Burada, Şimdi, Yanlış Olan Bir Şey Yok – Baş Melek Michael (Mikail)

Michael Divine - Hypnogogue I AwakeningSevgili Bilge Baykuşlar

Aşağıdaki mesaja kelimeler, cümleler, paragraflarla iletilen bilgi yerine bir enerjik güncelleme ve arınma olarak bakmanızı öneririm. Müthiş hissedeceksiniz ve içinizde bir şeyleri de değiştirmiş olacaksınız. Garanti! Ve bunu eğer şimdi hissetmeseniz bile bir süre sonra farklı düşündüğünüzü ve bundan dolayı farklı davrandığınızı da bulabilirsiniz. Bu mesaj şimdiye kadar ilettiğim en güçlü enerji aktarımlarından biri! Sadece bir gün önce iletildi ve ben de hemen sizinle paylaşıyorum.

Bu mesajın özellikle bu zamanda tükenmiş, yorulmuş, morali pek de yüksek olmayan ve bunu ya bana yazarak bildirmiş ya da içinden düşünmüş arkadaşlar için de birebir olduğunu düşünüyorum.

Bu sırada daha önce vermiş olduğum bir kısa notu da yineliyorum: Mesajda doğrudan “ivme” ya da “hızlanan ritmik hareket” yerine momentum kelimesini kullanmayı seçtim.  Momentumun anlamı gittikçe sürat kazanan hareket, hızlanan enerji akışı, ivmedir. Buna vakum etkisi de diyebiliriz. Dikkatimizi ne çeşit enerjiye veriyorsak, o bir vakum etkisi yapar ve bizi içine çeker. İçine çekerken de genişler. Gitgide o enerji çoğalır ve biz de o enerji haline geliriz. Biliyorsunuz, benzer benzeri çeker. Bu zihinsel resim, çekim gücü yasasını da çok güzel anlatıyor.

Kanalımız Ailia Mira’ya, Michael’a ve Radyan Işık Konseyine çok teşekkürler. (expectwonderful.com ya da ailiamira.com)

Baş Melek Michael (Mikail) diyor ki;

İlahi Olan,

Bugün size gerçekte olduğunuz kişiyi hatırlatmak, doğrulamak ve teyit etmek üzere geliyoruz.

Şunu söyleyerek başlıyoruz: Bilişiniz (iç-bilme hisleriniz) berraktır. Burada yanlış olan hiçbir şey yoktur. Hayattaki her şeye doğrudan erişiminiz vardır. Bulunduğunuz an nasıl görünürse görünsün, nasıl duygularla bakarsanız bakın, sizin için her şey mümkündür.

Yaşamınız ve bedendeki Yaşam hakkında bir temel öncülle başlamanız bu anda, herhangi bir anda sizin için önemlidir: Burada (bulunduğunuz anda) hiçbir şey yanlış değildir.

Her şeyin yolunda olduğu öncülüyle başlayın, bu SİZİ de, hayatınızı da, hayat seçimlerinizi de, bedeninizi de, andaki varoluş halinizi de içerir… HER ŞEYİ içerir. Her şeyin yolunda olduğu varsayımıyla başlayın. Bu da gerçekten HER ŞEY anlamına gelir!!!

Her şey yolunda.

Her şey olduğu gibidir, bir şeyler olduğu gibidir. Sadece olur. Ne fazlası. Ne de azı.

Her şeyin olduğu halinde hissedecek, fark edecek pek çok güzellik vardır. O şey, olduğu gibidir.

Bunu öğrenmek bağımsızlıktır. Sizin için. Herkes için.

Yaşamda hissettikleriniz, (fizikselde) olanlara bağımlı değildir. Fizikselde olanlar, emin olun, düşündüklerinizi yansıtır. Fakat (fizikselde) olan, istediğinizden daha eksik olarak ortaya çıksa bile, hala daha içinde sizinle hizalanma, size uyum sağlama potansiyelini taşır. Odak noktanız olduğunda, size tatmini, neşe-keyif-coşkuyu, mutluluğu, kolaylığı ve esenliği getirebilecek bir potansiyel.

