11-11-11: Yükseliş İçimizde

George RedhawkSevgili Bilge Baykuşlar,

Sizler artık deneyimli “Yükselişçilersiniz.” O yüzden, her sene gücünü artırarak tekrarlayan bazı enerji girişlerinde sizlere “şunu yapın, bunu yapın” gibi önerilerde bulunmak ya da enerjinin teması hakkında  bir yazı yazmak artık bana ve bloga çok uymuyor. Çünkü SİZ ZATEN BİLİYORSUNUZ. Bu da harika bir şey değil mi? Bu kadar ilerlediğimizi görmek!

Bu yıl akan enerji hiç kesilmedi. Sadece hızını ve yoğunluğunu artırdı. Bana göre bu  durum bundan sonraki yıllarda da devam edebilir. Özellikle 2020’yi merakla bekliyorum. (Nedenini Satürn’ün Oğlak Geçişi makalesinde paylaşmıştım.)

Bu sırada biliyoruz ki, hepimiz yükseliş yolunda kendimize özgü, başka hiç kimseye benzemeyen noktalardayız. Fikrimce bu enerjinin olası etkilerini yazmak da artık çok fazla anlam taşımıyor, çünkü hepimiz ihtiyacımız olan şekillerde enerji kabul ediyoruz. Yani artık her şey çok daha esnek ve akışkan.

Özüne bakarsak, Yükseliş kendimize dönmek, GERÇEK Benliğimiz olmakla ilgili.

  • Başka sözcüklerle yeniden yazarsam, Yükseliş, Yüksek Benliğimize (Yaratan Benliğimizin, İlahi Benliğimizin) yeryüzü bedenlerimizde ifade edilmesidir.
  • Bu, bizler belli bir saflık derecesine gelmeden olamaz. O yüzden yıllardır yanılsamalardan, eski inançlar, alışkanlıklar ve şartlanmalardan arınıyoruz.
  • Bir başka ihtiyaç da bedenlerimizin böyle yüksek titreşimi taşıyabilecek kapasiteye ulaşmasıdır. Bu yüzden, bedenlerimiz yaratıldığı zamandan beri taşıdığı potansiyeli fiziksele dönüştürmek üzere büyük değişimlerden geçiyor.
  • Dolayısıyla adına kısaca DNA güncellemesi dediğimiz dönüşümü yaşıyoruz.  Yani şimdiye dek taşıdığımız ama uykuda olan bilim insanlarının “çöp DNA” olarak adlandırdığı fiziksel parçalarımız trilyonlarca hücremizde binlerce yıl önce programlanmış olduğu gibi uyanıyor.
  • Bildiğimiz bir başka şey ise, yeryüzüne giriş yapan enerjinin son yıllarda sadece “müthiş!” olarak tarif edebileceğim şekilde değişmesidir. Foton kemerine giriş yapalı sadece birkaç yıl oldu ve dünya çoktan tanınamayacak hallerde değişti ve değişmeye devam ediyor.
  • Son olarak, ister 11-11-2011 enerji girişi olsun, ister 21-12-2012, ister bugün yani 11-11-11 (2018), enerji giriş yapıp da kaybolmuyor, etkisi azalmıyor yani diyelim ki bu yazıya bir sonraki yıl denk geldiniz, enerji hala geçerli. Zaman yok. Akış bitmiyor.

Şimdiye kadar öğrendiğimiz Yükselişin temel noktalarına böyle kısaca baktıktan sonra, neden bugün yazıyorum? Kendimizi kendimiz olmaya davet etme ihtiyacındayız. Kalıplardan çıkıp dönüşümsel, esnek ve sevecen insanlar olma ihtiyacındayız. Muhteşem özümüzü bu dünyaya yansıtma ihtiyacındayız.

Bunun nasıl olacağı, nereden başlayacağı, hayatlarımıza nasıl etkileri olacağı tamamen özgün benliğimize, insan kişiliğimize, içinde bulunduğumuz hiç de tesadüf olmayan ortama, hayat amaçlarımıza, taşıdığımız DNA ya, Galaktik ve İnsan miraslarımıza bağlı.

