Plüton: Dönüştürücü Kendini Dönüştürürse…

Universe fish - Maria MarachowskaÖnümüzdeki günlerin enerji değişimi

Sessizce, manşetlerin kenarından bile geçmeden dev bir kolektif ve kişisel değişim başlıyor. Bu bir karmik geçiş, bir silinme… Zamanı geçmiş her şeyi ve herkesi devre dışı bırakan kendi ufak, etkisi muazzam Plüton 248 yıldır ilk defa ekliptik düzlemin altına iniyor. Yeraltı tanrısı, yeraltına dönüyor. En son aynı noktadan geçtiğinde yıl 1770’di ve Amerikan devrimin başlangıcını tetikleyen Boston Katliamı ile aynı zamandaydı. Sonrasını biliyorsunuz, tarih kendini anlatıyor; halkların özgürlük isteği, Fransız İhtilali, cumhuriyet ve demokrasi arzusuyla geçen yıllar, endüstriyel devrim, kendini yönetmek isteyen milletler, koloniler ve hatta Kurtuluş Savaşı. Hepsi bir yerde, bir şekilde tetiklendi. Durgun suya atılan taş Plüton’un geçişiydi. Dalgalar bütün dünyaya yayıldı, sonunda ulaşmadığı nokta kalmadı.

Plüton yılda hemen hemen üç derece ilerleyen ağır bir gezegen ve yeraltında 161 yıl kalacak. O işini yarım bırakmıyor, evet saplantı derecesinde çalışıyor, en derinleri bile dönüşümden geçirmeden bir sonraki dereceye sıçramıyor. Plüton 2008’den beri Oğlak’ta ve hepimiz Oğlak konularını bir şekilde hayatımızın önceliği haline getirdik. Plüton’un ekliptik düzlemin altına inmesi, kendi güney düğümüyle birleşmesi ve kuzeyden güneye geçiş yapması anlamına geliyor. Şu tarihe dikkat edin: 30-31 Ekim, 2018 ve elbette şu dereceye: 18 Oğlak 58. İşte geçiş noktası.

Ekliptik düzlem, Güneş’in etrafında dönen gezegenlerin elips şeklinde çizdiği yörüngeden geçtiği kabul edilen yatay düzlem olarak tanımlanıyor. Zihninizde daha iyi canlandırabilmeniz için NASA.gov da bu konuda bir blog yayınlamış olan Anne Verbiscer’in hazırladığı basit görseli paylaşıyorum.

nh-line-of-nodes-624x384

Astronomiyi bırakıp astrolojiye geri dönersek, derinlere inmek ve önümüzdeki 161 yılı aşağıda geçirmek Plüton için doğal ortamına dönmek anlamına geliyor. Varolan her şeyin temeline inmek ve o temelleri zorlamak Plüton’un işi. Temeli temizlemek, sağlam olmayanı yıkmak, pis işlerden kaçmamak… Plüton güney düğümü ile birleşerek (ve bu birleşme işlemi aslen 11 Ağustos 2018 Güneş tutulmasından beri devam ediyor) tepeden tırnağa solar enerjiyle yıkanıyor, arınıyor. Sıklıkla Plüton ve Akrep için kullandığımız bir başka benzetmeyle, yanıp küllerinden yeniden doğuyor. Plüton’un en büyük amacı, en güzel yaptığı iş karanlığı ışığa dönüştürmektir. Dönüşümün ustasının kendi dönüşümü tamamlarken, onu tanıyamayabilirsiniz! Şu anda Yükseliş aşamasında olmamız ve güneş sistemimizin de süper yüksek dönüştürücü foton kemerinden geçiş yapması bu geçişin öncekilere hiç benzemediği, benzeyemeyeceği anlamına geliyor.

Hepimiz, eksiksiz her insan kutsal şifasını arıyor. Zehrin panzehrini… Ruhunu geri kazanmayı istiyor. Bireyin ruhu, toplumların ruhu, milletlerin ruhu, dünyanın ruhunu geri kazanmak… Bunu sadece en derin yaralarımızı şifalandırarak yapabiliriz. Plüton, yaraya ışık tutuyor.

Ve yenilenmiş Plüton Oğlak’ta Satürn ve Jüpiter’le randevusunu beklerken çok meşgul. Oğlak yapıları yıkılıyor, eski enerji yönetimler, eski enerji mali sistemler, ataerkil düzen… Büyük resme bakıldığında her şeyin nasıl da mükemmel bir şekilde bir araya geldiğini görüyoruz. 2019 bambaşka bir enerjiyle geliyor ve 2020’deki Oğlak kümelenmesi sonrası tüm yıkılanların yerine yepyeni sistemler getirmemiz için 5D Plüton ve ışığı derinleri en iyi şekilde aydınlatacak, böylece yepyeni yapılarımızın yıkılmaz temellerini en iyi şekilde inşa edebileceğiz.

Bu sırada, Kasım ayında yeni bir enerji dalgasıyla saçlar havalanıyor. Ay Düğümleri de Oğlak-Yengeç eksenine geçiyor. Oğlak eski olan, salıverilmesi gereken ataerkil, Yengeç ise hedefimiz. Eril-Dişi dengesi bu eksenin ana konusu.

