Yaratımın Dönüşü Olmayan Sınırını Geçtiniz

the end of a great summer day - pascal campion

Sevgililer, Bugün (20-21 Ocak, 2019) sizin gününüz – çünkü özlemini duyduğunuz pek çok değişiklik şimdi gerçekleşmeye başlayacak.

Bir ihtimal, bir çeşit sihirli değneğin özlediğiniz sihri ve neşe-keyif-coşkuyu size sunmasını umuyorsunuz. Ancak, durum bu değildir, çünkü bu yaratım sürecine aktif katılımcılar olmalısınız.

Şimdi homurdanıp yakınıyorsunuz, size sadece bir havuç sunduğumuzu düşünüyorsunuz. Oysa, nasıl araba kullanmanıza izin verilmeden önce onu kullanmayı öğrenmeniz gerekiyordu, aynı şey yaratım becerileriniz için de geçerlidir.

Bu hayalini kurmuş olduğunuz pek çok ufak yaratımların gerçeklik haline geldiğini gördüğünüz zaman olacak, denge tekerlekleriyle iki tekerlekli bisikletin üzerinde nasıl dengede kalmayı öğrenmeniz gibi. Denge tekerlekli bisikletinizle yürüdüğünüzden çok daha hızlı ilerleseniz de ya ebeveynlerinizin görebileceği yerdeydiniz ya da ufak mahallenizde dolanıyordunuz. Ama o denge tekerleklerini bir defa çıkardığınızda, çok daha büyük dünya sizin oyun bahçeniz haline geldi.

Pek çoklarınız bu zamana hazırlanmak için ufak yaratım becerilerinizi başlattınız. Kaç defa en mükemmel park yerine rast geldiğinizi, arzuladığınız bir nesneyi çok daha ucuza bulduğunuzu ya da istemiş olduğunuzu bile unuttuğunuz şeyin size armağan edildiğini hatırlamadığınız için bunun gerçek olmadığını söyleyebilirsiniz. Ve büyük ihtimalle, şans ya da iyi zamanlama olarak etiketlediğiniz hediyelerin defalarca gerçekleştiğini de unuttunuz.

İşte böylece bugün biz de iki seviyedeki yaratıcılara sesleniyoruz. Daha önce alıştırmasını yapmış olanlar ve henüz yapmamış olanlar. Her biriniz, hepiniz yaratım devlerisiniz, hangi aşamada olduğunuz sadece kararınıza bağlı. Aynen bazı mahallelerde çocukların denge tekerleklerini diğerlerinden daha hızlı söküp çıkarmaları gibi.

Yaratım zamanlamanızın bir parçası da kendinize onan inancınızdır. Yine, denge tekerleklerini çıkararak bisikletlerini ilerletmek için kendi dengelerinden destek alacak kadar cesur çocuklar gibi.

Bu tutulmanın enerji atışıyla yaratımın geri dönüşü olmayan sınırından geçtiniz. Şimdi, yaratım denge tekerleklerinizi de ne zaman çıkarmak istediğinize dair karar sizindir. Düşmeyeceksiniz ve başarısız olmayacaksınız çünkü en sonunda o saklı parçalarınızın da bütünlüğünüze ait olduğunu kabul ediyorsunuz.

Siz, kitlesel olarak, bu geçişi yarattınız ve şimdi de kitlesel olarak denge tekerleklerinizi çıkarıyor ve istediklerinizi yaratmak için becerilerinizi enerji alanlarına yöneltiyorsunuz.

Pek çokları mali özgürlük yaratmak istiyor ve bunu yapabilirsiniz. Ancak o güvenlik yaratıldığında, korkudan ya da sizden daha bilge birisinin yardımı olmadan yaratamayacağınıza inandığınız için kendinizi mahrum ettiğiniz hayatın pek çok yönünü de keşfedeceksiniz.

Siz, 3D yeryüzüne ait olmak için gerçek benliğinizi inkâr ettiniz. Şimdi, kendinize tüm ihtişamınızla yeniden sahip çıkıyorsunuz.

Korkmayın. Yetersiz kalmayacaksınız, hata yapmayacaksınız veya birilerine zarar vermeyeceksiniz. Siz, zamanı gelene kadar kişisel yansımalarınızı ve yönlendirmelerinizi bekletmiş olan yaratıcı tanrılar/tanrıçalarsınız.

O zaman şimdi.

Son zamanlarda keşfettiğiniz rahatlıkların mucizeler değil, sadece sizin her zaman yapma yeteneğine sahip olduğunuz gibi kendiniz için daha iyi bir hayat yarattığınız olduğuna inanmanıza izin verin. Biraz da sihirli ayakkabılarının istediği zaman onu evine götürebileceğini keşfeden Oz Büyücüsündeki Dorothy gibi.

Artık mucizelere inanmıyorsunuz. Onun yerine, o inancı kendi becerilerinize aktarıyorsunuz. Her zaman yapabilme yeteneğine sahip olduğunuz ama 3D dünyada yapmaya korktuğunuz bir şey.

