Hazırlık Zamanı – Konsey (Mesaj 178)

 

Unknown Artist - Unknown painting

Şu anda size öyle görünmese de bugünkü konumuzu oldukça yerinde kılacak olayların çok yakın geleceğinizde gerçekleşmesi olasılığı epey yüksek. Geçmiş mesajlarımızda birden fazla değinmiş olduğumuz ama hiçbir mesajın tamamını adamadığımız bir konuya daha derinden girmek istiyoruz.

Bizler dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan oldukça fazla sayıda insana sesleniyoruz. Pek çoklarınız epey uzun zamandır mesajlarımızı takip ediyorsunuz. Ancak pek çoklarınızın görünüşte yalnız olduğu yerlerde bulunduğu veya adına ışık işçisi dediğiniz uyanış yaşayan kişilerin çok az olduğu yerlere yerleştirilmiş olduğunuz gerçeği de var. Bunun sebebi çok yakında çok daha açık bir hale gelecek.

Sizler, kadim bilgi olarak düşündüğünüz bilgileri ve ruhani temellere sahip öğretileri farkındalığınıza getirmek üzere süreler harcadınız. Biz bunu hiçbir zaman değişmeyen Gerçek (büyük harf G lütfen) olarak görüyoruz. Aslında size bunlar öğretilmedi, sadece hatırlamanıza yardımcı olundu. Ve bulunduğunuz yerde olmanızın da bir sebebi var.

Daha önce de eli kulağında olan değişimden bahsettik. Bir süredir birbirinden oldukça uzak olan bölgelerde ve küçük aralıklarla birbiri ardı sıra pek çok değişimin gerçekleştiğinden ve bunun da eli kulağında dediğimiz değişişimin bir parçası olduğundan konuştuk. Özellikle aramayanlar için bu durum pek de görünür değildi. Ve size bütün bunların bir kartopu-çığ etkisi yaratacağını da söylemiştik.

Değişimin büyüklüğü ve türü oldukça radikal bir başkalaşımdan geçmek üzere. Çok yakında açığa çıkan değişiklikler o kadar büyük etkiye sahip, o kadar önemli ve sayıca o kadar çok olacak ki, hiçbir yerde kimse bu değişimden kaçamayacak. Milyonlarcanız ne olduğunu ve neden olduğunu biliyor olacak. Ancak milyarlarcanız tamamen şaşkınlığa uğrayacak.

Şimdi, bu son söylediğimiz neden bulunduğunuz yerde olduğunuzu oldukça berraklaştırıyor. Ve açık seçik ortada olan şeyi konuşmayı atlayabiliriz. Fakat, yerleşiminizden daha fazlası da düşünülmeli.

Neredeyse hepiniz bu işte yeterince uzun vakit geçirdiniz ve içinizdeki kesin değişiklikleri deneyimlediniz. Bazen bazı şeylere olan tepkilerinizle kendinizi şaşırtıyorsunuz. Her zaman yapmayı ya da söylemeyi istemiş olduğunuz ama kendinizi yeterli hissetmediğiniz şeyleri yaparken veya söylerken kendi kendinize hayret ettiğinizi görüyoruz. Biz duyuyoruz, içinizde kendinize diyorsunuz ki, “Vay, bu ben miydim gerçekten?”

Ancak halen iç evrimleşmenizi tamamlamadınız ve bu yolculuğa daha yeni başlayanlarınızın sayısı da oldukça yüksek. Bu sebeplerden dolayı, bu zamanda bazı tembihlerde bulunmayı uygun buluyoruz.

Lütfen, etrafınızdaki insanlar daha önce dinlemeyi bile kabul etmedikleri konularda soru sormaya başladığında, nasıl tepki verdiğiniz konusunda dikkatli olun. Bilseler de bilmeseler de herkesin okuyabildiği bir beden diliniz olduğunu, tonlamanızın ve hislerinizin de konuştuğunu lütfen anlayın. “Biliyorum, sana söylemeye çalıştım” veya “ben demiştim” enerjilerinin bir parçası olmanıza izin vermeyin. Sadece sorulmuş olan soruları cevaplamanın yeterince iyi olduğunu hatırlayın ve öğretme moduna düşmeyin. İstenmemiş nasihat nadiren iyi karşılanır.

