Arkadaşlarınızın Kontrolü Sizde Değil

Sevgili Dostlar, 26 Şubat günü gelmekte olan enerji dalgalarına bakarken şunları konuşmuştuk: “İlk olarak, 1 Mart Cuma, Venüs Oğlak’ın, Uranüs de Koç’un kritik son derecesindeyken tam kare açıda geriliyorlar. İlişkilerde devrim! Kısıtlayıcı olan her türlü ilişkiye başkaldırı arzusu. Uranüs son defa bizlere “biz” olmamızı, bağımsız bireyler olduğumuzu, kendi değerlerimize sahip çıkmamızı hatırlatacak.” Ve işte birinci dalga geldi.

Yalnızlıktan şikâyet eden çok sayıda mesaj alırım, varolan ilişkilerden şikâyet eden çok mesaj da gelir. Aşağıdaki bakış açısı sizlere yardımcı olacak birtakım ipuçları içerebilir. Okuyalım:

owls - artist unknown

Sevgililer,

Belki sizlere hiç gerçek dosta sahip değilmişsiniz gibi görünüyor, çünkü bir zamanlar dost bildiklerinizin hepsi farklı geçiş evrelerindeler. Bu yüzden ne siz onları anlıyorsunuz, ne de onlar sizi.

Bu durum böyle çünkü onların daha yeni başladığı pek çok aşamayı siz bitirdiniz. Bu ne iyi ne de kötü, sadece farklı. Ancak bu fark beklemediğiniz şekillerde kendini gösteriyor.

Bir ebeveyn gibi sevdiklerinizi yumuşakça ruhaniliğin ve inancın belli bir alanına yönlendirebileceğinize inandınız. Onun yerine, uyumlu olmanın adeta bir arkadaşlık yükü haline geldiğini keşfettiniz.

En sonunda sizin bakış açınızı kucaklayacaklarına inanarak dostluğu devam mı ettirmelisiniz yoksa diğerleriyle de yapmış olduğunuz gibi arkadaşlığı bitirmeli misiniz? Çoğunuz size arkadaşlığı devam ettirmenizi söylememizi istiyorsunuz, çünkü zaten yeni dünyanızda yalnız hissediyorsunuz.

Ancak biz size ne zaman ne yapacağınızı söyleyemeyiz çünkü sizdeki bilgiler bizde yok. Belki onlarla şimdiki etkileşiminiz geçmiş yaşamlarınıza onlarla yaşamış olduğunuz zorluklara dayanıyor veya artık aynı frekansta olmadığınızı ve bir ihtimal asla da olamayacağınızı gösteriyor. Sadece siz biliyorsunuz. Kalbiniz ne yapmanızı söylüyor?

Uzun süredir bir ilişkide olan bazılarınız onlarca yıllık beraberliğinizde defalarca eşinize âşık oldunuz, tıpkı âşık olmadığınızı hissettiğiniz aralıklar gibi. Sizi o zaman kalbiniz yönlendirdi ve şimdi de kalbiniz yönlendirecek.

Bazı arkadaşlarınız korkudan dolayı evrimsel gelişimlerini durduruyorlar. Bazıları ise bunu kendi durumlarını gözden geçirmek için yapıyor, diğerleri ise arınma dağlarını tırmanmaktan yoruldukları için yapıyorlar bunu. Hepsi onlar için uygun hareketlerdir. Sizin kararınız ise acaba sizden ve frekansınızdan o kadar çok uzaklaştılar mı ve bundan dolayı o dostluğu sürdürmeye artık ilginiz kalmadı mı?

O karar korkunuzdur. Çünkü şimdiki dostluk havuzunuz zaten arzuladığınızdan küçük ve buna rağmen acı dolu dostluk kararları verme ihtiyacında olduğunuzu hissediyorsunuz. Oysa siz sadece neşe-keyif-coşkuda olmayı diliyorsunuz.

Pek çokları o kadar farklı yönlere doğru evrimleşiyor ki, onlar için dün geçerli olanlar yarın olmayabilir. Bundan dolayı bu, nihai kararlar verme zamanı değil.

