Siz, Nesiniz? – Konsey (Mesaj 185)

 

Amanda Sage - Arise

Yıllarca pek çok kanal aracılığıyla sizlerle çok çeşitli şeyler hakkında konuştuk ancak hepsinin merkezinde belli bir konu vardı. Biz o merkezden ne çok fazla uzaklaştık ne de orada çok fazla zaman geçirdik.

Sizlerin enerji varlıklar olduğunuz gerçeğinden konuştuk. Bunu zihinsel olarak idrak etmekte hiçbir büyük sorun yaşamadınız.

Varlığınızın bütününün sadece çok ufak bir parçasının farkında olduğunuz gerçeğinden konuştuk. O konuda çoğunuz yine bir sorun görmediniz.

Yukarıda yapmış olduğumuz iki gerçeğin ışığında, sizlerin İlahi bütünün bir kolu, bir yüzü, bir yönü olduğunuz gerçeğini de söyledik. Çoğunuz zihinsel olarak bununla da hemfikir oldunuz.

Bu şekilde devam edebiliriz, ama anladığınızı düşünüyoruz. Şimdi, bir ifadeyi ya da bir öğretiyi zihinsel olarak anlamak, hatta hemfikir olmakla kendi varlığınızın gerçek temeli yapmak arasında dünyalar kadar fark olduğunu sizlere işaret etmek istiyoruz. Bundan dolayı da o gerçeklerin getirdiği armağanların çok büyük bir bölümü tarafınızdan sahip çıkılmadan bekliyor.

Şimdi, biliyoruz ki, niyetiniz onlara sahip çıkmamak değil. Olan şey, sayısız hayatlar boyu gerçeğin sizden saklanmış olmasının sonucudur. Küçüklüğünüz ve sözde değersizliğiniz çok uzun zaman tekrar ede ede öğretildi. Ve kişisel acınız kullanılmadığında, diğerlerinin acılarına şahit olmanız sağlandı. Onlar hakikatten güçlü derslerdi. Ve kullanılmaya da devam ediliyorlar.

Fakat şimdi zamanı geldi. Nerede olduğunuzu ve ne olduğunuzu anlamanızın zamanı geldi.  Ve hepsinin de ötesinde, gerçek kimliğinize sahip çıkmanızın zamanı geldi. Bunu yapmanız sadece kendi hayatınızı yeniden yaratmanızın çok daha ötesinde bir etki yaratacaktır bu sırada evet, hayatınızı da yeniden yaratacaksınız. Bunu yapmanız, kendi yaşam cinsinizin (insanlığın) enerji alanının tamamında, dünyanızda ve andaki hayal gücünüzün ulaşabileceğinden çok daha öteye ulaşan büyük yankılanmalara yol açacaktır.

Kendinize ışık işçileri, ışık varlıkları, ışık savaşçıları demeyi seviyorsunuz ve bazıları kendilerine melekler, vs. diyor. Ancak çok azınız gerçekten ne dediğinizi anlıyorsunuz. Bunda bir sorun yok, fakat olduğunuzu önermiş olduğunuz şeyi tamamen olmanızın zamanı geldi. Anlamaktan, bilmeyi istemekten, OLMAYA geçmenizin zamanı geldi. Olduğunuz varlığın gerçeğine sahip çıkmanızın ve ilan etmenizin vakti geldi.

Bunu bilinçli olarak yapın. Bunu büyük ve güçlü bir niyetle yapın. Bunu tüm kudretinizle yapın. Ve bunun hepiniz, her biriniz için, hatta hemfikir olmadıklarınız için bile gerçek olduğunu bilerek yapın.

Hayatınızda bu bilişle ilerlemeye başladığınızda, hayatınızın sevgiyle gördüğünüzün dışında bir şey olması mümkün değildir. Siz, neticede, hayatınızın yaratıcısı oldunuz, hayatınızın yaratıcısısınız. Fakat geçmişte büyük bir bölümünün sizin için başkalarının yaratmasına izin verdiniz. Bunun oluş şekillerinden biri, size söylenene onay vermenizdir, görüyorsunuz değil mi.

Şimdi rica ediyoruz, olduğunuz şeyin kudretine sahip çıkın, ilan edin ve kendinizi o kudret olarak bilin. Zamanı geldi.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

9 comments

  1. Merhaba Mor Alev,
    Bana demiştiniz geldiğimde , ben yapmam gerekenleri yapmak üzere tam zamannında bana ihtiyaç olan yerde bulunuyorum diyorum.
    Ama bu ara kendimi daha derin sorgulamaya başladım.
    Neden burdayım. Asli görevim ne?
    Sevgi ile yaklaşmaya , örnek olmaya , güzellikler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
    Ama yetmiyor sanki başka bir görevim var ancak belki de buna hazır değilim?

    Beğen

    1. Sevgili Ceylan, “sorgulayan kim?” sorusunu sormak yardımcı olabilir. Asli görev diye bir şey yok, biliyorsunuz. Sürekli değişen ve gelişen rollerimiz var. Bir de genel anlamda getirdiğimiz çok özel enerjimiz. Biz bu soruları yıllar önce çalıştığımızda sizinle cevaplamıştık diye hatırlıyorum ama egolarımız daha başka bir şeyler istiyor bazen. Ya da değiştiniz ve şimdi daha farklı şeyler yapmak istiyorsunuz. O yüzden “sorgulayan kim” iyi bir soru. Sevgilerle

      Beğen

  2. Günaydın Sevgili Mor Alev .Kabul ediyorum , sahip çıkıyorum ve sevgiyle ilan ediyorum. Muhteşem harika bir haber teşekkür ederim sevgili konsey , ben görevime hazırım.

    Liked by 3 people

  3. Tüylerim diken diken ola ola okudum. Son dönem 3d ve 5d karışık deneyimler o kadar yormuştu ki ruhumu göz ardı etmiştim. Ama okurken ağlayarak şunu fark ettim ki: gerçekten her şey olması gerektiği gibi oluyor… 3 gün önceki rüyam dün gelen anlık farkındalıklar hepsi yazının içinde! Çok şükür kabul ediyorum🙏🏼

    Liked by 3 people

  4. Sevgili Ron,Sevgili Konsey ,Diğer Aracılar ve Sevgili Mor Alev..
    Uzun zamandır bıkıp usanmadan yükseliş yolumuza katkılarınızdan ötürü sizlere minnettarım ..
    Bir çiçek gibi sulanıp tomurcuk verdiğimi hissediyorum..
    En derin şükran ve sevgilerimle ❤

    Liked by 3 people

  5. Eğer beraber yaşadığımız insanlar engel teşkil ediyorsa ne yapabiliriz..Etrafım çevrelenmiş ve nefes alamıyor gibiyim,farkındayım ama yetmiyor farkındalık,ödün veriyorum halen düşüncelerimden ,yapmak istediklerimi erteliyorum durmadan.İnsanlar çok şikayetçi yaşamlarından,haklılar bir yandan da zamlar herkesin psikolojisini bozmuş durumda..Şükretmeliyiz dediğimde üstüme yürüyorlar sen makarnacısın tabii diyorlar..Bu insanlar yoksul değil bu arada,aldıklarıyla yedikleriyle hava atan insanlar…Şu anda direnerek yaptığım tek birşey var saçımı boyamamak,beyazlarımı serbest bırakmak.Acayip baskı altındayım ama bunda direniyorum

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.