Andaki güzelliği görmeyi öğrenin. Yaratıcı, seçici ve hayal gücüyle odaklanmayı öğrenin, böylece hissetmeyi sevdiğiniz gibi hissedebilirsiniz.

Sizin bir YARATICI olduğunuzu göstermeyi, öğretmeyi, desteklemeyi ve hatırlatmayı diğer her şeyden fazla istiyoruz. Berraklık adına bununla söylemek istediğimizin anlamını kesinlikle ve açıklıkla tam şu anda iletiyoruz: KOŞULSUZ halde YARATICI olan bir YARATICISINIZ!

Sizi hiçbir şey kısıtlamıyor. Hiçbir şey.

Şu anda nerede olursanız olun, hayatınızda neler oluyorsa olsun, halinizi (durumunuzu) yaratma becerisine sahipsiniz. Hiçbir şey – ne bir başkası, ne tarihiniz, ne geçmiş deneyimleriniz, ne ebeveynleriniz, ne ufakken içselleştirdiğiniz kısıtlayıcı fikirler, ne dün yediğiniz “sağlıksız” yemekler, ne şimdi sahip olduğunuz “borç”, ne sizi üzen hisleriniz… hiçbir şeyin sizi kısıtlamasına ihtiyacınız yoktur.

Ve hiçbir şey sizi kısıtlamamaktadır.

Sizler, sonsuz güce sahip ışık varlıklarısınız.

Sonsuz güçlü ışık varlıkları.

Bunar sadece sözcükler değil.

Bunu okuyan bazı insanlar gülecekler. Bunun metafiziksel deli saçmalıkları olduğunu düşünecekler. Fakat bu doğru değildir. Ancak birisinin böyle hissetmesi de sorun değildir. Burada yapılan seçimlerin hepsi geçerlidir.

Hayat enerjidir; dalgalar partiküllere ayrışır, bilincin odaklanmasıyla “gerçek” yapılan formlarda şekil alır. Her biriniz kendi yaptığınız dünyanızda yaşıyorsunuz. Bilinç nasıl odaklanır? Sizin tarafınızdan. Bilinç, dünyanızda her bir kişiden doğru odağa akar. Bazıları dünyanın batmakta olduğunu düşünür ve diğerleri olmakta olan aynı şeylere neşe-keyif-coşku ve iyimserlikle bakar. Bu sizin yapımınızdır. Bu, odaklanmanızı nasıl kullandığınızla ilgilidir.

Bunun tavır ve yaklaşımla ilgili olduğunu düşünebilirsiniz, hayata olan genel yaklaşımınız. Biz tavır kelimesini seviyoruz. Son zamanlarda bunu daha fazla kullanmaya başladık çünkü bulunduğunuz ruh halinin genel eğilimini anlatıyor. Hayat hakkında tanıdık, bildik pozisyonunuzla devam edebilirsiniz ve şimdiye kadar yaratmış olduklarınızın aynısından daha da fazla yaratabilirsiniz.

Eğer şimdiye kadar yaratmış olduklarınızı seviyorsanız, güç sizindir! İstediğinizi yapın.

Sadece bilin sevgili, bilin ki çok daha fazlası var.

Buraya asla sona ermeyen gelişim ve genişleme İÇİN geldiniz. Durmak bilmeden doğan yeniliği, kendi hayatınızı yaratma hissi ve yarattığınızı deneyimlemek için buraya geldiniz. İşte bundan dolayı buradasınız.

İfade etmek ve kendi ifadenizi deneyimlemenizdir HAYAT. HAYAT, YAŞAMAK işte budur. Hayatla ilgili, anlam ve amaçlar hakkında söylenenler ve diğer her şey hikayelerdir. Kucaklayıp kullanabileceğiniz hikayeler ama hikayelerdir ve bunlar tamamen isteğe bağlıdır.

