Yaratan Benliğimizi İçimize Demirlememiz Gerçekten Mümkün mü? – Konsey (Mesaj 194)

Euphoria Bliss - Mixed media artist unknown“Sevgili Konsey, uzun yıllardır spiritüel yolda yürüyorum ve öyle bir noktaya geldim ki, gelip geçici anlar yerine artık güvenle Yaratan benliğimde hissetmeyi çok istiyorum. Hala bu hayatta yaşarken ve bu boyuttaki deneyimin bir parçası olan “perdenin” ardındayken, Yaratan benliğini fiziksel varlığına demirlemek gerçekten mümkün mü? Bu perdeyi nasıl açarız?”

Çekirdek konuya dokundunuz. Cevaba başlamadan önce, içten tebriklerimizi ve takdirimizi sunmak isteriz. Gerçek bir hakikati arayansınız. Buna değer verin, kalbinizde yaşatın ve kendinizi sorgulamaya başladığınızda hatırlayın. Bildiğinizden çok daha fazlasısınız.

Kişi yüz yüze geldiğinde aşılması imkânsız gibi görünen bazı kısıtlamalar vardır. Fakat bunlar sadece görünüşte kısıtlamalardır. Ve sorunuz da bize, çoğunuz için, en adanmış şekilde arayışta olanlarınız için bile, inanılması, hatta düşünülmesi imkânsız gibi görünecek birtakım açıklamalar yapma fırsatı veriyor. Fakat, sadece bir ihtimal doğru olabilecekleri fikriyle bile yaşamaya başlarsanız, deneyiminiz değişecektir. Bir diğer deyişle, kutsal ruh, sizin kutsal ruhunuz sizi yarı yolda karşılayacaktır.

Lütfen anlayın, siz buradasınız ve arıyorsunuz çünkü en yüksek benliğiniz bulmanızı istiyor. Bununla beraber, en yüksek benliğiniz bir başka yerde tırnak törpülemiyor veya bir tur daha golf oynamıyor. O, izin verdiğiniz kadar tam katılımda.

Şimdi, izninizle açıklayalım, siz pek çok ayrı parçaya bölünmüş bir varlık değilsiniz. Fiziksel benliğinizden, duygusal, astral, zihinsel, enerji bedenlerinizden, ruhunuzdan, ilahi benliğinizden bahsedebiliriz. Ancak bunlar sadece öğretme ve iletişim araçlarıdır. Gerçek BEN görüldüğünde, hissedildiğinde, algılandığında bir bütündür. Devasadır. Konuşulamayacak kadar güzeldir. Gerçekte olduğunuz şeydir.

Ortalıkta gezinebilmek için giydiğiniz ve bazılarının etten kıyafet dediği şey de onun bir parçasıdır. Ve kolektifin bir parçası olarak devasa miktarlarda bilgiyi kabul etmiştir ve hepsi tarihidir ve neredeyse hepsi yanılgılarla doludur.

En görünür örnek şudur; herhangi bir çeşit ilahi varlık olmadığınızı, olmayacağınızı, olabileceğinizi düşünmemeniz gerektiğinizi kabul ettiniz. Tanrı artık insanlarla konuşmuyor. Dünyanın çok büyük parçalarında, yaratılırken bir parçanız olan en harika armağanların-yeteneklerin günah olduğu, onlara bakılmaması veya konuşulmaması gerektiği öğretiliyor.

Bu da bizi sorunuzun en kritik noktasına getiriyor ve biz de onu şöyle cevaplayacağız: Konu sizin güvenle Yaratan benliğinizde olmamanız değildir. Biliyoruz ki zihinsel olarak anlıyorsunuz, zaten başka yerde olamazsınız. Yaratan’ın dışında ne kimse ne de hiçbir şey bulunabilir, bu mümkün değildir. Ancak bu gerçeği deneyimlemiyorsunuz. Neden?

