Konsey’den Üç Mesaj: Dönüşü Olmayan Noktaya Doğru İlerlerken Öneriler ve Uyarılar

Nelly Tsenova Part1

Sevgili Dostlar, Ekim ayı başından beri Konsey’den neredeyse her gün bir mesaj geliyor. Eskiden haftada veya birkaç haftada bir olan mesaj sıklığı şimdi bambaşka bir yoğunluğa geçiş yaptı. Bugün bu yazıda üç mesajı birbiri peşi sıra tarihleriyle yayınlıyorum. Normalde her mesajdan sonra bir düşünme, meditasyon ve hissetme arası versek iyi olurdu ama ben yetişemez oldum ve Ron nasıl yetişiyor bilmiyorum! Hepimiz fazla mesaideyiz 🙂 O yüzden bugün üç mesajı birden topluca iletmeye karar verdim. Yarın çok önemli bir mesaj daha yayınlayacağım Konsey’den. Ayrıca, “Sorulara Cevaplar” yazıları da devam ediyor, burada da yayınlanacaklar çünkü gerçekten çok faydalılar.

Peki, ne oluyor? Neden bu yoğunluk? Öncelikle, Üçlü Portal Dönemine girdiğimizi hatırlayalım. Yani 10 Ekim, 11 Kasım ve 12 Aralık kapıları peş peşe geliyor. Ayrıca Ekim ve Kasım ayları tek tek yayılmış 11-11 enerji girişleriyle dolu. Ve bu bir 11 senesi. Son derece aktif, bir haftanın bir ay gibi hissettirdiği ve aynı zamanda çabucak geçiverdiği günler bunlar. Ve her şey ama her şey değişiyor, bazen biz adapte olamadan değişmiş değişiklikler değişiyor!

Yani Dostlar, yazdan beri tırmanan enerji girdabı artık sonuçlarını sergilemeye başladı ve baş döndürücü geliyor bazen. Değişim bazen de bunaltıyor. Konsey de burada olduklarını, her zaman yardıma hazır olduklarını bildirmek istiyor. Değişimi daha rahat yaşamamız için günlük önerilerde bulunuyorlar. Bunlar önemli zamanlar. Yaşarken keyfini çıkarmak için Konsey’in önerilerine kulak verelim derim ben.

Ron Head ve Konsey’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bileceksiniz (Mesaj 174, 8 Ekim 2018)

Önerimiz şudur; her şeyi, evet her şeyi, kalbinizden doğru filtrelemeye başlamanızdır. Kalbiniz kendinizin yüksek versiyonuna olan bağlantınızdır. Aynı zamanda kalbiniz bizimle olan bağlantınızdır. Kalbinizin beyninizin asla ulaşamayacağı bir bilgeliğe erişimi vardır. Büyük ihtimalle onun öğütlerini hisler olarak “duyacaksınız”. Eğer kalbinizin hissettiklerini okuyabilir, duyabilir ve kararınızı onu temel alarak belirlerseniz ve zihninizle onu geçersiz kılmazsanız, buna muhakeme ve seçici olmak denir. Ve sizi yanlış yöne sevk etmeyecektir. Eğer öyle olmuş olduğunu düşünürseniz, geriye dönün ve bakın, aslında o hisleri dinlememiş olduğunuzu göreceksiniz.

Önünüzdeki bu dönemde, sizin ve etrafınızdakiler için bilgece seçimler yapmanız çok önemli olacak. İç bilmenizi geliştirmeye devam edin. Ve eğer emin değilseniz, bize sorun. Biz hep orada olduğunuz yerde yanınızdayız. Ve yardımcı olmak bizim için büyük bir keyif. Cevabı hislerinizde “duyacaksınız”. Bileceksiniz.

Hakikaten olduğunuzu söylediğimiz varlıksınız (Mesaj 175, 9 Ekim, 2018)

Hayatlarınızda pek çok şey beklemeniz söylendi. Ve bizler de sıklıkla tekrarlayarak size iç varlığınızda çok önemli şeylerin olduğunu ve geri kalan her şeyin de bunun sonucu olarak oluşacağını söyledik. Sizlere dış dünyanızın iç dünyanızın yansıması dışında bir şey olmasının mümkün olmadığını anlattık. “Yakında” kelimesi bir şaka, bir espri haline geldi. “Oh hayır! Yine mi yakında!” Ve bizler de değişikliklerin “şimdi” olduğunu ancak henüz yüzeye ulaşmadığını söyledik.

