Sadece Olun – Konsey (Mesaj 219)

unknown artist- unknown artAşağıdaki sorunun cevabı olarak, neden sizleri en iyi kendinizin en iyi versiyonu olmaya çağırdığımızı açıklayacağız.

“Bazı ruhlar (bazı kişiler) diğerlerinden daha içe dönük. O ruhlar daha sessiz ama hala daha mümkün olan her şekilde de yardımcı olmak istiyorlar. Ve böyle olunca da merak ediyorum; daha az konuşkan bir ruh, en çok ihtiyaç duyulduğunda sadece dinleyici olsa, yine de kendi ilahi planına uygun şekilde destek sağlıyor mudur?”

Bu zamanda dünyanızda insanlığın hemen hemen yedi milyar ifadesi var. Bu ifadelerden ikisi bile tam olarak birbiriyle aynı değil. Ancak, biliyorsunuz, oldukça yaygın bazı nitelikler de (pek çok insan tarafından) paylaşılıyor. Bu kişilik türlerini belirlemek ve açıklamak için sistemler yarattınız. Bazıları psikolojiyi, bazıları astrolojiyi, bazıları da sadece eski o-şöyle, bu-böyle metodunu kullanıyor.

“Ateş burcu”  insanlar var, “su burcu” insanlar var, Tip A kişilikler, içe dönükler, atak olanlar ve duvar kağıdı tipte kişilikler. Düşünün, lütfen, her insan, her biriniz tam olarak ihtiyaç duyuldukları yerde ve olma ihtiyacı oldukları yerdesiniz. Kaynağınız (Yaratan) hata yapmaz. Hayatlarınızı boşa harcamak alışkanlığı yoktur. Size söylenmiştir, hiçbir şey SİZE yapılmıyor. Her şey, SİZİN İÇİN yapılıyor.

Bütün bu fikirler güzeldir. Etrafınıza baktığınızda da nispeten kolayca anlaşılıyor. Fakat, sevgili kalpler, bu fikirler sizin için de geçerlidir. Siz, En Yüksek Benliğinizin yapma ihtiyacında olduklarınızı yapmanız, öğrenme ihtiyacında olduklarınızı öğrenmeniz, öğretme ihtiyacında olduklarınızı öğretmeniz için size nerede ihtiyaç duyuyorsa oradasınız. Öğretmenin oldukça büyük bir parçası ise sadece örnek olmaktır.

Eğer aranızdan bir kişi, hizmet etmek için yanan bir binaya koşup girebilen birisiyse, elbette yapmalıdır. O hayatı yaşayın. Eğer biriniz, bütün çocuklara bir öğretmense, elbette bunu yapın. Eğer biriniz, bir çocuğun ilk yıllarını kendi değerini harika bir şekilde takdir ederek yaşamasını sağlayan sevecen bir anneyse, o zaman lütfen bunu yapın.

Toplumlarınızda adına iş, meslek dediğiniz şeyler var. Bunların ne zaman başladığına bakın. Bu, bir insanın diğerlerinin ihtiyaç duyduğu, bir başkası onlar için yapsa mutlu olacağı şeyi yaparak kendisine de nasıl iyilik yapmış olacağını görmesiyle başladı. Kıyafetleri yıkayanlar, çamaşırhane haline geldiler. Para yönetimini bilenler banka haline geldiler. İnşaat bilenler müteahhit veya mimarlar haline geldiler. Görüyorsunuz, değil mi? Onlar birisinin nasıl hizmet edebileceği düşüncesinin ürünleridir.

Fakat aynı zamanda, bu hizmetlerin ve bu hizmetleri sağlayanların  göreceli değerlerini sınıflandırmaya ve yargılamaya da başladınız. Sonra da bu sıralamada nereye uyduğunuza bakarak kendinizi de ölçmeye başladınız. Ve bu sıralamadaki dereceniz siz büyürken SİZE verilmektedir. Bunu siz yaratmadınız, bu size öğretildi. Şimdi, size bir çocuğu koruyan ve büyüten annenin, bir potaya birkaç metre öteden top atandan çok daha önemli bir hizmetinin olduğunu söyleyeceğiz. Bizce bunu görmek kolaydır. Bir binayı her gece temizleyen adam değerli bir hizmet vermektedir. En sevdiğiniz yemek yerinde, yemek yapmayı iyi bilen birisi var. Ve en azından bir kişi var ki, o da bulaşıkları yıkıyor. Eğer bulaşıkçı orada olmasaydı, o kuruluş ne kadar iyi çalışabilirdi?

Ve dünyanızda bireylerin karşıladığı milyarlarca ihtiyaç var. Gerçek şu ki, her biri değerlidir.

Şimdi, sorun kendinizin bir başkası kadar değerli olmadığını veya bir kişinin diğeri kadar değerli olmadığını kabul ettiğinizde ortaya çıkıyor. Her bir insan, bir şekilde hizmet eden, öğreten ve öğrenen ilahi ifadedir. Bir başkasından daha az ya da daha fazla değerli olan bir kişi bile yoktur. Ama tabii ki, pek çokları durumu böyle görmüyor, değil mi? Bu, bir ideal olarak tanınabilir ama günlük hayatınız eski, öğrenilmiş hikayeye dayanıyor.

Yani, sorunuza cevap olarak lütfen anlayın, olacağınız yerde tam olarak neye ihtiyacınız varsa onu getirdiniz. Eğer bir dinleyici, bir dikkat vericiyseniz, bilin ki dinlemek ve dikkatlerinizi vermek birbirinize verebileceğiniz en şifalı şeylerden biridir. Birisi sizi dinlediğinde, tam olarak dikkatini verdiğinde nasıl hissettiğinize bakarak bunu bilebilirsiniz.

Şunu da söylemek istiyoruz, sadece kendiniz olarak, insanlığın titreşimsel korosunun seslendirdiği senfoniye çok değerli bir nota katıyorsunuz. Kendi titreşiminizi yükseltin ve o da bütünü yükseltir. Sadece kendiniz olun. Sadece olun. Gerçekten yapabileceğiniz tek şey de bu, değil mi?

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

4 comments

  1. Tam da bu.. Kabulleniş ve keyfini sürmek o zaman “farkında olmadan ihtiyaçları gideriliyor” boyutunda yaşıyor insan madden manen yükseliş bu.. Teşekkür ederim 🙏🙏💕💕😊😊❤️

    Liked by 2 people

  2. Zihnimde dolanan sorular hakkında konuşuyordum kendimle, bu yazı içerisinde bazı sorularım cevaplarıyla buluştu ve zihnimde çözüm odaklı sorular oluştu. Teşekkürler Mor Alev. Sevgiyle kal, sevgi kal. Işık daima seninle, ışık daima sende. 🎶

    Liked by 1 kişi

  3. Tam da insanlığın duymaya ihtiyacı olduğu ,tam da zamanında gelen bir mesaj ..
    Kaynağa,aracı olanlara ve Mor Alev’e minnettarım ❤

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.