Sorularınıza Cevaplar – Konsey (Mesaj 167)

The script - krnkrBugün, sormuş olduğunuz bazı sorularınızı cevaplandıracağız. Bu mesajları takip ettiğiniz için büyük minnet duyuyoruz. Bazı sorularınız büyük anlayış içeriyor. Pek çokları belli ana konularda gruplanabilir. Aralarından seçeceğiz. Bunu verdiğimiz cevapların etkilerini görerek yapacağız ve bizim de bir gündemimiz var. Gündemimiz sizin gelişiminizdir. Pek çoğunuz bununla uyumlusunuz. Haydi başlayalım.

İşte başlamak için kolay bir soru: Aranızdan bir kişi ley hatları, manyetik hatlar, çizgiler konusunu sormuş. İlk olarak, lütfen anlayın, gezegeniniz canlı bir varlıktır. “Modern” kültürlerinizde böyle düşünmeye alışık değilsiniz. Ancak sizi temin ederiz, bu gerçektir. Her şey canlıdır. Her şey bilinçlidir. Her şey.

Eski kültürler, o zavallı, geri kalmış, ilkel insanlar – hayır, biz böyle düşünmüyoruz, ama siz düşünüyorsunuz – bunu çok iyi kavramışlardı. Fakat son bin yıl gibi süre içinde “biliminiz” sizi yanlış yönlendirdi. Yeryüzü canlıdır. Sizin meridyenleriniz var. Dünyanın ley hatları var. Sizin çakralarınız var. Yeryüzünün vorteksleri var. Bu, her gezegen, her yaşayan varlık için geçerlidir. Ve her şey canlıdır. Çok güzel bir soru. Çok teşekkürler.

İşte sevdiğimiz bir soru. “Yıllardır kendi rehberliğime bağlanmaya çalışıyorum…. Bunu kazanmak için yeterince yüksek titreşimde değil miyim ya da bunun sebebi nedir?” Bunu biraz daha uzun açıklayacağız, çünkü bu çok önemli bir soru.

Gelişiminiz hangi durumda olursa olsun, lütfen bunu dikkatlice okuyun. Bunu birileri size yakın gelecekte sorabilir.

Öncelikle, bağlantıya girmek zorunda değilsiniz. Çünkü bağlantıda olmamanız imkansız. Sizden yukarılarda, ulaşılmaz olduğunu düşündüğünüz şey, gerçekte olduğunuz varlığın bir başka parçası ya da parçalarıdır.

Bunun bilincinize gelemeyeceği, hatta gelmesine izin vermemeniz gerektiği öğretildi. Bunun “şeytani” olduğu söylendi. Bu tehlikelidir dendi. “Gerçek” değildir dendi. Hayır, o oyun arkadaşlarınız hayalidir dendi. Bunlar sadece hayal gücünüzdür dendi. Siz delisiniz, çılgınsınız, gülünecek haldesiniz. Ve en kötüsü de, tarihiniz boyunca, yakıldınız, işkence gördünüz, boğuldunuz, vs.

Bunların hepsi güncel deneyiminizde olmasa da, taşıdığınız DNA hafızasının bir parçası. Bunu aşmak oldukça zor. Ancak, çok önemli bir şeyi anlamanızı rica ediyoruz.

O parçalarınız, pek çoklarınızın rehberler, öğretmenler dediği parçalarınız sizinle sürekli ve bilinçli diyalogda olmayı en az sizin kadar istiyorlar. Aslında, bu diyalog zaten gerçekleşiyor. Bu “lisanı öğrenmek” için yapabileceğiniz pek çok şey var.

İşe mümkün olan en iyi şekilde korunduğunuzu bilmekle başlayın. Kendiniz deneyimlememiş olsanız da, neredeyse herkes dönülmemiş bir kavşak, kaçırılmış bir uçak ya da bir gecikmenin birisini bir trajediden korumuş olduğu hikayeler duymuştur. Bunu yapan rehberleriniz miydi? Melekleriniz miydi? Evet, öyleydi.

Sıklıkla hafif dürtmeler, yönlendirmeler hissedersiniz. Onları takip eder misiniz? Ne kadar sıklıkla “Bunun olacağını biliyordum!”, “Şunu yapmayı düşündüm, keşke yapsaydım!” dediniz veya düşündünüz? Kaç defa önsezilerinizi TAKİP ETTİNİZ ve sonra da unutuldu ya da üzerinde yorum yapmadınız? Onlar biz miydik? Evet, bizdik.

