Şükran Çağrısı – Konsey (Mesaj 199)

Nelly Tsenova - bulbsSevgili Dostlar, Konsey bu mesajı 20 Kasım günü yani ABD’deki şükran günü kutlamalarından iki gün önce verdi. Bu ay ana temayı şükran-minnet-teşekkür olarak belirlediğimize göre bu hafta bir hatırlatma olarak yayınlamayı uygun buldum. Yazının en alt bölümünde ise bir çağrım var, onu da okumanızı rica ediyorum.

***

İki gün içinde, bu kanalın ikamet ettiği ülkede adına Şükran Günü denilen bir bayram kutlanacak. Her yıl bu günde, bir şölen etrafında toplanmanız, bunu aile ve dostlarla paylaşmanız ve hatta birkaç dakika sahip olduğunuz lütufları – arabam, evim, sağlığım, ailem, vs – düşünüp onlara teşekkür etmeniz sizin için  geleneksel olmuş. Bunu yapmadan önce size düşünmek isteyebileceğiniz birkaç şey vermek istiyoruz.

Genellikle, her biriniz teşekkürlerinizi hayatınızdaki ilahi kaynak olarak algıladığınız kişi ya da şeye yöneltirsiniz. Ve bu da elbette, yapılması çok iyi bir şeydir. Ancak bizler bundan biraz daha ötesini önereceğiz.

Büyük ihtimalle, geçirmiş olduğunuz bu bir yılda birazdan sayacağımız insan kardeşlerinizin pek çoğunun hizmetlerinden faydalandınız, belki de hepsinden. En açık şekilde görülenler sağlık çalışanları, itfaiyeciler, vs. dir. Fakat aynı zamanda büyük ihtimalle birileri sizin için yemek hazırladı, böylece siz pişirmek zorunda kalmadınız. Birisi o yemeklerden sonra ortalığı temizledi, böylece siz yapmak zorunda kalmadınız. Birileri ürettiğiniz çöpü aldı, böylece siz toplamak zorunda kalmadınız. Birileri sokakları süpürdü, kar küredi, asfalttaki çukurları doldurdu, böylece siz yapmak zorunda kalmadınız. Birileri ihtiyaçlarınız için bir araç kullandı, bir taksi, bir otobüs, bir uçak, bir gemi. Birisi otel odanızı temizledi, böylece siz temizlemek zorunda kalmadınız. Bu liste inanılmaz derecede uzun olabilir.

O kişilerin pek çoğunun hizmetlerini verirken aynı zamanda hasta olmaları, migrenlerinin tutmuş olması veya stresli bir durumda olmuş olmaları da oldukça mümkündür.

Bundan dolayı, bu şükran bayramında bütün bu insanları da bir dakikalığına düşünmeniz iyi olacaktır. Onlara teşekkürlerinizi yollayın. Sevgi ve takdirlerinizi yollayın. Bir saniye bile şüphe etmeyin, onların her birini bir şekilde yükseltmiş olacaksınız.

Burada izin verin, bir düşünce daha aşılayalım. Eğer herkes bunu yapsaydı, siz de çok büyük bir şükran ve sevginin alıcısı olursunuz. Günlük aktivitelerinizi yerine getirirken, siz de başkaları için bir şeyler yapmıyor musunuz? Sıklıkla bunları en iyi halinizde hissetmezken bile yapmıyor musunuz? Her biriniz, geri kalanınıza bağımlısınız. Toplumunuzu mümkün kılan bu bağdır.

Yani sahip olduğunuz şeye teşekkür ederken, onu sizin için üretenleri, size ulaştıranları da unutmayın. Ve bilin ki, siz de üzerinize düşeni yaptınız. Ve bunun için biz de size minnettarız. Biz, siz onu saymadığınızda ya da unuttuğunuzda bile, ne yaptığınızı görüyoruz.

Şükranla harika bir gün geçirin. Eğer bir anlığına bizi düşünürseniz, bilin ki sizinleyiz.

Ron Head ve Konsey’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

***

Sanırım şimdi anlıyorsunuz… Kendimizi şükran duygusuna, enerjisine, minnet duymaya ve teşekkür etmeye alıştıralım diyorum. Hatta, öyle bir alıştıralım ki, bir daha bu alışkanlık bizi terk etmesin!