Pekâlâ, yüzeye çıkış başladı. Şimdi, burada birkaç durum sayacağız ancak elbette dışlanmış olduğunuzu düşünmenize karşı sizleri uyarıyoruz. Bahsettiğimiz her bir şey neredeyse bir gecede oluştu ve her biriniz diğer herkesten farklı bir yolculuktasınız. Yarınınız acaba ne getirecek?

Bazıları birden bire artık bedende olmayan insanlarla iletişime girebildiklerini buldular. Bazıları etraflarındaki hayvanlarla konuşuyorlar. Pek çokları etraflarındaki ışıkların ne olduğunu merak ediyorlar. Pek çokları diyor ki, “Bana güneş fırtınalarını ve enerjileri anlatmana gerek yok. Ben onları daha sen bilmeden, okumadan hissediyorum.” Pek çokları daha önce hiç fark etmedikleri enerjilerle nasıl çalışacaklarını, kalabalık yerlerdeki hislerini nasıl yöneteceklerini öğreniyorlar. Ve dahası da var.

Yani değişiklikleriniz öyle bir dereceye erişti ki, sonuçları farkındalığınızın yüzeyine çıkabiliyor. En başlarda şaşırmanız, hatta heyecanlanmanız normaldir. Ancak, ne keşfederseniz keşfedin onunla rahat hissedene kadar sağduyulu ve ihtiyatlı olun. Size gerçekte olduğunuzu söylediğimiz engin varlık için bunların hiçbirinin yeni olmadığını anlayın. Sadece çok daha önceki zamanlarda başarıyla kazandıklarınızı bilincinizin ön safhalarına taşıyorsunuz. Şimdi mütemadiyen sorduğunuz “Neden buradayım?” sorusu biraz daha fazla cevaplanmaya başlayacak. Ve bu değişiklikler aynı zamanda sizlere sıklıkla söylediğimiz gerçek benliğinizin ne olduğu konusunun da bir hakikat olduğuna işaret edecektir. (Mor Alev: Ne kadar kutsal, yüce, saygı duyulan bir ışık varlığı olduğunuzu kanıtlayacaktır.)

Dönüşü olmayan nokta (Mesaj 176, 10 Ekim 2018)

Şimdi, zaman geçerken veya daha da net ve kesin olarak açıklarsak, bilinçli uyanışınızda daha büyük evrimleşmeleri yaşayanlarınızın sayısı her gün çoğaldıkça, toplu bilinciniz de kendinizi kolektif olarak deneyimlemenizde dönüşü olmayan bir noktaya (Mor Alev: Kaynama noktası, devrilme noktası, kırılma noktası) daha fazla ve daha fazla yaklaşıyor. En nihayetinde dönüşü olmayan noktaya ulaşıldığında ve zirve aşıldığında, aranızdan pek çokları bir şekilde insanlığın sizin “Yükseliş” olarak adlandırdığınız şeye evrilmiş olduğunu bir şekilde hissedecek, görecek veya bileceksiniz, ya da bunların hepsiyle algılayacaksınız. Sizlerin adına “olay” (Mor Alev: Hadise, The Event) dediğiniz gibi bir şey deneyimlemeniz olasıdır. Ancak ona eşdeğerdeki bir başka olasılığı da son kısa dönemde potansiyele getirdiniz, bu da bunun çok daha yumuşak bir geçiş olarak deneyimlenmesidir. Sizler bunun nasıl yaratıma gireceğini kararlaştırma sürecindesiniz.

Hangi sonucu seçerseniz seçin, bu durum çok kısa zamanda aranızdaki oldukça fazla kişide, epeyce fazla bir son arınma ve temizlik ihtiyacını da gösteriyor. Pek çoklarınızın bu dersleri yeniden yaşamaya veya yeniden öğrenmeye ihtiyacınızın olmadığını bilmenizi istiyoruz. Fakat onlar salıverildikçe hissedeceksiniz. Var Olan Her Şey’in (Yaratan’ın) ya da Ona ne isim veriyorsanız Onun ışığı ve koşulsuz sevgisi tarafından arındırılıyorsunuz, Bir diğer söyleyişle Sevgili Dostlarımız,  bu “dönüm noktası”dır. (Mor Alev: Kritik an, karar zamanı, final)