Aynı zamanda, onların sizinle bir zamanlar olduğu gibi sizinle kusursuzca kaynaşmalarını beklemeye de enerjiniz yok.

Kararınız kendinize karşı dürüst olmanızdır ve bunun anlamını da siz belirlersiniz.

Belki bağlantılarınız arasındaki zamanı uzatmayı dilersiniz. Ya da bağlantıları ortadan kaldırmayı. Hepsi mümkündür – karar verici faktör sizsiniz.

Bir öncü olarak, düşünceleriniz ve inançlarınız artık 3D korkuya ait değil. Bir dostu kaybetme düşüncesi sizde korku yaratsa da, artık kararlarınızın temeline korkuyu koymuyorsunuz. Yani, eğer birisiyle etkileşime girmek sizi korkulu, üzgün, sıkkın ya da öfkeli yapıyorsa, en derinlerde biliyorsunuz sizin istediğiniz böyle etkileşimler değil.

Fakat sonra da, acaba o etkileşimler geçici mi, kalıcı mı? Kararınızı ertelemenizin veya dostluğu bitirmenin sizin için avantajlarının ne olduğunu size sadece iç benliğiniz bildirebilir.

Şimdi aldığınız kararlar, sizin kararlarınızdır. Ne biz Evrendekilerin, ne de yeryüzündeki diğerlerinin kararlarıdır. Tıpkı bizim sizi bir şey yapmaya zorlayamadığımız gibi, siz de kendinizi bir şey yapmaya zorlayamazsınız. Ve sebep olduğu büyük rahatsızlığa rağmen o yakın ilişkiye devam etmeniz sizi bir inkâr kutusuna hapsolmaya zorluyor ve bu artık size uygun değil.

Tabii ki merak ediyorsunuz, yalnızlıkta neşe-keyif-coşku nerede?

Öncü rolünüz zaman zaman yalnız olacağınıza dair kaçınılmaz bir sonuç yarattı, özellikle de en başta. Benliğinizde güçlendikçe, sizi daha iyi anlayan ya da frekansınızla çok daha iyi kaynaşan diğerlerini keşfedeceksiniz.

Ne bir başkasını sizin frekansınızla kaynaşmaya zorlayabilirsiniz, ne de bir zamanlar yapmış olduğunuz gibi tek tük keyifler üzerinden karar verebilirsiniz. Şimdi bütünü gözden geçirmenin vaktidir – buna siz de dahilsiniz. Eskiden olduğundan daha fazla mı, daha az mı hassassınız? Kendi yeni benliklerine geçiş yapmaya başlayanların biraz daha az olgun olabileceklerini kabul ediyor musunuz? Yoksa, neden değiştiklerini anlamayanların etrafında bulunmaktan yoruldunuz mu?

İlişkilere nasıl devam edeceğinize, hatta devam edip etmeyeceğinize dair karar gücü sizdedir. İçinizde bulduğunuzun dışında doğru cevap yoktur. Ve o cevap günden güne değişebilir, bu da aklınızı daha fazla karıştırabilir. Çünkü siz bir başkasının size bir kişinin sizin için yanlış olduğunu söylemesini ya da bazı sözlerin zihninizdeki yanlışlığını temel alarak arkadaşlığı bitirmeye alışıksınız.

Hatırlatmak isteriz, büyük ihtimalle dünyada ikamet edenlerin %99’u henüz sizin gibi davranmıyor ve düşünmüyor. Ve o %99 evrimleştikçe her gün bir zamanlar sizin olduğunuz gibi hayrete düşüyor. Ruhun karanlık gecesini yaşarken ihtiyaçlarınızın ve zevklerinizin nasıl da çabuk değiştiğini hatırlıyor musunuz? İşte durum şimdi pek çokları için böyledir – ve bu size en yakın olanları da kapsamaktadır.

Değişiminiz en yakınınızdakileri de değişmeye teşvik etti. Aradaki fark ise şudur, siz değişmeye bu dünyaya gelmeden önceki kararlarınızla neredeyse zorlandınız. Şimdi değişenler ise sizin yüzünüzden değişiyorlar.

