Melekler: Değişim ve Kayıp

Mihai Criste ArtSevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Biz sizi sevgimizle kucaklarken, bir nefes alın. Gerginlikleri, korkuları, üzüntüleri, kaygıları, öfkeleri ve stresi salıverin. Bizimle içinize soluk alın. Ve şimdi verin. Enerji gezegeninizde süratle dolaşıyor. Çoğu zaman eski korkuları, eski sorunları, çoktan çaresine bakmış olduğunuz şeyleri çok daha derin seviyelerden çıkarıp getiriyor.

Gezegeninizdeki en büyük korkulardan biri kayıptır. “Ya sevgilimi veya eşimi kaybedersem? Ya çocuğumu kaybedersem? Ya işimi kaybedersem? Ya evimi kaybedersem? Sağlığımı kaybedersem? Ya…?” Bu korkular, pek çok şekillerde sizi kontrol eden yeryüzüne ait yanılsama dünyasından temelini alır. Gerçek ise özgürlük sunar.

Bu form dünyasında sonsuza kadar süren bir şey olmadığı kesindir. Pek çoklarınız için bu gerçek, korkuyu açığa çıkarır oysa formun geçiciliği Yaratan’ın en büyük armağanlarından biridir.

Aynı hayatı, aynı şeylere sahip olarak, aynı şartlar altında sonsuza dek yaşadığınızı düşünebiliyor musunuz? Sıkıntıdan çıldırırdınız çünkü ruhun doğasında yaratmak vardır. Aynı rolü, aynı kişiliği sonsuza dek oynamayı ve asla taze başlangıçlar ve yeni bakış açıları deneme fırsatınız olmamasını zihninizde canlandırabilir misiniz? Şimdi ve sonsuza dek hep aynı insanları memnun eden aynı kişi kaldığınızı ve gelişecek hiçbir alanınızın olmadığını hayal edebilir misiniz?

Sevgililer, değişiklikler, ruhunuzun gerçek doğanızın çok daha büyük farkındalığına genişlemesine yol açar. Değişim sayesinde her yaşayan varlıkta, her hareketsiz nesnede, her ot sapında, her dağda, her hayvanda İlahi olanın pek çok yüzüne ve şekline şahit olursunuz; hepsi sadece TEK sevginin bedenlenmiş halidir. Yaratılış aynalarına bakarken, içinizdeki gerçek Benliğe dair çok daha büyük bir farkındalık geliştirirsiniz.

İlahi olana bakan pencereler hayatlarınız boyunca değişecektir ama onun ardındaki BİR kalıcıdır. İnsanlar gelip gidebilirler ama onları canlandıran İlahilik asla sizi terk etmeyecek. Bir şeyler gelip geçebilir ancak her ufak atom altı partikülde yaşayan sevgi, onları düzenleyen yaşam-veren esas, sizi asla terk edemez. Yaratılışın tamamını hareketlendiren sevginin ta kendisi BİRdir ve o size okyanuslar, ağaçlar, meltemler, dağlar ve en ufak tek hücreli hayvanlarda yaratıma girmiş sayısız gözlerden doğru bakıyor. Her düşüncede, her nefeste sadece BİR sevgi var.

Değişimden korkacağınız yerde onu tüm kalbinizle kucaklasanız, ruhunuz büyük bir özgürlük hissedecektir. Değişimin gelişip büyümenizin sonucu olduğuna güvenin – bireysel ve kolektif gelişiminizin. Değişimlerinizin sevgiyle sahiplenildiğinde, esasen çok daha bilinçli ve mutlu hayata yöneldiğine güvenin.

