Salıverin, Bırakın

pixivSevgililer,

Pek çoklarınız birkaç hafta önce söylediğimiz gibi, tek ihtiyacınız olanın hazır hissettiğinizde kapıdan geçip yürümeniz ve böylece neşe-keyif-coşkuda olacağınız iddiamızın geçerliliğini sorguluyorsunuz. Çünkü şimdiye kadar hayatınız henüz kendini ışıldayan neşe-keyif-coşkuyla ifade etmedi. Gerçekte, hayatınız külfetli, hatta acı verici.

Salıverin. Bırakın.

Eğer tarif ettiğimiz gibi hissediyorsanız, 3D rahatlıklarınız ve bilmelerinize tırnaklarınızla tutunuyorsunuz – bırakmaktan korkuyorsunuz ama bir daha geri dönüp 3D’ye tırmanma becerisine de sahip değilsiniz. Varoluşun boşluğundasınız. Salıverin. Bırakın.

Kendinize zarar vermeyeceksiniz. Başarısız olmayacaksınız. Salıverin. Bırakın.

Pek çoklarınız salıverdiğinizi söylüyorsunuz. İzninizle, aynı fikirde değiliz. Eğer korku, öfke, acı ya da neşe-keyif-coşku dolu heves ve beklenti dışında şeyler hissediyorsanız, 3D emeklerinize devam ediyorsunuz demektir.

Bizlere korku, acı ve öfkenin boya paletinizin bir parçası olarak kalmaya devam ettiğini söyleyerek bu son cümleye itiraz ediyorsunuz – doğrudur. Fakat bu, o elementleri incelemenin vakti değildir. 3D’deyken ışıldayan neşe-keyif-coşku sizi neredeyse rahatsız ediyordu. Bazen neşe-keyif-coşku hissetseniz de, hatta belki saadetten havalarda uçsanız da, baskın duygunuz korkuydu.

Baskın korkudan, minimal korkuya geçiş yaptınız. Şimdi korkunuz bir zamanlar neşe-keyif-coşkunun olduğu gibi.

Sizlere neşe-keyif-coşku dolu sevgi enerjileri göndermekten, gerçek varlığınızı hatırlatmaya kadar sayısız tekniklere başvurduk. Her birisi de sizleri 3D varlığınızı salıvermeye cesaretlendirdi – NEREDEYSE.

Salıverin. Bırakın. Daha kısa bir süre önce söylemiş olduğumuz gibi, milyonlar uyanıyor. Artık görevinize başlamanızın zamanı geldi, böylece o uyananları yönlendirecek bir şey, birisi olsun.

Belki kendi geçişinizi (dönüşümünüzü) minimum yardımla tamamladığınıza inanıyorsunuz ve sizi takip edenler de aynısını yapabilirler diyorsunuz. Ah. İşte bu noktada hemfikir değiliz. Sizler, geçişinize başladığınızda gizli gündeminizi ifşa ettiniz. Aynısı sizi takip edenler için geçerli olmayabilir. Bazıları ikinci seviye olimpik şampiyonlar olsa da, büyük çoğunluk önceden hazırlanmamış ya da önceden bilgi almamış yeni adaylar.

Farklı hissettiklerini biliyorlar. Sevgiyi ve neşe-keyif-coşkuyu deneyimlemek istediklerini de biliyorlar çünkü korkmaktan yoruldular, bıktılar. Ancak sizin olduğunuz gibi azimli ya da farkındalık sahibi olmayabilirler.

İşte bundan dolayı şimdi çöllerde dolanıyorlar, birilerinin onların yeni ihtiyaçlarını anlamalarını bekliyorlar çünkü şu anda bunu yalnız başlarına yapamıyorlar. Sizin rolünüz onları ışığa yönlendirmektir. Emrederek ya da ısrar ederek değil, sadece ışığın kendisi olarak.

Tamamen bırakıp, neşe-keyif-coşkuya düştüğünüzde, ışıltınız, parlaklığınız diğerlerini de aynını yapmaya cesaretlendirecektir. Bu teşvik, bazı 3D pazarlama ve satış insanlarınızın yaptığından çok farklıdır. Bu satışla değil, sergilemekle ilgilidir. Birisinin bir vitrinin önünden geçip de istediklerinin orada sergilendiğini anlaması gibidir.

Göreviniz satış değildir, göreviniz neşe-keyif-coşkuda ve sevgide olmaktır.