Ayrıca, biraz daha büyük çaplı bir projem var, biraz “Zihni Sinir” projesi gibi ama işe yarayacağına çok inanıyorum. Bu ay sonunda toplu olarak uyanık olacağımız, toplu olarak kutlayacağımız, belki sevdiklerimizle, belki de yalnız karşılayacağımız yılbaşı var. 31 Aralık günü, bizim için öğlene doğru başlayan her saat başı, dünyanın en doğusundan en batısına doğru yılbaşı kutlamaları yolculuk edecek. Bizler yatıp uyuduktan sonra bile adım adım her saat dilimini ziyaret edecek. Yani kitlesel olarak dualar, dilekler, umutlar ve sevgi akacak. Bu dünyada insanları bir araya getiren bundan başka bir tek gün yok! O yüzden yılbaşını seviyorum. Uydurduğumuz bir tarih olsa da.

Bundan dolayı her neredeyseniz, 31 Aralık’ta saat gece on ikiyi vurduğunda ve hatta mümkünse hatırladıkça gün boyu her saat başında, kendinizi şükran hissine teslim etmenizi ve şükretmenizi rica ediyorum. Bu bloğu bir şekilde hayatına almış 50.000 kişiyiz, belki 7,5 milyarın yanında çok azınlıktayız ama şükran enerjisi süper güçlü. Düşünsenize Konsey’in dediği gibi aklımıza gelen her hizmeti sunana şükretsek, teşekkürlerimizi yollasak nasıl olurdu? Yediğimiz sebzeyi ekenden, onu bizim için taşıyana, bu mesajı okurken kullandığınız aletin içindeki ender mineralleri çıkaran madenciye, yıkandığımız suyu arıtandan, sabunu üretene, elektriğimizin kesintisiz gelmesi için yaz-kış çalışana, paramızı basana, okuduğumuz kitabın kağıdını üretene ve ağaca, giysilerimizi dikenlere, onun pamuğunu yetiştirene ve elbette yıl boyu bizi desteklemiş ve beslemiş olan tabiata… Temasta bulunduğumuz herkese, tüm olumlu-olumsuz ilişkilere ve derslerine, aynamız dediğimiz dünyamıza… O kadar çok insan ve varlık var ki şükredecek! Ve ben böyle bir şükran dalgasıyla büyük bir fark yaratacağımıza inanıyorum. Bir defasında Baş Melek Michael (Mikail) şöyle demişti, “sevgi ve şükran enerjisi ışık hızı X ışık hızı X ışık hızı kadar çabuk ve güçlüdür”. Haydi, yeni yıla olumlu notalardaki şarkımızla başlayalım ve şimdiden bunun alıştırmasını yapalım.

Katkılarınız için çok teşekkürler!

Mor Alev


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

32 comments

  1. Şükür şükür şükür.. sizleri tanıdığımdan beri dilimden düşürmediğim tek kelime.. Ancak kafama takılan bir soru var, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, şükrümüzü nasıl yaşatabiliriz, şükrün kabulu nasıl olur, ben sürekli içimden geçiririm, içimde yaşarım kısacası şükrümü, yazıya dökmek gerekir mi, yada kendi kendimize kaldığımızda yüksek sesle ifade mi edilir, şükranla..

    Liked by 2 people

    1. Siz nasıl şükretmek istiyorsanız o sizin için doğrudur sevgili Ayşegül. Tabii en güzeli her alışverişte bulunduğumuz insana yani garsona, şoföre, tezgahtara, kasiyere vs teşekkür etmeyi unutmamaktır. Sevdiklerinize de tabii. Şükran hissi bizi şefkate ve yardımseverliğe de taşır. Sadece sözlerle değil, davranışlarımızla da bunu gösterebiliriz. Yazmak da iyidir. İçinizden nasıl geliyorsa iyidir. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  2. Harikasın ve çok haklısın mor alev bu yılbaşında evrendeki bildiğim ve bilmediğim her zerreye teşekkür edeceğim ve bu yaşıma bu anıma kadar hayatıma dokunmuş tanıdığım tanımadığım her bir insanın emeğine bu emekleri yaşamamı sağlayan yaradana bu sabah bu duyguyu hissetmemi sağlayan konseye ve sana teşekkür ederim hayatımda herşey mükemmel bütün ve tam sevgiler mor alev

    Liked by 3 people

  3. Sevgili Mor Alev , bloğunun bir müdavimi olarak şükran enerjisindeydim çok şükür. 🙏yazılarını okuyup sadece kısa bir minnetle geçiyordum. Gerçekten bize. bu bloğu hazırlayıp en yüce şekilde sunduğun için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

    Liked by 2 people

  4. Yaklaşık 1 aydır marketten alışveriş yaparken, tüm sebze meyveleri ekip biçip toplayıp emek sarf edenlere, evimin dibindeki marketten kolayca almamı sağlayan herkese şükrediyorum ve acaba benden başkası var mıdır diye düşünüyordum ki bu sabah bu yazıyı okudum ve çok sevindim. Sadece markette değil hayatımın başka alanlarında da teşekkür edebileceğim insanlar ve mekanizmalar olduğunu hatırlattığınız için teşekkür ederim 🙂