Siz daha fazla ışıldadıkça, takipçileriniz ışığınızı alıyorlar, ve bu da onların da değişmeyi istemelerine sebep oluyor. Ancak onların değişimi sizin için olduğundan daha anlık, yani onlar sizden biraz daha fazla bocalayacaklar. Siz değiştiniz çünkü buna zorunlu hissettiniz. Takipçiler ise bunu istedikleri için yapıyorlar.

Sevdikleriniz inançlarını ve düşünce süreçlerini değiştirirken sürekli olarak 3D korkulara geri dönecekler. Bunu yapmak zorunda oldukları için değil, çünkü onlar için bu korkular daha rahat olduğu için. Atlayıp onları yeni olana taşımayı isteseniz de, onların kararlarını onurlandırmalısınız. Böylece dostluk bağlantılarınız eskisi gibi keyifli olabilir.

Siz öncüler, şimdilik yeni kendilerine evrimleşmiş olan tek grupsunuz. Diğerlerinin de seçme özgürlüğü olmasına izin verin, tıpkı bizim size bu özgürlüğü çağlar önce vermiş olduğumuz gibi.

Eğer dostlarınız sizinkine benzer bir frekansa evrimleşmemeye karar verirse bunu onurlandırın ya da arkadaşlığı bitirin. Ve eğer onları kalbinize yakın tutan frekans ilişkisinde devam etmeye karar verirlerse, bunu yapmaları için zaman tanıyın. Siz onları yönetmiyorsunuz, aynen onların da artık sizi yönetemediği gibi. Öyle de oldu. Âmin.

***

Yani Bilge Baykuşlar, diyorlar ki, bazı ilişkiler ağır gelebilir. Bazı ilişkileri bitirmek isteyebilirsiniz. O zaman zihni değil kalbi dinleyin. Saygılı olun, anlayışlı davranın ve serbest bırakın. Bir ilişkinin tamam mı, devam mı kararını sadece kendi içinize bakarak verebilirsiniz. Bu sırada şüpheye düşüp kararınızı değiştirebilirsiniz. Şüphe, korku temellidir. Kalpte şüphe yoktur. Ne biz birilerini yönetebiliriz, ne de o birileri bizi. Yalnızlık uzun sürmeyecek çünkü herkes evrimleşiyor, sadece sizin düşünmüş olduğunuz şekillerde ve hızda değil.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2019  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

29 comments

  1. Sevgili Mor Alev,
    Üç dört yıldan bu yana etrafımda insan kalmadı diyebilirim. Yaşadığım şehri değiştirdim iki sene önce. Burada da yeni insanlar ile tanıştım fakat, arkadaş olarak seçeceğim kimse olmadı.
    İki çok eski arkadaşım dışında da insan yok hayatımda. O iki dostum da benimle aynı şehirde yaşamıyorlar. Neredeyse tek başıma bir yaşam sürüyorum. Şikayet etmiyorum fakat insanlar arasında olmayı özlüyorum.

    Liked by 7 people

          1. Bu yorumları okuyup biraz da içime, kendime bakınca yazmadan edemedim. Etrafimiza bakıp yalnizlik hissetmek yerine Saygıdeğer Moralev’in takipçileri olarak çok nadir de olsa hatta bir kez bile olsa biraraya gelip birbirimize iyi dileklerimizi sunsak faydalı olmaz mı? Kimbilir, belki de O Yüce Gönüllü İnsan da eşlik eder bizlere 🙂 Saygılarımla.