Hiçbir şey önceden belirlenmiş değildir. Burada bulunmanız, özgür olmanız ve Yaratıcı kaynaklara sahip olmanız dışında hiçbir şey “kader” değildir. Diğer her şey esnektir. Plastik. Akışkan. Dinamik olarak size, titreşimsel durumunuza, odaklanma seçiminize cevap verir. Titreşimsel durumunuz, varoluşunuzun yaydığı enerjidir, şimdi, şu anda nasıl odaklandığınız, neye odaklandığınız, ruh halinizin momentumu, tavrınız ve inancınızın bir bileşimidir. Bunların hepsini siz şekillendirirsiniz, siz devam ettirirsiniz (çoğunlukla) ve kalbinizin arzularına göre tekrar yaratabilirsiniz!

Şimdi, burada sonsuz ve kudretli olduğunuzu keşfetmeniz,  radikal bir özgürlük seçimidir.

Bu radikal özgürlüğü yaşamak üzere kendinize izin vermeyi öğrenmeniz ise, sürekli olarak kendinize gerçekte olduğunuz kişi olma iznini vermenizdir. Bu da kendinize değişmeye, seçim yapmaya, farklı düşünmeye ve farklı olmaya müsaade etmeniz anlamına gelir. Bu, tanrı vergisi kasıtlı olma (Mor Alev: Farkındalıkla, seçerek davranma, düşünme ve hissetme) kapasitenizi kucaklamanızdır. Bu, neye nasıl odaklanacağınızı seçmenizdir. Tanrı vergisi güçlerinize sahip çıkmanız, bu radikal özgürlük, (enerjik olarak) nasıl çalıştığınıza, hayatın da sizinle nasıl çalıştığına dair keşif, araştırma, alıştırma yapma, hissetme, fark etme iznini kendinize verdiğinizde gün yüzüne çıkar. Kendinizi dinlemeyi ve kendinize inanmayı öğrendikçe, böyle bir varoluş git gide daha doğal hissettirecektir.

Şimdi, burada, sürekli olarak gücünüz yeterli ve bağlantıda, özgüvenli ve olduğunuz kişi olmakta özgür hissederek yaşamanın yollarını öğrenebilirsiniz. Bu, berraklıkla ilgilidir. Berraklık, tutarlılık ve uyum. Bu ise hatırlanması, öğrenilmesi ve alıştırmaları yapılması ihtiyacında olduğunuz ir şeydir. Gerçekte olduğunuz kişinin düzeni, dengesi, harmonik mükemmelliğinin kendini burada hiçbir kısıtlama olmadan ifade etmesi bir varoluş durumudur.

Çoğu insan için hayatın bu şekilde ustası haline gelmek, aşamalarla ilerleyen ve sürekli devam eden bir deneyimdir, büyük neşe-keyif-coşku içerir. Nasıl yönlendiğinizi değiştirirsiniz ve odaklanma gücünüzü daha farklı şekillerde kullanma alıştırmaları yaparsınız. Neyin işe yaradığını, neyin yardımcı olduğunu, nelerin daha iyi hissettiren, daha berrak halleri ürettiğini fark edersiniz. Kendinize gerçekten neyin önemli olduğunu hatırlatırsınız.

Git gide daha fazla becerikli hale geldiğinizde, hissetmeyi sevdiğiniz gibi hissetmeniz de çok daha sıklaşır. Yani, buradan nereye akmayı seçerseniz seçin, bütün bir deneyim çoğunlukla neşe-keyif-coşku, büyük gelişimler, genişlemeler, hatırlamalar, açılmalar ve hem hislerde hem de yaratıma girmiş hayatta değişiklikler içerir. Bu değişiklikler varoluş yolunuzu değiştirdiğinizi ve hayatın da sizi dinlediğini gösterir. Neleri gerçek yaptığınıza bağlı olarak (neleri gerçek olarak kabul ettiğinize bağlı olarak), hayat her zaman sizin için kendini düzenlemektedir, neye önemli muamelesi yapıyorsanız ona göre.

Kendinize bütün bu şeyler arasındaki bağlantıları fark etmeye ve kim olduğunuz, hayatın nasıl çalıştığı konularındaki iç-bilişinize izin vererek yaşadığınızda, bir gücünü kabul etme ve kendini yetkilendirme tavrındasınız. İç bilişinize güvenmeyi öğrenebilir ve bunu yapabilirsiniz.

Veya tam aksi.

