Dik Durun

Whatever is out there - displateSevgililer,

Sizleri yıldızlara uzanmaya çağırıyoruz. İşin doğrusu, siz yıldızlarsınız. Siz hem Evrensel Olimpik yıldızlarsınız hem de yıldızlara aitsiniz. Çünkü yıldızlar sizler tarafından yaratıldı ve sayabileceğinizden çok daha fazla zamanlar o yıldızlarda ikamet ettiniz.

İşte bu yüzden yıldızları seyrederken huzurlu ve dinlenmiş hissediyorsunuz. Yaratım becerilerinizle gösteriş yapmak için değil,  bir zamanlar ve şimdi ne kadar yetenekli olduğunuzu hatırlamak için.

Artık başarmış ve başarmakta olduklarınızı hatırlayarak gözünüzün yükseklerde olmasının vakti geldi. Pek çoklarınız yeryüzünde gerçekleşen bu ve şu olay yüzünden hayal kırklığına uğramış ve öfkeli olduğunuz için, bu öfkenin bütünsel gerçekliğinizde bir nano-saniye bile sürmediğini hatırlayamıyorsunuz.

Eğer bir şey hakkında üzüntülü veya öfkeliyseniz, onu değiştirin. Eğer herhangi bir şey hakkında neşe-keyif-coşkuda hissediyorsanız, onu büyütün.

Yeryüzünün ağırlığının bir parçası olduğunuzda, gerçekte ne kadar muhteşem olduğunuzu unuttunuz. Yeryüzü şimdi 5D’ye ait olsa da, şimdi sizinle çok az ilgisi olan 3D muharebelerde savaşmaya devam ediyorsunuz – kurban olmaya olan hayranlığınızı sergiliyorsunuz.

Kurban gibi hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sizler dünyalar, gezegenler ve yıldızlar yarattınız. Ama birkaç insanın sizi sefalet ve korkuda tutmasına izin veriyorsunuz.

Kendinize sahip çıkın ve ilan edin! Yaratım gücünüze sahip çıkın ve birisinin size ne yapmanız gerektiğini söylemesini dikte eden 3D kuralların ötesine geçin.

Sizler, 3D kurallardan daha büyük, daha iyisiniz. Dik durun. Artık gerçek benliğinizi esaret ve uysallığın arkasına saklamaya ihtiyacınız kalmadı. Clark Kent rolünü çok uzun süre oynadınız. Şimdi süper erkek, süper kadın (Superman, Superwoman) halinize sahip çıkmanızın ve ilan etmenizin zamanıdır. Bu öyle bir hal ki, arzuladığınız her şeyi yapabilirsiniz – siz kim durdurabilir?

Pek çoklarınız size veya sizin için değerli olan birine acımasız davrandığı için bu patron, şu ebeveyn ya da arkadaş veya o siyasetçi hakkında feryat ediyorsunuz. Peki, bu konuda ne yapacaksınız? Öfke ya da korku çığlıklarıyla köşenize mi koşacaksınız? Veya yetişkin insan giysilerinizi giyip özgürlüğünüzü mü ilan edeceksiniz?

Çağlar boyu zayıflığa, boyun eğmeye, kurban olmaya dair yeryüzü mesajlarını takip ettiniz. O mesajları silin çünkü siz ne kul, ne de kurbansınız. Siz üzerinde durduğunuz toprağı yaratmış olan ekstrem güce sahip Evrensel bir varlıksınız ve evet şimdi sonunu getirmekte olduğunuz korku elementini de siz yarattınız. Hz. İsa, Hz. Muhammed, Buddha veya düşünce sürecinizde büyük olarak gördüğünüz herhangi birini gözünüzde kurban olarak canlandırabilir misiniz? Ya da onları olasılıkları sergilemek için kendi toplumlarında yaşamış olan güçlü, kudretli varlıklar olarak mı görüyorsunuz?

Siz, kitlesel olarak o olasılıklarsınız. Bu geçişin yukarıda bahsettiğimiz öncüleri, sevginin ve neşe-keyif-coşkunun tohumlarını ektiler. Sizler ise çiçeklersiniz – güçlü, yetenekli, esnek ve neşeyle parlak ve renkli. Çağlar boyunca gri manzarası olan yeryüzünü neşe-keyif-coşkunun renkli gezegenine döndürenler sizsiniz. Aynen birkaç yılda bir çöllerde olduğu gibi. Aradaki fark ise sizi çiçekleriniz solmuyor, onun yerine daha çok açıyor ve katlanarak çoğalıyor.

Siz kurban değilsiniz. Kimse sizden daha güçlü ya da daha kuvvetli değil. Bir şey yapamayacakmış gibi ya da izin istemeliymişsiniz gibi veya şu felaket şeyin geçmesini beklemeniz gerekiyormuş gibi rol yapmayı bırakın.

Siz kudretsiniz, ihtişamsınız ve ışıksınız. Ve öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Hani bitmesini hiç istemediğimiz filmler vardır ya, bir türlü koltuğumuzdan kalkip dışarı çıkmak istemeyiz. İşte yazılar o bazi filmler kadar muhteşem. Şimdi sokağa çıkmak zorundayım ama hepsi aklımda ve yüreğimde. Dimdik…

    Liked by 2 people

  2. öfkemle ve kurban olmaya hayranlığımla yüzleşirken bu yazınızı görmem 🙂 teşekkür ederim,bireyim özgürüm hadi bakalım yetişkin olmayaa…

    Liked by 2 people

  3. Işık varlıkları çok seviyorum..Bu günlerde MorAlev in uyardığı sımsıkışık halleri yaşarken kendime Sheman adını takmıştım,ağlamagülmeöfke ortaya karışık 😍

    Liked by 2 people

  4. Bu sabah tam da “kendi yolumda” şarkısını haykırırken üzerine gelen mesajı okuyunca “işte bu bu benim dimdik ayaktayım!” dedim..
    Teşekkürler teşekkürler 🍀

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.