            Liked by 3 people

          2. Biraraya gelip fikir alışverişinde bulunmak ve bu uzun ve zorlu yolculukta birbirimize iyi dileklerimizi sunmak için bir toplantı organize etmekten mutluluk duyarım efendim 😉 e-posta adresim ersantasan2[AT]gmail[NOKTA]com
            Her türlü dert tasa mutluluk fikir ve elbette neşe keyif coşku paylaşimlari için de iletişime geçmekten lütfen çekinmeyiniz. 🙂 Hayat anlasamadikca anlasilmadikca çok zor. Ve böylesine bir grupla iletişimde olabilmek büyük mutluluk. 🙂 Bütünün hayrına, Merhametlilerin En Merhametlisi’nin sevgisi ve huzuruyla 😉 Saygılarımla.
            Dipnot: Tek bir kişiye bile faydalı olsam ne mutlu bana : ) meditationiseasy.com diye bir site var. Meditasyon konusunda çok güzel ipuçları ve öneriler var. Ben çok yararlandım. Tavsiye ederim 😉

            Liked by 1 kişi

  2. Bu sabah serviste işe gelirken etrafımdakileri şöyle bir gözden geçirme isteği duydum. Eskiden arkadaşlarıma daha fazla vakit ayırır onların mutlu mutsuz her anında yanlarında olmak için çok çabalardım özel günleri asla unutmaz mutlaka hep farklı birşeyler yapardım. Eskiden beni aramasalar vs çok kafama takardım çok üzülürdüm. Çok fazla da arkadaş kazığı yemişliğim olmuştur. Şimdi ise içimden özel birşey yapmak gelmiyor eskisi gibi de onlara ihtiyacım olduğunu düşünmüyor bazen sorguluyorum neden böyle oldum diye ? Ama içim çok rahat. Üstüne bu yazıyı okuduktan sonra daha da rahat dediğin gibi Mor ev arkadaşlarımızı yönetemeyiz tıpkı onların da bizi yönetemediği. Aydınlık bir gün olsun. Sevgiyle kalın.

    Liked by 7 people

  3. 🍀💫

    (www.moralev.com)

    (Site linkini koyma nedenim mor alev bloguna kendimce bir destek, link ne kadar çok yerde eklenirse o kadar iyiymiş diye)

    Liked by 3 people

  4. Kendimleyken ne kadar da pozitifim 🙂 bir sürü güzel şey öğreniyorum, sağlıklı besleniyorum, yoga yapıyorum, güzel müzikler dinliyorum.

    Senelerce, evdeyken/yalnızken kendimi şarj ettim yükselttim, dışarı çıkınca/insanlarlayken yavaş yavaş düştüm. Ve evet ben de bunu yalnızlık korkularıyla yaptım. Bir yandan eleştirilerim de düşük enerjili şeylerle dolanıklığımı artırdı ve bir anlamda pilime başka başka kablolar bağlayarak daha çabuk bitmesine sebep oldum pilimin.

    Şimdi enteresan olan, sabah kalkıp kendi vorteksime bağlanan her şeyi koparıp tamam bundan sonra kanatlarımın altından akan serin rüzgarın tadını çıkarıyorum, kim ne yaparsa yapsın dedikten hemen sonra bu mesajı okumuş olmam. Teşekkür ediyorum 🙏🏻🌈💜
    Artık kendimin daha çok farkındayım 😄 resmen yürüyen enerjiyim yahu ben! Şimdi onlar düşünsün! 😄😂

    Liked by 7 people

    1. Ben de bu mesajı okumadan önce kanatlarını açmazsan rüzgarı hissedemezsin dedim kendi kendime. 🙂 güzel bi tesadüf oldu.

      Liked by 1 kişi

  5. Arkadaşlarım için onların uyanışları için ne yapmam gerekli diye düşünüp dün gece ki rüyam ve bu yazı birleşince güzel bi cevap oldu bana .. yanımda olan üst benliğim ve mor alev teşekkürler tekrar tekrar .. sevgi sizinle olsun 🦋

