2019 Kova Yeni Ayı: Söz Sizin, Sorumluluk Sizin! – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Qunel PhotoSevgili Bilge Baykuşlar, dünü bugüne bağlayan gece, saatler gece yarısını birkaç dakika geçerken (İst.) önümüzdeki dört haftanın enerjisine giriş yaptık. Bu yeni ayı incelemeye Leah Whitehorse’un analiziyle başlıyoruz:

“Bu yeni ay küresel 11. evde gerçekleşiyor. Yeni ay Kova’dayken, gruplar, arkadaşlar, ortaklıklar, toplumsal örgütlenmeler, siyasi ittifaklar, bağlantılar, gelecek planları ve teknoloji konularında yeni başlangıçları içerir. Kova inovasyon ve değişimle ilgilidir. Genellikle, masaya yeni ve farklı bir şey getiren bir burçtur. Kova etkisindeyken alışılmışın dışında düşünmeye ve bireyselliğimizi ifade etmeye çağrılırız. Kova günceller, yenilik getirir, icat eder çünkü önemli olan gelişimdir. Olduğumuz yerde saplanıp kalamayız. İlerlemek zorundayız. Yeni ay Satürn – Neptün üçgen açısının tam ortasında (Mor Alev: Sevgili Baykuşlar, bu önemli etki 2019 boyunca sürüyor, buraya tıklayarak detaylarını hatırlayabilirsiniz.) Bu yeni ay, bu açının en iyi yönlerine erişimimizi sağlıyor. Hayallerimizi inşa etmeye, düşüncelerimizdeki potansiyeli gerçeğe dönüştürmeye teşvik ediliyoruz. Fakat bunu gerçekleştirebilmek için radikal duruşumuzu gözler önüne serecek kadar cesur olmalı ve başka hiçbir şeye benzemeyen vizyonumuza güvenmeliyiz.

Bu yeni ay aynı zamanda Merkür’le birleşmiş halde. Ve Merkür ise Siyah Ay Lilith ile birleşik, onu da konuşmalara dahil ediyor. Merkür iletişimle ilgilidir ve Lilith Yaratan’ın ismini bilir. Bu zamanda sözcüklerin çok büyük bir gücü var. O mantrayı, o büyülü sözleri, o olumlamayı kullanın! Konuştuklarınız gerçeğiniz olsun! Dürüst olun! Lilith’in ise kendisine uymayanlarla ilgili çizgiyi çekmekte hiç çekincesi yoktur. Bazıları için bu, kendilerine uymayan fırsatlara “hayır!” demek, bir şeylerin olumlu yönde ilerlemeye yeniden başlaması için yeterli olacaktır. Lilith der ki, “Kabul edilen düzen umurumda değil! Haydi, bunu farklı bir şekilde yapalım!”

Devrimsel yeni fikirlerle hayatın sarsıldığını hissetsek de yeni ayın Jüpiter’le olan uyumlu açısı yeni olasılıkları keşfetme isteğini onaylar. Biraz maceracılık bize bu zamanda iyi hizmet edecektir. Aynı zamanda okumak, seyahat etmek, eğitim ve orijinal kadim sistemlere başvurmak, astroloji vs. gibi, bize iyi gelecektir. Bazen baktığımız şeyle aramıza biraz mesafe koymak doğru perspektife sahip olmamızı sağlar.

Kova serinkanlı ve kopuk olmakla alakalı görülse de Mars’ın Kova yöneticisi modern Uranüs’le birleşmeye yaklaşması bu yeni aya duygusal bir lezzet de veriyor. Kova’nın eski yönetici Satürn de yoğun Plüton’la dansa başladı. Bir işi ya da hayatımızdaki değişimi tamamlamak için acil bir arzu hissediliyor çünkü biliyoruz, biraz daha ileride yoğun işimiz var ve hazırlıklı olmalıyız.

Bu sırada Chiron da var, Balık’ın sonunda, tüm gücüyle karaya yüzüyor. Bazılarımız boyunu aşan durumlarda, reddedilmekten korkar ya da sadece suda ilerlemeye çalışmaktan yorgun hissedebiliriz. Böyleyse eğer, Kova’nın öğüdünü dinlemeliyiz, bir nefes alın ve tarafsız kalın. Böylelikle bu haritanın sunduğu en iyi enerjiye bağlanabiliriz.

Leah Whitehorse’a çok teşekkürler. (luastrology.com)

Arkadaşlar, bu yeni ayın ilginç bir durumu da var. Geçen tutulmalarda Kova-Aslan eksenindeki ay düğümlerinin enerjisiyle işimiz bitiyor demiştik. Hemen ardından bu yeni ay, 2017 ay tutulmasındaki derecenin aynısında gerçekleşerek gerçek yeni başlangıcı armağan ediyor. Şubat 2017’ye dönelim, bu derecede bir ay tutulması vardı, durumlar gergindi. Arınma, salıverme, değişim ve devrim istiyordu. Çok güçlüydü. Aradan geçen iki yılda gerekli değişimi yaptıysanız eğer, buyurun! Sahne sizin, başarı sizin, gelecek sizin!  Çünkü Sabian sembolü diyor ki;

“Masa başındaki büyük iş adamı”.

