Gelmekte Olan Dalgalar

Tomasz Alen Kopera ArtSevgili Bilge Baykuşlar

Dalgaların titreşimini şimdiden hissediyor olabilirsiniz. Fırtınadan önceki huzursuz bekleyiş gibi… “Ne olacaksa olsun, sadece olsun, beklemekten bıktım!” der gibi… Evet, önümüzdeki günlerde genel enerji çok büyük bir değişimden geçecek.

İlk olarak, 1 Mart Cuma, Venüs Oğlak’ın, Uranüs de Koç’un kritik son derecesindeyken tam kare açıda geriliyorlar. İlişkilerde devrim! Kısıtlayıcı olan her türlü ilişkiye başkaldırı arzusu. Uranüs son defa bizlere “biz” olmamızı, bağımsız bireyler olduğumuzu, kendi değerlerimize sahip çıkmamızı hatırlatacak.

Arınmak için ideal, kurtuluş için mükemmel – eğer kurtulmak istiyorsanız tabii. Ama zincirler istesek de istemesek de kopabilir. Efendi ve köle birbirlerini eşit seviyede bulabilir ve göz göze geldiklerinde dünyaları tamamen değişebilir. Uyanma ve uyandırma zamanı gelmiştir.

Hemen ardından Venüs, Uranüs’ün burcu Kova’ya girerken, tüm kısıtlamalardan kurtulmuş, hafiflemiş bir Tanrıça var karşımızda. Biraz soğuk ve uzak durabilir ama yeniliklere alabildiğine açık.

5 Mart Salı, bu sefer Merkür Balık’ın kritik derecesinde, tam sonunda durup gerilemeye başlayacak.

6 Mart Çarşamba, önce 84 yıldan sonra uzun süre kalmak üzere Uranüs Boğa’ya giriyor, hemen ardından yeni tohumlar müthiş bir Balık Yeni Ayla toprağa ekiliyor!

7 Mart Perşembe, Güneş Balık’ta Neptün’le buluşuyor. Yine sis, yine hayaller ya da kabuslar.

Ancak, Merkür’ün gerileme derecesinin Sabian sembolüne bakarsak, sis önemli değil. Bizim ne düşündüğümüz önemli. Düşündüğümüz şey oluyoruz. “Surata benzeyen dev kayayı ideali haline getiren çocuk, büyüdüğünde onun bedenlenmiş hali olur”

Uranüs’ün Boğa’ya girişi fiziksel ve mali güvenlik temellerimizi baştan sona sallamaya başladı bile. Havada henüz ulaşmamış fırtınanın elektriği var. Saçlar uçuşuyor, kollar ürpermiş.

Ve gelmekte olan fırtınanın armağanı, insanlığın devasa bir evrim basamağını atlaması için alıp yukarılara taşıması olacak. Dilerseniz, buna “kitlesel kuantum sıçraması” diyebiliriz.

İki gün önceki Yaratan Mesajı diyor ki;

Sizin Seçiminiz

Seçimi sizin yaptığınızı tamamen anlamanızın zamanı geldi! Nasıl hissettiğinizi, ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi ve oraya nasıl ulaştığınızı siz yönetiyorsunuz. Fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal haliniz her zaman sizin tarafınızdan dikte ediliyor. Yeryüzüne iletilmekte olan güncel enerji dalgası hem değişimi, hem de varoluşunuzun her noktasında sorumluluğunuzu kabul etmenizi işaret ediyor. Gündelik yaşamın telaşında bu aklınızdan çıkabilir. Bunu tekrar tekrar bilinçli farkındalığınıza geri getirmeye ve onu içinizde büyük ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapmak için kullanmaya çağrılıyorsunuz.