    Liked by 2 people

  6. Arkadaşlarımızın kontrolü kendilerinde de değil. Eviçi evdışı yoliçi yoldışı arkadaşlarımızın. Şartlanmış programlanmış alışkanlıklarla kısırlaşmış formlarıyla sınırlanmış inançlarıyla göremez olmuş Arkadaşlarımızın. Tüm programı açılmasın diye baştan sona korkuya bandırılmış Arkadaşlarımızın. Robot zihninden kalbine henüz ulaşamamış genişlememiş Arkadaşlarımızın. Hayatta kalma mücadelesinden hayata kendine özüne girememiş dalamamış Arkadaşlarımızın. Robot olmak kolay ve konforlu. Özgürlük yok belki ama sorumluluk da yok. Emir al yap. Robot sürüsünü takip et. Olmadı mı öfkelen şikayet et şiddetlen saldır. Olmadı mı drama bağla. Mağduriyet programı kayıtlıdır aklında. Tüm bunlar hiçbir şekilde çaresizlik vermiyor bana. Umutsuzluk hiç. Aksine herşeyi herkesi kapsayan kocaman bir şefkat doğuyor. Daha doğru anlatımla zaten varolan herşeyi kapsayan şefkatin içine dönüyorum doğuyorum gördükçe. Daha derin ve bilinçli nefes alıyorum. Daha derin ve bilinçli bırakıyorum. Her seferinde korkuyu alışkanlığı kör inancı şaşırtıp olsa da olmasa da salıyorum. Hepimiz için. Varlığa Mevcudiyete yerleşiyorum Tam olarak Şimdide. Üstelik sistemi kimseyi bir şeyi suçluyacak sorumluluğumu atacak halim de yok. Kendi kendimizin robotunu kendimiz yapmışız. Ve üstelik yükselmişleri de görüyorum her gün. Teşekkür ediyorum. Şükrediyorum. Kendi öz benliklerine sadık kalanlara. Evet insanlarla olmayı özlüyorum. Özlüyorum ki kuvvetle olası. Bir bakış açımla robotluktan insanlığa geçişin tam ortasında yaşıyorum. Biliyorum ki hepimizin içinde aynı eşit güç var. Güveniyorum. Ve her şey Şimdi. Her an her şey değişir. Bugün robot diye etiketlediğim yarın bakmışım ön saflarda. Evet tek başınayız bu yolculukta. Tek başına olmak yalnızlık değil. Hep beraberiz. Her boyutta. Her yerde. Boyutlarüstüyüz. Evrimlerüstüyüz. Hepimizi Seviyorum. Ve şimdi,
    dün geceki eviçi çatışmadan oluşan bu yorumumu da bu bakış açımı da salıveriyorum. Teşekkürlerimle Mor Alev, Brenda ve Hepimiz. Hepimizi cidden çok seviyorum. Sevgimi Şükrümü sunuyorum.

    Liked by 2 people

  7. Sevda Ve Figen hanıma katılıyorum.Bende yaklaşık 10 yıldır yalnızım.Kimse kalmadı yanımda.Artık isyan Etsemde olmuyor.Azap mı Sevap mı anlayamadım.Birde insanların yargıları neden sevgilin Yok?Sen niye böylesin?Erkek adam böyle mi olur?Çok yoruldum artık.Bu yalnızlık bitecektir Eminim ama ben bittim hayat bitti.Ne işe yarayacak ki?Pozitif bişeyler yazmak isterdim ama yapamadım kusuruma bakmayın.Gerçek bu!

    Liked by 4 people

  8. Cok ilginc bir yazi… 2010 yilindan itibaren hayatımdaki cogu dostum bir sekilde hayatimdan cikti..en son mars uranus kavusumu sonrası ise 20 yildir en yakin arkadaşım ile kavgasiz ve gürültüsüz bir kopus yasadik..tüm bunlari değerlendirirken yaziniz karsima cikti. Sanirim uranus koc son derecelerde ve gitmesi gerekenleri bir sekilde gönderiyor. Herhalde boga surecine hazirlik…sevgiler

    Liked by 2 people

  9. Sevgili Mor Alev,

    sorularımıza cevap veren çok güzel bir yazı olmuş. Teşekkürler. Aynı frekansta olduklarımızla en kısa zamanda buluşmak dileğiyle

    Liked by 2 people

  10. Sizinle telefon ile irtibata geçmek istiyorum .

    iPhone’umdan gönderildi

    Beğen

  11. Sevgili Mor Alev.
    Yine tam zamaninda, kafamı çok karıştıran bir konuya ışık oldunuz.💫🙏 Yalnızlığı bu kadar sevmekten korkmaya başlamıştım.Diğer yorumları okuyunca yalnız olmadığımı anladım.Yalnız olunmayan yalnızlık daha güzel oldu. Sevgilerimle.🌀