İlk etapta baktığınızda hiç de Kova havailiğini, öncülüğünü taşımıyor gibi gelebilir bu sembol. Video oyunlarındaki ya da film ve dizilerdeki gibi “anında ödüllendirilmeye”  programlanmış birkaç jenerasyonuz ve genellikle bir şeylerin “dışarıdan” olmasını bekliyoruz. Kapıdan çıkınca hayatımızın aşkıyla karşılaşmak, birdenbire zengin olmak, istediği anda terfi almak, vs.… Ve bunların sihirli bir şekilde dışarıdan olması, biz hiçbir şey değiştirmeden…

Enerjimizi, davranışlarımızı ve bakış açımızı arzuladığımız gelişmeyle eşitlemeden, yani içsel sorumluluk almadan ve kendimizi buna göre düzenlemeden başarılı olamıyoruz. Bunu da bildiğimiz halde çoğu zaman görmezden gelebiliriz. Örneğin, dua etmek harikadır ama günlük hayattaki farkındalığınızı ve davranışlarınızı duanızla eşit frekansa getirmezseniz duanız sadece bir yalvarma olarak kalacaktır.

Peki, ne yapmalıyız? Masa başındaki büyük iş adamı gibi sorumluluk almalıyız. İş insanlarını düşününce, özellikle de başarılı olanları genelde aklımıza acımasız, para için insanları köle gibi kullanan kişiler gelebilir. Orada durun! Bir sürü yapıcı, sorumluluk sahibi, ekibine kendi ailesiymiş gibi değer veren ve başarılarda olduğu kadar başarısızlıklarda da sorumluluk alan iş sahipleri var. Burada onların niteliklerine odaklanıyoruz, gölgelere değil.

Bu sembol diyor ki, hayatınızın yöneticisi sizsiniz. Kaderinizi ve esenliğinizi siz yönetiyorsunuz. Size olan her şeyi kendi sorumluluğunuz olarak görürseniz, size ait ve her zaman sizde bulunan gücünüzü fark edersiniz. Her şey konsantrasyonunuza ve düşünce gücünüze bağlı. Zihniniz, bedeniniz ve kalbiniz birbiriyle sıkı sıkıya ilişkide, onları ayrı görmeyin. Bütün bir varlığınızı büyük bir organizasyon olarak düşünürseniz, sizin masa başında olduğunuz ve sorumluluğunu taşıdığınız ilişkiler, görevler, davranışlar, gelecek planları ve dileklerinizi rahatlıkla düzenleyebildiğinizi, odaklanmanızla ve bütün bunların sorumluluğunu taşıyarak hayatınızı değiştirdiğinizi göreceksiniz. Yani yine, yeniden ve yeniden Zodyak bize sorumluluğumuzu almamızın gücümüzü de elimize almamız olduğunu hatırlatıyor!

Başarımız için şu anda bizlere akan Kova’nın düşünce gücü ve Uranüs’ün yenilikçi çözümleri, Lilith’in gelenekselin dışına çıkma dürtüsü, Jüpiter’in geniş bakış açısı ve şansı, Satürn ve Plüton’un kararlılığı, Neptün’ün sınırsız hayal gücü ve Mars’ın itici gücü yardımcı olacaktır. Merkür, bütün bu etkileri bizlere en iyi şekilde iletiyor. Gözler görüyor, kulaklar duyuyor, zihinler ve kalpler açık. Ağzınızdan çıkan şey her an gerçekleşebilir! (Kelimelere, düşüncelere çok dikkat edin)

O zaman ne duruyoruz? Tüm gezegenler Mart başına kadar ileri giderken, arkamızda muazzam bir itici güç varken, kararsızlığı bir tarafa bırakalım, karar alalım, sorumluluk alalım, söylediğimiz her sözün abrakadabra gücüne şükredelim ve ilerleyelim!

Hepinize harika bir dört hafta diliyorum.

©Mor Alev 2019


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

8 comments

  1. Ne oluyor bana dediğim anda bu mesajınız geldi çok şükür ki doğru yolda imişim bu mesajla cesaretim yerine oturdu sevgiler çokça….. teşekkürler mor alev

    Liked by 3 people

  2. Sevgili Mor Alev,

    Sorumluluk bizim, gökyüzü bize yol gösteriyor. Mesajları gerçekten doğru alırsak, zarafet ile çok güçlü yolumuza ve değişime devam edeceğiz zihin-kalp-beden birliği ile. En önemlisi, bütünün hayrını ve büyük resmi görmeyi unutmamak, ancak bu şekilde yoldan sapmayacağımızı ve şüphe duymayacağımızı düşünüyorum.

    2019un getirdiği çok yoğun “hadi ne duruyorsun, yürü!” enerjisini atıl tutmak mümkün değil, hareket etmemenin imkansız olduğu bir enerji bu, Yaratan’dan gelen tüm güçler dönüştürüyor ve hedefe itiyor 🙂 Tabii ki ne olursa olsun asıl iş,asıl irade bizde bitiyor.

    Yardımların için sana minnettarım. Yaratan’ın sevgisi her an kalbine doğsun :*

    Liked by 2 people

  3. Evrenle uyumluysak doğru yoldayız 🙂 ben de şüphe etmiştim iyi geldi yazı, sevgiler mor alev 🙂

    Liked by 2 people

  4. Sevgili Mor Alev yazıdaki “Lilith Yaratan’ın ismini bilir. Bu zamanda sözcüklerin çok büyük bir gücü var. O mantrayı, o büyülü sözleri, o olumlamayı kullanın! ” cümlesini tam anlayamadım.Yaratan’ ın ismini bilir derken ne denmek istenmiş bir de o bahsedilen mantra olumlama hangisi onu da acarsaniz çok merak ettim çünkü.Bu harika yazı için çok çok teşekkürler.Yüreğinize sağlık 💐🌸🌷🌹🌻🌵

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Sevda, Efsaneye göre Lilith Yaratan’ın adını bilir yani onunla bilinçli iletişim halindedir. Bu da demek oluyor ki, şu anda evrenle iletişimimiz çok güçlü. Yani hangi olumlamayı, mantrayı seviyorsanız, onu kullanın. Kelimelerinize dikkat edin. Söylediğiniz, düşündüğünüz gerçekleşiyor. Sevgilerle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.