Hücresel Moloz ve Çamur Gidiyor

Regeneration - Amanda SageSevgililer,

Belki biraz bulanık, sisli hissediyorsunuz ya da öyle hissedeceksiniz. Çünkü önünüzdeki günlerde sizi 3D çağları boyunca rahatsız etmiş olan hücresel hafızanızı arındıracaksınız.

Pek çoklarınız sızlanacak, arındırdınız, temizlediniz ve temizlediniz. Evet, aynen öyle yaptınız. Gerçekte, siz bu hayata giriş yapmadan önce sizin ya da bizim mümkün olduğunu düşündüğümüzden çok daha fazlasını arındırdınız.

Bu, kendinizi daha iyi tanımanız için gerçekleşen bir fiziksel arınmadır. Hücrelerinizi katmanlarca moloz ve çamur altında ışıldarken hayal edin – doğada elmasın bulunduğu gibi. Çünkü bir elmas elmastır, ister çamura bulanmış, ister cilalanıp parlatılmış olsun.

İşte çağlar boyu hücreleriniz de bu durumdaydı. Kendinize ışıklara ait olma izni verene dek, içiniz orada ve şurada birkaç ışıltı taşıyan gri-kahve kitleye dönüşene kadar bir hücre işini bitirdiğinde aynı çamurun içine yeni hücreleriniz yerleşti.

Kitlesel olarak varlığınızın bir seviyesini daha temizlemeye karar verdiniz – içinizdeki hücreleri. İşte bundan dolayı varlığınız önümüzdeki günler ya da haftalarda dinlenme aşamasında olacak. Bu dönemde, gün içinde ilerlerken tarihleri, hareketleri, motivasyonları unutabilirsiniz. Bu daha sakar veya kazalara açık olacaksınız anlamına gelmiyor ama normalde günün odaklanmaya alıştığınız anlarında düşüncelerinizin gezinip durduğunu görebilirsiniz. İsimler, tarihler, yerler unutulacak ve bunu da bir şekilde oldukça komik bulacaksınız.

Elmas varlığınız tüm ışıltısıyla içeride ve o da varoluşunu ilan ediyor. Özlemini duymuş olduğunuz bir şey ama nasıl ulaşacağınızı bilmediğiniz. Moloz ve çamurun altında olduğunu bilmediğinizde, nasıl kişisel elmas hücrelerinizi açığa çıkarırdınız?

İşte böylece, fiziksel aleminizde yeni sizin parçalarını tamamlıyorsunuz. Bu, 3D iken veya bu zamandan önce yapamadığınız bir şey, çünkü Evrenlerin kitlesel isteğinize cevap verecek enerjileri göndermesi gerekiyordu.

Sonuç, bir zamanlar olduğundan çok daha hızlı fiziksel şifalanma olacak çünkü istediğinizde hücresel benliğinize çok daha berrak mesajlar alacaksınız. Bu Evrensel geçiş için en önemlisi, varlığınızın içte ve dışta ışıldamasıdır.

Aylar aylar önce, sizde bir parıltı olduğunu ve etkileşimde olduğunuz insanların bunu ya korkutucu ya da çekici bulacağını bildirmiştik. Şimdi parıltınız içte ve dışta. Artık hücrelerinize onların ihtiyaç ya da durumlarını anlamak için yalvarmak zorunda değilsiniz. Artık içinizdeki işlemlerin becerilerinizin dışında olduğundan dolayı korkmak zorunda değilsiniz.

Hücresel çamurunuzla yaşadığınız halinizde bile 5D ve ötesi olabilmenize rağmen, kitlesel olarak derin arınma istediniz. İşte bundan dolayı korku dolu hatıralarınız ya geçmişte kaldı ya da soluklaşıyor. Ve böylece iç işlemleriniz de sizin için artık bir gizem olmayacak, çünkü siz de yakında berrak bir radyo sinyali haline geleceksiniz, hem içinizde hem de dışınızda.

Özenle ve sebatla duygusal ve ruhani varlıklarınızı arındırmak için çalıştınız. Bu da sizi mümkün olabileceğine bile hiç inanmamış olduğunuz manzaralara ve olaylar dizisine açtı. İşte iç hücresel yapınız için de böyle olacaktır. Aradaki fark ise, bu arınmanın yumuşaklığı hatta eğlenceli olmasıdır.

İstediğiniz kadar berrak düşünceli olmadığınız için kendinizi yargılamak istiyorsunuz, ancak bunu yapmak büyük ihtimalle anlamsızlaşıyor çünkü durumdaki mizahı hissedebiliyorsunuz.

Eğer hücresel yapınızı en başında ya da aylar önce arındırmış olsaydınız, 3D yargılama alışkanlığınız derhal mücadeleye atlayacak ve içinizde öfke ya da korku yaratacaktı. Şimdi öz-sevgi ile tamamen sarmalandığınıza göre, bulanıklığınız için kendinizi beğenmemeye çalışsanız bile, bunu zor buluyorsunuz. Tıpkı yeni yürümeye başlayan bir çocuğu kendisi olduğu için beğenmemenin zor olması gibi. Kendinizi bununla eğlenirken veya şaşırmış bulabilirsiniz ama hatalı veya kötü bulmayacaksınız.

