Ayrılık Yanılsaması – Konsey (Mesaj 181)

Fractal Universe - unknown artistBize sormuş olduğunuz sorular mükemmel. Bize pek çok harika fırsat vermiş oldunuz. Ancak bugün, eğer derinden incelerseniz pek çoğunuza aradığınız cevaplarınızı iletecek bir konu hakkında konuşmak için izninizi istiyoruz.

Öncelikle, pek çoklarınıza cevaben, lütfen her şeyin zihinlerinizde bir karşılık üreten enerji olduğu fikrini yeniden hatırlayın. Zor. Ama doğru. O üzerine oturduğunuz şeyin bir sandalye olmasının tek sebebi sizin o kavramla hemfikir olmanızdır. O sandalye en azından ayağınız gibi toplanmış plazma alan frekanslarıdır. Şimdi, bizler böyle açıklamalar yaptığımızda, lütfen anlayın ki “siz” diye bahsettiğimiz kolektif insanlıktır. Dünyanın içinde bulunduğu durum için kendinizi suçlamaya devam etmeyiniz. Fakat lütfen anlayın, siz, büyük bir oranda, o durumla hemfikirsiniz. (Mor Alev: Onaylamasaydınız, dünya bu durumda olmazdı.)

Her şey ayrışmış. Hiçbir şey ayrı değil. Ayrışmışlık var, sadece olabildiği kadar var, amacı ise deneyimlemek ve öğrenmektir. Yüzyıldan uzun zamandır fizik biliminiz insanların binlerce yıl önce bildiği bir şeye işaret ediyor: Her şey diğer her şeyle anlık bağlantı halindedir. Her şey. Her zaman. Burası yok. Orası yok. O zaman yok. Başka yer yok. Başka zaman yok. Sadece Gerçek BEN var. (Mor Alev: “Gerçek Ben” sözünün bir açıklaması da, Yaratan ve diğer her şeyle BİR olduğumuzu ilan ettiğimiz ruh ve zihin halidir.)

Sormuş olduğunuz soruların çoğunluğu, ve biz cevaplamaya devam edeceğiz, bu gerçeği gözden kaçırmış olmanızdan kaynaklanıyor. Yönelttiğiniz soruların çoğunun gerçekte farklı bilinç seviyeleri hakkında sorular olduğunu görürseniz, bunlar kolaylıkla açıklanabilir. Bilinç, kendini daha iyi tanımak için ne gerekiyorsa onu deneyimlemeye izin verir.

Eğer 5D veya 7D yerine 3D deneyime sahip olma ihtiyacı varsa, bunu elbette inşa edebilirsiniz. Arada bir sınır çiti var mı? Ya da birtakım şeyleri deneyimlemeye artık ihtiyaç kalmamış olması daha mı olasıdır? Bir bireyin bir defa “daha yüksek” seviyeyi deneyimlediğinde, asla düşük olanı bir daha deneyimlemeyeceği doğru mudur? Farklı bir bilinç haline alınan yol anlık ve tam bir geçiş midir? Eğer bu size bir kişi için geçerliymiş gibi gelirse, görmediğiniz çok sayıdaki (geçmiş) yaşamları düşünün.

Eğer hiç ilerleme kaydetmiyormuş gibi görünüyorsa, ya da ilerleyip, ilerleyip yine geriliyorsanız, bizce siz kendinize hakkınızı vermiyorsunuz. Bu bir etkendir. Ancak, en önemlisi, sizi ölçümleyip karşılaştıran o parçanızın gerçekte olduğunuz varlığın çok küçük bir kısmı olduğunu ya öğrenmediniz ya da bir anlığına unuttunuz. Ve o ufak kısmınız kendini “eksik”, “layık olmayan”, “sadece insan” olarak görüyor.

Siz, GERÇEK SİZ, ne eksik, ne layık değil ve şimdilik insan olsa da, asla “SADECE” bir şey değil.

Yani, eğer sorularınıza cevap almayı niyet ediyorsanız, kendiniz hakkında öğretilen gereksiz yükü, safrayı atmakla ve gerçekten kesinlikle kim ve ne olduğunuzu öğrenmekle başlayın.

Şimdi, elbette tamamen anlıyoruz ki, bu soruları sormamanız konusunda dikkatle eğitildiniz. Geçmişte bunları sormanız büyük acı ve çileye yol açtı. Ama bunun sebebi asla tarafınızdan yapılmış olan bir hatadan kaynaklanmıyordu. Gerçekte bunun kaynağı diğerlerinin cevaplarınızı almanızdan korkmalarıydı.