    Liked by 2 people

  5. Beni bu kadar olumlu enerjide tutan Mor Alev’e en başta teşekkür ederim. Hatta beni öfkelendirerek, yalnız hissettirerek, yanlış hissettirerek almam gereken dersleri almama hizmet edenlere de teşekkür ederim 🙏🏼

    Liked by 4 people

  6. Bir süredir okuyorum sizi, ama hep bir yanım şüpheyle…

    yazıların bir kısmını kalbim kabul ediyor, kalbime ulaşmayanı zihnim red ediyor.

    “Sabah aklımdan bu konu geçti, akşamına siz yazdınız” yorumlarını abartılı bularak ama yine de her sabah yeni mesaj gelmiş mi diye heycanlanarak…

    ve bu sabah durup dururken herkese her şeye şükrederek uyandım ve şimdi bu yazı geldi🙃

    Sanırım konu her şeye açık olabilmekte. Teşekkürler🙏🙏🙏🙏

    Liked by 3 people

  7. Sevgili Moralev, öncelikle senin VAR’lığına, blogun VAR’lığına, bu yükseliş sürecimizde hangi aşamalardan geçtiğimizi bilmemizi sağlayan o güzel mesajları bize ileten semavi alemdeki bütün dostlarımızın VAR’lıklarına, onlara kanallık yapan dostlarımıza, burada yeryüzünde bulunan bu yolu birlikte yürüdüğümüz bütün cesur ruhların VAR’lıklarına ve tabiiki kendimin de VAR’lığına ve bize ev sahipliği yapan güzel dünyamıza, bütün hayvan dostlarımıza, bitkilere tüm kalbimle minnettarım. VAR’lığımıza şükürler olsun.Yeni yılımız kutlu olsun. Sevinç ve coşku içinde kutladığımız, sevgi ve şefkat dolu bir yıl olsun.💜💜💜

    Liked by 1 kişi

  8. Sevgili Moralev, bütün bir yil mükemmel bir eszamanlilikta yaptiginiz paylasimlariniz icin, cevirilere ayirdiginiz zaman ve emek icin, sayfadaki bütün meditasyonlar icin, paylasimlarda insanin icine isleyen müthis huzur verici görsel secimleriniz icin, her ne olursa olsun, en olumsuz durumlarda bile odagimizi yönetmek icin bize yol gösterdiginiz icin,bu sayfada bize hissettirdiginiz sefkat, sevgi, huzur ve dinginlik icin sonsuz tesekkürler. Iyiki varsiniz , cok sükür

    Liked by 2 people

  9. Sevgili Mor Alev, ben anneciğime bana bu farkındalığı çok uzun yıllar önce kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Bizim için üreten, üretileni ulaştıran, hizmet eden, bir şekilde zincirin halkası olan tüm insanlara, bize nasip olanları sunan Yüce Yaradan’a ve Tabiat Ana’ya gün içerisinde defalarca şükranlarımızı sunuyoruz.
    Böyle bir hareketi başlattığınız için sizi de yürekten kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Umarım çok büyük ve güzel bir enerji yaratırız. Kucak dolusu sevgilerimle.

    Liked by 2 people

  10. Yaklaşık son on gündür sürekli şükrediyorum. Daha önce de yapardım ama bu kadar sık değildi. Mor alev ile tanıştığımdan beri hayatımda uyguladığım şeylerin burada yazıya veya mesaja döküldüğünü görmek şükrümü arttırıyor..Iyiki girdiniz hayatıma..

    Liked by 1 kişi

  11. Bugüne kadar beni ben yapan ve bana emeği geçen hizmeti katkısı olan herkese ve her olaya sonsuz şükranlarımı sunuyoRum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 🙏🙏🙏🙏 harika bir yazı ve istek.Muhteşem bir enerji akışı olucak 2019 güzelliklerle başlayacak .🤗😉😊

    Liked by 1 kişi

  12. Ne güzel burada olup bu yazıları ve yorumları okumak… Ne hoş bi topluluk her zaman insana iyi geliyor. Yüzünü hiç görmediğim ama kalbini hissettiğim ailem gibisiniz. Çoğalttığınız enerjiye bir şükürde ben eklemek istedim. Yanımda olup yardım edene de karşımda olup büyümemi sağlayana da pozitife de negatife de teşekkürler… Herşey en yüksek hayrımıza… İyi kötü yoktur tek bir gerçek vardır oda Sevgi. Hepimiz Biriz. Minnetle…

