Büyük Kişisel Değişim Zamanı – Konsey (Mesaj 187)

Fall - Artist UnknownPek çoklarınız büyük bir kişisel değişim zamanından geçiyorsunuz, hem iç hem de dış. Bu kolay bir zaman değil. Beklemekte olduğunuz zemin hazırlayıcı olaylara git gide yaklaştıkça, ufacık bir aralıktan geçmeye zorlandığınızı ve diğer tarafta ne olduğunu bilmediğinizi hissediyorsunuz. Bunun sizin adına doğum dediğiniz şeyle olan benzerliğini işaret ederken gülümsüyoruz. Bu benzetme hakikatten çok yerinde. Bu durumda, hepiniz o noktanın ötesinde olanların yaratılmasında katılımcı oldunuz ve böyle olduğu için de orada çimenlerin daha yeşil olduğunu bulacaksınız. (Mor Alev: Yarattığınız yeni yaşamlar sizi daha fazla neşe-keyif-coşkuda tutacak.) Bazılarınız neredeyse kırılma noktalarınıza kadar esnetiliyor ve dövülüyorsunuz. (Mor Alev: Metalin esnetilip dövülmesi gibi) Bu durumu görüyor ve sizleri takdir ediyoruz. Farkındayız. Gerçekte, farkında olmamamızın imkânı yok, ama bu bugünkü konumuz değil.

Birkaç olasılık var. Bir ya da birkaçına uyumlu olabilirsiniz. Yaratmakta olduğunuz yeni hayatlara getiremeyeceğiniz son şeyleri eliyor olabilirsiniz. Öyle güçlü bir benlik yaratıyor olabilirsiniz ki (Mor Alev: Yine metalin dövülerek güçlendirilmesi gibi), gelmekte olan size büyük bir ferahlama gibi gelebilir. O, yeni olacak ama pek çokları için gül bahçeleri hala gelecekte kalabilir. Ve en basit haliyle son bir ders öğreniyor da olabilirsiniz. Pek çoklarınız bütün bu yukarıdakilerin karışımının tam ortasındasınız. Ancak bizler size bir söz verebiliriz.

Pek çok yaşamlar boyunca ve bu yaşamınızın büyük kısmında özlemini duyduğunuz, istediğinizi ilettiğiniz, dua ettiğiniz, uğruna çalıştığınız görünür değişiklikleri görmek üzeresiniz. Medyanızda her gün gösterilenlerin hepsi bir şekilde bunun tam tersine işaret ediyor ancak anlayın, o medyanın amacı sizi aklı karışık, habersiz ve farkında olmayan bireyler olarak tutmaktır. Eğer iç-bilmeler ve hisler deneyimleyenlerdenseniz, onlara diğer her şeyden fazla ağırlık verin. O hisler ve iç-bilmeleri, bizlerin ve yüksek benliklerinizin sesleri olarak düşünebilirsiniz. Bunu yapabilirsiniz çünkü tamamen doğru olduğunu göreceksiniz. Ona ne kadar çok güvenirseniz, gücü daha da gelişecek ve çok daha berrak ve isabetli olacaktır. Hatta o “düşündüklerinizin” ve “hissettiklerinizin” ne kadar fazlasının benliğinizin şimdiye kadar farkında olmadığınız bir parçasından geldiğini de keşfedebilirsiniz.

Bizleri duymaya başlayabilirsiniz. Ve en nihayetinde bizi görmeye de başlayabilirsiniz. Ve böyle şeyler hakkında öğretilenler dolayısıyla pek çokları buna izin vermeyecektir. Fakat bu olduğunda, “delirmediğiniz” konusunda size güvence veriyoruz. Bu durum sadece farkındalığınızın bu hayatta daha önce bildiklerinizin ötesine genişlemesinden kaynaklanacaktır.  Ve bunu nasıl bileceksiniz? İstisnasız her zaman, benliklerinizin daha yüksek parçası, rehberleriniz ve öğretmenleriniz hayatınızda bildiğiniz her şeyi aşan bir sevgiyle sarmalandığınızı hissettirir. Bu, tabiri caizse, bizim imzamızdır. Her zaman mesajlarımızı bu sevgiyle kodlamaya özen gösteririz. Eğer bu mesajları pek çoğunuz gibi uzun zamandır takip ediyorsanız, bunu daha önce hissetmiş olmanız çok mümkündür. Onu hissettiğinizde bileceksiniz ki buradayız. Gerçekte hiç burada olmadığımız olmaz ama bu bilincinizi bizim frekansımıza odakladığınızın en iyi işaretidir. Bu sözcükleri sıklıkla kullanıyoruz – farkındalık, bilinç, frekans. Bunu yapıyoruz çünkü onlar her varlığın gerçek zeminidir. Siz – ve biz – bunlardan yapıldık. Ve bu da, sevgili dostlar, ilerlemenizde nerede olduğunuza dair iyi bir işarettir.

Yani, bu son yıllarda, aylarda, haftalarda yaşadıklarınızı buna değer kılan değişiklikleri görmek üzere olduğunuza söz verebiliriz.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

11 comments

  1. Bu harika rehberliğe kalbimin en derinlerinden inanıyorum ❤️ Ve diyorum ki ruhumuzun o çok beklediği şölen başlasın 💫 Yaşasın yeni hayatlarımız!
    Sevgi ve şükranlarımla 💐

    Liked by 2 people

  2. Ve öyle de oldu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Öyle sabırsızlıkla elimi tuttuğunuz o gün gibi hissetmek istiyorum ki o gün için her gün şükrediyorum, her gün niyet ediyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Çok teşekkürler 💜💜💜 Sevgiler Mor Alev

    Liked by 1 kişi

  3. Merhaba, Çok zor karmaşık bir dönemden geçiyorum, zorlanıyorum.. acaba bu bu dönüşümün mü habercisi bilmiyorum. Bir yandan çok içlerdeki sesim ilerisi için güzel olacak diyor ama diğer yandan korkuyorum. Bu zamanlarda bu yazınızı okumam umarım tesadüf değildir..
    Sevgiler..

    Liked by 1 kişi

  4. Çok iyi geldi. Sıcacık sardı 🙏Sanırım bir daha bir daha okuyacağım. Bende hislerini takip edenlerdenim. Ve o şimdi diyorki; Mutlu sona 3 kaldı partiye hazır mısın✌🙏

    Liked by 1 kişi

  5. Sabrislizlikla bekliyorum guzel, rahat, ferah, dertsiz, tasasiz, nese, keyif ve cosku dolu gunleri… 2018’in buyuk bolumu zor gecti ama yavas yavas cozuluyor dugumler gibi… Hersey cok guzel olacak ve oldu. Amin…

    Liked by 1 kişi

  6. Merhaba mor alev ben yurt disinda kaliyorum.Tanri ile Dostluk .isimli kitabi edinmeme yardimci olurmusunz. Slm.

    Beğen

    1. Sevgili Che, internetten ısmarlayıp posta yoluyla gönderilmesini ayarlamanız çok daha yerinde olur. Dünyanın neresinde olursanız olun posta size ulaşacaktır. Sevgilerle

      Beğen

  7. Canım Allahım Sevgili Meleklerim çok heycanlıyım sevinç mutluluk ve çoşkuyla bekliyorum yenilikleri ve öylede oldu ışık olsun moralev çok ama çok tesekur ederiz Bilge rehberliginiz için sevgilerimle

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.