Melekler: Evet, Ama…(Neşe-Keyif-Coşkunuzu Ciddiye Alın)

Marina Matkina - Oil Painting FlowersSevgili Dostlar, Melekler bu ufak mesajda danışmanlıklar sırasında en çok üzerinde durduğum bir konuya odaklanıyor: “Evet, ama…”

Kendimizi sabote etmenin en iyi, en geleneksel, alışılmış yolu “evet, ama…” hakkında söylenecek çok şey var, burada bir başlangıç yapalım:

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Yeryüzüne gelmeden önce, hayatı bir macera ve keşif ruhuyla, tutkuyla deneyimlemeyi niyet ettiniz. Neşe-keyif-coşku yaratmayı, onu paylaşmayı niyet ettiniz çünkü neşe-keyif-coşku sevginin kutlanması ve varoluşunuzun en doğal halidir.

Neşe-keyif-coşkuyla herhangi bir şey yaptığınızda, evrenin saf yaratım enerjisine kendinizi ayarlarsınız. Andaki herhangi bir şeyden keyif aldığınızda, kendinizi lütuf akışına açarsınız. Bir yudum kahvenizin tadına vardığınızda, çocuklarınızın gülümsemelerinden keyif aldığınızda veya en basit haliyle geçmekte olan bir buluta hayranlıkla baktığınızda, İlahi olanın varlığından daha azını hissetmiyorsunuzdur.

Neşe-keyif-coşkunuz mükemmel şartları bekleme ihtiyacında değildir. Onu her zaman şimdi, burada bulabilirsiniz. Neşe-keyif-coşkuyu hissetmek için sağlık, zenginlik veya aşka ihtiyacınız yoktur. Eğer sağlıksızsanız sevdiğiniz birinin rahatlatıcı dokunuşunda, en sevdiğiniz battaniyenizde veya uykunun tatlı huzurunda neşe-keyif-coşku bulabilirsiniz. Eğer kendinizi yoksul hissediyorsanız, doğadan gelen güzelliklerin devasa bolluğunda ve yardımcı ruhların çokluğunda neşe-keyif-coşku bulabilirsiniz. Eğer yalnız hissediyorsanız, bir gülü kokladığınız, güzel bir sanat eserinin önünde oturduğunuz veya sizi yükselten bir şarkının notalarını dinleyerek mükemmel anın tadını çıkarabilirsiniz.

Neşe-keyif-coşkuyu bulmak sadece kalbinizi hoşnut eden şeye odaklanmayı seçmektir. Bir dakikanızı ayırın. Etrafınıza bakın. İçinize bakın. Şimdi ve burada neyin kalbinize memnuniyet verebileceğine bakın. Bu bir renk mi? Bir doku? Bir mobilya ya da sevdiğiniz bir araba? Denizde yuvarlanarak ilerleyen dalgaların düşüncesi? Serin bir meltemin hatırası? Sevdiğiniz birisi? Uzun süre önce sevmiş olduğunuz birisinin gülümsemesi? Etrafınıza ve içinize bakın. Şimdi, hemen ve bulunduğunuz yerde neşe-keyif-coşkuyu bulup tanımanızın o kadar çok yolunu keşfedeceksiniz ki.

Kalp en doğal haliyle neşe-keyif-coşku arar. Zihin de kolaylıkla onu sıfırlar.

Kalp der ki, “Ne güzel bir gün!” Zihin ise “Evet, ama güneşin ışığına hayran kalmak faturaları ödemez.” der.

Kalp der ki, “Ne kadar şanslıyım. Bu yaşamımda çok defalar sevdim!” Zihin cevap verir, “Evet, ama şu anda kimse yok!”

Kalp der ki, “Ne kadar inanılmaz güzellikte bir renk!” Zihin hemen ekler, “Evet, ama ne olmuş! Güzelliği takdir etmen hayatını değiştirmeyecek.”

Evet, bu “Evet, ama” lar hayatı en yüksek derecede neşe-keyif-coşkuyla ve zarafetle deneyimleme şansınızı sizden çalıyor.

Gerçekte neşe-keyif-coşku faturaları ödemenize yardımcı olur. Eğer olumlu bir insansanız, insanlar size yardımcı olmaya daha eğilimlidirler. Eğer iyiyi ararsanız (kusur aramak yerine), diğerleri de içinizdeki iyiyi görürler. Neşe-keyif-coşkudayken iş teklifleri almanız, terfi ettirilmeniz ve sevdiğiniz bir iş yaratmak için ilham almanız çok daha mümkündür.