    Liked by 2 people

    1. Ne güzel yazmışsınız şükran ve sevgilerimle size ve herkese başta moraleve kanallı yapan herkese hepimize birliğimize çok şükür daha da çok şükür 🙂

      Liked by 1 kişi

  13. Çok teşekkürler Sevgili Mor Alev,
    Yazıların için, bizi burada bu halkanın takipçileri olarak topladığın için, kanallığın için ve Kanllarımıza, Meaaj gönderenlerimize, Allah’ımıza, bu grupta yorum yapan dostlarımıza çok teşekkürler 🙏🏻❤️
    Ben de bu sabah e-postanıza teşekkür etmediğim pişmanlığıyla his içerisindeydim :)..

    Liked by 1 kişi

  14. Harika bir fikir ve kesinlikle uygulayacagim, bugun, hergun ve ozellikle de 31 Aralik gunu ve gecesi, ve sonrasinda… Sukurler olsun sizi buldugum gune Mor Alev.

    Liked by 1 kişi

    1. Bugun 31 Aralik ve her saat basi sukrediyor, pozitif enerjilerimi yolluyorum tum evrene… Bu harika fikir icin bir kez daha tesekkurler Mor Alev. 2019 kutlu olsun hepimize. Tum dunyaya ve evrene.

      Liked by 1 kişi

  15. Kanal’a, Moralev’e, burada tüm güzel duyguları ile katkı olanlara varlığınıza şükran. Bundan daha iyi nasıl olur? Her gün her yönden her şekilde iyiye daha iyiye. Sevgiler.

    Liked by 1 kişi

  16. Sevgili Mor Alev bu büyük hizmetinden dolayı çok teşekkür ederim. Senin vesilenle tüm aradığım bilgiler geliyor . Varlığına şükrediyorum 🔆🙏🏻🙏🏻

    Liked by 1 kişi

  17. Önce bu mesaji yazan konseye, kanallik eden Ron Head e ve çevirerek bize ulaştıran size sonsuz şükranlarımı sunuyorum.🙏🌹💖

    Liked by 1 kişi

  18. Ahhh ne güzel bir fikir tamm da senin Sevgili Mor Alev ve bizlerin yoluna uygun 💜💜 31 Aralik günü tüm gün sükürde kalmak niyetiyle

    Liked by 1 kişi

  19. Giderek büyüyoruz hissi yanıltmıyor ❤️
    Teşekkürler sevgili Mor 🌹
    Yalnız hissetmiyorsak bir nedeni var 🎇 İyi hissediş gibisi yok..
    Teşekkürler yerini bulsun dileklerimle❤️

    Liked by 1 kişi

  20. Sükür!Sükür!kendime sükrediyorum,o kadar cok sey varki hayatimda..bana nefes aldirana,besleyene koruyup kollayanlara,farkindaliklari farkettierenlere,nefes aldigim heran bana sunulan herseye herkese sükürler olsun🙏Herkese Tesekkür ederim🙏Cocuklarima,ailem e,Sevgili Mor Alev,Blog hamileri,meleklerime,güzel evrenimize Tesekkür ederim 💜🙏tüm varliklarla birlikte sevgi,baris,huzurlu,sagligimizi herzaman korudugumuz,güzel enerjilerle dolu nese-keyif-coskulu YENI YIL OL’sun 🙏Hepimizi seviyorum 😍🙏Ve öyle de OL’du!!

    Liked by 1 kişi

  21. Merhabalar, az önce bugün sevgili moralev’imiz neler hatırlatmış bize diye bakarken buldum bu “ şükran,minnet,teşekkür” yazınızı…
    Çocukluğumdan beri teşekkür etmeyi sevmişimdir, bu nasıl bir oluşumla gerçekleşti bilmiyorum, belki annemden gördüm belki içimdeki sese hep kulak verdim, şimdi şimdi anlıyorum içimdeki sesin ne değerli olduğunu…
    Şükran sözcüğüne alıştırılmamıştım, bunun önemini de kavradım çok şükür . Sizi doğrudan tanımsmış olmakla beraber “ tam da zamanında yetişen” yazılarınızla güçlendim, varlığınıza sağlık ve şükranla.
    Bugün 31/12/2018 yeni yıla az bir düre kaldı,yeni yıl içimizdeki sesin en güçlü duyabileceğimiz formda olmadını, hepimizin, tüm gezegenimizde ve evrende haklarımızda en yüksek iyiliğimize ol’acak şekilde gerçekleşmesini sağlıkta, huzurda, barışta ve umutta her şeyin gönlümüze göre OL’ması dileğimle, çok şükür öyle de OL’du 🤗💖

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.