2019 Balık Yeni Ayı: İlham Akışı – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

 

The awakening - artist not found

Sevgili Dostlar, bazen en son söylenecek şeyi en başa almak ve sonra açıklamak daha iyidir. Bu, öyle bir yeni ay. Yepyeni bir doğum kanalına giriş yaptık. Mart ayının tamamında en olumlu, en katılımcı şekilde AKIŞTA KALMAYA ve kendimizi İLHAM AKIŞINA AÇMAYA çağrılıyoruz. Ve ilham akışı bazen sarsıcı olabilir. Gerçekliğimizi baştan sona değiştirebilir. Detaylandıralım;

Yeni Doğum Kanalı, Yeni Enerji Tüneli:

Üç büyük dış gezegen, yani dönüştürücü grup, Uranüs, Plüton ve Neptün bu yeni ay çok güçlü. Bu enerji bizleri değiştirmeden bırakmayacak. 2020’deki büyük Oğlak kümelenmesine doğru ilerlerken oldukça uzun bir yoğun dönüşüm enerjisi tüneline de giriş yaptık. İlk işaretimiz ise Pazar günkü 3-3-3 kapısıydı.

Merkür’ün Mesajı:

Merkür bir gün önce Balık’ın son derecesinde durdu ve gerilemeye başlıyor. Tam Omega derecesinde, ejderhanın kuyruğunu yediği noktada. Olabilecek en karmik nokta. Bu, duygusal bir gerileme. Gözyaşları olabilir, duygular seller gibi akabilir. Su, duygusal arınma getirir, temizler ve sonra da yaşam verir. Merkür Balık’ın 30-15 arasındaki derecelerini aktive edecek. Akıntıya karşı kürek çekmek hiçbir zaman önerilen bir şey değildir ama özellikle bu gerilemede lütfen, akışa güvenin!

Ve ne düşündüğünüze özen gösterin. Geçen hafta konuşmuş olduğumuz gibi bu gerilemede düşündüğümüz şey oluyoruz. Sabian sembolü: “Surata benzeyen dev kayayı ideali haline getiren çocuk, büyüdüğünde onun bedenlenmiş hali olur”

Dünya Ekseninde Chiron:

Chiron, Koç’un ilk derecesinde. Dünyayı sallayan derece. Neredeyse Merkür’ün gerileme hareketiyle birleşmiş durumda. Dikkatlerimizi orijinal yaramıza çekiyor. En derin yaramız. İlklerin ilki. Çok güçlü bir pozisyon, devasa şifa potansiyeli. Kişisel yaralar da çok önemli ve şifaya açık bu ay. Fakat benim aklıma gelen insanlığın ilk acısı oluyor. Cennetten atıldığımıza inandık, eksik olduğumuza inandık, Yaratan’ın bizi tekrar sevmesi için neredeyse yapmadığımız şey kalmadı. Oysa, hiçbir yerden atılmamıştık ve koşulsuz seviliyorduk. Bu bilgiyi bilmek yetmiyor, biliyorsunuz. İçselleştirmek için ideal zamandayız. Hissedin dostlar, acının içinden geçerken aslında acının da yalan olduğunu hissedin. Kendimiz yazdık, kendimiz oynadık.

Uranüs Boğa’da:

Hepsi bir arada olur değil mi?! Elektrik yüklü Uranüs, yeni aydan birkaç saat önce dünyanın Yaşam Ağacını aktive ediyor. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Büyük güncelleme başladı. Yeni program indiriliyor. Eskisi? Bir sürü “aç, kapa, aç, kapa” dan sonra atılıp gidecek.  Hatırlanmayacak bile! Belki tarih kitaplarında okurlar geleceğin çocukları ve bizim şimdi orta çağ sistemlerine baktığımız gibi şaşırırlar. “Banka diye bir şey varmış! İnanılmaz çöp üretiyorlarmış! Fosil yakıt kullanıyorlarmış! Nasıl nefes alıyorlardı acaba? Verimli topraklara binalar dikmişler! Gerçekten çok cahillermiş!” Detaylar bu bağlantıda.