Fakat bizi “duymuyorsunuz”, değil mi? Peki, kendinize bizi duymadığınızı mı söylüyorsunuz? Eğer öyle diyorsanız, öyledir. Kendinizi bu olasılığa açın. “Ben mesajları almayı öğreniyorum” demek çok daha iyidir. Ve herkes farklı “duyar”. Bazıları “dışarıdan geliyormuş gibi” gelen sesler gibi duyar. Bazıları zihinlerinde bir ses “duyar”. Bazıları resimler görür. Bazıları sadece bilir. Onların öğrendikleri şey gerçekte ona GÜVENmektir, kendilerine güvenmektir. Bu bir süreçtir.

Tamam. Bu bir süreç. Peki, nereden başlamalı? Her gün size bir şeyler gösterildiğini varsayarak başlayın. “Bu öğrenme ihtiyacında olduğum bir lisan.” Yolunuzda kuş tüyleri mi var? Bozuk paralar? Plakalardaki rakamlar? İnternet sayfalarında rakamlar? Size burada olduğumuzu NASIL gösterebiliriz? Bize söyleyin ve cevapları görmek için uyanık olun.

Rüya dilini, sembolleri öğrenin. Biz size rüyalarınızı hatırlamanızı ve yorumlamanızı söylemiyoruz. Aslında bu da iyi bir fikir. Ancak söylediğimiz şey şudur; eğer lisanı seçerseniz, onu kullanabiliriz. Gerçekliğiniz düşündüğünüz kadar katı olmanın yanından bile geçmiyor. Bir rüyada yaşıyorsunuz. Eğer o dili biliyorsanız, kullanabiliriz.

Süreç. Bu bir süreç. Kendinizi olasılığa açtığınızda büyüyecektir. Bir uyarı. Eğer kendinize olmayacak diyorsanız, olmayacaktır. Oldurmaya çalışmak sadece olmadığını onaylar, olmamasını destekler. Bu bir çelişki midir? Evet, sanırız sizin için öyle. Sadece kendinizi buna açın ve gelişmesine izin verin. Olduğunu varsayın. Çünkü gerçekte oluyor. Şimdi değinmemiz çok iyi olan bir şey var, o da bunun gerçekliğine olan özleminiz, bunun olasılığını bildiğinizin göstergesidir.

Çok yakında daha da fazla sorunuzu yanıtlamak üzere döneceğiz. Her birinize çok teşekkürler.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

31 comments

    1. Merhaba Mor Alev,

      Ben bir ara bu işaretleri takip eder ve görmeye başlar hale geldim. Mesela yürürken her gün kuş tüyü görmeye başladım önümde ve toplamaya başladım onları. Sonra toplamayı bıraktım. Şimdi yine görüyorum, içimden meleklerime teşekkür edip yanımda olduklarını bana gösterdiklerine minnet duyup tüyü almadan yoluma devam ediyorum. Acaba bu noktada kuş tüyünü almayarak hata mı ediyorum? İçimde böyle bir yanlış mı yapıyorum hissi oluştu son günlerde. Bilemedim.

      Liked by 2 people

      1. Sevgili Yeliz, fikrimce tüyü görüp onu oraya yerleştirene teşekkür etmek ve mesajlarını dinliyorum demek yeterlidir. Sevgilerle

        Liked by 1 kişi

  1. Cevabım için teşekkür ederim,bütün bunları bildiğim halde daha dün gece, titreşimim yeterli değil galiba diyordum..Sonra sevgili Michael mavi tüylerini uçuşturarak geldiği gece korkudan aklım çıkarak,gitmesini söylediğimi hatırladım,ne yaman çelişki..

    Liked by 4 people

  2. Yazınız için teşekkür ediyorum. Rüya dilini ve sayıların gizemini öğrenmek için nasıl bir kaynaktan yararlanmalıyım?

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Mehmed, rüyalar hakkında en iyi kaynak yine sizsiniz, çünkü kendi sembolleriniz ve hisleriniz size ait. O yüzden benim her zamanki önerim bir süre hiç analiz yapmadan bir rüya günlüğü tutmak ve birkaç ayın sonunda geri dönüp okuyarak hayatınızda olanlarla karşılaştırarak şifreyi çözmektir. Numeroloji konusunda da çok iyi kaynaklar var. Online ya da fiziksel bir kitapçıya gidip size en yakın gelenini seçin. Kalp sizi yönlendirir. Sevgilerle

