Üzerinize Düşen Katkıyı Yapın – Konsey (Mesaj 193)

Pierre Marcel - Heart

Her birinizden şimdi üzerinize düşen katkıyı yapmanızı rica ediyoruz. Bilin ki, nerede olursanız olun, hangi şartlarda olursanız olun, bunu yapabilirsiniz. Mümkün olduğunda, etrafınızdakilere uzanın ve desteğinizi verin. Eğer bulunduğunuz yerde bir başınıza durduğunuzu düşünüyorsanız, kalbinizle uzanın ve hissettiğiniz insanlarla ve bizimle bağlantıya geçin, yükselmek isteyen herkesi yükseltmeyi (Mor Alev: Çift anlamlı, hem enerjiyi hem de morallerini yükseltmek anlamında) niyet edin. İhtiyacı olanlara, onu kabul edeceklere sevgi ve destek gönderin. Ve kesinlikle bilin ki, her düşünceyle, her sözcükle ve sevgi, ışık, şifa ve neşe-keyif-coşku hisleriyle insanlık olan BİRİ, BÜTÜNÜ yükseltiyorsunuz.

Bir başkasını gördüğünüzde, onu gerçekten oldukları varlık olarak görün. Her birinizin olduğu gibi o kişiyi de ilahi varoluşun bir başka yüzü olarak görün. Onlar kendilerini nasıl görürlerse görsünler, neyi temsil ederlerse etsinler, olabilecekleri en iyiyi olmaları için alanı onlar için boş bırakın, onlar için yer tutun. Belki bulunduğunuz anda onlara ulaşmanız mümkün olmayabilir fakat onların gerçekte kim ve ne olduğunu tanıdığınızı kesinlikle gösterebilirsiniz, onlar görse de görmese de.

Eğer onlara kim olduklarını gösteremezseniz, kendinizin kim olduğunu gösterebilirsiniz. Bir noktada, er ya da geç, onlar da “o” olabileceklerini bilecekler. İşte yol-gösterenin yapabileceği iş budur.

Ve kesinlikle bilin, nerede olursanız olun, şu anda ne yapıyorsanız yapın, ihtiyaç duyulan şey tam da budur. Eğer bir başkası yapabilseydi, bunu onlar yapıyor olurdu. Yani, hayatınızı bildiğiniz en iyi şekilde yaşayın. Şükranda kalın. Sevgide kalın. Neşe-keyif-coşkuda kalın. Bu dünyayı her zaman içten bilmiş olduğunuz şekilde olması için değiştiriyorsunuz.

Bilin, her düşüncenizde, hissinizde, nefesinizde sizinleyiz. Biz sizden ayrı değiliz, aynı sizin birbirinizden ayrı olmadığınız gibi. Bunu yakından bileceksiniz. Öyle de oldu.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

5 comments

  1. Tam da budur.. Şükğr🙏🙏💕💕 ilginç ve ko ik “Şükran da kalın” okudum telefonum çaldı arayan Şükran teyzem.. O da derin bi hanımdır.. Vesile oldu.. ❤ ❤ 😊 Teşekkür ederim bütüne.. Her şeye.. ❤ ❤

    Liked by 1 kişi

  2. Her nefeste bir olmak nasıl da öz-şefkat ve öz-sevgiyi hissettiriyor ❤️
    Şükran ve sevgilerimle ❤️

    Liked by 2 people

  3. Bu kadar zamaninda ve isabetli. Hastanede yatan kardesime ve ailesine yardim edebilmek uzere Kanadaya geldim. Tüm sevgimle destek olmaya calisiyorum. Bu yazilanlar tam zamaninda geldi. Sonsuz tesekkurler 😍🙏🙏

    Liked by 2 people

  4. Sevgili Mor Alev Sevgili konsey cok Tesekkür ederim💜🙏tekrara tekrar okudum😊Sükürler OL’sun Iyiki varsiniz 💜🙏Tesekkür ederim🙏🙏

    Liked by 1 kişi

  5. Ne kadar onurlu yaratıldığımız daha nasıl anlatılabilirdi ve kim olduğumuzdan sorumlu..

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.