Yaşadığımız Dönem Üzerine Düşünceler (Aralık 2018) – Şükrana Çağrı

Enchanted ForestNeredeyse ulaştık! Neredeyse bitiriyoruz! Aralık ayındayız ve son kilometreleri kat ederken, 2018 yılı… Ah şu 2018 yılı! Ne yıl oldu ama! Ve şimdi bu yılın henüz bitmemiş işlerini toparlamanın ve arkamızda bıraktığımız 11 ayı değerlendirmenin vakti. 2019 çok başka. Ve enerjilere baktığınızda her yılın çok farklı bir akım yarattığını da görüyoruz. 2013,14,15,16,17… Her yıl hızlanan enerji sarmalı, her yeni gelen yılda doğrudan değişim yaratıyor. Her birimiz kendimize ait bir sarmalla ilerliyoruz, döne döne ama ileri, asla olduğumuz yerde kalmıyoruz.

Bu sene gerilemelerin senesi oldu, geri koşulan bir bayrak yarışı gibi, bir gezegen diğerine batonu verip ileri döndü, sonra bir diğeri ve bir diğeri. Mars, Venüs, Şaman Chiron, Neptün, tabii geleneksel Merkür ve diğerleri… Bu sene içimize dönüp de dışarıyı değiştirmenin ya da umutsuzca iç değişime direnerek dışarıda bocalayıp kendini kahretmenin en çok görüldüğü sene oldu desek? Ya bir uç, ya da diğeri. Ve iki ucu uygulayanlar da birbirinden nasıl ayrıldılar! Biz burada “birliktelik bilinci”, “Hepimiz BİRiz”, “Var Olan Her Şeyin parçasıyız” diye yazıp konuşup, hayatımıza uygulamaya çalışırken sanki koptuk, gerçekten gerçekliğimiz birbirine benzemez oldu! Bundan dolayı biz de iki dünyada yaşıyormuş gibiyiz. Kendi dünyamız ve başkalarının dünyası. Her şey iyiden iyiye kafa karıştırıcı oluyor! Ama bunun sonu da geliyor. Bu geçişi de atlatacağız.

Öncelikle söylemeliyim, bu ay müthiş yoğun geçecek. Geçtiğimiz iki aydan daha meşgul, daha hızlı. Ama bunun bir sebebi var. Dünyaları artık birleştirmek istiyoruz. İki gerçeklikte yaşamak istemiyoruz. İki gerçeklik çok yorucu, iki gerçeklik verimimizi düşürüyor. Savruluyormuş gibi hissediyoruz. Dünyalarımızı bir araya getirmek, 2019’un ana teması olmaya aday! Her sene olduğu gibi 2019’un da enerjisini yazacağım ve bu konuyu birlikte araştıracağız. Ama şimdi buraya dönelim, bulunduğumuz ana.

Evet, bu ay dolu, hızlı ve büyük değişime gebe. Bu enerjiyi değerlendirelim. Neyi değiştirmek istersiniz? O değiştirmek istediğinizle ilgili hangi kancaları artık bırakmanız iyi olurdu? Ve bunu nasıl yaparız?

Cevap basit: Şükranla, minnetle, teşekkürlerle…

Açıklayayım: İlginç bir deney yapmıştık beraber, hatırlarsanız Instagram hesabım çalınmıştı Ekim ayında Venüs’ün geri yolculuğunun hemen başında, hem de 5000+ takipçisiyle beraber. Ben de bunu hiç mesele yapmayıp yeni bir hesap açmıştım. Sizlere de durumu bir blog mesajıyla duyurmuştum. Hesabı çalan bundan para kazanmak isteyen bir bilgisayar korsanıydı, kendine seçtiği meslek buymuş! Hesabı bir oyuncak şirketine sattı, bir okuyucum bu oyuncak şirketini durumdan haberdar etmiş ve o da aldığı kişiye hesabın iade edilmesini istediğini söylemiş. Çok ilginç, Venüs’ün 40 günlük gerilemesinin sonunda hesap bildiğiniz gibi geri geldi! Ben parmağımı bile oynatmadım! Şimdi, bunun deney tarafına bakalım, eski hesabın geri dönmesi hiç aklıma bile gelmemişti ve sizlere şöyle demiştim: “Bu hesabı takipten çıkarmayı lütfen unutmayın. Ama bunu yaparken o kişiye de şükran ve Mor Alev enerjisi göndermeyi hatırlamanızı da rica ediyorum.” Ve bana sormuştunuz, niye şükran? İçimden öyle gelmişti, mutlaka hizmet ettiği bir şey vardır diye düşünmüştüm. Ve sonunda şükran enerjisinin gücünü de gördük. Hesap geri geldi! Ben şimdi teşekkür etmenin, varlığına şükretmenin, minnette kalmanın ne kadar büyük bir enerji olduğunu kanıtladığımıza inanıyorum. Bu hesabın geri dönüşünü de şükran enerjisine bağlıyorum. O kişi ne düşündü, belki bunun yasal bir şey olmaması dolayısıyla çekindi, belki kendini suçlu hissetti, belki de bu onun için hiç önemli değildi o yüzden iadeyi seçti… Bu bizle, benle değil, o kişiyle ilgili. Biz burada sadece şükranın şalterini kaldırdık ve durum değişti.

