Melekler: Kime Güvenirsiniz? Nasıl bilirsiniz?

Camilla de la Bedoyere

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Bir sürü doğruya sahip bir dünyada, şu soruları incelemek önemlidir; “Ne zaman güveneceğinizi nasıl bilebilirsiniz?” “Kime güvenirsiniz?” Bu şu anda özellikle önemlidir, çünkü internet sosyal medyanız aracılığıyla zengin bilgi kaynaklarına, yorum ve fikirlere erişiminiz var.

Hepiniz güvenmek istiyorsunuz ama pek çoklarınız temkinli çünkü güveninize ihanet edildiği zamanlar oldu. Peki, o zaman nasıl hayata, diğer insanlara, pek çok farklı bakış açıları dinlemeye açık kalabilir ve kendi güzel kalplerinizi de onurlandırabilirsiniz?

Cevap sevgililer, kendinize güvenmenizdir, çünkü içinizden yükselen İlahi olanın sesi ve enerjisi size asla sevgiye ait olmayan bilgi veya yönlendirme vermez. Daha önce de söylediğimiz gibi, bu rehberlik her zaman bulunduğunuz anda verilir ve bulunduğunuz anla ilgilidir.

Evrende sadece tek bir otorite Kaynak vardır – tüm kalpleri tanıyan, tüm bakış açılarını, tüm gerçekleri bilen. O Kaynak içinizde yaşıyor ve sizinle konuşuyor – her an – kalpleriniz ve hisleriniz aracılığıyla. Pek de faydalı olmayan davranışları gördüğünüzde sizi uyaran odur ve der ki, “Dikkat et, bu kişi tutarlı bir şekilde sevecen, nazik ya da dürüst değil.” Birisi ya da bir şey size iyi geldiğinde, sizi rahat ve huzurlu hissettiren bu Kaynaktır. Tam aksi olduğunda ise rahatsız, hasta veya gergin hissettiren de bu Kaynaktır.

Bu Kaynak, gerçek Kaynak, her zaman kime ve neye güvenebileceğinizi o anda söylemiştir, söyleyecektir.

Yani, birisine güvenmeye karar verdiğinizde bunu onun yanında bütün bedeniniz rahat hissettiği için yapın, tutarlı davranışları olduğu için, kalbinizin derinlerinde onların ve söylediklerinin sizinle eş-titreşimde olduğunu hissettiğiniz için yapın.

Eğer aniden daha önce güvendiğiniz bir kişi için bedeninizde ve benliğinizde böyle hissetmemeye başlarsanız, o zaman buna dikkat edin ve bir kenara not edin, belki bir şeyler değişmiştir. Kendi iç bilgeliğinize, bilme hissinize ve diğer hislerinize güvenin. Hissettiğiniz enerjiye güvenin. Kendi kalbinize güvenin.

Tek bir istisna şudur: Korkularınıza güvenmeyin! Bir şekilde tarafsızca yükselen hislere güvenin çünkü onlar iç rehberliğinizin dalgalarıdır. Korku sadece korkudur.

Kimse ve hiçbir şeyin, kendi hislerinizden şüphelenmenize neden olmasına izin vermeyin. Bir kişi için doğru ve iyi olan, bir başkası için olmayabilir. İç varlığınıza her an güvenin sevgililer. Çünkü bu Ses asla size ihanet etmeyen ve etmeyecek o SEStir.

Sizleri çok seviyoruz

Melekler

***

Sevgili Dostlar, Ann Albers bu kanallığın sonuna kendi “güven” hikayesini eklemiş. Diyor ki;

“Ben herkese güvenirdim… Hiç fark gözetmeden, muhakeme etmeden. Kendi kendimi “olumsuz hissetmemek” için ikna ederdim çünkü “yargılayan” olmak istemezdim. Ve sonuçta kendimi oldukça yoğun ve zor ilişkilere soktum!!! Geriye dönüp baktığımda, hislerime güvenseydim eğer, onca acıdan da kaçınmış olurdum…”

Sonra Ann, kendine duymak istediklerini söyleyen ama enerjisi ve davranışları bununla tutarlı olmayan birisiyle olan ilişkisini anlatıyor. Sonunda kendi kendini bu ilişkiyle ilgili kandırmış olduğunu anladığını söylüyor. Hislerinin her zaman ona doğruları aktardığını ama onları dinlemediğini çünkü değişimden korktuğunu da iletiyor. Ann şöyle ekliyor:

“O zamanlar kendime dair daha büyük farkındalığım olmasını isterdim fakat bu döngüyü birkaç defa daha yaşadım, dostluklarda da, romantik ilişkilerde de – meleklerin sevecen rehberliğine karşın! En sonunda kendime güvenmeyi öğrendim. Bu hikayeleri paylaşmak bir zamanlar utanç verirdi ama şimdi geçmişe gülerek bakmayı da öğrendim. Dersler öğrenildi. Şimdi hislerime kusursuzca güveniyorum.