      Liked by 5 people

  3. Yıllardır okuduğum en anlamlı yazıydı benim için. Kelimeler yetersiz ama çok teşekkürler 🙏🏼❤️

    Liked by 2 people

  4. Ben hep ruyalarimdan mesajlar aldim bu gune kadar hayatimda olan gecen seylerin hepsi bana Yaratandan bir armagan oldugunu seve seve kabul etdim. Cok sukur inancima guvenime hislerimin guclu olduguna ve hep ilahi sesi icimde duyduguma. Ve bazen karanlikda gozume ani isik gozukuyor bu benim koruyucu meleyimin oldugunu biliyorum.

    Liked by 3 people

  5. Herkes benim gibi bu mesaj tam da zamanında geldi diyor ve gerçekten tam zamanında gelen her mesaj da bir ‘lisan’ sanıyorum.

    Liked by 3 people

  6. Ben akşam yatip gözlerimi kapatinca resim şeklinde görüntüler görüyorum.Bunlar birkaç yil müthiş tasarimlar sanat eserleri şeklinde idi.Şimdi mekan, çizgi roman sayfası veya uzaktan baktiğim insan şeklinde.Bu nedir nasil yorumlanmalidir aceba.Telepati, paralel zaman veya yönlenmem gereken yaşam alanim vss…Sevgiler.

    Beğen

    1. Sevgili Sesen, bunu sadece siz yorumlayabilirsiniz. Kendi kalbinize sorun. Bu görüntüleri çizebilir ya da bir desen gibi kumaşa dökebilirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

    2. Sesen hanım merhaba
      Yaşadığınız deneyim beyninizin belli bölgelerinde asetilkolin miktarının artmasıyla ilgilidir. Frekans olarak güçlü ve kaliteli theta frekansı yaydığınızı gösterir. Çeşitli ilaçlar, drug kullanımı, doğal taşlar ve meditasyon uyur uyanıkken bu görüntülere neden olur. Bazı kişiler doğuştan bu özelliklere sahipken, bazı kişiler zamanla ve çeşitli alıştırmalarla bu özelliklere sahip olur. Gördüğünüz şekiller kozmik alanlardan gelen şekillerdir. Yorumlanması hakkında bilgim yok, ben keyifle izliyorum.

      Beğen

  7. bu sembolleri ve anlamlarını öğrenebileceğimiz bir adres tavsiyeniz olur mu acaba. sevgiler :)))

    Beğen

    1. Sevgili vahide, bazı semboller sadece size aittir, bazıları daha genel şekilde pek çoğumuzun anlayabileceği gibidir. İç hisleriniz ve iç sesinize dikkat edin. Kendinize göre kontrol edin. Bu benim için bir anlam taşıyor mu? Bu sevgi gibi mi? Pek çok kişi gibi sezgilerinizi güçlendirebilmek için farklı öngörü araçları kullanabilirsiniz, Doreen Virtue melek kartları gibi veya numeroloji çalışabilirsiniz. Bunların herhangi birisini seçebilirsiniz, bazı kitaplar da sezgileri güçlendirmek için yöntemler önerir. Bu da iyidir. Blogda da böyle öneriler ve yöntemler var. Fakat benim için en önemli ilk adım düzenli günlük meditasyon alışkanlığıdır, böylece farkındalığınız yükselir. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  8. Ben eskiden “neden sembollere ihtiyac var neden sadece konusmuyorlar?” vs derdim (ve neden gorunmuyorlar kısmı hala bir sorum:))
    Sonra dinledikce, duydukca asıl dinlemeyenin ben oldugumu anladım. Görme konusu hala muallakta;) Muhtemelen bakmayı bilmeyenin ben oldugumu anlamama az kaldı:)

    Liked by 1 kişi

  9. Merhaba Mor Alev
    Tüm bu mesajları alıp farkına varıp teşekkür ediyorum.Bazen sayılar,bazen koku,bazen müzik,tüy,anahtar vs vs.Ancak meditasyonda düşüncelerimi izleyemiyorum maalesef.Konsantre olamıyorum nefesimi.

