Yükselen Dalga – Konsey (Mesaj 172)

Sky Travel by aerobicsalmonKorku ve nefret bireyin enerji ve gücünü korku ve nefret ettiğine vermesidir.

Buna uyanmanız hayatlarınızı aldı ve şimdi bu uyanıştan vaz geçemeyeceksiniz. Bilin, sizi iyi hissettiren, başkalarının iyi hissetmesine yardımcı olan, birisinin yaşamını veya sadece o gününü daha iyi geçirmesini sağlamak için her gün, her an yaptığınız o ufak şeylerin etkisi asla bilemeyeceğiniz kadar engindir. Bu davranışların, sözcüklerin ve düşüncelerin her biri dalgayı yükseltiyor. Ve yükselen dalga yoluna çıkan her şeyi silip atar.

Konsey

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

***

Sevgili Dostlar, Konsey’in sorulara cevaplar mesajları birbiri peşi sıra geliyor ve ben de yorumsuz yayınlıyorum. Verdiğiniz tepkiden dolayı onları oldukça aydınlatıcı, düşündürücü ve uyandırıcı bulduğunuzu anlıyorum. Daha yayınlamamış 3 soru-cevap mesajımız var! Öyle çok sorumuz varmış ki….

Dün bir 11-11 günüydü. Bugün enerji katlanarak bir 11-11 günü daha armağan ediyor bize. Nasıl hissediyorsunuz? Yükselen enerjiyi hissetmemek mümkün değil! Fikrimce bu şimdiye dek yaşadığımız en dönüştürücü Ekim ayı olma yolunda ilerliyor! Bu konuda en kısa zamanda yazacağım. Konsey’in “sorularınıza cevaplar” dizisi de devam edecek.

Fakat şimdilik son bir defa çalınmış olan Mor Alev Instagram hesabı hakkında konuşalım. Bu konuda komplo teorilerine ihtiyacımız yok. Olan oldu. Şimdi hesaba takipçi satan bir korsan tarafından el konulduğunu düşünüyorum veya beş bin takipçiyi mutsuz etmenin bir sorun olmadığını düşünen birisi… Bunun büyük resimdeki sebeplerini ise şimdilik tartışmaya gerek olmadığına inanıyorum, çünkü öyle yaptığımızda olumsuza odaklanıyoruz. Fakat bu da hiçbir şey yapmayacağız demek değil!

Aranızdan birkaç sevgili arkadaşımız eski hesabın adının (birkaç günde bir değişiyor) ne olduğunu bana bildirdi. Bu hesabı takipten çıkarmayı lütfen unutmayın. Ama bunu yaparken o kişiye de şükran ve Mor Alev enerjisi göndermeyi hatırlamanızı da rica ediyorum. Hesap adı şimdilik (!) “sad.restart”. Resmi de aşağıya ekliyorum.

Çok teşekkürler

Mor Alev

eski hesap

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

10 comments

  1. Hesabın ismi yine değişmiş, teker teker takip ettiğim hesapları taradım, sanırım ismi blck_msk olmuş hesabın, ben takibi bıraktım, diğer arkadaşlara buradan bildireyim. Sevgilerle..

    Liked by 1 kişi

  2. Yine değiştirmiş sanırım sabah baktım bulamadım bu isimle. Ama kızmak ve ah vah etmek yerine ne yapabiliriz’e odaklanma olayı bende de son birkaç gündür var. İçsel bir programlanmayla böyle düşünmeye başladım sanki 🙂 Evet arıza, hata, yalan, haksızlık ve daha bir sürü şey hep var önemli olan bizim ona tepkimiz nasıl olacak ? Sanırım ders burda başlıyor ve o olayın bir felaket olarak görülmeme hali de bu anlayıştan doğuyor. Ben nasıl tepkimi değiştirebilirim? Bunu bana yaşatığınız, hissettirdiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum bloğu var eden tüm varlıklara.

    Liked by 1 kişi

  3. [Resim]

    Bugun bu hesap adi..

    Android için Outlook uygulamasýný edinin ________________________________

    Liked by 1 kişi

  4. Allah Allah ya neden şad? Restart? Acaba. Fakat ben kişisel olarak şunu söylemek istiyorum aranızda benim kadar bu korsanı kutsayan var mıdır bilemiyorum çünkü fare zehri meselesi ve engellenmiştim çok üzülüyordum :))) evet profilde blogtaki kadar açıklaması olan yazılar yoktu ama sizi takip edebilmek bile benim için bir ayrıcalıktır, öyle seviyorum ki burada yazdığım yorumların bile yayınlanması sizinle paylaşmak bile bana serin bir his veriyor. Hırçın deli kayıp bir kadına ve kimbilir daha ne çeşitli hikayeleri olan bizlere her zaman bir ışık kanalı oldunuz bizlerin metrelerce yükselen rotasiz dalgalarına bir dizgin bir rehber oldunuz. Neden bilmem sanırım aile iliskilerimi de karmik olarak sonlandirinca karşıma çıktığınızdan mıdır , nötr aşı dönemimde tanıştığımız dan mıdır sizi bilmiyorum yaşınız kaç ama kutsal bir anne sevgisiyle seviyorum iyiki varsınız bu bile çok büyük bir şükür meselesi siz bir nimetsiniz. Bu blogta gecirdigim her an diğer takipçileri ve birliği çok yakın hissediyorum ve büyük bir güç duyuyorum 🙂
    Çok sevgilerimle herkese

    Liked by 2 people

  5. Yükselen enerjiyi hissetmemek mümkün değil gerçekten de! Benim için sert fırtınalarla geçen bir yazdan sonra her şeye biraz ara verdim ve bu enerjinin her anına, keyfine kendimi bıraktım gitti. Sanki o fırtınalar dokunduğu her yeri temizlemiş ve onların götürdüğü şeylerin yerinde bu enerji esmeye başlamış adeta. Şükür olsun. Bir sonraki yazınızı heyecanla bekliyorum:)

    Liked by 1 kişi

  6. Sad restart, black mask falan diye isimler koyan bir korsan olsa olsa farkındalığı sıçrama yapmak üzere olan bir kişidir 😄 bir de nedense bana Peter Pan’daki korsan Kanca’yı hatırlattı, hep komik bulmuşumdur onu 😄 aslında rolü üstüne hiç oturmamış hep içinde acabaları olan çocuksu bir korsan! Korsan Kanca’nın kalbinde moralevli sevgi bombalarımız patlasın o zaman!
    🔋✨💥🌈💦🍭🔮💜⚛️💜

    Liked by 2 people

  7. Sevgili Mor Alev tam da terazi ve yenilenme yazısı gününe gelmişti bu hesap olayı.. bir yenilenme gibi.. ama Belen Şükran enerjisi gönderiyoruz?

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.