Neşe-keyif-coşku hayatınıza harika insanlar getirir. Kendi deneyiminizden biliyorsunuz, hayata aşık görünen insanlara çekilirsiniz. Onlar, cezbedici, büyüleyici ve keyiflidirler! Sevgi diğerlerinde de kendini arar.

Neşe-keyif-coşku bütün bir hayatınızı değiştirebilir. Neşe-keyif-coşku rehberiniz ve pusulanızdır. Neşe-keyif-coşku, kim olduğunuz ve neler yapma yeteneğinizin olduğu konusunda tamamen yeni anlayışlara sahip olabileceğiniz durumlara sizi yönlendirir. Neşe-keyif-coşkunuzu aramak size yeni fikirler getirir. Belki o çok hayran olduğunuz mavi, sizin marka renginiz haline gelir ya da belki o renk yüzünden resim yapmaya başlarsınız. Belki gece gökyüzünü ne kadar çok sevdiğinizi hatırlatır, gün batarken yürüyüşe çıkarsınız ve hayatınızın aşkıyla tanışırsınız… Neşe-keyif-coşku size rehberlik yapar.

Neşe-keyif-coşkunuzu ciddiye alın sevgililer. Onu şimdi burada arayın. Ne sizi keyifli kılıyor? Hangi düşünceler sizi ayağa kaldırıyor, hafifletiyor ve mutlu ediyor?

Şartların doğru olmasını beklemeyin. Başkalarının istediğiniz gibi davranmasını beklemeyin. Şimdi neşe-keyif-coşku yaratın. Şimdi neşe-keyif-coşku arayın. Ve böylece bu dünyada bir ışık feneri olursunuz ve dünya da buna karşılık o ışığı sevmeyi ister.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Arkadaşlar, ne dersiniz, bu kısa mesajdan sonra “Evet, ama…” lara bir son verelim mi?

Ann Albers’a ve Meleklere  bu mesaj için çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com) 

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Her zaman okunması gereken zamansız bır mesaj. Yolu yöntemi ne kadar güzel açıklayıp öğretiyor❤

    Liked by 1 kişi

  2. Bu mesajı okurken sanki birebir bana yazılmış, söylenmiş gibi geldi, icinde olduğum zaman dilimine, zihin haline de her zamanki gibi nokta atışıyla 😊 neseyle ve keyifle gulumsetti okurken 🙂 teşekkür ediyorum guzel, nadide ve harika rehberlerimiz. Sizleri çok seviyoruz ❤️ teşekkürler sevgili mor Alev, kocaman sevgilerle 💜

    Liked by 1 kişi

  3. Bugükü mesajı okumadan belki 15 dakika önce balkona çıktım: sırasında giden işler, fiber internetin bağlanması, sobamızın çıtır çıtır yanıyor olmasına nasıl içten teşekkür ettim, anlatamam… ve o anda bütün benliğimde Yaratan’ın enerjisini ve sevgisini hissettim ❤ ❤

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Ayça, sobanızın çıtır çıtır yanıyor olması kulağıma öyle hoş geldi ki, nerede yaşadığınızı bilmek isterdim. Sevgiler 💕

      Beğen

  4. 😊ne kadar güzel bir mesaj😊Tesekkür ederim💜🙏sükrettigim,Tesekkür ettigim icin,okurken gülümsüyorum😊Ben bunlari yasiyorum nese-keyif-coskuma Tesekkür ederim🙏Sükürler OL’sun 💜🙏

    Liked by 1 kişi

  5. İlahı kaynağın tüm rehberliğine şükürler olsun…
    Bu demektir ki biz çoktandır neşe, keyif, coşkunun içinde var olmanın hazzını yaşıyoruz… Şükretmenin huzurunu o tarif edilemeyen duygusunu yaşadığım her ana şükürler olsun… Teşekkürler Mor Alev 🙂

    Liked by 1 kişi

  6. §imdi&BUrada…. Tum zamAN/boyut/alan&HaKKikatte sonsuzlukca…. LUW LUWWWW L💖VEEEE.
    INFINITE GRATITUDE & LOVE.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.