Elbette, şu anda hala daha bir zamanların düşünce, alışkanlık ve inançlarına tırnaklarınızla tutunduğunuzdan bu size zor, hatta rahatsızlık verici görünüyor. O 3D çıkıntıya elinizden geldiğince tutunmaya çalışan siz, yalnız değilsiniz.

Fakat siz ve yıldız seyahat yoldaşlarınız dünyaya ait değilsiniz ki, 3D korkuyu sürdüresiniz. Göreviniz 5D ve ötesinin neşe-keyif-coşkusunu ve sevgisini bütünüyle sergilemektir. En azami şekilde bile olsa, 3D gibi olma ihtiyacını hissettiğiniz sürece bu mümkün olmayacaktır.

Eğer son günlerde incecik bir öfke sancısı hissettiyseniz bile, o tutunanlardan olduğunuzu biliyorsunuz. Öfke ne berbattır, ne de kötü. Sadece şu anda bulunmak istediğiniz yer değildir.

Salıverin. Bırakın. Başarısız olmayacaksınız, kendi kendinizin felaketine düşmeyeceksiniz. Bilakis, görevinizde çiçek açacaksınız.

Pek çoklarınız tepenizde bir şimşek çakmasını ya da kim olmanız gerektiğini söyleyen bir Evrensel mesajın gelmesini bekliyorsunuz. Çağlar, çağlar önce bu hayatı yaşamak istediğinize karar verdiniz ve o zamandan beri de alıştırma yapıyorsunuz. Bir bırakırsanız, kendi bulutunuza, kendi döşeğinize, kendi neşe-keyif-coşku yıldızınıza düşeceksiniz. Bundan sonra da kendinizi kendi görevinize doğru yönlendireceksiniz çünkü o sizlerin içine en derinden kazılmıştır. Şimdi kim olduğunuzu sizden başka kimse belirleyemez – dün değil, yarın değil, şimdi.

Belki bu düşünceyi de sorguluyorsunuz çünkü kim olduğunuz konusunda hiçbir fikriniz yok. Biliyorsunuz, neşe-keyif-coşku ve sevgi en önemli şeyler, ama o duygular hayatınızda nasıl bir rol oynayacaklar bilmiyorsunuz. Biz de bilmiyoruz. Siz acaba doğal güzellikle sevgiyi ifade eden bir bahçıvan mısınız, yoksa yeni devlet ve yönetim şekillerinin yaratıcısı mısınız? Sadece siz biliyorsunuz ve salıverdiğinizde onu sergileyeceksiniz.

Kırılmayacaksınız ya da dışlanmayacaksınız. Şu anki hayatınızı boşa çıkarmayacak ya da bu hayatı terk etmeyeceksiniz, eğer bunu gerektiren bir ihtiyacınız yoksa. Sadece sevgi ve neşe-keyif-coşkudaki gerçek SİZE sahip çıkıp onu ilan edeceksiniz. Korkunun bir süreliğine arka plana geçmesine izin verin ki bu sürede neşe-keyif-coşkuyu bütünüyle deneyimleyip, evet, kilit bileşeniniz olduğuna güvenin. Ve diğerleri de memnuniyetle sizi takip edecektir.

Işıldayan neşe-keyif-coşku ile derin korku arasında bir seçim verilse hangisini seçerdiniz? E, öyle yapın. Salıverin, bırakın ve OLMANIZA izin verin. Diğerleri de takip edecekler çünkü yeryüzü varlıkları korkudan bıkıp usandılar. Neşe-keyif-coşku trenine zıplamak için tek ihtiyaçları neşe-keyif-coşkunun sergilenmesi. O sergi sizsiniz. Ve öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

23 comments

  1. Günaydın Mor Alev 🌻
    Ağustos ayı içerisinde korkularım yoğunlaşmıştı ve artık korkmaktan gerçekten bıkmıştım, sanki tüm gücümü emiyordu. 1 eylül gecesi yattığımda anladım ki bu duruma bir çözüm bulmam gerekiyor: ışık kapalı uyuyamaz olmuştum:(
    “Korkuyu bırakıyorum, sevgiye geçiyorum” diyerek anlamaya çalıştım. Ne diyorum, neyi anlamaya çalışıyorum?
    Biraz daha yattıktan sonra, hiç düşünmeden yataktan kalktım ve
    “2 eylülü bayramım ilan ediyorum” dedim. O gece kutlama yapmaya karar verdim. Sabaha kadar uyumadım. O gece korkuyu bırakma günü ilan ettim.
    Salıverdim, bıraktım🙏🏼
    Şükürler olsun ki anladım.
    Korkuyu seçen bendim, bırakan da ben oldum.
    Harika bir gün olsun hepimize 💜