Yine, bundan sonra da sorularınızı yanıtlamaya devam edeceğiz. Ancak işte burada çoğunun cevabını veriyoruz. Siz, her biriniz, Bütün’ün, Bir’in, Kaynak’ın, Yaratan’ın, Var Olan Her Şey’in İlahi oğlu ya da kızısınız. Ona ne isim verdiğiniz konusu bizim hiç umurumuzda değil. Onu tam olarak nasılsa anlamıyorsunuz. Siz ondansınız, siz onun bir parçasısınız. Başka bir şey olamazsınız, ve sizden başka kimse veya hiçbir şey de ondan başkası olamaz.

Şimdi, bu devirde çoğunluk bununla hemfikir olabilir. Ancak bu halde çok da fazla kişi yaşayamayabilir. Ancak bu durum değişmektedir. Bu bisikleti kullanmayı öğrenirken, sıklıkla düşeceksiniz. O bisiklete tekrar binin ve kendinizi düştüğünüz için cezalandırmayı bırakın. Anlayın, bizler verdiğiniz emek ve kaydettiğiniz ilerlemeden dolayı mutluluktan havalarda uçuyoruz!

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Karşımdakine Yaradan olduğumuzu anlatırken her zaman elimi kullanırım.Parmaklar biziz ve nereye bağlıyız elin kendine ;peki aradaki geçiş de bir fark varmı hayır yok.Sadece form farklı.Biz yaradanla bir’iz.😉😊

    Liked by 3 people

  2. Onun nefesiyle soluk alıp onun kalbiyle bir olduğumda her defasında yeniden doğuyor ve sonsuzluğa karışıyorum. En keyifli an şimdiki anda tek bir soluk ve Kalpte 1 olmak en büyük şükür sebeplerimden ❤️
    Teşekkürler sevgili Mor yine yüreğim ısınıverdi ❤️

    Liked by 1 kişi

  3. Merhabalar. Ben Zeynep. 28 yaşındayım. Kalp çarpıntısı problemim vardı fakat hafif düzeyde olurdu ve genelde yaz mevsimlerinde. Bi gece uyurken dışarda gece yarısı konuşan komşuların sesinden bikaç defa uyandım. Daha önceden de oluyordu ve cok ofkeleniyodum. Ama yaklaşık 6 ay önce dört yada beş defa uyandım. Kalp çarpıntım o kadar arttı ki sol kolum komple uyuştu. Doktora gittim stres dediler. Fakat o gece hastaneden döndükten sonra yatağa girdiğimde aynı şey oldu. Sonra korku oluşmaya başladı. Tabi o günden sonra bi daha eskisi gibi olmadı. Doktora gittim ve kalp kapakçığımın birinin uzun olduğunu söyledi. Genetikmiş. İlerde kalp yetmezliğine neden oluyormuş. O günden beri çok daha kötüyüm. Sürekli olarak kalp atışımı çok hissediyorum. Nabzımı. Kulağımdaki karnımdaki bogazımdaki nabız. Bu zamanla mide ağrısına neden oldu çünkü hep stresliyim. Öyle ki hiç bir şeye odaklanamıyorumm. Kalp atışlarıma istemsizce aşırı bi odaklanma var ve bir haftadır sabah 7lere kadar uyuyamiyorum ve midem ağrıyor. Neden bana böyle oldu kalbim neyi anlatmaya çalışıyor hiç bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var eskisi gibi olmak istiyorum. Rahat uyumak istiyorum kalp atışlarımı bu kadar aşırı hissetmek istemiyorum 😔 benim için ne önerirsiniz kendimi çok çaresiz hissediyorum. Sürekli bu blogu takip ediyorum ama şimdiye kadar hiç mesaj atmadim. Nedense bu gece yarısı içimden bi ses buraya bu mesajı atmami söyledi. Resmen yaratımlarım hep beni daha kötü yaptı. Ama durduramiyorum kendimi. Hep bi negatif enerji. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemistim 😦 müsait olduğunuzda cevap verirseniz sevinirim. Olmazsada canınız sağolsun.şimdiden teşekkürler.

    Beğen

    1. Sevgili Zeynep, bugün yayınladığım yazı size yardımcı olabilir. Başlığı “bedeninizin dili”. Sevgilerimle

      Beğen

  4. Biz de siz bize yazdığınızda(rehberliğinde) sevinçten havalara uçuyoruz! 🌠 sevgiyle şükranla 💜💜💜💓

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.