Buna eşit şekilde, kendinizi güçsüzleştirme ve yetkisiz bırakma haline getirme beceriniz de bulunmaktadır. Burada güçlü olmanın doğası budur – seçeneklerin tamamen açık olduğu bir dünyada yaşamak!

Momentum, enerjinizle ne yöne yatırım yaparsanız o yöne çalışır. Belli bir tavırda ne kadar çok düşünürseniz ya da hayata karşı ne kadar çok belli bir yaklaşımınız varsa,  o şekilde yaşadığınız, o tarafa yönlendiğiniz, o hallerde davrandığınız ve hayatla o şekilde iletişime girdiğiniz deneyimler çok daha kolaydır.

Bundan dolayı, tavrınızı değiştirmeniz için biraz odaklanma ve emek gerekir. Böylece hayatınızda yeni bir ruh halinin momentumunu (ivmesini) yaratırsınız. Bunu yapabileceğinizi öğrenmeniz son derece faydalı bir beceridir. Bunu yapabileceğinizi öğrenmek ve farklı hissetmenin ve farklı olayların olmasının da biraz zaman alacağını bilmek size büyük yardımcıdır.

Hayatınızı yaşamanız hakkında güvenli hissetmenizi istiyoruz. Mutlu, özgür, yetkin, arkası kollandığınızı hissetmenizi ve hayatın nasıl çalıştığı konusunda berrak olmanızı istiyoruz. Size hizmet eden yaşam yolları – odaklanma ve varoluş yolları – keşfetmenizi istiyoruz. Sizi harika şeyleri ummanın ve gerçekte kim olduğunuzu bilmenin mükemmelliğinde tutacak günlük davranış alışkanlıkları ve odaklanmayı oluşturabilirsiniz.

İşte bizim yaptığımız iş budur ve büyük bir hevesle bunu sizinle paylaşıyoruz. İletişimimizin ve işbirliği, bağlantı, öğrenme, alıştırma, deney ve gelişim davetlerimizin tamamının amacı da budur. Size ilettiğimiz her şey, burada ifade ettiğimiz her şey veriliyor çünkü biz rolümüzü, görevimizi çok seviyoruz ve bu bizim görevimizdir: Sizin özgürce izin verdiğiniz kadar burada oluşunuzu desteklemek.

Son olarak, sevgili, biz şimdi size şunu söylerken gerçekten bizi duymanızı istiyoruz: Her şey yolunda, ne seçerseniz seçin. Ne yaparsanız, yapın. YAŞAMINIZDAKİ her şey, sizin ŞİMDİ olduğunuz gibi olmanızdan faydalanmaktadır.

Siz Yaratılışa muazzam bir armağansınız! Tam da olduğunuz gibi!

O kadar güzelsiniz ki. Hayatınız, yaydığınız ve şekillendirdiğiniz her şey – Yarattığınız her şey, o kadar çok mutluluk veriyor, o kadar derinden takdir ediliyor ki!

Var olan her şey sizin sayenizde genişliyor, gelişiyor ve bu gelişim ve genişlemenin ne kadar neşe-keyif-coşku dolu olduğunu hissetmenizi istiyoruz. Seçtiğiniz HER ŞEYİ içeren gelişim.

Şimdi nasıl hissederseniz hissedin, hala daha kudretli, sonsuz bir yaratıcısınız.

Biliyoruz, iyi hissetmeyi çok seviyorsunuz. Elbette seviyorsunuz!

Önerimiz bilincinizdeki tanrı vergisi güçlerinizi neşe-keyif-coşku için kullanmanızdır. Sizi, koşulsuz yaratım kapasitenizi yeniden keşfetmeye çağırıyoruz!

Hatırlatıyoruz, içinizde var olacağımızı, Ailia ve onun gibi ulaklar, daha da önemlisi içinizdeki kanallık aracılığıyla iletişimde bulunacağımızı ve kendiniz olabilmeniz için ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye doğrudan erişiminiz olacağını bilerek buraya geldiniz.

Buraya, bütün kaynaklara sahip, desteklenen, sevilen, mükemmel, ezeli, bozulamaz, yetkin ve ÖZGÜR olduğunuzu tamamen bilerek geldiniz. Bedenlenmek konusunda hissetmiş olduğunuz istek ve heves sözcüklerin ötesinde bir tutkuydu.