Bu konuda kitaplar var ama bugün kısa cevabı alacaksınız. Buna izin vermeyeceksiniz. Bundan korkuyorsunuz. Ve mümkün olmadığını kabul ettiniz. Kabul etmeye şartlandırıldığınız ölçütlere göre kendinizi yargılıyorsunuz. Kabul ettiniz çünkü, bunun ötesinde gerçekten sizin için ne anlama geleceğini göremiyorsunuz. Şimdi, kabul etmeniz demek, en yüksek tepeye tırmanıp ilan etmek zorundasınız anlamına gelmiyor.

O yüzden, şimdi neyin olası olduğunu konuşalım.

Söylemiş, yapmış olduğunuz veya yapabilecek, söyleyebilecek olduğunuzu düşündüğünüz her şey ama her şey için kendinizi bağışlayabilirseniz, değişim gelecektir. İlahi yönlerinizi burnunuz kadar gerçek, hisleriniz kadar yakın olduğunu bilirseniz, değişim gelecektir. Bunun için umut etmeyin. Bunun için Yaratan’a yalvarmayın. Olmasına güvenin. Beklenti içinde olun. Bunun böyle olacağına söz veren tarihi yazılar bulmakta zorlanmayacaksınız. “Yapmış olduğum her şeyi siz de yapacaksınız ve daha da fazlasını”

Şimdi, fiziksel bedenleriniz henüz varlığınızın en yüksek frekanslarını taşıyabilecek kapasitede değil. Güncelleniyorsunuz ama henüz bu noktaya ulaşmadınız. Ancak, adına Yüksek Benlik dediğiniz varoluşun varlığını hissetmekte oldukça da yeteneklisiniz. O hissi arayın. Ve hissettiğinizde, algıladığınızda onu tanıyıp onaylayın. O his geçince de kendinizi azarlamayın. Bir işlemin içinden geçiyorsunuz. Onun döneceğini kabul edin. Hem gücünün hem de süresinin gelişeceğini kabul edin. Ve kendinizi kendinizle ölçün, olması gerekenle değil. Çünkü size söz veriyoruz, “olması gerekenleri” düşünebileceğiniz her şeyden fazla aşacaksınız. İşte bulunduğunuz yer budur. Olduğunuz zaman da budur. Neredeyse hepiniz bu şeylerin gerçekliğini deneyimleyeceksiniz ve eğer izin verirseniz bu yaşamınızda. Bazıları geçiş yapacaklar ama onun farkında olacaklar. Eğer seçerlerse sadece hemen geri gelecekler ve   çok çabuk keyfini çıkartacaklar.

Bu konuya seslenme fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Eğer okurların bu konu hakkında soruları olursa, cevaplandırmaktan büyük bir mutluluk duyacağız. İyi günler.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

17 comments

  1. Çok teşekkürler bu güzel yazı için beni rahatsız eden bir durum sizinle paylaşmak istiyorum son 1 aydır her şey den uzaklaşamak isteğimin sebebini çözemedim sadece kendi içime çekildiğimin farkındayım bunun sebebi ne olabilir bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu çünkü
    Dostlarımdan dağhi uzaklaşıyorum böyle giderse tek başıma kalacağım 60 yaş sendromu mu yoksa diye de düşünüyorum sevgi ve saygılarımla.

    Liked by 2 people

  2. Yaratımların gerçekleşmesi konusunda (özellikle algıladığı zaman çok yavaş ilerliyor uçuş gibi geliyor) bazı zamanlarda iniş çıkışlar yaşasam da OL’ana güvenmeyi öğrenme sürecini bir bebeğin emekleyip yürümeyi öğrenme sürecine benzetiyorum.
    Çalışmaya devam 😊
    Ve her gün şükür sebebimsin Mor Alev 🙏
    Sizi konseyi melekleri aracılar ve hepimizi çok seviyorum ❤️

    Liked by 2 people

  3. İşte sorularımın yanıtı!Teşekkür ederim Konsey!Teşekkür ederim Mor Alev!😊Demek ki güncellemeden sonra herşey gelişecek👍Yani gerilemedik yükseldik😊Allah’ın sevgisini hissetme vakti geliyor ohhh beee😊❤️

    Liked by 2 people

  4. Sevgili Moralev harikasın uzun zamandır bu sorularlayım. Ne yapmalıyım diye düşünüyordum hep 2 gündür aklımdaki soruları burada okuyorum ve cevapları.Konseye çok teşekkür ederim bilgiler tam zamanında. İyi ki sizde varsınız 🙏💜

    Liked by 3 people

  5. Yaratan’ın dışında ne kimse ne de hiçbir şey bulunabilir, bu mümkün değildir. Ancak bu gerçeği deneyimlemiyorsunuz. Neden?