Hisleriniz ince bir rahatsızlık hissi, hasta gibi bir his ya da bir şeylerin ters, soğuk ya da doğru olmadığı gibi hisler olabilir. Bazen gelen rehberlik çok barizdir. Birilerinin fazlasıyla sık tutarsızca davrandığını görürsünüz. İnce yalanlarını yakalarsınız. Bazen çok güç görülebilir, bazen kurnazcadır ama siz hissedersiniz.

Bu rehberlik diğerlerini yanlış kılmak için değil, bizi doğru yöne çevirmek için verilir. Bu hisler bizlere en sevecen hayatı yaratabilmemiz için verildi. Eğer beynim bana bir şeyleri kontrol etmem gerektiğini söylüyor ama kalbim bununla ilgilenmiyorsa, beynimi dinlemem. Eğer beynim bir şeyin mantıksız olduğunu söylüyor ve kalbim de onu destekliyorsa, kalbimi dinlerim. Diğerlerine güvenip güvenmeme konusunda artık çok da ilgilenmiyorum. Beni yönlendirmeleri için kendi kalbime ve hislerime güveniyorum, aynı meleklerin söylediği gibi, zamanın her anında.”

Ann Albers’a ve Meleklere  bu mesaj için çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com) 


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

20 comments

  1. Konuşanın kalp mi zihin mi olduğunu ayırt edemedim ben de ,onaltı yıl böyle bir ilişki yaşadım..Ruhun karanlık gecesini yaşamadan hangi gözümüzle baktığımızı anlamanın bir yolu var mıydı?
    Çok teşekkür ederim bu yazı için ;daha nasıl yapıldığını bilmiyorum ama uçarak gelip sarılmak istiyorum güzel MorAlev ime,her zaman 🌷

    Liked by 2 people

    1. SEVGİLİ ŞEBNEM TAM ANLAMIYLA ARADIĞIN SORUNUN CEVABI MIDIR BİLEMİYORUM AMA ARZU EDERSEN 16 OCAK 2015 TARİHİNDE MOR ALEVİN YAYINLADIĞI: “İÇ SESİMİZİ DİNLEMEK: HANGİSİ EGO, HANGİSİ İÇİMİZDEKİ BİLGELİK?” ADLI YAZIYA BİR GÖZ ATABİLİRSİN. ŞİFA OLSUN. SEVGİLERİMLE…

      Liked by 2 people

      1. Sevgili Alkan,çok teşekkür ederim iyi ki varsınız buradaki güzel insanlar🌈Evet bu konuya çok kafa yorduğum için o yazıyı bulup okumuştum,hayatıma tam olarak geçirmeye niyet ediyorum..Yirmi yıl önce buluşsak harika olurmuş MorAlev ile..Zor yoldan öğrendik ama şimdi herşey akıyor çok şükür 🙏

        Liked by 2 people

        1. Merhaba,
          Ben ikilemde kaldığımda , karar vermem gereken durumda şu soruları soruyorum kendime:

          Bu düşünce, BENİ Onurlandırıyor mu?

          Bu seçimim, BENİ Onurlandıracak mı?

          Bu kararım BENİ Onurlandıracak mı?

          (Kendimi onurlandırılmaya layık görüyor muyum gerçekten?)

          Bu düşünce, bedenime saygılı mı?

          Bu düşünce, bedenime şefkatli mi?

          Bu kararımla, bedenime saygımı ve şefkatimi korumaya devam edecek miyim?

          Bu düşünce, bedenime değer veriyor mu?

          Bu düşüncem beni gerçekten memnun edecek mi?

          Bu düşüncem beni mi memnun ediyor? bir başkasını mı memnun ediyor?

          Bu seçimimle kimi memnun edeceğim? Kendimi mi? yoksa bir başkasını mı?

          Bu kararımla alan hakimiyetimi(auramı) koruyabilecek miyim?

          Kendime gerçekten değer veren biri olarak bu düşünceyle ve kararımla bedenime değer vermeye devam edecek miyim?