Plüton-Eris Karesi:

Plüton Eris’le mükemmel kareden sadece bir derece uzakta. Ancak bu etkinin haftalardır devam ettiğini söylemeye de gerek yok sanırım, zaten görüyorsunuz medyada ve kendi hayatınızda. Dişi Savaşçı Eris, hayat amaçlarımızı, ruhumuzun orijinal niyetini destekliyor ve dokunduğu her şeyi büyütüyor. Plüton’u da değiştiriyor. Daha fazla dişi enerji, daha fazla isyan! 8 Mart kadınlar gününe dikkat edin, kötü anlamda söylemiyorum. Bir bakın, nasıl bilgiler ifşa olacak, kimler açığa çıkacak ve dişinin eşitlik arzusunu nasıl göreceğiz. Dişi enerji sadece Eris sayesinde değil, dişi bir burç olan Boğa’nın da Uranüs’le ilk günlerini geçirmesiyle elektriklenecektir! Ve iki çok güçlü “doğrucu” Eris ve Plüton kare yapınca, açığa çıkan skandalların sayısını bilemeyebiliriz.

Pisces - Stephanie Pul-Mun LawNeptün Etkisi:

Geldik bu yeni ayın en önemli etkisine… Yeni ayın hemen yanında Neptün kendi burcu Balık’ta. Geçen gün söylemiştim ya, sisler içinde saçmalayabiliriz! Saçmalıklar tiyatrosunda bir sahne daha seyredebilir veya aktif katılımcı halinde aktörlerden biri olabiliriz. Bu enerjinin kendi gündemi var. Bulunduğumuz ana baktığımızda ya da gelecek tahminleri yaptığımızda henüz bu gündemi anlayamayabiliriz. Her şey esrarengiz gelebilir. Balık sembolünü düşünün, zıt yönlere giden iki balık. Akıl karışıklığı ortak noktamız olabilir. Balık çok sevecen olabilir, kalbimiz sevgiyle dolup taşabilir. Aynı zamanda hiç de gerçekçi olmayan şeylerin peşinde koşup kendimizi hayal kırıklığı yaşatmamıza da sebep olabilir. Gerçek nerede peki? Hep içinize sorun bilge baykuşlar. Normalde öneri zıt burç Başak’la durumu dengelemektir ama bu şu anda önerilmiyor. Çünkü bu enerjide çok fazla analiz de aldatıcı olabilir. Neptün’ü yukarıda listelediğim tüm enerjilerin ruhani anlayışına ulaşmak için kullanın.

Arkadaşlar, bu enerjide özellikle öneriyorum, bu dönemde ruhani olmayı bir kaçış olarak kullanmayın. Ruhaniliği dış dünyanın yüklerinden kurtuluş değil, bir bağımlılık değil, günlük yaşamınızda en normal haliniz olarak yaşayın. O zaman dış dünya da hafifleyecek. Her şey ruhani. Neptün zaten bunu söylüyor.

Sabian Sembolü: “İlham Akışı”

Yaratıcılık, canlılık ve derin anlamlara ne çok fazla uğraşınca, ne de yalvarınca ulaşabiliriz. Sadece kendinizi gerçek benliğinizle hizaladığınızda bu akış yaşanır. Direncin en az olduğu yolu seçmek, kolayı seçmek demek değildir. Negatif eleştiriye ve yargılara yer vermediğiniz, kendinizi kuruntu ve şüphelerle tüketmediğiniz bir yaratım sürecini anlatır. Akış aynı zamanda anda olanı olduğu gibi kabul etmektir.

Her insan bir kanaldır, bir alıcı ve ileticidir. Çanak anteniniz hangi uyduya dönükse onun sinyallerini alıp iletiriz. Dikkatinizi neye veriyorsunuz?

Ve son olarak, çok büyük bir yaratıcı potansiyel bize bu ayın armağanı olarak geliyor. İlham akışını dinleyin. Not alın. Egonun uydurduğu hikayelere değil, gerçekten iç benliğinizin şarkı söylediği yeni bilgilere açın kendinizi. Sessiz olun. Akışta kalın. Her şeyden çok, iç yönlendirmelerinize güvenin. Çözümler geliyor. Yeni atılımlar için fikirler geliyor. İcatlar ve keşifler için tohum bilgiler akıyor.

Bu çok güçlü Mart ayında, yaşadığımız devasa enerji değişimi zorlayıcı hissettirebilir. Ne zaman savrulur gibi olursanız, ne zaman yorgunluk ya da anlaşmazlık gibi durumlar olursa, direnç vardır. Düşünmeyi bırakın. Aklınızda bir şeyleri evirip çevirmeyin. Kendinizi Chiron’un, Neptün’ün, Eris’in, Plüton’un bütün bir Zodyak’ın şifasına açın. Anı kabul edin.

Hepinize harika bir dört hafta diliyorum.