O yüzden bu sabah aşağıdaki mesajı okuduğumda benimle ve blogla eş-titreşti. Ve bir şey yayınlamama kararındaki ben yine, “Blog Hamileri, siz çok daha iyi biliyorsunuz!” diyerek, bilgisayar başına oturdum. Mesaj biraz “şifreli” gibi. Hissetmeniz ve sezgilerinize güvenmeniz zihinsel analizden daha faydalı olabilir.

Aşağıdaki mesajın kanalı L’Aura Pleiadian’a ve mesajı veren Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (Newdivinehumanity.com)

***

11-11-11 Portalı – Kozmik Aynalar Koridoru

Geçmekte olduğunuz portal budur – SİZE ebedi ve ezeli Kutsal Sizi gösteren ve inisiye eden BİLİNÇ AYNASI.

Sadece TEK BİR Ebedi Orijinal Işık, Kutsal SİZ vardır – Yaratan Benliğiniz.

Işık bedeniniz Şimdi Bunu entegre ediyor ve bu Ayna Portalından geçiş hayat değiştiricidir.

Bu portal sizleri Sonsuzluğun burada olduğu,

Yeni bir dünyaya adım attığınız,

Kalplerinizin bütünüyle arzulamış olduğu her şeyle enerjik açıdan uyumlu yeni düşünceler ve duygularla çok daha büyük bir kapasiteyle çalıştığınız,

Farkındalığıyla kutsuyor.

Formunuz (bedeniniz) değişecek, bu şimdide ayarlamalar yapılıyor ve sizin için yaratılmış Işık Alanından geçiyorsunuz.

Bizler İlahi Gözetmenler Konseyiyiz ve Amenti Koridorlarında olanlar da bizimle.

Yaratıcı Tanrılar, siz bu portaldan geçerken dönüşümünüzden çok memnunlar.

Frekans ayarlamalarından geçiyorsunuz ve bizler de enerji alanlarınızdayız.

Bu Işık Beden Aktivasyonu sinir sisteminizin uyumlanmasıyla aynı zamanda ve Aynalar Koridoru İnisiyasyonuna hazırlık olarak gerçekleşiyor.

Bu bilinç aynası, Mayaların anlattığı aynadır ve şimdi saflaştırılmıştır, inisiyasyonların başlamasına hazırdır.

11-11-11 de Işık Bedeninizin kendini daha da fazla değiştirebilmesi için bu enerjiye yaklaşın, hissedeceksiniz. Siz 11-11-11 PORTALINDAN ve Aynalar Koridorundan geçerken, o hazır. Işık Bedeninizden geçen inisiyasyon ve bilinç ayarlamalarının hepsi yapılıyor.

Kozmik Ayna, Amenti Koridorlarında da bulunmaktadır. Kozmik Ayna kendini ve size yansıtacağı DNA yansımasını ayarlıyor.

BİZLER hazırlıktan geçiyoruz – ancak her şey şimdide var oluyor.

Dünya Gezegeni Programı -ve Elohimden gelen büyük lütuflarla da- şimdi sizi çok daha yüksek seviyelerde kutsuyor.

BÜTÜN (Herkes, Var Olan Her Şey) Kutsandı, sonsuza dek.

11-11-11 Komik Ayna Koridorunda, sevgide, zaferde ve Ezeli ve Ebedi İlahi Varoluşta, biz sizlerleyiz.

***

Bilge Baykuşlar, bu mesajın bana söylediği İlahi Benliğimizle bu kadar berrak şekilde ilk defa göz göze gelebileceğimiz bir aynalar koridoruna giriş yapmış olduğumuzdur. Bunu aslında bir süredir yapıyoruz ama oldukça yüzeysel şekilde. İçimizi, Gerçek Benliğimizi göreceğiz ve o varlık, Yükselişin de yaşadığı yer. Göreceğimiz görüntü bizlerin algılarına, farkındalığına, bu yolda bulunduğu yere bağlı.