Şimdi içinizde hissedin, çünkü burada size gerçeği sunduk.

Şimdi sizin için neyin gerçek ve önemli olduğuna dair iç hislerinize güvenin.

Diğer her şeyi salıverin.

Kendinizi seçin. Kendinize değer verin. Kendinizin keyfini çıkarın. Kendinizi sevin. Kendinizi kutlayın.

Şimdi, tam burada özgüvenli, bilgilenmiş, aydın bir yönlenmeyle bedenlenmiş olduğunuz gerçeğine sahip çıkın.

Kudretli Sonsuz Varlık olarak yaşayın, tam burada!

Bulunduğunuz yerden başlayın. Şimdi burada başlayın. Bir anlığına durun ve “iyimserlik gözlüklerinizi” takın.

Bilincinizi olasılıklar ve gelişimler frekansına ayarlayın.

İçinizdeki dinginliği ve onun nasıl da ferahlığa açıldığını görün.

ODAKLANMANIZI size hizmet eden şekillerde KULLANIN!

Siz, Varolan Her Şeyle BİRsiniz.

Her şey mümkün!

Büyük hedefler. Ufak adımlar. Tavrınızla başlayın ve onu hedeflerinize uygun hale getirin.

Şimdi başlayın. Şimdi mükemmeldir. Her şey yolunda ve siz özgürsünüz.

Kendinize Yaratmak üzere izin verin!

Gerçekte olduğunuz varlık olun.

Aktarımımız tamamlanmıştır. Radyan Işık Konseyiyle birlikte, BEN Baş Melek Michael (Mikail).

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

29 comments

  1. Düşünerek sadece olduğunu hayal ederek olmak istediğim yer ve zamana hizalaniyorum. ..💗💝
    Bu muhteseemmm😍😍

    Kanalımız Ailia Mira’ya, Michael’a, Radyan Işık Konseyine ve Mor Alev’e çok cok teşekkürler💙💚💜

    Liked by 2 people

  2. Merhaba
    Bu yazı benim için çok değerli bir mesaj oldu. Son iki ayda hayatım gerçekten hızlandı ama arada başarısızlıklarım olmuştu ve bunlar beni “hiçbir şey değişmedi” duygusuna itmeye başlamıştı. Ben bu süreci koşarken sırtımdaki yükleri bırakmak, bir tür arınma gibi değerlendirmeye çalışıyordum fakat “ivmeli şekilde hızlanma” açıklamanız bana çok uygun oldu. Teşekkürler

    Liked by 1 kişi

  3. Müthiş guzel bir bilgi aktarımı tam da hissettiğim ama arada gel gitler yaşadığım bir dönemde geldi bu harika mesaj..yürekten teşekkürler Mor Alev..🙏❤

    Liked by 1 kişi

  4. “Her sey yolunda (All izz well)” cumlesi bana hep Amir Khan’i hatirlatir 🙂 Filmlerinde hep bu tavir on plandadir; her sey sarpa sarmis ve cozumsuz gibi gorunse de her seyin yolunda oldugunu daima sezgisel olarak bilen, daima pozitif ve neseli bas kahramanımız sayesinde dugumler cozulur ve voila! Mutlu son ! 😊 Bu “her sey yolunda” yaklaşımı insana gercekten de ilginc bir neşe hali veriyor. Bu arada izlemeyenler 3 Idiots filmini mutlaka izlesin. Bence bu mesajin ruhuna da cok uygun bir film; neşe, keyif, cosku garanti 😊 “All izz well” 😇 Herkese sevgiler 💖💫

    Liked by 2 people

  5. Şükürler olsun.Seviyorum,seviliyorum..Yaratıyorum,düzene güveniyorum.Yardımları kabul ediyorum.Sukurler olsun,hersey olmasi gerektiği gibi ve olumsuz sandığın şeyin bile amacının olduğunu,ogrettigini biliyorum.Su son birkac paylasimlariniz,yaşamımda yaptığım secimlerimin,davranislarimin hayrima ilerledigini hissettirdi. Artik ne yapmam gerektigini daha iyi biliyorum ve öğreniyorum. Teşekkürler sevgili mor alev,isik varlıkları..
    Icimde soft mavi soft pembe bebek odasi oluştu.Huzur icinde, temiz,ışık dolu odada uyuyan bebegin keyfindeyim 🙂