©Mor Alev 2019


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

12 comments

  1. Şahane bir yazı
    Teşekkür ederim ❤️
    Bu yazının İngilizce versiyonunu nasıl bulabilirim. Paylaşmak istediğim bir arkadaşım var da .. sevgiyle kalın

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Beyza, yazının sonuna bakarsanız eğer, imza bana ait. Blogda pek çok yazı özgün Mor Alev imzalıdır. Çeviri olanlarda ise her zaman bu belirtilir. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

      1. Sevgili Mor Alev, sizin yazılarınızın İngilizceye çevrilmesi ve alıcılara ulaşması niyeti de buradan duyulsun 🙏🏼❤️

        Liked by 1 kişi

  2. Son zamanlarda yaptığım yolculuklarda hep sis var, bugün Bursa dönüşü yine sisler içinde geldim. Sevgili Mor Alev, sizi ziyarete geldiğimde sisler içinde gelmiştim🥰
    Umuttayım 👍🏻🙏🏼
    Bugünün yazısı için teşekkürler💜

    Liked by 1 kişi

  3. Yine ağır siklette sağlam dayak yiyor hissiyatındayım 😆 Akışta kalmaya ve şifamı bulmaya niyet ediyorum. Nolur bu süreç çabuk aksın.
    Chiron ile ilgili araştırmalar yapıyorum ama kaynak o kadar az ki. Tavsiyelerinize açığım. Sevgilerimle, selamlarımla 🌿

    Liked by 1 kişi

  4. Merhaba bazı astrologlar Merkür retrosunın mart ayında doğanları tüm sene boyunca etkileyeceğini ifade etti. Benim kızım da 20 mart doğumlu ve bu sene Haziranda sınava giriyor onu olumsız etkiler mi ya da nasıl koruyabilirim bu etkiden fikriniz öneriniz var mıdır? Çok teşekkürler

    Beğen

    1. Sevgili Eda, bir hesap yapalım. Dünyada 7.5 milyar civarı bir nüfus var, onların da aşağı yukarı on iki de biri Mart ayında doğdu diyelim. Bu da yaklaşık 625 milyon kişi eder. Şimdi bu öngörüyü de ekleyelim ve ortaya çıkan görüntü 625 milyon kişinin Merkür gerilemesinin lanetine uğradığını söylüyor. Ne doğum haritalarındaki açılar göze alınıyor, ne geldikleri kültür, nasıl yaşadıkları, tepkileri, kişilikleri, şartlanmaları, aileleri, fiziksel özellikleri, duygusal geçmişleri, motivasyonları… Saçma duruyor değil mi?
      Hayatımızı kendi tepki ve seçimlerimizle kendimiz yaratırız. Siz kızınızın hayatını onun için yaşayamayacağınız gibi onun için derin kaygı ve korkular hissetmeniz sadece durumu negatif etkiler. Herhangi bir anne ne yapar? Ve sorunuzdan da anlıyorum, siz de kızınızı en derinden seven bir koşulsuz sevgi örneğisiniz. Herhangi bir anne, elinden geldiğince çocuğuna destek olur ve onu şartlara bağlamadan sever ve o sevgiyi en yapıcı şekillerde ifade eder. Çocuğun tek ihtiyacı da budur zaten.
      Bunlar orta çağ astrolojisi ve günümüzde bir geçerliliği yok. Günlerdir yazıyorum, Merkür’ün bize getirdiği ve eğer istersek kullanabileceğimiz fırsat nedir diye… Lütfen dikkat edin “eğer istersek” dedim. Son iki haftada 3 yazıda tekrarladım: “Düşündüğümüz şey oluyoruz.” Yani, sevgili Eda, neden en kötüsünü düşünüyorsunuz? Olumlu olun, geleceğe umutla bakın. Sağlıklı bir kızınız var ve sınavlara hazırlanıyor. Aklı başında, gençliğini yaşayan bir çocuk. Daha güzel ne olabilir? Peki, sınavlar istediği kadar iyi geçmezse artık değersiz mi olacak? Hayır! O zaten iyi, yeterli, mükemmel. Merkür onu lanetlemedi ve eğer isterse sınavda da başarılı olur. Ama her şeyden önce, onun içinde de Yaratan ışığı yaşıyor.
      Bizi yöneten dış güçler yok. Ne o, ne siz, ne de insanlık enerjilerin kurbanı. Biz bizi yönetiyoruz. Tepkilerimizi biz veriyoruz. Ne yapacağımıza biz karar veriyoruz.
      Bundan yıllar önce yazmış olduğum şu makale yardımcı olabilir: https://moralev.com/2015/01/21/merkur-rukrem-geri-gidince-olanlar-mor-alev-gokyuzu-ile-yukselis-raporu/
      Umarım size ve evladı için endişelenen diğer annelere yardımcı olabilmişimdir. Sevgilerimle

      Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.