Daha önce planlanandan çok daha kademeli değişim dizileri yaşamak istediniz ve bu da size bahşedildi. Böyle bir değişim yanında dünya nüfusunun çok daha geniş bir bölümünün kapsanmasını da getiriyor. Fakat bir anlığına bile düşünseniz göreceksiniz, pek çokları için bu, gerçeklik anlayışlarında devasa ve belki de rahatsızlık verici değişikler içerecektir. Doğru olduğuna inandığınız çoğu şeyin hatta bazen hepsinin asla gerçek ve doğru olmadığını bulmak kolay değildir. Bunu dengelemek için etrafınızdakilere hayatlarının ne kadar çok daha iyiye doğru gittiğini göstermeye hazır olun. (Mor Alev: Örnek olmaya hazırlanın anlamında söylüyorlar. Zorla birisine anlatmaktan bahsetmiyorlar.)

Şimdi, bu harika öngörüleri yıllardır okuyup duyduğunuzu biliyoruz. Bununla ilgili iki şey söylemek istiyoruz Öncelikle sizin “yıllar ve yıllar” dediğiniz şey bu evrende bir andır, özellikle de bu değişimin önemi ve büyüklüğü düşünülürse. Ve sonra da sizden şunu rica ediyoruz; etrafınıza bakın ve hevesle beklediğiniz şeylerin pek çoğunun ilerleme aşamasında olduğunu, pek çok şekillerde de belirginleştiğini görün. Sizin standartlarınızla bile, pek çoğu yakında inkâr edilemez olacaklar.

Yani, yine sizin sözcüklerinizi kullanırsak, biraz sebat! Ha gayret! Ve ne kadar acele içinde hissederseniz, biz de sizden dünyanızda görmek istediğiniz sonuçlar hakkında o kadar çok niyetlerinizi, olumlamalarınızı, meditasyonlarınızı ve dualarınızı yapmaya devam etmenizi rica ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi sizlerin sorumluluğu kendi benliğinizde ve hayatınızdaki değişikliklerdir.

 

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

11 comments

  1. öyle fırtınalardan geçiyor gibiyim ki dalga dalga. bazen içinde yok olacak gibi hissediyorum kendimi. ertesi güne ulaştığımda ise derin bir sessizlik hakim oluyor. tıp ki fırtına sonrası doğanın dingin hali gibi. başka bir hayata uyanmak gibi… her ne oluyorsa teslimiyetle yasamaya çalışsamda bazen zorlanıyorum, o fırtınanın içindeyken. mümkün olduğunca bu sureclerde yalnız ve meditasyonda olmaya çalışıyorum. ve dediğim gibi ertesi gün başka bir huzur. ve sonra ki gün bir dalga daha… bir kapıdan diğer kapı ya varmak gibi herseferinde. bazen karşılaştığım bazı hallerimi gördüğümde yüzleşmek zorluyor. ve bazen yüreğimin derinliklerine ilerlerken bir korku beni geri döndürüyor. sanki bilmedigim bir yoldan korkmak gibi. paylaşımlarınız bu yolculukta büyük bir destek, sonsuz teşekkürler… kalbimde büyük bir şükran hissediyorum. sagolun 💜

    Liked by 4 people

  2. Sevgili Moralev iyi ki varsınız mesajlar harika.Yazılanları yaşıyorum.Son zamanlarda aklımdan geçen her şey neredeyse anında oluyor.Çok değişik ilginç rüyalar görüyorum.Daha fazla aydınlatmak için her gün olumlamalar meditasyonlar yapıyorum.Bazı şeyleri artık açık ve net görme ihtiyacım var .Kalbimin sesi hep beni yönlendiriyor.Yaptığımız çalışmalar bütünün hayrına olsun.Sevgiyle kalin🙏

    Liked by 4 people

  3. Dalgadan,dagaya atlıyorum bir sörfün üzerinda,yaratıma soklak istediklerim karşımda beliriyor,bazen kafam karışıyor,açık mesajlar almayı diliyorum bana yardımcı olun lütfen,Yüreğim çok sabırsız ve teleş içende bazen anda kalmak güçleşiyor direk yaratım sözcüklerim dökülüyor ağzımdan,Kara tahtaya yazıyorum kancaları siliyorum,kendi gerçekliğimi zağırıyorum,Sevgili yaratıcımdan sevgi ve bolluk içinde yarattığım mucizevi hayatım için beni yönlendirmesini diliyorum,enerjimi amaçlarım doğrultusunda kullanmam için yardım rica ediyorum,acıyor yollarımı gösteriyor hissediyorum,bir bulutun arkasıda ama orda biliyorum,daha fazla ne bilmem ne yapmam gerekir,tüm meleklerime rehberlerime soruyorum.Lütfen yaratıcım,meleklerim mesajları anlamamama ,kalbimi daha iyi duymaya niyet ediyorum bana yol gösterin,duymamı sağlayın daha net duymayı.Ve öyle oldu alin.Sonsuz minnetlerimle İlahi Işık sevgili yaratıcım.Çok teşekkürler rehberim,yardımcım Mor Alev.🙏✨😘😇💫