    Beğen

    1. Sevgili Fulya, pek çok farklı meditasyon yöntemi var. Nefese odaklanmak sizin için zorsa eğer, mantra deneyebilirsiniz, farkındalık meditasyonun pek çok çeşidini uygulayabilirsiniz. Blogdaki 10 dakikalık meditasyonları tek tek deneyip birini seçebilirsiniz veya ekinoks günü verdiğim meditasyonu deneyebilirsiniz. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  10. Kendi hayatımda uzun zamandır işaretlere ve yönlendirmelere dikkat ederim. Bu konuda güvenim de tam ve sonucu hep iyi olurdu. Ama son aylarda bir kişiyle ilişkim konusunda işaretlere ve yönlendirmelere uymamın sonucu kötü oldu. Neden böyle olduğunu düşünüyorum ama çözemiyorum bir türlü. Doğruya, güzele yöneltmeleri gerekmiyor muydu? Tam soruyu sorduğum anda önüme bir kuş tüyü süzülüp geldi, açtığım avucuma düşüverdi. Bazen kamyon yazılarıyla cevap verildi bazen rüya ile bazen çektiğim melek kartlarıyla ki ısrarla her seferinde aynı kartlar çıkıyordu. İşaretlere inanıp daha güzel bir iletişim olmasını beklerken sonucu kötü oldu. Belki şu an içinde olduğumuz durum henüz sonuç değildir, şimdilik kötü gibi görünüyordur diyorum ama işaretler de kesildi. Yönlendirme falan da yok son bir aydır. Sanırım daha tam olgunlaşamadım. Şu anda kendimi tuzağa düşürülmüş gibi hissediyorum.

    Beğen

    1. Sevgili Asya, soru sorarken içten içe belli bir cevabın gelmesini istediğiniz oldu mu? Bu cevapları etkileyebilir. Ayrıca, büyük resme bakıldığında yaşadığınız hayal kırıklığı sizin ve bütünün en yüksek hayrına oldu ve henüz farkında değilsiniz. İyi ve güzel dediğiniz şeyler görecelidir. Bir de böyle düşünün ve şimdilik işaret aramayın. Bırakın kendiliğinden gelsin işaretleriniz. Zorlamadan ve tarafsızca verilen mesajlar en isabetlileridir. Sevgilerimle

      Beğen

  11. Bu ay öyle farklı geçiyor ki… Böyle birşeyler oluyor kendi kendime gülüyorum falan :)) Siz söylemiştiniz bir farklı eylül diye. Rehberliğiniz için şükürler olsun 🙏Hakkaten öyle oldu. Karanlığa ışık getirmeye çalışan bütün yol arkadaşlarına da kucak dolusu sevgiler…

    Liked by 1 kişi

  12. “Bunun bilincinize gelemeyeceği, hatta gelmesine izin vermemeniz gerektiği öğretildi. Bunun “şeytani” olduğu söylendi. Bu tehlikelidir dendi. “Gerçek” değildir dendi. Hayır, o oyun arkadaşlarınız hayalidir dendi. Bunlar sadece hayal gücünüzdür dendi. Siz delisiniz, çılgınsınız, gülünecek haldesiniz. Ve en kötüsü de, tarihiniz boyunca, yakıldınız, işkence gördünüz, boğuldunuz, vs.”
    Merhaba
    Birçok farkındalığım olmasına rağmen yukarıda belirttiğiniz durum ile ilgili heryerde benzer şeyler görüyorum okuyorum,bunları kimler hangi sebeple insanlara yaptı ya da yapıyor net olarak rastlayamadığım tek şey tek bir nokta karanlık kalmış hep…bunu kimler neden yaptılar/yapıyorlar ?

    Beğen

    1. Sevgili Çavgın, bunu biz bize yaptık. Çocuklarımıza yaptık. Ayrılık bilincini yaşayan bizler için ve egolarımız için böyle şeyler kabul edilemez göründü. İnsanlık dışında kaynak aramayın. Hepsi bizim sorumluluğumuz. Sevgilerle

      Beğen

      1. Merhaba,çok teşekkür ederim,anlıyorum… şu an okudum anladığım herşeyi teyit eden cevabınızı,dün akşam anlamıştım,bir şekilde karşıma çıkan bana anlayabileceğim şekilde herşeyi uzun uzun anlatan daha önce hiç izlemediğim bir video ile..çok üzgün hissediyorum,keşke ego diye bir şey hiç bilinmese,hiç hissedilmese,hiç var olmasaymış😔