Şimdi, diğerlerinin sizden öğrenmek için gelmeyi seçebileceği bir konuda eğitim verebileceğinizi hissediyorsanız bu başka bir konudur ve biz de iyi yapıyorsunuz deriz. Eğer bunu yaparsanız, mutlaka iyi hazırlanmış olduğunuzdan emin olun. Aranan bir kişi olacaksınız.

Bu şeyleri ciddi ciddi düşünmenizin zamanı geldi. Hepinizin burada bulunma amacı bu değil. Ancak büyük çoğunluğunuz öyle. Bunun sizi kapsayıp kapsamadığını sizi nasıl hissettirdiğine bakarak bileceksiniz. Hislerinizin sizin için doğru bulmadığı bir şeyi yapmanızın gerekli olduğunu düşünmeyin. Fakat elbette bu şeyler siz gelişip değiştikçe değişmeyecek anlamına da gelmiyor.

Bu konuya dikkatlerinizi yeterince çektik. Sizlere teşekkür ediyoruz ve her zaman olduğu gibi sevgilerimizi yolluyoruz.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

***

Arkadaşlar, bu dördüncü mesaj da dün yayınladığım üç mesajdan iki gün sonra 12 Ekim’de yayınlandı. Bu çeviriyi bu sabah hazırlarken, son Yaratan Mesajı da geldi ve hemen hemen aynı büyük değişim enerjisini anlatıyordu, yani buraya eklemezsek olmaz!

Elinden geleni ardına koyma!

Hazır mısınız? Devam etmekte olan geçişte bir dev adım daha geliyor ve dünyanızı tepe taklak edebilir. Bu korkacak bir şey değil…. gerçekte, bu ruhunuzun hazırlanmış olduğu ve sabırsızlıkla beklediği bir şey!

Yılınızın sonuna git gide yaklaşırken, enerji akışı ve değişiklikler çok daha sık ve, evet, çok daha yoğun olacak. Bazılarınızın “Artık dayanamıyorum! Ben bundan çok bıktım!” dediğinizi duyuyoruz. Evren, bu hissin sadece içinizde olduğunu bilmenizi istiyor. Buraya gelmeden önce, Yeryüzü-âleminizdeyken yapılmasına ihtiyaç duyulan şeyler konusunda uzmanlaştınız. Bilinçli zihniniz hazır olmadığınızı söylüyor. Diğer taraftan ruhunuz diyor ki, “elinden geleni ardına koyma!” Şimdiye kadar biriktirdiğiniz tüm becerilerinizin bu zamanda size büyük yardımı dokunacak. Evrenden size o becerileri hatırlatmasını, o becerileri olumlu yönde gelişim için kullanmanıza yardımcı olmasını isteyin. Bu sizin ışıldama vaktiniz ve yapabilirsiniz! – Yaratan

Hepimize kolay gelsin! Hazırlanalım. Keyfini çıkartalım.

 

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Yine harika yine muhteşem ve yine sorularımın, tukenmisligimin ve çaresizliğimin cevapları oldu..Değişime hazırım ama beklediğim değişimi gerçekleştirmek benim elimde değil. Ben ancak aksi yönde bir değişim yapabilirim ama buna hiç hazır değilim..

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Alev;
    çok olmadı sizi okumaya başlayalı,kişisel danışanınız da değilim.Şunu paylaşmak istiyorum yaklaşık 2 yıl önce istifa edip ailemle yurtdışına geldim. Uyum sağlama dil öğrenme aşamalar ile geçti bu zaman,kimi zaman coşkulu kimi zaman kayglıydım, fırtınalar kopmadı değil ruhumda…ve nihayet 19 ekim cuma günü iş görüşmem var.(Ve o gün bizim 22. Evlilik yıldönümümüz) Potansiyel olarak hazırım tüm becerilerimle . Bilincime kapatıyorum kulaklarımı,beni kalbimin yönlendirmesini istiyorum ve o bana bunun Işıldama Vaktim olduğunu söylüyor.
    Bu kadar denk geliş beni hayretlere düşürmüyor değil.Hayat çok hızlı adımlarım küçük,ama ışığa doğru.
    Evrenin işığını yansıtmayı seçiyor ve Işıldamaya gidiyorum…Yapabilirim,Yapabiliriz.
    Işık evrenin ,Nefes insanın hazinesi.