    Beğen

    1. Sevgili Şeyma, Ann Albers’ın kanallığını yaptığı bütün mesajlar size yardımcı olacaktır. Ben biraz önce baktım ve birini seçemedim. Hepsi kaygınızı yatıştıracak ve size yol gösterecek nitelikte. Onlara geri dönmeniz ve kalbinize seslenenleri uygulamanız direncinizi, dolayısıyla da kaygı, telaş ve acı hislerinizi dindirecektir. Arşivlerde (Web görüntündeyseniz sağ sütunda) Meleklerle sohbet bölümünde onların hepsini görebilirsiniz. Veya ana menüde seçme yazılar bölümüne bakın. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  4. Sukran ve minnetle … Sebatla … Icimde tasti kabardi sigmaz oldu tum bu hisler…. Sukurler olsun … 😇🙏💙

    Liked by 1 kişi

  5. Daha ilk başlığa erişemeden yorumlara geldim bu sefer 🙂 yeni yazı emailini görmeden yarım saat önce “iyi güzel herşey ama azıcık alışsaydık da öyle değişseydi” diyordum 😀 arkamdan atlılar kovalıyor gibi koşuyorum sanki, ha şikayetçi değilim kesinlikle o ayrı!

    Liked by 1 kişi

  6. Çok teşekkürler, merhaba!
    Haberlerde gördüğüm üzere 28 saat yüzerek bir mucizeyi gerçekleştiriyor bir kadın. Bunu paylasmazsam olmaz, ilginçtir yüzmeyi ilk ogrendigimden beri eğer açık denizde aynı durumda kalırsam diye kimseye söylemediğim bir B planim vardır(niye açık denizde mahsur kalacaksam artık)
    ve bu planı her yaz Karaburun ve Çeşme tarafında tabiri caizse cilalarim(!). Onu tamir eder ve yeni sezona hazırlarım. Onu silerim, yıkarım, zımparalar ve boyarim. Suya atıp kaçakları saptarim.
    Bazen kışları da aklıma gelir ve kıyısında oturup denizi kutsarım. Beni geveze ilan etmezseniz doğum lekem de balıktır. Balık lekesi olan ayak bileğimi suya sokarım ve bağlantıya geçmeye çalışırım. Bu durum bana hep Amerika’nın olası zombi istilası hakkındaki gizli planı gibi gelmiştir. Veya dünyanın olası sonu için kurulan tohum deposu gibi.

    Haberi görünce bedensiz varliklarca dokunulduğumu ya da fiziksel bedenimin kendi tarzında bu konuda bana biseyler anlatmaya çalıştığını hissettim. Ve tüm o rituellerim aklımdan akmaya başladı.
    Geçen aylarda buraya yazarak hayatımın aşkı olduğunu sandığım kişiyi buldugumu söylemiştim, birlikte aynı eve çıktık ve aramızda nişanlandık, kendisi de balıkçı…. Ona bu olayı söyledim ve yine Kahin, falcı, hayatını burçlarla kafayı bozmuş olarak idame eden o deli ilan edildim. (Sanki balık bulamayınca -son bir ihtimal- sabaha karşı arayıp durumların ve kişilerin üzerine güneşi doğuran, engelleri kaldıran ve bizi en kestirme patikadan amacımıza götüren meleği çağırmak için adını soran benim:)) (Cihatel)
    Yukarıdaki yorumda gördüğüm sevgili arkadaşımın ‘oyle bir fırtınadan geçiyorum ki’ cümlesi de tam haberi izlerken gözüme ilişti ve anlattıklarından da etkilendim.
    Kendi adıma ben belki de ilk defa şuan hayatımdan çok ama çok memnunum sukurler olsun çünkü yarattığım şeylerin kalbimin derinlerinden gelen ilahi arzularla şekillenerek tezahür bulduğunu hissediyorum. Anksiyetem bana bu huzurlu hisleri uydurduğumu, gardımı almamı ve işlerin yine olabilecek en kotu şekilde sonlanacagini söylerken de gercegimi, ahmak ıslatan yağmuru dinince tekrar hissedebilmek niyet ediyorum ve geri çekilip durumu observe’ ediyorum.