Bu artık bir 3D dünya değil.

Becerilerinizi görmenizi engelleyen siperleri çıkarabilir ve varlığınıza bütünüyle sahip çıkabilirsiniz, hem de bunun “sözüm ona sonuçlarını” hiç de göz önüne almadan. Dünyayı değiştirebilecek o yaratıcı elementlerinizi çağlar boyunca saklayarak içinizde yarattığınız sonuçlar.

Saklanma günleriniz bitti. İhtiyaç hissettiğinizde denge tekerleklerinizi çıkarabilirsiniz. Ve bunu yaptığınızda, hayatınıza keşfin ve bilinmeyenin korkusu yerine neşe-keyif-coşkuyla hayatınızda rüzgâr gibi ilerlerken, yeni alanlara yeni yaratımlara uçacaksınız. Öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2019  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

14 comments

  1. “Nerede hata yaptım”
    cümlesi tamamen endişelerin ürünü, kalpten gelen değil zihnimizin ürettiği..
    Kalbimiz zaten inanıyor “Yaratırım” ı zihnimize inandırıp yola devam edelim 😍
    Teşekkürler Brenda ve Sevgili Mor ❤️

    Liked by 3 people

  2. Park yeri bulma konusunu okuyunca beynimde bir şimşek çaktı 😀 Ben bunlara “benim küçük mucizelerim” diyordum ama kendimin yarattığını hiç düşünmemiştim! Teşekkürler ❤

    Liked by 2 people

  3. Sevgili Mor Alev ve Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkür ederim .

    Liked by 2 people

  4. Bir süredir yazılarınızı takip ediyorum.
    Hakikaten, gerek sizin analiz ve yorumlarınızı, gerekse kanallık yapan bloglarlardan çevirileriniz çoğu zaman bana hitap ediyor, beni anlatıyor.
    Yazıların önce orjinalini , akabinde sizin çevirinizi de okuyorum. Kimi zaman sizin yazınız, aslına göre daha fazla etki bırakıyor.
    Emeğinize, iyi çalışmalarınıza teşekkür ederiz. Sevgiyle ve ışıkla.

    Liked by 2 people

  5. Denge tekerleği nedir? Çıkarın diyorsunuz nasıl yapıcaz bu konuda bilgi verir isiniz..

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Şebnem, denge tekerleği çocukların iki tekerlekli bisikletlerinin arka tekerleğine takılmış iki ufak tekerlektir, dengelerini kaybederlerse düşmekten kurtarır. Çocuklar bunu bisiklet kullanmayı öğrenirken kullanırlar. Sonra da çıkarırlar. Bu bir benzetme. Mesaj diyor ki, artık korkmayın, siz istediğiniz yaratıma girmeyi öğrendiniz. Sevgiler

      Liked by 1 kişi

  6. Dün gece rüyamda gökyüzündeki yıldızları izliyordum ve sonra bende gökyüzüne uçup bir yıldıza dönüştüm. Çok hoşuma gitti de paylaşmak istedim 💖✨

    Liked by 3 people

  7. Sevgili Mor Alev sanırım sahneye kendimi atma vaktim geldi, bildiklerimi artık paylaşma zamanı. Nasılını düşünmeden adım atmam gerekiyor sadece. İçsel bilgeliğime içeriden ne kadar çok güvensem de dışarda nasıl doğru şekilde anlatırım kaygım sanırım hala biraz var Bunun için önerebileceğiniz bir şey var mı? Emekleriniz için teşekkür ederim…

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Hilal, Kaygınızın kökenini inceleyin. Neden kaygılanıyorsunuz? Kaygılandığınız iletişim yeteneklerinizin yeterli olmaması mı, yargılanmak mı? Yani neden korkuyorsunuz? Ve korkuyu yakaladığınızda mesajını alın, bundan sonra da salıverme işlemine geçin. Ana menüdeki yöntemler bölümüne bir göz atmanız yardımcı olabilir. Sevgiler

      Liked by 1 kişi

  8. Yani iki gun önce 🙂 izmirde hava güllük güneşlikken. Yigenimle birlikte parka gittk coluk cocuk orda tabi. Teomanda tutturdu teyze bak oda bisiklere biniyo. Eve gidip benimkinide alalım dedi. Donduk eve bisikleti aldigimiz gibi parka attik kendimizi. Ama yigenime bisikleti biraz agır geliyo. Enistemde arka tekerleklerini çıkarnak istiyorum demisti. Ama ben teomanı tekerlekleri cikarmak icin deneyimsiz oldugunu dusundum. Dönüsleri tam yapamiyodu biraz caliştik orda… şimdi yazınızı okuyunca aslında o parkta ben kendimi eğitmisim. Ben kendimi görmüsüm. Ve tabi enisteyede dedim acele etme tekerlekleri cikarmak için. 😊 herşey zamaninda olucak ama o tekerler bir gün cıkıcak hemde bu sene 😎😍

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.