Arkadaşlar, Konsey boşu boşuna hazır olun, hazır olun diye tekrarlamıyor. İsterseniz şöyle bir takvime bakalım ve önümüzdeki kısa birkaç günde bile ne kadar enerji değişikliği yaşayacağımızı görelim.

  • 30 Ekim: Plüton Güney Düğümüyle birleşiyor
  • 31 Ekim: Boyutlar arası perdenin neredeyse yok olduğu gün. Venüs ve Uranüs zıt açıda sonra Venüs Terazi’de.
  • 1 Kasım: 1-11-11 günü. Maksimum öğrenme, maksimum şifa şansı çünkü Chiron ve Jüpiter suda üçgen açıda, bu fırsat uzun süre elimize geçmeyecek.
  • 6 Kasım: Uranüs son defa Koç’a dönüyor. Liderler, olimpik şampiyonlar, süper kadın, süper erkekler iş başına!
  • 7 Kasım: Akrep yeni ayı. Kendi yeraltı dünyamıza bakma zamanı. Jüpiter Uranüs’le 150 derece açıda. Yol ne zaman dümdüzdür ki! Engellerin çevresinden dönebilir miyiz?
  • 8 Kasım: Çok şükür! Jüpiter Yay’da. Neşe-keyif-coşku amacımız haline geliyor.

Ve unutmayalım;

  • 16 Kasım: Venüs geri yolculuğunu bitirirken, aynı gün Merkür gerilemeye başlıyor. Tanrıçanın değiştirdiklerini Merkür düşünecek, iletecek, bildirecek. Kendimizle ilişkimiz geri dönülmeyecek şekilde değişmiş olacak.

Burada duruyorum… Plüton çağları değiştiren bir güç. Uzun dönem düşünmeliyiz. Ancak Plüton’un kendini dönüştürmesinin etkilerini hızlandıracak bir faktör de var: Uranüs! Bu ikili birlikte çalışmaya devam edecek. 2019 enerjileri bu yılın enerjisinden çok farklı olacak. Bizlere düşen her durumda, her gün, her an meşalemizi parlak tutmamız ve kalbimizdeki aydınlığı dünyamıza yansıtmamızdır. Bir anlamda Plütonlaşmamızı öneriyorum dostlar.

29 Ekim

Bugünü Cumhuriyet’in 95. yılına değinmeden geçemeyiz. Bayramlar kutlamak içindir… mi? Evet, kutlamak içindir. Ama bir şey daha var, daha önemli bir şey. O kutladığımız şeyin en önemli, en güzel niteliklerinin birer aynası olmalıyız. Bu sözler dünden beri içimi terk etmiyor, paylaşmak zorundayım.

Sizin için bu başarı, Cumhuriyetin İlanı neyi temsil ediyor? İleri görüşlülük? Sebat? Kararlılık? Değişim? Evrimleşme? Özgürlük? Bağımsızlık? Cesaret? Adalet? Sağlıklı iletişim? Verimlilik? Bilim? BİR olmak? İşbirliği? Sağlıklı düşünce? Tarafsızlık? Arkadaşlar, bugün bu niteliklerin (ve inanıyorum ki yukarıya yazmayı unuttuklarımı da siz ekleyeceksiniz) bedenlenmiş hali olmaya karar vermemiz ve bu kararı uygulamamız hepimiz için bir kuantum sıçraması yaratabilir. Bütün bu nitelikleri onurlandıralım. Ve kutlayalım tabii! Neşe-keyif-coşkuyla!

©Mor Alev 2018

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve hayatınızı tam potansiyeli ile yaşayabilmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

5 comments

  1. Bayramımız kadar güzel bir yazı ✍️🇹🇷☺️ elinize sağlık MorAlev 🌿
    Tabloya bakınca bir irkiliyorum ama kalbimin en derinlerinde biliyorum ki olacak herşey hayrımıza olacak ;son günlerde neredeyse her dakika kendini hissettiren şifalanma enerjilerinin ,bizleri ‘yeni ben’ lerimize taşıyacağını hissediyorum.
    Tüm yol arkadaşlarımı gönülden selamlıyorum.Mutlu bayramlar ve Namaste 🙏 🌸🌸🌼🌼🍃🍂🌾🌺🥀

    Liked by 4 people

  2. Gökyüzünün hızına artık yetişmek ne mümkün. Akışa güveniyorum.Emeğinize sağlık🌸🌟🌼

    Liked by 2 people

  3. Ahh ahh keşke diyorum ama bu yazılanları iki gündür içimde hissediyorum ve ben dönüşüyorum..

    Liked by 2 people

  4. Bu harika onurlandırıcı ve bir o kadar coşkulu bayram gününde içim coşkun şükran hisleriyle dolu.
    Şifalanmayı şifalandırmayı seçerken ve bu yolda yürürken ,parlak bir fenersiniz hepimiz için ❤
    Saydığınız nitelikleri kalbimde yeşertip hepsini ayrı ayrı onurlandırıyorum ❤
    Bayramımız ve Plütonlaşmamız kutlu ve mutlu olsun ❤
    Teşekkürler sevgili Mor ❤

    Liked by 3 people

Yorumlar kapatıldı.