilgi bütün bir varlığınızdan geçerek size gelmektedir. Bunu anlamasanız da veya beğenmeseniz bile, siz olan Gerçek BENliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Yüksek Benliğiniz, Öz Benliğiniz) sizinle alakalı, uygun ve ihtiyacınız olan bilginin size ulaşmasını sağlar. Diğer bir deyişle, öncelik taşıyan önce gelir.

Örneğin, güncel durumunuzun sebebini ve bu durumdan nasıl öğrenebileceğinizi, nasıl faydalanabileceğinizi şimdi bilmeniz 1500 yıl önce nerede olduğunuz, ne yaptığınız konusundan çok daha önceliklidir. O hayatın bu hayatla çok çok az ilgisi olabilir. Ayrılıklar hakkında ne dediğimizi hatırlayın. Bu, sizin dışınızdaki birisi tarafından kontrol edilmiyor. Ancak varlığınızın bütünlüğünün gerçek olduğunun kabulü konusunda bir çözüme ulaşmalısınız. İlahi SİZ bir peri masalı değildir. Bilinç ve anlayışta yükseldikçe, bilme ya da deneyimleme yeteneğiniz olmayan hiçbir şey kalmayacak. Sizden başka kimse karar vermiyor. Ancak, egosal veya daha küçük, kısıtlı benlik, ayrı olduğu fikrini salıvermeli. Ve küçük benlik bunu pek de beğenmeyecek.

Soru: “Sevginiz için çok teşekkürler. Özellikle sabahları çok yoğun enerjiler hissediyorum. Fakat bazen günün daha sonraki saatlerinde enerjileri hissetmekte zorlanıyorum. Sıklıkla yediğim, sindirdiğim şeylerle ilgili enerjileri de hissetme becerisinin geldiğini hissediyorum. Gün içinde bu enerjilerin akışını geliştirmek için ne yapabilirim?”

Cevap – Konsey: Bir sürecin başlangıcını deneyimliyorsunuz. Bu cevapta “siz” dediğimizde bütün okuyucuları kastediyoruz.

İçinde bulunduğunuz enerjilerin değiştiğini, hem gücünü hem de frekansını yükselttiğini söylemiştik. Bununla herkesin ve her şeyin değiştiğini de söylemiştik. Bu değişimleri hissedebilenleri kutluyoruz. Bu fırsattan biraz daha faydalanabilmeniz için haydi gelin bununla ilgili biraz daha konuşalım.

Sabah ilk uyandığınızda, bunu hissetmek ve dikkatlerinizi buna yöneltmek oldukça kolay olacaktır. Günün getirdikleri dikkatinizi seyreltmeden en azından birkaç dakika enerjileri araştırmanızı öneriyoruz. Nerede hissediyorsunuz? Bu his neye benziyor? Daha fazla hissedebilir misiniz? Kendini bu enerjilere iyice daldırmanız (Mor Alev: Denize dalar gibi) mümkün mü? Bu sefer geçen seferkinden daha mı güçlü? Ne kadar süre hissedebiliyorsunuz?

Bu bir süreç. Hissetmediğiniz bir sabah da olabilir. Lütfen bunun için kendinizi AZARLAMAYIN. Gelişiyorsunuz. Geri dönecektir. Bu sizin can gücünüz. Bir yere gitmiyor. Sadece dikkatiniz zaman zaman farklı olabilir.

Ve bunu daha fazla ve daha fazla yaparken, bu hisle daha çok zaman geçirebildiğinizi de bulacaksınız. Fakat anlayın lütfen, bu sizin doğal haliniz olunca, daha az hissedebilirsiniz çünkü bu sizin normaliniz olacak, istisnanız değil. Ancak dikkatlerinizi ona verdiğinizde ve hissi hatırladığınızda istediğiniz zaman hissedebileceksiniz.

Fakat o noktada, pek çok başka şeyin de değişmiş olduğunu göreceksiniz. Kısa zaman önce devrelerinize kısa devre yaptırabilecek kadar çok enerjiyi tutabilmeye başladınız.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Sadece konsey cevapları değil diğer mesajlar da (melekler, ışık varlıkları imzalarıyla gelen hepsi) nerdeyse birebir cevap oluyor, halime, sorularıma vs. Bu yüzden sabah ilk iş Moralevi kontrol ediyorum. Ve elbette saygı şükran ve minnet duygularımı yeniden sunmaktan mutluyum… Moraleve, Moralev dostuna, kanallara, mesaj sahibine… içten teşekkürlerimle… 🙏

    http://www.moralev.com

    Liked by 1 kişi

  2. Gerçekten inanmıyorum. şükürler olsun.Çok Teşekkürler. mesaj yayınladığınızı görünce, Nasıl bir heyecan yaşıyorum bilemezsiniz.

