Kozmik Flaş – Konsey (Mesaj 173)

Sorulara Cevaplar: Boyutlar, Olay ve Evrimleşmesoul purpose - michael divine

“Ben her  zaman Konsey’in dördüncü yoğunluğa geçişimiz konusundaki fikrini merak ettim. (Mor Alev: Sanırım “dördüncü yoğunluk” sözlerini beşinci boyut anlamında kullanıyor, aşağıdaki cevapta bunu daha iyi görebilirsiniz) Pek çok insan bir yükseliş “olayı” olacağına inanıyor, bazıları da düşük titreşimli ruhların bu dünyadan (doğal yollarla) ayrılması ve yeni yüksek titreşimli ruhların doğarak onların yerine geçişiyle, ortak titreşimi yükselttiği doğal bir evrimleşme olacağına inanıyor. Ben ikinci seçeneğe yakın düşünüyorum. Ama iki senaryoya da büyük bir bağlılığım yok. Bu konuda Konsey’in fikirlerini duymak isterim.”

Bu soruyu soran insanlar sayısı kadar çok cevap ortalıkta geziniyor. Ya da en azından öyle görünüyor. Ve bu da bilincin doğasında var, her şey olup bittikten sonra da ne yaşanmış olduğu konusunda bir sürü fikir olacaktır.

Çünkü, gerçekliğin olan şey olduğunu düşünüyorsunuz, ne düşünürseniz düşünün. Fakat gerçekte, gerçeklik sizin düşündüğünüzdür, ne düşünürseniz düşünün. Gördüğünüz her şeyi kendinizin yarattığınızı duymaktan bıkmış olmalısınız ama istediğiniz kadar bıkın ya da bıkmayın, bu doğrudur.

Yani sorunuzun cevabı evet. Evet, bir “Olay” var. Siz onu yaşıyorsunuz. Evet, doğal bir evrimleşme var, siz o oluyorsunuz. Ve boyutlar, belli yerler olarak düşünüldüğünde, neredeyse hepiniz bunu zihninizde böyle canlandırıyorsunuz, yapay yapılardır. Aynen coğrafi sınır çizgilerinin de yapay olduğu gibi.

Sizlere biraz daha düşünmeniz için bilgi verebiliriz. Bir “flaş” (ani parlama, ani değişim) olacak mı? Evet, olacak. Ne zaman? Kolektifiniz bunun için yeterli seviyede yüksek bilince ulaştığında. Şu anda çok yakınsınız. Ve bir “olaya” bizim tercih ettiğimizden çok daha fazla ihtiyaç olabilir. Ve bir defa daha, olmuş olanla ilgili algılarınız ve bakış açılarınız büyük bir yelpazenin her tarafında olacak.

Olan şey şudur. Üzerinde yaşadığınız gezegen, galaksinizin ikamet ettiğiniz kolu, daha önce hiç geçilmemiş olan bir enerjiye, bir ışığa giriyor. Bu enerjinin yıldız sisteminizde bulunan her şeyin enerji alanlarına sunulması, yıldızınızın sistemindeki her şeyin alanını da değiştirecek. Bu çoktan başladı bile. Yıldızı değiştirecek. Gezegenleri değiştirecek.  Elementleri değiştirecek.

Çoktan keşfetmiş olduğunuz şeyi en sonunda anladığınızda, yani adına madde dediğiniz her şeyin kesinlikle belli enerji alanlarının bir hali olduğunu anladığınızda, enerji çevrenizde oluşan böyle büyük bir değişimin de her şeyi değiştirmek zorunda olduğunuz anlayacaksınız. Ve enerjinin bilinçli olduğunu anladığınız zaman ise, kendi bilinç halinizin de kesinlikle bütün bunlarla alakalı olduğunu daha da iyi anlayacaksınız.

Bu, bir balığın yüzgeçlerinin mi suyu hareket ettirdiğini, suyun mu yüzgeçleri hareket ettirdiğini sormak gibi. Cevap, evet. Görüyorsunuz, değil mi? Sizin bunun için bir tanımınız var. Buna İlahi Zamanlama diyorsunuz.

Şimdi, bu boyut meselesine eğilelim. Siz aslında yine farklı bilinç hallerinden bahsediyorsunuz. Onları ayrı olarak algılayabilirsiniz, ancak gözlerinizi kapadığınızda onların arasında büyük bir yolculuk yapabilirsiniz – veya en azından frekansınızın uyumlu olduklarında – ve sonra da bir dakikada koltuğunuza geri gelebilirsiniz. Bilim insanlarınızın şimdi artık anladığı gibi, her şey diğer her şeye bağlıdır. O zaman gerçek soru şu olur: “Neyle hizalanabilirim?”

Bu birkaç seneye dönüp baktığınızda, siz yaşarken bitmez tükenmez gibi hissetseniz de göreceksiniz, dünyanız bir kozmik flaşta değişti. Keyfini çıkarın.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

8 comments

  1. Sizi takip ettiğimden beri yazılarınız bana o kadar yol gösterici oldu ki. Bir sürü işaretler aldım zaman zaman. Ama şu anda herşey tıkandı sanki. Umut ettiğim inandığım herşey yok oldu gütti. Sadece teslim olmuş bir şekilde yaradana teslim olmuş vaziyette kendimi salıverdim, umutlarımı ve hayallerimi evrene salıverdim.

    Liked by 2 people

  2. David icke nin insanlık ayağa kalk kitabında söz ettiği sürüngen ırk hakkında da acaba konsey bilgisi varmı, merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim. 🙋

    Beğen

    1. Sevgili Yasemin, hepimiz birsek ve her şey ama her şey Yaratan’ın bir yansımasıysa ve bizim açımızdan da bir bilinç haliyse, bu soru önemini yitiriyor, değil mi? Bu ayrımcı düşüncenin yarattığı bir konu. Ben sizi bekletmemek için şimdiden cevaplıyorum ancak Ron Head’e de ulaştıracağım. Fakat Konsey’in olası cevabını beklerken, geçmiş yazılarına bir bakın isterseniz. Altına yazmış olduğunuz bu mesaj bile hayatımızda yaşadığımız, hissettiğimiz, gördüğümüz içinde bulunulan bilinç halinin seviyelerinin yol açtığı algılar olduğunu anlatıyor. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Sorduğumuz ve merak duygumuzu tatmin etmek için cevabını beklediğimiz ruhsal soruların cevaplarını tatmin ihtiyacı olmadan bir gün alacak mıyız? Alacaksak sizce ne kadar bekleyecegiz?

    Beğen

    1. Sevgili Toprak, sorunuzu doğru anlayıp anlamadığımı tam olarak bilmiyorum ama şu cevabı iletmeliyim: Her zaman bilinçli olarak bilmediğimiz bir şey bilincimize girdiğinde bir tatmin ve rahatlama duygusu hissedeceğiz. Bu öğrenmenin mutluluğudur bence. Öğrenmek güzeldir. Soru sormak daha da güzeldir. Örneğin siz şimdi bir soru sordunuz ve cevabı da “bilinçli olarak bir şey öğrendiğimizde hep daha keyifli olacağız”. Ve sorular da gelmeye devam edecek. Sorular güzeldir. İlerleme sevgimizi gösterir. Sevgilerimle

      Beğen

  4. Bazı mesajların yarattığı coşkuyla bir şeyler yazmak istiyorum ama içimde oluşan ve gittikçe büyüyen boşluk buna engel oluyor sanki. Yine de 🙂 ben de yanınızdayım demek isterim, sizi seviyorum.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.