    Ani baş dönmeleri gibi şeyler de yaşıyorum zaten artık alıştık. Hafif fiziksel durumlarda hemen ne olduğunu anlıyorum. Kriz eşiğinde olduğumu anlar anlamaz kendimi yatağıma götürüp hadi kızım diyorum, bak kokla bu senin yastığın, senin özelin, senin güvenli sıcak kucağın, şuraya biraz sığın biraz mırıldan ve sakinleş çünkü seni seviyorum. Hadi güzelim izin ver fiziksel bedenin bu gelen dalgayı HD indirsin de tüm renkleriyle seyredebilelim, ama kendine fazla yüklenme de çünkü sen çok değerlisin ve hiç birşey için acele etmek zorunda da değilsin.. sana düşeni yap ve hazır olduğunu ilan ederek gerisini yüksek merkeze bırak. Yalnızca bırak..
    Bedensizlerle iletişime gectigime ve bunları uydurmadigima da faniligim izin verdiğince emin oldum.
    Komik bulacağınızı yine de sanmıyorum ama dün gece aynı kaderi paylaşan bir gündem hakkında meditasyon yaparken, bildiğimiz Eminem’in vefat eden eski eşi Kim Mathers’ın varlığını hissettim, çok komik geldi babaannem ve halalarimdan sonra ama o an bana da ‘ne alaka’ gibi gelen bu ziyaret hemen ertesi gün olayla bağlantısını gösterdi. 🙂
    Hayatın bu kadar sihirli olduğu kimin aklına gelirdi. Ve şunu da yürekten hissediyorum, kendimden emin olarak söylüyorum ki yemin ederim tüm enkarnasyonlarim içinde hiç düşünmeden tekrar yaşamak istediğim en ACI ve en ZOR olan da yine bu yaşamım 🙂 ona yine de aşığım. Çünkü kendime aşık oldum.
    Sanki ben derdime derman ararken derdim benim derdime derman imiş.
    Asla ben oldum demiyorum bu bitmeyen ve doyumsuz bir yol ama aynı tencerede kaynatılan patatesi yumuşatan su, yumurtayı katılaştırıyor bunun bilincinde olarak taşları yerine koymayı denemek, denemek ve denemek.
    Olmuyormuş gibi göründüğünde de denemek ve ‘oluyormuş gibi’ yapmak.
    Şuan hala daha içimize inen şimşekler, barometresi hortumla tayfun arasında gidip gelen o fırtınalar belki biz bedende oldukça devam edecek ama önemli olan etrafimizin neyle çevrildiği değil, önemli olan bizim hangi malzemeden yapildigimiz.
    Bunu kabul etmek bile teslim edilen gücü geri almaya niyet etmektir.
    Fiziksel olan ‘bu gücü geri alırsan yok olacaksın bu çok güçlü’ dedikçe ruhani olan ‘hadi bir kaşık daha ye ve boyun uzayacak benim kıymetlim’ diyor.
    Sevgi arsızı olduğum için ruhani olanı dinlemeyi seciyorum. Kertenkele bedenimin kendini korumaya olan ayarlarının ne hassaslikta olduğunu da artık biliyorum ve tüm çalan alarm sesleri içinde yine de sorumluluğu alarak direksiyona geciveriyorum.
    Korktuğum halde cesaret göstermek güçlendiriyor beni kendime olan inancimi da sabitlestiriyor.
    Herkese çok sevgiler 😍

    Beğen

  7. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar karışık rüyalar görmemiştim; sabah o kadar etkilenmiş uyanıyorum ki neyi neye yoracağımı bilmiyorum, bunda beni korkutuyor. Venüs gerilemeye başladığından beri artan bir şekilde arınma enerjilerini hissediyorum ; bazen kendimi sakinleştirmem ve pozitif kalmam çaba istiyor; Akışa teslim olup meditasyona yöneliyorum. Bu 40 günlük sürecin sonunda hepimizin hayatlarında inkar ya da şüphe edemeyeceğimiz kadar net değişiklikler olacak gibi. Bütün yol arkadaşlarıma ve kendime, konseyin bahsettiği yeni yollarımızda , kendimize ve değişime karşı sabır ve merhamet diliyorum 🌿

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.