Evren her zaman yanınızda, her adımınızda izin veridiğinizde sizi destekliyor ve yönlendiriyor! – Yaratan

Bu yayından hemen önce ise şu mesajı veriyordu;

Korkuyu Bırakın…

Bazılarınız sürmekte olan dev değişiklikleri hissettiniz, diğerleri… pek de değil. Her biriniz bu enerjinin size tam olarak nasıl geleceğine karar veriyorsunuz. Herkes tarafından fark edilen tek bir şey var; seslerdeki uyumsuzluk git gide daha da gürültülü hale geliyor. Aklınızda tutma ihtiyacında olmanız gereken şey şudur ki, geride ne “karanlık” kaldıysa, yerini koruyamıyor,kayıp gidiyor ve umutsuzca sizi korkuya yönlendirmeye çalışıyor.

Bu, ışığınıza sahip çıkmanız, Koşulsuz Sevgiyi, şefkati, anlayışı ve huzuru kucaklamanız için mükemmel fırsattır.

Gelip geçici korku düşücelerini salıverin ve bilin Evren tarafından korunuyor ve destekleniyorsunuz. – Yaratan

Unutmayın, düşündüğünüz şey olursunuz. Değişime açık olun. Değerinizi bilin. Seviliyorsunuz ve asla yalnız değilsiniz.

©Mor Alev 2019

Yaratan mesajları için Jennifer Farley’e çok teşekkürler. (thecreatorwritings.wordpress.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. https://moralev.com

12 comments

  1. Sevgili Mor Alev, 4 Mart Pazartesi, 5 Mart Salı, 6 Mart Çarşamba ve 7 Mart Perşembe olarak görünüyor, takvimimde. Bildirmek istedim. Koşulsuz sevgim ve şükranlarımla, iyi ki varsınız.:)

    Liked by 2 people

  2. Sevgili mor alev kare açılarla ilgili 3D astorojik anlatımlarla yerleşmiş olan korkuyu nasıl aşabiliriz..Çünkü bu hafta haritamda venüs bahsettiğiniz uranüs karesi dışında nataldaki merkür,mars, güneş, ve venüsüme de kare yapıyor sırasıyla 4 ve 7. evlerden..Aydüğümleri karesi de var aynı şekilde tabi..Üstüne plütonun natal plüton, ay, yükselen, yine güneş, merkür mars ve venüsle kare açılarını yaşıyorum..tr. satürn de başladı yavaş yavaş nerdeyse tüm gezegenlerime kare açı yapmaya..1, 4, 7 ve 10. evlerimdeki çok sayıdaki bu kareleri olumlu anlamda nasıl yorumlayabilir değerlendirebilirim..Uranüs de güneşimin tam üstünde şu anda bu arada, boğanın ilk derecesinde de venüsüm var..Kendimi her alanda sıkışmış ve inanılmaz bir baskı altında hissediyorum gerçekten de..Kişisel analiz istemiyorum sizden tabiki ama 5D astrolojinin gözüyle kare açılara nasıl bakabilirim bunu merak ediyorum, ister istemez korku ve kaygı üretiyorum klasik yorumları okuyunca çünkü..Her yönden sıkıştırılmış patlamaya hazır dev bir enerji topu gibi hissediyorum kendimi..Güneş burcum koç, yükselen ve ay burcum terazi bu arada..Iki burçta da stelyumum var..Aldığım karelerin sebebi bu..Sevgilerimle..

