1, 2, 3! : 2019’un Numerolojik Potansiyeli

2019 numerolojiSevgili Bilge Baykuşlar,

2018’e baktığımızda 11/2 enerjisiyle bizden gerçekten DÖNÜŞTÜRÜCÜ USTALIK istemiş olduğunu görüyoruz. (İlgili yazılar burada ve burada) Kendi dışından bir şey beklemeyen, için ve dışın BİR olduğunun, kendi gerçeğini kendisinin yarattığının bilincinde olan ustalar…

Ve bunun için de çok farklı şekillerde zorlandık, baskı biz gerçeğimizi kabul edene kadar arttı, arttı, arttı… Ve geçen sene bir gün, herhangi bir konuda, hayatınızın herhangi bir alanında, son raddeye gelindi. İş başa düştü ve “kimseden bir şey beklemiyorum, bunu BEN değiştireceğim” dediniz. Ürkerek de olsa, bir tarafınız tepinerek “hayır, hayır, hayır bunu o, şu, bu değiştirecek!” diye ısrar etse de elinize o konuyu aldınız ve “nasıl değiştirebilirim?” diye sordunuz. Ve her şey bu soruyla başladı. Dönüşüm yoluna girdiniz ve o konuda bazen çekinerek, bazen korkular eşliğinde ve büyük ya da ufak umutlarla ustalığınızı tanımaya giriştiniz.

Sevgili Dostlar, 2018’in armağanı buydu. Çünkü hayatınızda bir şeyi, ne kadar ufak, önemsiz ya da devasa görünürse görünsün, o tek bir şeyi enerjiniz, değişmiş bakış açılarınız ve onu takip eden çözüm ve davranışlarınızla dönüştürdüğünüzde diğer bütün alanlarda da değişim yaratabileceğinizi bilirsiniz!

Bu enerji potansiyelini geçen sene kullanmış olmanızı gönülden diliyorum. Ancak, evren bir şansı bir defa verip de geri çekilmiyor. 2017 yılı 1 ve yeni başlangıçlar enerjisi taşıyordu, 2018 ise çifte 1 yani 11/2 enerjisiyle bizi yeni başlangıçlar, denge ve dönüştürücü ustalığa çağırdı. Bu sene bütün bu enerjiler birleşiyor ve 2019, 12/3 enerjisiyle bize;

1: Yaratıcılık ve Güven

2: İşbirliği ve Denge

3: İfade ve Duyarlılık

potansiyeli sağlıyor.

Ve bu enerjiye baktığımızda 3 rakamının aynı zamanda Yükselmiş Ustaların sembolize ettiğine şaşırmıyoruz! İçimizdeki 3 ustayı birleştirerek kendimizin de yükselmiş ustalar olduğunu, olabileceğini öğreneceğimiz bir yıla adım attık! Şu üçleme örneklerine bir bakalım:

Ruh-zihin-beden

Düşünce-sözcük-hareket

Niyet-inanç-fırsat

Geçmiş-şimdi-gelecek

Neşe-keyif-coşku (Eklemeden duramadım! 😊 )

Hepsi yaratımla ilgili. Daha da doğrusu, yaratımın ilk evreleri oluşmuş ve fiziksel dünyada ilk işaretleri görmeye başlamışızdır. Dan Millman, Hayatınızın Amacı kitabında 3 enerjisi taşıyan bir yılı şöyle anlatıyor:

“Üçüncü yıl, filiz toprağı yarıp gün ışığına çıkar, bu bir görünebilme ve dikkatli büyüme zamanıdır. Filiz hala taze ve zarar görmeye açık haldedir. Bu zaman, bir incinmeye açık olma duygusu getirebilir. ‘Acaba bunu yapabilir miyim?’ şeklinde kuşkular ortaya çıkabilir. Ufuklarımız giderek genişler; daha çok şey görür ve deneyimleriz. Artık baharın son günleridir.”

Sevgili Dostlar bu sene, geçen senelerde hiç olmadığı kadar evrene ve kendimize GÜVEN talep ediyor. Özgüven eksikliği yaşayan bir Yükselmiş Usta olabilir mi? Ya da “evrene güvenmiyorum” diyerek yükselen bir usta?

Peki, ya bütün önyargıları, güvenlik duvarlarını yıkıp geçsek ve kendimizi riske atsak ne olur? Yıllardır çok beğendiğimiz o insana bir kahve içmeyi teklif etsek, aklımızda dönüp dolaşan o çözüm için bir adım atsak, o çok beğendiğimiz semtte bir ev arasak, o çok istediğimiz konuda bir cesaret kursa yazılsak, reddedilirim belki diye başvurmadığımız o iş için harekete geçsek ne olur? Ve attığımız bu adıma sahip çıksak, kendimizi bu karara bağlı tutsak ne olur? Hayaller gerçekleşebilir, değil mi?

GÜVEN. Yaratımın en önemli adımlarından biri. Güven.

12/3 Melek Sayısı

Joanne Walmsley’in Melek Sayılarına baktığımızda şunları söylüyor:

“Melek Sayısı 12, değişmesi gereken eski alışkanlıkların sizi bloke etmesinin önüne geçmeniz mesajını verir. Yeni deneyimlere iyimserlikle bakmanızı ister, çünkü bunlar olumludur, faydalı etki ve fırsatlar yaratacaktır. Bu da hedeflerinize ulaşmanıza, eskinin yeniyle yer değiştirmesine fırsat tanır. 12, evrene yansıttıklarınızın olumlu enerjide olmasını hatırlatır.”