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev, iyi ki varsınız 💜💜💜🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Çok çok teşekkür ederim Konsey’e, Ron Head’e ve bize ulaştırdığınız için size
    Benim merak ettiğim vegan yaşamakla ilgili bir mesajın gelip gelmediği. Ben vegan beslenmeye başladıktan sonra ciddi şekilde arınmış ve huzurlu hissettim kendimi. Teşekkür ederim
    Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  4. Ben de bazı zamanlar kendimi aşırı yüklenmiş hissediyorum. Mutluluk veya keder haline dönüşebilecek potansiyel bir enerji. Bu enerjiyle ne yapacağımı bilmiyorum. Eskiden çok eskiden sigara içip enerjimi düşürürdüm.

    Liked by 1 kişi

    1. Inanamiyorum! 3.yayinlanan soru benim direkt konseye degil ama Evrene kac haftadir surekli sordugum bir soruydu. Dusuncelerimdeki cumlelerin sirasi bile ayni! En onemlisi bu soruyu boyle oturup, tane tane, karsimda biri var gibi kucuk benligimle sormamistim, icimden her sabah,gun icinde ara ara ve bir sey yerken için için gecirmistim, taa derinlerden neredeyse meditatif bir halde. Pat diye daha ilk soru-cevapta karsima cikinca,hemde tipatip aynisi, şok oldum!

      Bugun ayrica buyuk bir mucize daha yasadim, derisi 2.-3.derece yanik(cok ciddi) olan bir dostumun, 1 gecede en az 3 gunluk iyilesme yolu katettigini gordum,pansuman icin acildiginda. Hucreleri x3 hizinda yenilenmisti(o farki anlayamadi ama ben hekim oldugum icin buyuk bir sok oldu) yani en iyi durumda bile EN erken 3.gunde gorecegimiz duruma 1.gunde gelmisti. Tum bunlar sifalandirma enerjileri ve sevginin gucuyle oldu. Ve zamanın da bir yanilsama oldugu bir kez daha anlasildi.

      Her sey ama her sey icin sukurler olsun.

      Sevgili Mor Alev cok tesekkurler,sen ve blog iyi ki varsiniz.

      Liked by 2 people

    2. Eckhart Tolle’nin acı beden tetiklenmesi dediği bir şey var. Var olmanın gücü kitabında anlatır. Ona benziyor sanki..
      Bu dediğin benim de kendimde farkettiğim bir şey. Kendimi spora yogaya falan vererek enerjimi faydalı şeylere kanalize ederek dengede kalabiliyorum. Belki sende de işe yarar.
      Farklı bir yöntem bulursan paylaş lütfen 🙏🏻🍀✨ kolay gelsin herkese 🙋🏻‍♂️

      Liked by 1 kişi

  5. Sevgili Mor Alev, sabah beş ile ilgili düşüncelerini sorabilir miyim?Bu saatte kalkıp çalışmak şu andaki hayatımız için daha yoğun bir yaratım enerjisi sunar mı? Dünyanın heryerinde saat aynı olmadığına göre..Sabah beş klübü diye bir eğitime katılmaya karar verdim ama sonra da zorlama yapılan şeyler egomuza mı hizmet ediyor diye kafam karıştı,

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Şebnem, bu kişiye göre değişir. Ben gün doğmadan ayakta olmayı ve o sessiz saatleri içime çekmeyi çok seviyorum. Sabah meditasyonumu uzun yıllardır şafaktan hemen önce yaparım. Ama bu bir tercih meselesi. İsterseniz iş çıkışı metrobüs durağındaki kalabalıkta da aynı şeyi yapabilirsiniz. Yaratımın ya da meditasyonun bir zaman kuralı yok. Amaç yaratım olmamalı, sabahı seviyorsanız, günün ilk ışıklarına her gün şahit olmak isterseniz bu harika bir şey. Yoksa sadece zorlama olarak kalır. Amaç, ne zaman olursa olsun anda bulunmak, anın keyfine varmak ve anda ne gelirse kabul etmek olsa daha iyi değil mi? Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

    2. Enteresan bir şekilde, hiç erken kalkmayı sevmezdim o yüzden enteresan diyorum, sabah beş altı arası kalkmaya başladım iki hafta önce 😄
      Bende de biraz emin olmamalar, yahu bu saatte daha güneş bile doğmadan manyak mıyım gibi iç görüşmeler 😜 oldu ama çok da verimli oluyo ya 😉😇

      Liked by 2 people

  6. Sevgili mor alev çok teşekkürler. Paylaşımlarınızı merakla takipteyim. Yazılanları bazen bütünüyle kalbimde hissederken bazen de bir kafa karışıklığı hissi ile kalıyorum ama yine de bir şekilde değiştiğimin farkındayım 🙏
    Bu kez de enerjilerin yoğunluğundan bahsetmişsiniz. Okurken yüzüme bir gülümseme yayıldı çünkü bendeki etki elime aldığım tüm elektronik eşyaların bozulması şeklinde oluyor. Özellikle sabah saatleri… Hatta eşim bugün benimle dalda geçti “arabaya binmesen de ben mi bıraksam işe seni acaba” diye ☺️ Değişim içindeyim ve şükür ki şikayetçi değişim. Sevgi’yle…

    Liked by 3 people

Yorumlar kapatıldı.