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Nida, kare açı, zıt açı, birleşme… Hepsi o enerjiyi nasıl kullandığımıza bağlıdır. Yani biri diğerinden olumlu ya da olumsuz değildir. Diyelim ki, Şans Tanrısı Jüpiter doğum gününüzde sizin güneşinizle birleşti. Beklentiler nedir? Büyük ikramiyeyi tutturmak, işte, aşkta, hayatta büyük şans, seyahatler, eğitimde, ilerlemede en olumlu sene! Değil mi? Ve siz fırsatları teptiniz, hayatınızda hiçbir şeyi değiştirmediniz, sadece şans kuşunun “sizin istediğiniz senaryoya uygun halde” başınıza konmasını istediniz. Kendinizi geliştirmediniz, vs., vs… Ne olur? Hiçbir şey. Ya da büyük ihtimalle Jüpiter’in büyütücü etkisiyle aşırı kilo alabilirsiniz! Madalyonun iki yüzü de bize ait. Kare açı, zıt açı, gerilim açılarıdır ve doğumu destekler. Eğer sizi sıkıştırıyorsa ve siz hala daha aynı şeyleri aynı şekilde yapmaya devam ediyorsanız, ilerleyemezsiniz.
      Kare açı sizi uyandırır. Uyanın. Acaba hangi otomatik tepkinizi, bakış açınızı, çözüm şeklinizi değiştirebilirsiniz? Satürn, müthiş öğretmen. Plüton yeniden doğuşun tanrısı, o da kare açıda yıllardır sizinle. Onların gücünü kullanın. Bu ikisi her kare açıda bir şey söylüyor. Uygulayın. Mucizevi şekillerde ilerlediğinizi göreceksiniz.
      Stelyumlara bakarsak, aradaki dengeye odaklanın. Oğlak_Yengeç eksenindeki ay düğümleri yardımcınız, onları kullanın.
      Ama, her şeyden önce salıverin, bırakın. Her çeşit acı, azap, dirençten kaynaklanır. Astrolojik ya da değil, tutunduklarınızı salıverin. Kendinizi sevin. Korkmak yerine kareleri, zıt açıları kucaklayın!
      Bir yıldan uzun süre önce olmuş doğum günümde tam tepemde bol Uranüs’lü devasa bir dolunay patlamıştı. Korktum mu? Hayır. Beklenmediği bekle derken, acaba bu sene ne yenilikler yapacağım, nasıl değişeceğim dedim. Ve sonra da bu açının olduğunu bile unuttum! Hayatımı ondan korkmaya değil, onun yol açabileceği inovasyona, yeniliklere adamıştım. Ve gerçekten de bir yılın sonunda akla hayale gelmez, yok canım dedirtecek değişimler ve bolluk yarattığımı gördüm ve sonra Uranüs’ü, dolunayı tekrar hatırladım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler

      Liked by 3 people

  3. Yüce Rabbim sevgili meleklerim sevgili evren sizleri sonsuz bir sevgiyle bütün kalbimle seviyorum sonsuz şükranlarımı sunuyorum Aracı olan herkeze sevgilerimi sayggılarımı sunuyorum sonsuz şükürler olsun evetttt evettttt evettttt

    Liked by 2 people

  4. Çok teşekkür ediyorum, içsel olarak bildiğim ama yine de duymaya ihtiyaç hissettiğim ferahlatan bakış açınız çok iyi geldi gerçekten..Kare ve karşıt açılar, retro ya da yanık gezegenler, 29. dereceler vs. ile ilgili senelerce okuduğum felaket senaryolarına ne kadar güç vermiş ve kendimi ne kadar kısıtlamış olduğumu görüyorum şimdi üzülerek..Hepsinden bolca var çünkü doğum haritamda..Hatta tüm gezegenlerim arasındaki tek üçgen açıyı neptün yapıyor ve o da retro;) Fakat hiç birşey sebepsiz değil elbette kendimi gerçekleştirmeyi başarmam için öncesinde bu kadar sıkıştırmam gerekiyordu belki de..Şimdi astrolojinin de üzerine çıkabileceğimi, ya da onu kendi yararıma kullanabileceğim bir araç haline getirebileceğimi hissediyorum gerçekten..Dediğiniz gibi bu da gerilimli açıların enerjisini doğru kullanmak oluyor belki..Tekrar teşekkürler ve sevgiler💕

    Liked by 2 people

  5. Gerilim yerine huzur, karamsarlık yerine umut, korku yerine sevgi.
    Tam burada, hemen şimdi! 😉
    Neşe keyif coşkuyla…
    Bilgelik mutlulukla…

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.