“Melek Sayısı 3, iletişim, kendini ifade, ilham, macera, yaratıcılık, iyimserlik ve heves enerjilerini taşır. Gelişim, büyüme, artış ve bolluk prensiplerini sembolize eder. 3 sayısı yaratım ve yaratıcı olmanın sayısıdır ve Yükselmiş Ustaların titreşimini taşır. Sezgilerinizi ve iç bilgeliğinizi takip ederek ihtiyaç duyduğunuz şeyleri yaratmak üzere harekete geçebilmeniz için sizi cesaretlendirir.”

Eğer bu potansiyeli en iyi şekilde kullanmaya karar verirseniz, 2019 yılı başlı başına bir “İleri Yaratım Dersleri” senesi olacaktır. Son iki yılda yeni başlangıçlar ve sonlarla bu konuda oldukça fazla şey öğrendik.

Bu sene GÜVEN elementi öne çıkarken, dengeli merkezde öğrendiklerimizin hepsini bir araya getirmeliyiz. Bunu yapmak, ruhumuzu en iyi şekillerde İFADE etmemize yardımcı olacaktır. Ruhumuzun ifadesi ise hayatımızda yarattıklarımızdır. Güven cesaret ister. Bu da bizi yılbaşında söylediğimize getiriyor, haydi 1, 2, 3! birlikte tekrarlayalım:

“2019’da Cesur Yüreklerimizle Hayat Macerasını Doyasıya Yaşayalım!”

©Mor Alev 2019

Not: Ben de 2017 ve 2018 boyunca üzerinde adım adım çalışarak geliştirmiş olduğum yepyeni bir danışmanlık yöntemini ilan etmek üzereyim. Yani bu filiz de yüzünü güneşe çeviriyor ve çiçeklenmeye hazır. Hepsi 2017’de kardan kapı dışarı çıkamadığımız bir günde gelen ilhamla başladı. Ucunu bırakmadım, kararlılıkla çalıştım, araştırdım, denedim, mükemmelleştirdim. Bu yöntem geçen yıl yaratıma girmiş ve çoktan çok çabuk olumlu değişimleriyle kendini kanıtlamış olsa da, bu sene genele açılıyor. Çalışmanın kendisi hazır ama ilanı konusunda bir takım ufak tefek rötuşlardan sonra önümüzdeki hafta bu yeni yöntemle ilgili bilgileri “Hizmetler” bölümünde paylaşacağım. Ama şu soruyu bir düşünün lütfen, “Ya bir insan pek çok şekillerde öğrenip, gelişip, ilerleyebiliyorsa ama ufacık da olsa bir şey onu hep geride tutuyorsa? Güvenle gidebileceği yerden alıkoyuyorsa?” İşte bunun cevabı ve çözümü o yeni bireysel danışmanlık çalışmasında olacak!  1,2,3!


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

9 comments

  1. Sevgili Mor Alev. Uzun zamandır hayatımda yapmak isteyipte bir türlü cesaret edemediğim şeyleri artık daha cesur ve güvenli adımlarla yapmaya karar verdim. Tam da evimizi değiştirmenin acaba bizim için iyi bir fikir olfuğunu düşünürken bu yazının denk gelmesi. Hiçbirşeyin tesadüf olmadığının en güzel kanıtı. Sonsuz sevgi ve şükranlarımla. İyiki varsınız.

    Liked by 3 people

  2. Yeni danışmanlık yönteminizi merakla bekliyor olacağım. Cesaret bana da göz kırpmaya başladı diyebilirim çok mutluyum şükürler olsun 🌹

    Liked by 2 people

  3. Sevgili Mor Alev,
    Bu senenin harika bir yıl olacağına dair bir his taşıyorum, güzel bir his. Ben son zamanlarda 07:07 ikilisini çok sık görüyordum. 1 Ocak tarihini sürmeye başladığımızda rüyamda kendimi okyanus kenarında gördüm ve 7 şişe su aldım oradan. 7 kişi için 7 su. Rüyamda orada olduğuma inanamadığı kendime söylüyordum. Bu rüya bana şahane bir yılın habercisi gibi geldi. Her birimiz için neşe-keyif-coşku yılı olmasını diliyorum. Sizi seviyorum, yeni çalışmanızı çok merak ediyorum. İstanbul’a geldiğimde sizinle tekrar çalışmayı çok istiyorum.
    Sevgiler Mor Alev 💜💜💜

    Liked by 2 people

  4. Bireysel danışmanlık uzaktan online olmuyor değilmi mor alev birde eklemek istediğim bir konu var sizi tanımıyorum ve hayatımda tanıdığım insanların büyük bir kısmından daha fazla güveniyorum ironik ve hoş ve geldi bu duygu bana sevgiler

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Figen, bu güzel sözleriniz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Mor Alev karargahına fiber internet bağlandığından beri online çalışabiliyoruz. Sevgilerimle

      Liked by 2 people

  5. Enerjiler kendini hissettirmeye başladı hemen. Ben de son 1 haftadır, izlediğim filmde, dizide, fotoğrafta arka arkaya 131 rakamını gördüm. Anlam verememiştim, neyse ki Mor Alev bizimle. 🙂

    Liked by 2 people

  6. Sevgili mor alev bu yazı adeta herşeyi çözümledi ifade edemediğim ve kendime neden değiştirmek istedim dediğim herşeye cevap oldu. Hedeflerim yorgunluktan sislendi adeta ama şimdi detaylandırmam gerektiğini anlıyorum. 2019 un ilk sabahı nefes alarak ve buyuk bir herşey bitti hissiyle uyandım . İnşallah öyle de ferah devam edecek. Yeni yöntem hedeflerimizi yönetmemize yardım etsin heyecanla bekliyorum .Harikasın .

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.