2018’in son ayını bu enerjiye adayalım. Şikâyeti bırakıp şükrana geçelim. Değiştirmeye çalışmayalım, zorlamayalım, sadece şükredelim. Bu, adeta sihirli bir değnek gibi! Çünkü bizlerin enerjisini ve dolayısıyla bu dünyaya yansımamızı dönüştürüyor. Ne demişler biliyorsunuz, “Şükran en büyük duadır”. Bence şükran eski enerjide alıştığımız duaların “yalvarma enerjisinden” bizi kurtarıyor, kendi gücümüzü tanımamıza da yardımcı oluyor. Yalvarma enerjisi, kendimizi bütünden ve Yaratan’dan ayrı hissetmenin en büyük katalizörü.

Öncelikle 2018 yılına şükredelim, ne yaşamış olursak olalım. Bedenimize şükredelim, onun sayesinde yaşam deneyimlenebiliyor. Hayatımızdaki insanlara, iyisiyle, kötüsüyle (eklemeliyim, iyi ya da kötü yok, sadece bizim tepkilerimiz ve bakış açılarımız var) şükredelim, yuvamıza, yediğimiz içtiğimize, hatta sokakta gördüklerimize şükredelim. Şükretmeye hiç alışık olmadığımız şeylere şükredelim. Ve bunu laf olsun diye değil, inanarak, hissederek yapalım.

Şükran bizi bir şeylere “takılı” kalmaktan kurtarıyor. Şükran anlayışımızı geliştiriyor. Derslerimizi de öğrenmemizi veya hatırlamamızı hızlandırıyor. Ve biz kancayı belli olay, kişi veya fikirlere “takmazsak” eğer, onlar da dönüşüyor. Şükranla bu takıntıyı derhal temizlediğimizi gözlemliyorum.

Bu ayı hepimiz için şükran ayı ilan etmek istiyorum! Böyle yapmak, 2019 yılına en rahat şekilde arınmış halimizle giriş yapma şansı verecektir bize. 6 Ocak’ta Oğlak’ta gerçekleşecek güneş tutulması ve yeni ayla büyük bir enerji değişimi yaşayacağız ve yükseliş yolunda bir sonraki evreye ulaşmış olacağız. Şimdi 2018’i bitirip 2019’a hazır olma vakti. Ve bunu en iyi minnet/şükran/teşekkür enerjisiyle yapabileceğimize inanıyorum!

Varlığınıza en derinden minnet duyuyorum!

©Mor Alev 2018

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. https://moralev.com

25 comments

  1. Ne güzel bir tesadüf.. Bu geceki meditasyonumda tüm yaşantımın zorlukları gözümün önünde aktı ve bu olaylara da teşekkür ve şükranlarımı sundum.
    Emeğine içten teşekkür ediyorum
    Sevgiler

    Liked by 3 people

  2. Yine kollektif bilinç harekette 🙏Dün yüksek sesle konuştum kendimle “artık şikayet yok” dedim ve bir sürü olumlu cümle…Şükürler olsun bugüne,şükürler olsun aldığım her nefes için yaradana 💖💖 Şükürler olsun bu yolu keşfetmemi sağlayan tüm rehberlerime,meleklerime..Sizleri çok seviyorum 💜💜💜 Mor Alev 💜💜💜

    Liked by 2 people

  3. Pazartesi gününden beri çok sevdiğim bir doğal taşımı şükür taşı olarak taşıyorum.Taşımı elime alıp an’ a akıyorum ve şükürlerime başlıyordum;geçtiğim sokaktaki detayları inceleyerek,onlara memnuniyet enerijimi aktararak. Şimdi de buraya gelip yazıyı okuyunca içim ürperdi, ve dedim an ı dolu dolu yaşayabiliyorum sonsuz şükürler olsun.İyiki varsın mor alev iyiki varız…

    Liked by 2 people

  4. Dün akşam annemle oturup sohbetlerken konumuz buydu.

    Şükran duymak. .. yada duyuyormus gibi yapmak.!