    Liked by 5 people

  3. Merhaba mor alev
    Çok güzel bir mesaj yine 😉
    Bu arada 177. Mesaj yayınlandı mı ben mi kaçırdım?
    Sevgiler 🤗

    Liked by 1 kişi

  4. Çok dan hazırım ve daha fazlasını sabırsızlıkla ama sabrederek bekliyorum.Olacakları çok merak ediyorum.Şu yazılardan sonra bu merakım iyice arttı.Bekliyorummmm sevgiyle

    Liked by 1 kişi

  5. “Bizler dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan oldukça fazla sayıda insana sesleniyoruz. Pek çoklarınız epey uzun zamandır mesajlarımızı takip ediyorsunuz. Ancak pek çoklarınızın görünüşte yalnız olduğu yerlerde bulunduğu veya adına ışık işçisi dediğiniz uyanış yaşayan kişilerin çok az olduğu yerlere yerleştirilmiş olduğunuz gerçeği de var. Bunun sebebi çok yakında çok daha açık bir hale gelecek.”
    Bu bana daha önce Kryon kanalliklarinda duyduğum biseyi hatırlattı, diyordu ki ‘en karanlık yerde bile neden başka ışıklar yok diye düşünmek yerine sizin orada bulunan tek ışık olabileceğinizi ve oradaki ışık çapası olabileceğiniz ihtimalini 3D gozlerinizin ardına etmeyin

    Liked by 3 people

  6. Ben çok anlamadım 😉 daha yeni başlıyor mesaj derken bitti mi bana mı öyle geldi yav?!
    Bu arada hakkaten en yakınımdaki insanlar ne konularda ne ahkamlar kesiyorlar. Sanki ben onlara yıllardır söylememişim ve son zamanlarda artık söylemeyi bırakmamışım da hiç haberim yokmuş gibi bana ezelden beri bildiğim enerjisel evrimsel konuları anlatıyorlar 😜 şaşırarak bakıyorum ve ne yalan söyliyim bir iki haşlamışlığım var; arkadaşım ben yıllardır söylüyordum şimdi birisi televizyonda söyleyince mi inanıyorsunuz falan diye. Peki o konuda da arkadaşları heyecanlarıyla başbaşa bırakıyoruz, şevklerine şevk katılsın diye içimizden dua ediyoruz.
    Bu arada ben öyle Vooov! The Eveeent! falan beklemiyorum 😄 yine o işler iç dünyalarımızda gökkuşağı 🌈 patlamalarıyla olur diyorum.
    Herkese sevgiler, kolaylıklar 😘🙋🏻‍♂️

    Liked by 2 people

  7. Sevgili mor alev bu değişim için öngörülen tarih aralığı tam olarak ne zaman acaba?

    Beğen

    1. Sevgili Yeşim, bu mesajlarda tarih aramayalım. Bu bizim dışımızda gelişen br durum değil. Enerjimiz hazır olduğunda değişim de önce içimizde gerçekleşecektir. Sonra dışımıza yansıyacaktır. Yani değişimi biz getiriyoruz ve ne zaman olacağı da bize bağlı. Konsey’in yayınlamış olduğum bir önceki 3 mesajı size bu konuda açıklayıcı olabilir. https://moralev.com/2018/10/15/konseyden-uc-mesaj-donusu-olmayan-noktaya-dogru-ilerlerken-oneriler-ve-uyarilar/ Sevgilerle

      Beğen

  8. Bu konuyu uzun zamandır düşünmüm birden bire evimden uzaklaşıp iş icin baska bolgeye gectim. Farkli insanlarla calismaktayim . Bu konulari anlatma konusunda çekindim hep cunku hep sabit fikirliler tepki almatansa sessiz kalip gozlemledim insanlari. Simdi bu yazi beni aydınlatti. Tesekkur ederim. Hepinizi seviyorum

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.