  • Genişlemiş farkındalığınıza artık uymayan kişiler gidebilir ya da kendiliğinden hayatınızdan uzaklaşabilir. Yeni ve uyumlu kişilerin size doğru çekilmesini bekleyin.
  • Sevdikleriniz yeryüzü formlarını terk edebilirler. Yeryüzündeki yolculuğunuza devam ederken, onların genişlemiş ruhlarının sizinle çalışması ve yönlendirmesi beklentisinde olun.
  • Bir şeyler kırılıp bozulabilir. Yeni, daha iyi ve daha rahat şeylerin hayatınıza çekilmesini bekleyin.
  • İşler gelip gidebilir. Anlayın ki siz onlara artık sığmıyorsunuz ve daha iyisine yönlendirileceksiniz.

Kaçınılmaz olarak bir şeyleri, insanları, işleri, vs. kaybedeceksiniz. Parayı hem kazanıp hem de vereceksiniz. Düşünceler gelip gidecek, kabullenmiş olduğunuz inançlar da değişime açık. Olduğunuzu düşündüğünüz kişi bile, siz ruhani farkındalığa giden aşamalı yolda ilerlerken yaşamınız boyunca kasılıp ufalacak ve sonra genişleyecek. (Mor Alev: Nefes alıp verirken yaptığımız gibi)

Değişim, üç boyutlu dünyanızdaki hayatın doğasıdır. Geçmişe “tutunmak” yerine, eğer üzgünseniz yasınızı tutun, değişiklikleri elinizden gelen en iyi şekilde kucaklayın ve ruhunuzun genişleyip gelişen doğasından dolayı, hayatlarınıza gelmeye çalışan sevginin çok daha büyük ifadelerinin beklentisinde olun.

Değişim kaçınılmazdır. Sevgi kalıcı ve süreklidir.

Kayıptan korktuğunuzda, kendinize hatırlatın:

“Tüm ruhlarda yaşayan BİR’i kaybetme olasılığım yok. Yaratılışta yaşayan Sevgiyi kaybetmem mümkün değil. Şekiller değişebilir ancak tüm şeylerde ve varlıklarda aradığım TEK SEVGİ, her zaman benimdir.”

Bu gerçek, sevgililer, asla değişmeyecektir.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers’a ve Meleklere  bu mesaj için çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com) 


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

5 comments

  1. Sevdikleri kaybetmek düşüncesi bile cok acı… olaylara bu kadar geniş perspektiften bakabilmek çok zor ama imkansız degil. Birkaç gündür yoğun stres altindayim ve ikidir rüyamda babamı görüyorum. Yazıda da belirttıgi gibi… ama vermek istedigi mesaji alamiyorum.

    Liked by 1 kişi

  2. merhabalar
    ben de iki gundur ayni durumdayim ilk gece babami (hayatta degil)gordum dun gece de ananemi(hayatta) aglayarak uyaniyorum . Sayfayi acip okuyunca mesaji aldim boyle olunca kendimi anten gibi hissediyorum 🙂

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev, değişim benim içimde öyle hızlı gerçekleşiyor ki, şuan etrafımda bugüne kadar katlandığım olaylar, insanlar bana dayanılmaz geliyor. Değişimi kabul ediyorum lakin, içine saplandığım çift yönlü baskılardan kurtulmamın yolunun olmadığını görüp gittikçe karanlıklara çekiliyorum. Ruhuma herşeyin bedeli var algısı mı yerleşmiş de, ileriye yapacağım bir hamle, bana diğer taraftan başka bir esaret sunuyor?…Yorgunum, umut etmek istiyorum ama daha umut ederken ve bunu sevdiğim bi insanla paylaşınca, bana karşı taraftan başka bir baskı geliyor.Hep böyle mi gidecek diye haykırmak isterken bu yazıyı okudum. Hiç olmazsa çığlığım sustu içerde ama umut ışığı henüz belirmedi…

    Beğen

    1. Sevgili Birisi, siz sizsiniz. Başkalarının ne dediği önemli değil. Sizin nasıl hissettiğiniz önemli. Önce kendi kendinize dediklerinizi dinleyin, büyük ihtimalle siz de sizi kısıtlıyorsunuz, bundan vazgeçmeye çalışın. Çevrenizdekiler de buna uyum sağlayacaktır. Sevgilerle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.