    Liked by 3 people

  12. Son bir yıldır ummadığım insanlardan gidenler oldu. Gerçek anlamda güvendiğim ve beni
    gençliğimde bu yana hiç yanıltmayan birkaç dostum bazı ruhsal konularda beni çok iyi anlamasalar hatta farklı şehirlerde olsalar bile daima kalbimdeler. Gitmesi gerekenin ardından eskisi gibi yanıyorum. Ol’ana güvenmem bu olsa gerek.
    Aşk şu anda yoksa da inancım ondan yana ❤️
    Şükranlarımla 🙏

    Liked by 2 people

  13. çok güzel bir yazı kafamdaki tüm sorulara cevap oldu ve inanılmaz rahatladım .Teşekkürler mor alev sevgiler çokça…….

    Liked by 1 kişi

  14. Sevgili Mor Alev
    Soracağım şey konu dışı olabilir 🙂
    Ders çalışırken uygulayabileceğim herhangi bir yöntem var mıdır fakültede malum uzun süreli çalışıyorum.
    (Gümüş Alevi denedim.)

    Beğen

    1. Sevgili Burak, 10 dakikalık meditasyonlar vermiştim bir zamanlar, güne meditasyonla başlamak gün boyunca bilgiyi işleme hızınızı ve odaklanmanızı kolaylaştırır. Ben de öğrenciyken yardımcı olmuştu. Meditasyon sekmesinde onları görebilirsiniz. Baş Melek Uriel’le çalışmak yine yardımcı olur, ayrıca zamanı esnetebilirsiniz Baş Melek Metatron veya Baş Melek Gabriel (Cebrail) ile. Belli aralarla çalışmak iyidir. Ayrıca günün ilk işi yapmanız şart olan iş olursa geri kalanını çok daha iyi değerlendirdiğinizi göreceksiniz. Bu sırada ara verdiğinizde dışarıya çıkmanızı, yürümenizi veya spor yapmanızı kesinlikle öneririm. Sevgilerle başarılar dilerim

      Beğen

  15. bu akşam yazıyı okumadan önce yururken aynı seyi dusunuyordum garip bir tesaduf 😉 ve anlasabilecegim insanlari hayatima cekmeye niyet etmistim ve oyle de oldu amin
    ***birde soru moralev : 1 mart cumadan beri neye dokunduysam olmuyor yanan tiyatro biletleri kacirilan sergiler ilacimi unuttugum icin gidilemeyecek dr randevulari hatta firini da bozdum :)) Kova burcuyum 14 Şubat ve evet bu negatiflik ne zaman biter ?

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Ba ba, belli ki bir mesaj var. Bu sizi sinir etmek için olmuyor. Mesajı sorun. Neyi elemem, salıvermem gerekiyor? Bu duruma nasıl sevgi getirebilirim? Sevgilerle

      Beğen

  16. Sanırım ben her gün fikirleri değişen insanlar tarafındayım. O yüzden net kararlar vermekten kaçınmaya başladım, gereksiz yere bağlantımı koparmaya çalıştığım zamanlar oldu.

    Eski yazıların birinde siz sadece kendi mükemmel rolünüzde biraz tökezlemiş ve karamsarlığa düşmüş olabilirsiniz diyordu. Çok reddettim yaşadığım hayatı. Uzaklaşmak ve kaçıp gitmek çok istedim, kendi rolümü hiçe saydığımın farkında değildim.

    Şimdi bakıyorum(şükürler olsun) tanıdığım tam olarak içsel bir bağlantı kuramadığım bir çok insan var ve onlarla beraber deneyimlediğim birçok şey var. Hala aramızda meseleler olduğunu düşünüyorum, ben de alıyorum onlar da alıyor. Zaten yanında iyi hissetmediklerimi yalnızlıktan fazla bunalmadıkça aramıyorum.

    Sevgiler herkese

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.