    Liked by 6 people

    1. Sevgili arkadaşım, çeşitli varlık ve enerjileri hissettiğim sıralarda ben de gece yalnızsam sabaha kadar ışık açık otururdum.Sonra”Korkunun en büyük korkusu artık korkutamamakmış”diye bir cümle okudum bir yerde o an jeton indi,korkudan gücümü geri aldım,karanlıkta oturup o karanlığa gözüm alışınca nasıl da aydınlık olduğunu gördüm.Artık temizlik yapmayı korunmayı ve seçmeyi öğrendik, korku bizden korksun..Paylaşmak istedim sevgili Sevda💙🌈

      Liked by 4 people

      1. Merhaba, Ben bu enerji ile ilk karşılaştığımdan beri korkularım arttıkça artıyor. Bu durumu aşabilmiş olmanız gerçekten çok güzel. Neden korkuyorum onu bile bilemiyorum aslında. Saf korku ve ilginç rüyalar. O ki meleklerin varlığını daha çok hissediyoruz halihazırdaki korkularımında geçmiş olması gerekmez miydi?. inanın çok tuhaf bir ruh halindeyim. tam ne yapmalıyım diye düşünürken son kez bugün birşey paylaşılmış mı diye baktım ve bu yazıyı ve paylaşımlarınızı gördüm. Bir yandan içim rahatladı tek korkan ben değilmişim diye bir yandan hala anlam veremiyorum. Beni rahatlatacak doğruya umarım ulaşırım. Sevgiler

        Liked by 2 people

        1. Sevgili Beyza,bilinmeyenden korkuyoruz aslında,çünkü 3Diçin enerji soyut bir kavram..Aslında şimdi enerji alanımızda neyin varolacağını kendimiz seçebiliyoruz…Korkuya negatif bir duygu dersek korktuğumuzda da enerji frekansımız düşmüş oluyor.Ben de korktuğum için çok zaman kaybettim,çünkü artık hepimiz kendi yaratan kanalımızla bağlantıya geçmek için hazırlanıyoruz, 5D de bence bunu simgeliyor..Sana tüm sevgimle şunu önermek isterim,seni korkutacak şekilde konuşan insan yayın hatta film vs şeyleri hayatından çıkar.Korkularını yenene kadar başmelek Mikail ile çalış,sen onu çağırdığında varlığını hissedersin,onun eterik vakumu temizlik yapar,kılıcı tüm negatifi temizler,bağları keser ve kalkanı seni korumaya alır ve yüreğin cesaretle dolar.Eğer vaktin yoksa korktuğun an mor ışık orduları lütfen beni kuşatındemen yeterli..Bunları yapınca canavarlar da gelsesen niye burdasın, kimsin,hemen burayı terket diyebilecek kıvama geliyorsun ki o zaman da korkutacak bir durum yaşamıyorsun.Ben bu bloğu blduğumdan beri burdaki çalşmaları uyguluyorum kendi başıma çalışmayı öğrendim.Kendi hislerimi paylaşmak istedim,korunduğuna,sevildiğine güven,yaratanın çağırıldığı anda gelen ışık varlıklarına güven..Çok sevgiler,çiçekler,kalpler:))

          Liked by 1 kişi

          1. Sevgili Şebnem, Buraya yorum bıraktığımdan beri kendimi biraz daha rahatlamış hissediyordum ki senin cevabınla daha da rahatladım. Cevabını gözlerim dolarak heyecanla okudum. Korkularımı yenebilme düşüncesi artık çok uzak gelmiyor. Çok teşekkür ederim. Salıverip bırakabilmek umudu ile kocaman sevgiler…

            Liked by 2 people

            1. Ben de çok mutlu oldum seninle paylaştığımız için, ben eminim senin adına yeter ki frekansını neşede tut,burda olmak rastlantı değil,özgürleşiyoruz hep birlikte..Ben de sana kocaman sarılıyorum 💖🤗