    Bir yerlerde bi gün iyi, üç gün kötü birine rast geliyorsaniz şükür d(uyuyor)muş gibi yapıyor Yani sadece kelimelerle şükür ifadesi içinde.
    İcsellestirmeden. ..

    Beklentileri karşılanırsa şükür var ama yoksa yok …!

    İçimize dönüp baktığımızda hala dolaşmış ip uçları varsa orada muhakkak bi şükürsüzlük var dedik ve ruh halimizin degiskenligi yani bir iyi bir kötü olma hallerimiz, tamamen olaylara ve durumlara şükürle bakıp bakmadigimizla bağlantılı.

    O zaman herşeyi değiştirebilecek sihirli bir değnek var elimizde ve sadece ‘şükürle’ çalısiyor.
    Bu bu kadar basit ..!
    istediğimiz herşeyi dönüştürüyor..

    Bu arada sukursuzluk yazarken klavye suursuzluk yazdı pek haksızda değil hani 😉

    Bizlerde sizin varlığınıza teşekkür ediyoruz Mor Alev 😍😘

    Liked by 3 people

  5. 10 Temmuz 2015’de yayınladığınız Arkturus grup mesajında şükran çok güzel anlatmış aslında 🙂

    “Sevgi ve Şükran, birbirlerini dengeleyen enerjilerdir. Bunu aynen bir yüzünde Sevgi, diğer yüzünde Şükran olan madeni bir para gibi düşünün”

    Mesajda Şükran niteliğinin ruhsal zihinsel ve duygusal alanlarda uygulanmasını da basitçe örneklendirmiş Arkturus Grubu. Şükürler olsun BİR’liğimizin varlığına!💜😇

    Liked by 3 people

  6. Birkaç gündür şükretmeyi gerçekten hissederek yapıyordum çevreme aileme evime şükrederken gözlerim ve kalbim doluyordu hatta bu yazıyı okumadan 1 saat önce güzel şeylere şükretmek kolay kötülüklere şükredebilirmisin diye kendime sormuştum

    Liked by 3 people

  7. Bugunumuze sukurler olsun, sahip oldugumuz ve olmadigimiz herseye sukurler olsun. Ulastigimiz bilinc boyutuna sukurler olsun. Bize zorluklar yasatarak ogrenmemizi saglayanlara sukurler olsun. Mor Alev, sizi buldugum gune sukurler olsun.

    Liked by 3 people

  8. bana hiç iyi bir şey olduğu yok! normal olanın tam tersi şeyler şıp diye başıma geliyor neye teşekkür ediyim? tüm aksilikler geldiniz teşekkür ederim çok derin şükranlarımla.düşündüm karar verdim 3d’de takılmaya karar verdim.Sosyalleşip hayatı yaşamak varken derinlere inip kendimi didikleyip düşünüp sabır çekip olgunlaşmak yerine çürümeyi seçmiyorum.İster mars geri gitsin bir sürü T karelerin sert açıları dürtsün beni, vallahi de umrumda degil.Kanatlı kanatsızlar,meleklerim,konsey toplantısında oturan tüm saygıdeger ruhlar,uçan uçmayan beyazlar,onları aktaran kanallar ve moralev güle güle..

    Beğen

    1. yok yaa bana göre değilmiş spirituellik 😃 burç filanda okumam artık ters etkileniyorum cidden.

      Beğen

      1. Sevgili Neriman, bu blog burç yazmaz. Astroloji aracılığıyla güncel enerjileri yazar. Ve o enerjileri istediğimiz gibi kullanabiliriz. Olumlu ya da olumsuz. Özgür irade sizin. Sevgiler

        Beğen

    2. Sevgili Neriman, sabaha karşı bir saatte, öfkeyle buraya yazdınız. Teşekkür edecek bir şey bulamadığınızı söylüyorsunuz. Olabilir. Bazen öyle karamsar oluruz ki gözümüz hiçbir güzel şeyi görmez. Oysa en azından bunu yazabilecek bir teknolojik fırsata sahipsiniz ama buna şükretmeyi bile düşünmüyorsunuz. Burada hiçbir yazı sosyalleşmeyin demiyor, aksine gidin hayatı yaşayın diyor. Herhangi bir şekilde olduğunuz yerde çürüyün asla demiyor. Siz ruhani bir hayat yaşamayı bir sürü bambaşka şeyle karıştırıyorsunuz. İşte o yüzden size cevap yazıyorum. Burada defalarca gülmenin, dostlarla olmanın güzelliğinden bahsettik. Bu blog kendini aşırı şekilde analiz etmeye, kendini yormaya karşı okuyucuları defalarca uyardı. Burada kaç defa hayatta yaptığımız her hareketin ruhani olduğunu konuştuk ve sizin bütün bunlardan aldığınız taktığınız mecazi gözlüğün size yansıttıkları ve gerçek değil. Sizin izlenimleriniz bu bloga ait değil ama burada yargılanmayacağınıza inandığınız için yazdınız. Bu da bizim için bir onurdur. Hepimiz ruhun karanlık gecesinden geçtik ya da geçiyoruz. Gerçekten bu sefer gidin hayatı doya doya yaşayın. Çünkü o hayat kutsal. ve eğer bir gün geri gelmeye karar verirseniz, biz buradayız. Sevgilerimle