          Liked by 3 people

          1. Çok güzel…bu bilgiler gerekli herkese ulaşsın dilerim😇🙏Biz yandık siz yanmayın diyerek 😅

            Liked by 1 kişi

          2. MÜKEMMEL BİR PAYLAŞIM SEVGİLİ ZAZAZING,PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
            ŞU ANDAN İTİBAREN YAŞAMIMA SEVGİYLE DAHİL EDİYORUM BU SORULARI…
            YAŞAMIMDA FARKINDALIK OLUŞTURDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
            ŞEBNEM HANIMIN SAYESİNDE BİZLERE DE ŞİFA OLDU. VAR OLASIN. SEVGİLERİMLE…

            Liked by 2 people

        2. SEVGİLİ ŞEBNEM,
          HİÇBİRİMİZ BU BLOGTA TESADÜFEN BULUNMUYORUZ. İLAHİ AKIŞ İÇİNDE VAKTİ GELEN, CİDDEN KENDİSİNİ VE YAŞAM AMACINI ARAYAN KİŞİLER GELİP BULUYOR BU MUCİZEVİ SAYFAYI. (YADA TIPKI BEN DE OLDUĞU GİBİ KARŞISINA ÇIKARILIVERİYOR BİR DUANIN CEVABI GİBİ.)
          KEŞKE ELİMDE OLSA DA BU BLOĞU TAKİP EDEN HERKESE ULAŞABİLSEM VE “MOR ALEVLE BİREBİR ÇALIŞMA YAPIN LÜTFEN DAHA FAZLA ZAMAN KAYBETMEYİN HERKES İÇİN VAKİT/NAKİT/ENERJİ BULAN SİZLER LÜTFEN KENDİNİZİ DAHA FAZLA ERTELEMEYİN VE BUNU KENDİNİZ İÇİN/ KENDİNİZİ ÖDÜLLENDİRMEK İÇİN YAPIN.” DİYEBİLSEM. (HELE BENİM GİBİ ESKİDEN HER ŞEYE BAHANE BULAN BİRİ İÇİN FARKLI ŞEHRE GİTMEK BİLE BUNU ERTELEME SEBEBİ OLURDU BEN YAPABİLDİYSEM HERKES YAPABİLİR 🙂
          MÜTHİŞ BİR DENEYİMDİ BENİM İÇİN BİREYSEL SEANS HELE MOR ALEVE SIMSIKI SARILIP ONUN O GÜZEL ENERJİSİNİ HİSSEDİP TÜY GİBİ HAFİFLEMİŞ OLARAK YANINDAN AYRILMAK…
          EN KISA SÜREDE HEPİNİZİN BUNU DENEYİMLEMESİNE NİYET EDİYORUM. O ZAMAN GÖRECEKSİNİZ Kİ ASLINDA ZOR/İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOKMUŞ.
          SİZDEN BAŞLAYARAK BÜTÜNE ŞİFA OLSUN. SEVGİLERİMLE…

          Liked by 2 people

          1. Sevgili Alkan,bu sayfayı bulduğum gün O’na yazdım ve bana verebileceği en çabuk randevuyu istedim ve koşa koşa gidip sarıldım.Ama bana dört saat yetmedi,an gibi geçti ve hala üzerinde çalışıyorum,beraber en az bir hafta geçirebilsem muhteşem olurdu çünkü bir deryayı kabın kadar içine alabiliyorsun..Ben biraz aşama yaptığımı hissettiğimde koşa koşa tekrar gidicem çünkü otuz yıldır aradığım kaynağı buldum ve içim huzurla dolu..TEŞEKKÜR EDERİM,ŞÜKÜRLER OLSUN..

            Liked by 2 people

  2. Ann Albers’ın hikayesi çok güzel bir hikaye. Kendi adıma kendi duygusal ihtiyaçlarımı ve yaralarımı fark etmeye ve onları kendi kendime doyurmaya başladığımdan beri iç sesimi daha kolay duyuyorum. Bazı kişiler sadece o ihtiyaçlarımıza oynayarak bizimle çıkara dayalı ilişki kuruyorlar. Duymayı beklediğimiz sözleri sonunda duyduğumuz için davranışlar sözlerle uyumlu olmasa da ya da o kişiyle ilgili tuhaf kabuslar görsek de ilişkiyi devam ettiriyoruz.

    Liked by 3 people

  3. Muhtesem bir yazi daha … Gene tam zamaninda ve tum sesler kalp beden ayni frekansta … 😇🙏💙

    Liked by 1 kişi

  4. Tam zamaninda. Birseylerin ters oldugunu hissettigim ama bunun benim yargilarimdan kaynakladigini dusunup arada kaldigim bir zamanda. Iyi ki iyi ki iyi ki varsin 🙏💙

    Liked by 2 people

  5. Hisleriniz ince bir rahatsızlık hissi, hasta gibi bir his ya da bir şeylerin ters, soğuk ya da doğru olmadığı gibi hisler olabilir.