    Liked by 3 people

  6. Sevgili Mor Alev,
    Dun sizinle yaptigimiz birebir calisma kaydini dinledim … Siz neyi vurgulamak istedigimi biliyorsunuz … Ardindan Bas Melek Michael den bu mesaj geldi … Hislerim duygularim sukran ve minnettarligim sonsuz … Kalbim ruhum tasti …. Rehberlerimize meleklerimize kanallara isik iscilerine bu yolda BIR oldugumuz herseye sukurler olsun 😇🙏💙

    Liked by 1 kişi

  7. Öncelikle tüm aracılara, aktarıcılara ve Mor Alev size en derin şükranlarımla ❤️ Aldığım her nefeste bu Biz enerjisinin yoğunlukla genişlediğini hissediyorum. Bu muhteşem genişleme harika hissettiriyor ❤️ Gün gün çoğaldığımız ve iyi hissedişimizdeki yükseliş kalbimi ferahlatıyor ❤️ Sesinizi sesimizi duyuyorum birlikte varız ❤️

    Liked by 1 kişi

  8. 2 gündür Şükran duası ile yaşıyorum.Seçimlerimle yarattığım dünyanın mükemmelliğni düşünüyordum.Düşüncelerimle aynı frekansta olan bu mesaja ,aracı olan,Mor alev’e teşekkürler,şükranlar:)

    Liked by 1 kişi

  9. Sonsuz teşekkürler, daha yazınızın başındaki ilk paragrafı okurken çok heyecanlandım ve gözlerimden yaş geldi ve kendimi tutamadım ve hıçkırıklara boğuldum henüz iletilen mesajı okumadan. İçimi ferahlatacak beni onaylayacak mesajın müjdenin geldiğinin haberini alıyorum heyecanıyla içim coştu. Ve öyle de oldu okudukça. Bundan daha iyi nasıl olur?
    Kanal Ailia Mira’ya, Michael’a ve Radyan Işık Konseyine ve Moralev e çok teşekkürler. Bundan sonra hep iyiye daha iyiye. Herkese sevgiler

    Liked by 2 people

  10. Çok teşeşkkür ederim Mesaj bir harika hissettirdi.Enerji yoğunlun’dan olsa gerek ilk başta bir baş ağrısı oluştu sonra yazıyı okuyunca geçti. Bir’e ve bütüne tüm varoluşa ışık olsun .

    Liked by 1 kişi

  11. Deneyimliyorum.. Harika bir his.. ❤ 🙏🙏🙏 Keşke kelimelere döküp anlatabilsem.. Ama öyle değil.. Anlık.. Bi yere girer çıkar gibi..kendiliğinden oluyor.. Dengeleniyor.. ❤ ❤

    Liked by 1 kişi

  12. evet, herşeyin yolunda olduğuna dair inancım güçlendi, çok da ihtiyacım vardı bu aralar, kanallık eden herkeze ve tüm evrene teşekkür ederim

    Liked by 1 kişi

  13. bu şeyleri 20 YILDAN fazladır okurum… ne zaman ki “görüntü” istenen gibi değildir,, “yukarısı” nın “bütün suç sizin” deyip yağ gibi üste çıkmasının en kibar ve de kestirme yolu bu tür sözlerdir 🙂

    içinde olduğum öyle durumlar oldu ki günün 26 saati oturup kuantum olumlaması yapıp sevinç çığlıkları ile olumluya %100 beyin gücü ile odaklansam bile hiçbir şey değişmezdi; yardım edebilecek, yardım etmek istemediğinden de değil, duruma etki edebilecek kainatta tek bir varlık bile yoktu.

    gerçi demek isteneni de anlamıyor değilim. evet.. düşünce bir güçtür ve bu gücün katsayısı artık artmıştır, biliyorum. Lakin olan bitenlerdeki sorun bizim hep negatife odaklanmamız değildi, “başka” hatalar da vardı…