      Liked by 5 people

  9. Merhaba,
    Birkaç ay önce blogunuzda okuduğum “Şikayet Orucu” yazısı hayatımı kökünden değiştirdi.Yazıyı okur okumaz uygulamaya geçtim. 21 gün değil, yaşamım boyunca yapacağım bu orucu diye de kendime söz verdim. Süreç ilerledikçe fark ettim ki; şikayet etme hallerim şükürsüzlüktendi. Ne zaman ki ben değiştim ve şükretmeye başladım, herkes ve her şey değişti… Bana şükür yolunu açan Mor Alev’e varlığından dolayı şükürler olsun…

    Liked by 4 people

    1. Bunu uygulaması o kadar zor ki siz zoru başarmışsınız yılşarın kalıbını değiştirmek kolay değil tebrik ediyorum sizi

      Beğen

      1. Teşekkürler.. Ben de başlangıçta zor olacağını düşünmüştüm ama insan verdiği karardan emin olduğunda ve kendini akışa bıraktığında kolaylık da ona geliyor….Kendimi şikayet ederken yakaladığımda suçluluk ya da başarısızlık enerjisine değil şükür enerjisine odaklandım. Farkına vardığım her şikayet onu dönüştürmem için bir fırsattı. Olumsuz olan şikayet enerjisini alıp şükür enerjisine kattım ve gördüm kü bu enerji büyüdükçe büyüdü…. Buna da şükürler olsun !

        Liked by 2 people

  10. Biraz önce sokakta yere düşmüş bir kadının gençlerin yardımıyla yerden kaldırırken kadıncağızın gözlerindeki şükran duygusuyla gözlerim yaşardı. “İyi ki size rastlamışım çok şanslıyım çok teşekkür ederim” dediğinde görünmez bağlarla birbirimize bağlı olduğumuzu bir kez daha derinden hissettim. Meleklerim ve Yaratan daima bizlerle.
    Varlığınızı seviyor ve şükranlarımı sunuyorum ❤️

    Liked by 3 people

  11. Tesekkür ederim Mor Alev🙏Varligina sükürler OL’sun 🙏Her bilgi her konuyu okudugumda yüzündeki gülümseme😊Bir müddet kaliyor.hepimizi seviyorum herkes Iyiki varlar💜🙏

    Liked by 1 kişi

  12. Elimizde hayatımızda olana şükrettiğimizde daha da fazlasının hayatımıza akacağını öğrendiğimiz halde insanın doğasında hep eksik olanı diretmeye çalışan bir yapı var, bazen içimde küçük savaşlar veriyorum ben de, durgunluğu neşe ve çoşkuya çevirebilmek için..
    Bu blog hayatımın en güzel parçalarından biri bunun için MorAlev in ve sizlerin varlığına şükür ediyorum 🌷🙏

    Liked by 1 kişi

  13. Ya ne güzel insanlarsınız ne güzel bir topluluk… Yazıyı okuyunca zaten mutlu olan ben yorumlarla tamamlanıyorum. Banada çok şey kattın moralev çok çok çook teşekkür ederim. 🙏 2018 vuuhh dediğim bir yıldı gerçekten hiç unutulmayacak gibi…
    Enerjiyi şükrana ayarlayınca çok büyük fark yaratıyor bende bunun yarattığı güzelliği farkettim ve ne zaman istemediğim bir durumla karşılaşsam bunu hatırlatıyorum kendime. Hepinizi çok çok seviyorum. Yep yeni güzel bir yıl diliyorum💐❤

    Liked by 2 people

  14. Bugün itibariyle hemen hemen Aralık ayının üçte ikisi geçmiş. Günlük takip etmeme rağmen bu güzel yazıyı nasıl da atlamışım. Ve şimdi keyifle ve hissederek okudum. Hala şükran duyacağım gerçekler ve 2018 e güzel veda edecek zamanım var.
    İyi ki varsınız. En çok da bunun için şükran duyuyorum

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.