    “Bu konuda kitaplar var”

    Bu kitaplarin ne oldugunu paylasir misiniz.

    Tesekkurler.

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Hülya, bu konuda pek çok kitap var, özellikle de günümüzde sayısız diyebiliriz… Konsey belli bir kitap adı vermiyor, herkesin kendine göre bir yolu ve yöntemi var. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  6. Kafamdaki sorulara en net cevaplar tam da ihtiyacım olan zamanda Mor Alev ve aracılar kaynağıyla geliyor..desteğiniz için milyonlarca teşekkür…bu günkü yazıda belirtilen söylemiş, yapmış olduğunuz veya yapabilecek, söyleyebilecek olduğunuzu düşündüğünüz herşey için kendinizi bağışlayabilirseniz değişim gelecektir..kısmını biraz açabilir misiniz lütfen..Çok teşekkürler..iyi ki varsınız

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili İpek, kendinizi koşulsuz sevin ve kendinizi bağışlayın diyor. Çünkü hata yok, pişmanlık yok. Hepsi yanılsama. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  7. “Bazıları geçiş yapacaklar ama onun farkında olacaklar. Eğer seçerlerse sadece hemen geri gelecekler ve çok çabuk keyfini çıkartacaklar.” son paragraftan bir önceki son satırlar bunlar, anlamadım? 🤭

    http://www.moralev.com

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Zübeyde, bazı insanlar yükselişi yaşamadan ölecekler ama farkında olacaklar. Ve sonra eğer isterlerse yepyeni bedende bu yeni bilinci yaşamaya gelecekler diyor. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  8. ” Ancak, adına Yüksek Benlik dediğiniz varoluşun varlığını hissetmekte oldukça da yeteneklisiniz. O hissi arayın. Ve hissettiğinizde, algıladığınızda onu tanıyıp onaylayın”. Bu his birden bire başka bir yerde başka biri olmak gibi bir his mi? Yani tamamen başka bir hayatta başka biri olmak gibi muhteşem bir his. Bazen bir saniyeliğine gelip gidiyor. Uzatmak için ne yapmalıyım bilmiyorum. Teşekkürler, sevgiler

    Beğen

    1. Sevgili Melis, benim deneyimlerime göre bu his başkası gibi olmak değil de, kendini bütünüyle kabul edip sevmek ve böylece çok daha büyük ve gelişen, ilerleyen varlık olarak hissetmek, içinden ve dışından sınırsız sevgi akması, sonsuz saadet diyebileceğim bir hisse teslim olmak ve bunu başkası olmadan, sadece kendin olarak, hiçbir şey değiştirmeden zaten olduğunu bilmek diye tarif edebilirim. Gerçekte mükemmeliz ve başkası olmaya ihtiyacımız yok. Bugün yayınladığım Konsey mesajı hissi uzatma konusunda bir egzersiz veriyor, o yüzden yorumunuzu cevaplamayı biraz beklettim. Sevgiler

      Liked by 1 kişi

      1. Merhaba sevgili Mor Alev. Evet aslında yanlış ifade ettim. Tabi ki bir başkası gibi değil, ama daha önce hiç hissetmediğim bir his demek istedim. Yani başıma gelen en güzel şeyden sonra bile hissetmediğim kadar güzel bir his 🙂 Tek istediğim o hissin hangi anıya ait olduğunu bulmak aslında 🙂 teşekkürler, sevgiler.

        Liked by 1 kişi

  9. Sanki biraz daha farkınlık kazansam zihinsel olarak gittiğim yerlere ruhen de gidip brahmana kavuşacak gibiyim. Şimdi o tarihi kitapları hayatıma davet ediyorum. Cevap olma aracılığın için teşekkürler Mor Alev🔥

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.