              Liked by 1 kişi

  2. Eylül ayına girdiğimizde bütün düşüncelerimin sonuna geldiğimi farkettim. Herşey birbirini nötrlüyordu ve hiçbir sonuca varamıyordum. En sonunda bunu bırakmak zorunda kaldım. Önce boşukta hissettim kendimi. Kayboldum! Dedim. Nerdeyim bilmiyorum ama korkudan o kadar bıkmıştımki umursamadım ve evrene tam güvendim. Bi kaç günü böyle garip bir boşlukta geçirdikten sonra iyi hissetmeye başladım. Kendimi daha çok sevmeye insanları daha çok sevmeye başladım. Dış şartlar değişti mi derseniz inanınki aynı duruyor. Ama şimdi sorun ettiğim hiçbirşey bana sorun gibi gelmiyor. Boşluk sandığımda boşluk değil galiba. Anda yaşamak belkide. Bilmiyorum aslında bende merak ettiğim için size yazıyorum. Sadece eskisinden daha iyi olduğumu biliyorum. Sevgiler💐

    Liked by 4 people

  3. Merhaba şu cümle özellikle etkiledi beni :”…bir bırakırsanız kendi bulutunuza, yıldızınıza düşeceksiniz..” o an yıllar önce gördüğüm bir rüyayı hatırladım..ruyamda yeraltında topraktan oyulmuş labirent gibi oyukların, odacıkların olduğu bir yerdeydi sonra önünde uzun sarı saçlı peri elbiseleri giymiş bir kızın olduğu bir yere geliyorum, eğilip bakıyorum derinlik, yükseklik korkutuyor kız bana ingilizce “Eğer atkarsan hemen yuvada olacaksın ” diyor ama ben korktum ve uyandım..sanırım bunu ifade ediyordu, sevgiler..

    Liked by 3 people

  4. Problemi yaratanlarla çözemezsiniz.Salıvermek,bulunduğum ortamı arkada bırakmam gerekiyor,anladım bunun için biz dünyada kalanların maddi ve fiziksel şartları oluşturması gerekiyor ,biliyorsunuz sevgili mor alev,ev,iş,barınak,bolluk,neşe,sevgi dolu dünyamızda ama paylaşmayı hala bilmiyoruz.Bu yolda çalışmalar yapıyorum,rehberlimden hep yardım istiyorum ve yaratıcıdan enerjimi doğru yönlendirmesi ve yol göstermesi için inanıyorum yüreğimdeki sesi duyuyorlar.Ve öylede oldu amin.🙏✨😇

    Liked by 1 kişi

  5. bu sabah ormanda yürürken ağaçlarla içimden konuştuğumu farkettim…yoldaki kediler kargalar martılar…hepsiyle.. hepsi benim içimde bi parça hissiyle..şükrettim saygıyla…kimseler yoktu o sıra kuş seslerini dinleyerek içime döndüm..gözlerimi kapadım bi şeyler salmak bırakmak için niyetledim…iç sesim sustu…hiç….gülümsedim…kalmadı…son 3 yılda kadim geçmişimden bu ana olan her kızgınlık başlıklarını temizledim…olmuş…..çok şükür…geliştiğimin farkındayım…herşeyim…ağzımın tadı dahil….bakışlarım…sohbetlerim…kendimi izliyorum…ışığım karşımda olanları etkiliyor tüm hayatlarını sıkıntılarını anlatmaya başlıyorlar ben sadece aydınlatıyorum dinliyorum giderken ”ay niye bu kadar çok konuştum Sibel sana” diyorlar mesela…”bana iyi geldin” duyuyor kulaklarım…ben hazırım….hissediyorum artık…teşekkür ederim….iç sesim korkusuz…içimdeki oyun bozan gitti….:)) sevgimi yolladım

    Liked by 3 people

  6. Lutfen salivermek ve birakmak ile ilgili de gunumuz sartlarinda daha islevsel detayli bir paylasim yaparmisiniz? Saliverelim birakalim tamam ama tam olarak nasil?