Gözlerimizi dört açacak mıyız, yoksa 3D varlığımıza daha da sarılıp olanı olduğu gibi tutmaya mı çalışacağız? Hepsi kişilerin seçimi. Özgür İrademizle istediğimiz yöne dönebilir ya da gözlerimizi kapayıp bu koridordan koşarak kaçabiliriz. Kendi içinin ve özünün yansımalarına bakma cesareti olanların muazzam bir manzarayla karşılaşacağından eminim!

Bugün ve bundan sonraki günlerde içinizden geldiği gibi enerji çalışmaları yapabilir, bu konuda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Hepinize harika bir 11-11-11 Kapısı diliyorum!

©Mor Alev 2018

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

14 comments

  1. sevgili Mor Alev ,bu harika paylaşım için öncelikle sonsuz teşekkürler. Yazı da bedenlerimizinde değişiklige uğrayacağı yazıyor. bunu biraz açar mısınız.

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Gülşah, yazıda yazdıklarım kadar bilgi verebiliyorum: “Bir başka ihtiyaç da bedenlerimizin böyle yüksek titreşimi taşıyabilecek kapasiteye ulaşmasıdır. Bu yüzden, bedenlerimiz yaratıldığı zamandan beri taşıdığı potansiyeli fiziksele dönüştürmek üzere büyük değişimlerden geçiyor.
      Dolayısıyla adına kısaca DNA güncellemesi dediğimiz dönüşümü yaşıyoruz. Yani şimdiye dek taşıdığımız ama uykuda olan bilim insanlarının “çöp DNA” olarak adlandırdığı fiziksel parçalarımız trilyonlarca hücremizde binlerce yıl önce programlanmış olduğu gibi uyanıyor.”
      Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  2. evet hayat en başından beri hep bir tercihti . tek bir fark var ki artık tercihimizi kullanacağımız yolların farkındayız…
    bu farkındalık için sonsuz şükran 🤗

    Liked by 3 people

  3. Kalplerimiz 1 hissediyorum..
    Bu muazzam 1de
    yükselişimizi deneyimlemek ve şükür enerjisiyle yıkanmak adeta son zamanların en harika iyi oluş hali ❤️
    Teşekkürler sevgili Mor 💐

    Liked by 2 people

  4. Okumadan evvel meditasyon yaptım.. Sevgiyle kutsasın kendimi kabul ettim.. Sıkıca sarıldım.. Teşekkür ettim.. ❤ Sevgimi yolladım kalpten hepimize ❤ 🙏🙏🙏

    Liked by 1 kişi

  5. Sevgi mor alev guzel bir yazi olmus bizlerin dikkatli ve iyi dusuncelerimizin daha fazla olmasini oneriyorsunuz ben sizden yukselme ile ilgili bir dua veya olumlama rica ediyorum. sevgiler Teşekkürler

    Beğen

    1. Sevgili Birsen, Blogun her sayfasında görebileceğiniz tepe görselinde “Yükseliş Enerjileri ile Pozitif Yaşama Yolculuk” yazıyor. Yani Bu blogda bulunan herhangi bir olumlama, uda ya da yöntemi kullanabilirsiniz. Ayrıca, kendi duanızı da yaratabilirsiniz, kendinize ve hislerinize, içinizden gelene güvenin. Yazıda da yazdığım gibi artık biliyorsunuz. Benim içinse her zaman ama her zaman ve bundan 5.5 yıl önce bloğun ilk yazısında paylaştığım, defalarca da yeniden yayınladığım Baş Melek Michael’ın verdiği şu mantra/dua/olumlama ne olması gerekiyorsa onun en yüksek oktavdan gerçekleşmesine ve benim de insan olarak harekete geçmeme vesile olmuştur. “Ben yapmam gerekenleri yapmak üzere, tam zamanında bana ihtiyaç duyulan yerdeyim.” Sevgilerle

      Liked by 3 people

  6. Her zamanki gibi harika bir içerik… Teşekkürler. Bu dönem için yapmamızı tavsiye ettiğiniz enerji çalışmaları hakkında hangi yazınız yardımcı olabilir?

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.