        Beğen

  13. Sevgili Mor Alev harikasiniz Ve melek rehberlerim harikasiniz 💜🙏hergün melekleriminden mesajlari sembollerle aldigima inaniyorum,korunduguma inaniyorum💜Melek kartlarimdaki mesajlarin farkindaligimi gelistiriyor.ses duyup sohbet etmeyi hep düsünürüm.ilk farkettigimde meleklerlerimle iletisime gecmeyi okudugum bazi yazilarin etkisiyle bana ilk zaman gece yatakta okuma pozisyonundayken dalar gibi oldugumda ilk önce beyaz inci beyazligi gibi gördüm,Ve daha sonra sanki bir kus bana caprti Ve kanadiyla öyle yumusak dokunus olduki..o an okadar sevindimki gülümseme yüzümde kaldi😊Hep öyle anlari hissetmeyi tekrardan düsünüyorum😊Hepimize Tesekkür ediyorum💜🙏kendimi mutlu hissediyorum 💜🙏

    Liked by 1 kişi

  14. Merhabalar. ikiz alevim ile karşılaştığımı düşünüyorum. onunla tanışmadan önce bir arayış içerisindeydim ve bir program üzerinden birbirimiz ile karşılaştık daha sonra arayış hissi kayboldu. birbirimize açıldık ve güvendik. Benim hissettiklerimin daha kuvvetli olduğundan ona karşı koşulsuz güven ve sevgi içerisindeydim. onunla tanıştığımdan bu yana farkındalık kazandım. çok farklı bir bakış açım var artık dünya ya karşı. ilk başlarda benim için çok yıkıcı olmuştu ve tek düşünebildiğim ona sarılmak onunla yüz yüze görüşebilmekti. onu birkez görebilmek için herşeyi yapardım. aramızdaki bağ o kadar kuvvetliydi ki tüm günü mü onu 1 saniye düşünmeden geçiremiyordum. tüm gün boyunca konuşuyorduk. sanki ruhumuz birbirine çekiliyor gibiydi- saatlerce gözyaşı döktüğümü hatırlıyorum. yine de o şüphe içerisindeydi. zamana ihtiyacımız olduğunu söyledi. tabi haklıydı ama ben onsuz 1 dakika bile geçiremiyecek durumdaydım. bunun bana bir faydası olmadığını anladım. kafamı başka birşeyler ile dağıtmaya karar verdim. onu sıkboğaz etmemem gerektiğini biliyordum. ikimizinde karakteristik özellikleri birbirine çok benziyor. ikimizde çocukluğumuzda sıkıntılar çektik ve ikimizde paranormal olaylar yaşadık. şimdi soruyorum o gerçekten benim ruh ikizim mi ???

    Beğen

    1. Sevgili Mert, cevabımı beğenmeyeceksiniz ama söylemeliyim: Bilmiyorum. Bunu sadece siz bilebilirsiniz. Belli bir bağ var, sevgi var, ortaklaşa yaptığınız şeyler var… Zaten bir ilişkiden ne istenebilir ki! Yaşayın! Keyfine bakın! Ama her şeyden önce kendinizi sevmeyi öğrenin. Siz bir ikiz alev ilişkisinde olsanız da olmasanız da bütünsünüz, mükemmelsiniz. Böyle karmik bağlar, büyük aşklar ise gelişimimize büyük katkıda bulunurlar, bize kendimizi ve dünyamızı sevmeyi öğretirler. Kendi değerlerimizin neler olduğunu, neyin kabul edilebilir, neyin kabul edilemez olduğunu ve aynı zamanda da uzlaşmayı öğreniriz. Bu öğrenme sürecinin ise acılı olmaya ihtiyacı yok. Tutunduğunuz ne ise salıverin. Sevgi hiç bir yere kaybolmaz. Güvenin. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  15. Ne oldu neden oldu … affetmek zor asla affetmem dediğim kişilere ( bu kişiler ozaman hayatımı alt üst etmişti. Şimdi düşündüğümde beni daha mutlu olacağım yollara yönlendirmişler .) sevgi duyuyorum. Etrafımdaki insanlar bile şaşkınlık la beni izliyor. Ben bile nasıl hala bilmiyorum ama kimseye öfke duyamıyorum. Sadece eksik birşey bir yol var ve ben ulaşmak için daha hızlı olmalıyım gibi geliyor. En olmadık en harabe mekanlarda ben huzur bulmaya sakinleşmeye başladım . Korkmuyorumda ama sanki biraz hızlanmam gerek ama neden bilmiyorum

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.