    cümlesinde yazan duyguları; o kişiye, o konuya karşı hissettiğimizin o İLK an’ı İLK saniyesi çok mühim bence! İlk an’ı ilk hissi boşvermeden zihni otomatik pilottan çıkarıp o ince hisse tam fokuslanmak ve bedenle derhal konuşmak gerekir.
    Bedenim,
    tam şu anda sebebini anlayamadığım ama inceden hissettiğim soğuk negatif hisciği algılıyorum, tamam bunu ciddiye alıyorum, teşekkür ederim deyip birkaç saniye merkezimize gelmek…
    (ben şu anda ne söylemek üzereyim? ben şu anda ne yapmak üzereyim?.. bu soğuk hisle başlayacağım şey aynı soğuk hislerle devam edip aynı soğuk hislerle sonuçlanacak, derhal kendime gelmeliyim tam şu anda ! diyebilmek..)

    o an bu soğuk hissi hissettiğimizde telaşlıysak, farkındalık sıfırsa
    ya da
    o dönemimiz içinde bizi o anki şeyden daha fazla heyecanlandıran meşguliyetimiz olmadığında;
    boşlukta bir dönemimizse, kafa bomboşsa, rüzgar nereye eserse oraya gidecek moddaysak ve bizi onurlandıran amacımıza adanmışlık, baskın hayallerimiz yoksa
    ya da
    abraham hicks’in dediği gibi vorteksimizi-titreşimimizi anbean takip ettiğimiz farkındalıkta değilsek

    birkaç salisede kapılıp gidiyoruz, soğuk ve dirençli hisleri boşveriyoruz, görmemezlikten gelip kendi kendimizi kandırıyoruz. Tüm bu seçim ve karar an’ı birkaç saniyeden de az sürede nöronlara-sinapslara gerçekleştirilmek üzere emir olarak gidiyor..

    Alan hakimiyetimizi kaybediyoruz, suistimaller yaşıyoruz. Kendi alanımızda kalmayı başaramayıp alanımızı koruyamadığımız zaman; bir başkasının sahip olduğu enerji ve alan, bizim alanımıza hükmediyor, kapsanan-hükmedilen-edilgen oluyoruz. Dolayısıyla suistimale ve istismara uğramış oluyoruz. Yani; istemeden, farkında olmadan, bir başkasının etki alanına girmiş oluyoruz. Matematikteki, kapsanan küme gibi oluyor bedenimiz, alıkonuyor başkası tarafından..

    Suistimal, gerçekten bilerek ve isteyerek oluşturulan alandır. İstismar ise farkında olmadan oluşturulan alandır. Kişi fiziksel, zihinsel, duygusal, cinsel, parasal ya da başka bir konuda suistimale uğradığında, bunu bedenine enerjetik olarak vorteksine kilitliyor. Durumun farkınaa varana kadar vorteksi benzer kişileri ve durumları çekmeye devam ediyor.

    Soğuk, dirençli, rahatsızlık hislerini nerede kimlerle yaşadık,yaşıyoruz bunu bir güzel deftere tümd detayıyla yazmak, o ilk hissedildiği an ve sonucunda neler oldu.. yazıp farketmek, o kilitlenmiş enerjinin kağıda akmasını sağlamak fayda sağlayabilir.. Seçimlerimizin üzücü sonucunu anladıktan sonra ise o konuya, o kişiye ve genel anlamda otomatik davranışlarımızı, mimiklerimizi ve konuşmalarımızı değiştirmek(eylemle tamamlamak) ve yeni bir güçlü, neşeli , özgür ben yaratmak 🙂

    Liked by 3 people

  6. “Ben herkese güvenirdim… Hiç fark gözetmeden, muhakeme etmeden. Kendi kendimi “olumsuz hissetmemek” için ikna ederdim çünkü “yargılayan” olmak istemezdim. Ve sonuçta kendimi oldukça yoğun ve zor ilişkilere soktum!!! eski kendimi gördüm bu cümlede ve yazının tamamında. Ve şimdi ise yeni kendimi yaratmak için yoldayım, devam ediyorum. Teşekkür ederim bana ışık olan bütün varlıklara, yoluma çıkan herkese ve bize bu yazıyı ulaştıran size. Her ne oluyorsa doğru zamanda oluyor. İçime dolan huzuru ve dinginliği tarif edemem size. Sadece boşluk..

    Liked by 2 people

  7. Eğer beynim bana birşeyleri kontrol etmem gerektiğini söylüyorsa ama kalbim bununla ilgilenmiyorsa beynimi dinlemem. Eğer beynim birşeyin mantıksız olduğunu söylüyorsa ve kalbimde bunu destekliyorsa kalbimi dinlerim. 💓

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.