Bu hücresel temizlik varlığınızın tüm parçalarıyla açık iletişimde olmanıza izin veriyor. Bir yan etkisi ise daha da fazla ışık olacaktır. Dış varlığınızı, duygusal bilişinizi, ruhani neşe-keyif-coşkunuzu ve şimdi de elmas hücresel yapınızı harmanlayan bir ışık.

Siz gerçekten de Evrenlerin ışığısınız.

Bu mesajı okuyan bazılarınız henüz 5D veya ötesi olmadığınızı iddia edeceksiniz. Bu sizin hakkınızdır. İstediğiniz kadar somurtabilir, sızlanabilir ya da kendinizi yargılayabilirsiniz. Öyle bile olsa, birisi size sevgiyle ya da hayranlıkla yaklaştığında 3D ihtiyacınız olan saklanma, bir sığınağa kaçışma alışkanlığınıza rağmen, ışıltınız kendini gösterecek.

Artık saklanamazsınız. Kendi kendinizi ifşa ettiniz. Şimdi kendinizi ve güçlerinizi bütünüyle kabul etme zamanınız geldi. Çünkü kendinize sahip çıkma ve ilan etme cüreti göstermemeniz bile o parlak, sevecen ışıldamanızı değiştirmeyecek. Öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2019  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

9 comments

  1. Şu an gözyaşlarına boğulmuş durumdayım. İliklerime kadar hissettim. Teşekkür ederim ❤️🙏🏻

    Liked by 4 people

  2. Sevgili Mor Alev 💜
    Hayal edemeyeceğim kadar huzurluyum 🙏🏼 İnsanlara göstermekten utandığım hep sakladığım öfkem gitti
    Hep merak etmiştim, öfkesiz olmak nasıl birşey diye. Kuş gibi hafifledim. “Artık ben de herkes gibiyim” duygusundayım. “Herkes kadar öfkem olabilir belki.
    Anladığım şu: yıllardır gittiğim tüm eğitimler, aslında öfkemden kurtulmak içinmiş. En büyük engelim buymuş. Şükürler olsun 💜
    Umarım geçici değildir 😂

    Liked by 5 people

  3. “İşte bundan dolayı korku dolu hatıralarınız ya geçmişte kaldı ya da soluklaşıyor.” ya devamlı bunları hatırlatmaya, işlemeye çalışanlar?

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Şebnem, siz kendi düşüncelerine, değerlerine, sağduyusuna ve hislerine sahip bir yetişkinsiniz. Siz kendi hayatınızın yöneticisisiniz. Diğerleri de öyle. Neye odaklanmayı seçiyorsunuz? Nasıl karar veriyorsunuz? Sizi kimin/neyin yönettiğine inanıyorsunuz? Bunlar önemli sorular ve bu platformda bıkmadan, sıkılmadan bu konular işleniyor: Özgür irademiz ve yanında gelen kendi hayatımızın sorumluluğunu kendimizin taşıdığı bilinci. Sevgilerimle

      Liked by 4 people

  4. Bedensel guncellemenin keyifli bir kafa karisikligi, uyusuklugu oldu bende. Keyifli diyorum cunku eskisi gibi korkup ofkelenemiyorum,kendimi silkelen! diye sertce uyaramiyorum. Dun, kabul etmekten cok korktugum bir kimligimi kabul etmek zorunda da kaldim, korkumun nedeni “ben bu kadar ozel biri olamam,beni egoist yapmasindan korkarim” gibi biseydi. Ama simdi tam hatirlamiyorum bile,daha dune kadar benle olan uyduruk şartimi! Kanatlarim goge acildi ve uctum bir kere,artik hic ucmamis gibi olamam/olamayiz. Hepimizi cok seviyorum,hepimiz ayniyiz biriz. Tesekkurler Mor Alev ve Brenda Hoffman

    Liked by 3 people

  5. Evet, biraz tembelim 😉 ve yapmam gereken bir sorumluluk olmasına rağmen çabucak baslayamiyorum. Evet son zamanlarda akıştan biraz koptum ve meditasyona girebilmekten anda kalabilmekten biraz uzağım. 😄 Ve evet sevgiyi iyiliği mutluluğu paylaşabileceğim, birbirimizin yükselişine ve doğru yolda ilerleyisine katkıda bulunabilecegimiz bir hayat arkadaşım henüz yok. 😃 Fakat hepsini ama hepsini sifalandirmayi seçiyorum 😀Andaki durumu ve olmuş olanı sevgi ve neşe keyif coşkuyla kabul ediyorum. Ve yazmakta birazcık zorlansam da, iyi, saf ve temiz bir niyetle diyorum ki kendimi de olduğum gibi kabul ediyorum. 😄Merhametlilerin En Merhametlisi’nin yardımı ve izniyle. Şükürler olsun. ✨💖✨
    Sevgili dostlar, burayı okuyanlar, hanımefendiler, beyefendiler, canlar! 😃 Sizlere de kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Mutluluk, huzur, rahatlik, sağlık, bolluk, neşe, şevk, iyilik, dostluk ve O ‘nun merhameti hep sizinle olsun. Bir değil bin kere yaşamaya değer bir hayatınız olsun. Her ne dileğiniz varsa daha fazlası kabul olsun. İyi ki varsınız. İyi ki varız! Şükürler olsun. 😄
    ❤💛💚💙💜 ✨🌟✨

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.