    Beğen

    1. Sevgili Lightworker, bu sizin bakış açınız ve biliyorsunuz en iyi tekrarlamayla öğreniriz. Bu gibi medyayı takip ettiğiniz sürece de buna benzer mesajları görmeye devam edeceksiniz. Kimse suç sizin demiyor. SİZ diyorsunuz. Ve bu mesajdan çıkardığınız sonuç bu ise, sizi ferahlatmıyorsa belki de bir ara vermeniz ve hayata dönmeniz yardımcı olacaktır. Bazılarımız çok uzun yıllar sizin gibi bu konularda çalışabilir ve hiç yol almamış hissedebilir. Bazılarımız çok çabuk açık zihin ve kalple içinde değişikliklere gidebilir ve bunun da derhal dışına yansıdığını görebilir. Bu da sizin gibi kendini bu konularda deneyimli hisseden birisinin bir kırgınlık yaşamasına sebep olabilir. Yani şimdi bir karar zamanı. Madem 20 yıldır okuyorsunuz, gün boyu kuantum olumlaması yapıp dışarıyı değiştiremediğinizi gördünüz ve kainatta size yardımcı olacak tek bir varlık bile olmadığına inanıyorsunuz, kendinize inanma zamanınız gelmiş gibi. Alaycılığı bırakıp evrensel prensipleri gerçekten uygulayabilirsiniz hayatınıza. Bunun işe yaramadığı tek bir insan, tek bir durum bile görmedim. Seçim size ait. Özgür iradeniz var. Ve HATA YOK. Bu evrende hiçbir hata yok. Her şey olması gerektiği gibi. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  14. Bu yazı beni kendime getirdi. Uzun zamandır kendi kaderimi yazdığımı unutmuştum. Düşünüyorum da hayal ettiğim herşey gerçekleşti. Ufak tefek şeylerden başlamıştım. Baktım ki oluyor. Beni ne mutlu eder diye düşünüp onu canlandırıyorum zihnimde. Bu ne muhteşem bir yaşam böyle. Ve sevgili mor alev sana sonsuz teşekkürler.

    Liked by 2 people

  15. Tek söyleyebileceğim çok başında olmamıza rağmen kim olduğumuzu bilmenin, ufacık bir parçasını bile hissedebildiysek eğer, ne muhteşem bir şeyin parçası olduğumuzu anlamışızdır. Unuttuğum, kaptırdığım her zaman bir yazı, bir sözle hatırlatıyor hayat. Diyor ki hey yavaşla. Hatta dur. Sevgili mor alev minnettarlığımı anlatmaya kelimeler yetmez. Teşekkürler. Hem de binlerce kez

    Liked by 2 people

  16. Bilincini nasıl olasılıklar ve gelişimler frekansına ayarlarım ?
    Şimdiden teşekkürler.

    Beğen

    1. Sevgili Genç Lokman, lütfen düzenli günlük meditasyon alışkanlığı ile başlayın. Ve olumlu düşüncelere odaklanın. Şikayet orucu da çok işe yarar. İlgili yazılarıma bakabilirsiniz. Sonrası gelir. Sevgilerimle

      Beğen

  17. Sevgili Mor Alev,Sevgili Basmelek Mikail Tesekkür ederim🙏Suanda öyle icim icime sigmayacak gibi okudum Ve nasil desem duygusal olarak sanki aglamak istiyorum ama minnet duygularimla💜😊fatkindaliklari yasamaya basladigimdan beri hayatimda duygularim düsüncelerim enerjilerimin degistigini hissediyorum😊Öyle bir degisiklikki..Ben hayvanlari seviyorum ama bir okadarda korkan Ben,simdi evimde kedim var😻Ailem hep saskinliklarini dile getiriyorlar. Ben Kendime sasiriyorum Ve kendimi takdir ediyorum.kedime baktikca bana gönderilen ISIK,mucize,melek olarak görüyorum.💜Cok Tesekkür ederim 🙏Duygularimi nasil yazacagimi bilemiyorum 💜Cok sükür sahip olduklarima💜🙏hepimizi seviyorum 😍🙏

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.