    Beğen

    1. Sevgili Gaye, ana menüdeki yöntemler bölümünde sadece bu konu üzerine bağlantılar içeren bir sayfa var. Orada öne çıkan bir dizi yöntem görebilirsiniz. Ayrıca Web görünümünde sol sütundaki anahtar kelimelerden içinde salıverme konusu geçen bütün yazılara ulaşabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise bloğun arama kutusuna istediğiniz konuyu yazarak ilgili yazıları görmektir. Sevgilerle

      Beğen

    2. Sevgili Gaye, kendimi çokça zaman ne aradığımı bilmeden sürekli çabayla bir şeylerin (mutluluğun, aşkın, huzurun, paranın vs.) peşinden koşarken yakaladım. Salıvermenin kendisi bir eylem değildir; bir oluş halidir. Salıverin kelimesini okurken çektiğimiz derin nefesi salarken içimizden kopup gidenlerdir. Yapan ya da yaptıran yok; salıvermenin kendisi var. “Tamam da nereden başlayacağım, nasıl yapacağım?” diye içimizi kemirense zihnimiz. Çünkü kalp böyle sorular sormaz. Ben naçizane birkaç öneride bulunabilirim kendi hikayemden örnekle. Önce arayışı bıraktım, ne bulmak istediğime yoğunlaştım; çünkü bulmak istediğim şeyi tespit edebilirsem ulaşmak kolay olacaktı. Bir hedef, bir niyet, bir amaç belirlemek gibi. “Kadın ve çocuklarla çalışmaya” karar verdim ve niyet ettim ve tüm gelene kucak açtım. Niyet ve açılmanızla birlikte neşe keyif coşkunun hayatınıza akışını bir kere olsun deneyimlemek için, sizin adınıza çok isterim o arayışı bırakabilmenizi.

      Liked by 1 kişi

  7. Dunku yaziyla cok ortustugunu hissettim bu mesajin. Ikisi pes pese harika oldu bu yazin yorgunlugundan, boslugundan ve arada kalmisligindan sonra 🌊 😇

    Liked by 1 kişi

  8. Daha dun bu konu uzerinden sohbet yasadim..Uyanan insanlarin artisi ve gorevlerimiz..yardimlarimiz,desteklerimiz..Dogru yolda olduguma dair mesajdi benim icin bu yazi..Elbet korku,ofke hissiyatlari net bitmis degil,ama artik farkindalik sayesinde kisa suruyor..Evrene sordugumda cevap geliyor,destekleri goruyorum.Ve saliyorum..Kendimi 5D ye sabitleyene kadar..Deneyimledikce bende gorevimi biliyor,desteklerimi cevreme sunuyorum.Cok sukur..
    Tesekkurler Mor Alev..

    Liked by 2 people

  9. “Farklı hissettiklerini biliyorlar. Sevgiyi ve neşe-keyif-coşkuyu deneyimlemek istediklerini de biliyorlar çünkü korkmaktan yoruldular, bıktılar. Ancak sizin olduğunuz gibi azimli ya da farkındalık sahibi olmayabilirler.
    …Sizin rolünüz onları ışığa yönlendirmektir. Emrederek ya da ısrar ederek değil, sadece ışığın kendisi olarak.” Bu satırlar tam da son zamanlarda yaşadıklarımı anlatıyor. Işığın kendisi olmayı beceremedim ve benim kadar azimli olmayan birine ısrarcı davranarak zarar verdim. Sürekli korktuğunu ve benim gibi olmadığını söylüyordu. Ben ışığın kendisi olmayı beceremediğim için iyice korkuya gömülüp iletişimi tamamen kapattı. Destek olmak isterken zarar vermiş oldum. Şimdi nasıl düzeltebilirim?

    Beğen

    1. Sevgili Asya, öncelikle kendinizle barışın ve suçluluk duygusunu salıverin. Böyle şeyler olabilir. Özür dilemek iyi bir başlangıçtır. Sevgi ve saygınızı ifade etmeniz daha da iyidir. Serbest bırakın insanları ve kendinizi, onların seçimlerine saygı duyduğunuzu hissettiklerinde ilişkiniz düzelebilir. Siz yine kendiniz ışık olmaya odaklanın. Sonrası gelir. Sevgilerimle

      Beğen

  10. Paylaşımlar ne hoş 🙏 Deneyimler,hissedilenler,
    iniş çıkışlar,korkular ve daha niceleri .. Burada bir olduğumuz için keyifliyim ve bu cok iyi hissettiriyor ❤ Paylaşmak istedim “nefes” dönüştürdüğü gibi serbest bırakma ,kabule geçme,izin verme potansiyellerimizi oldukça genişletiyor. Yolumuzu aydınlatan güneş , yönümüzü bulmamıza yardımcı olan pusula gibi 🙏 Sadece nefesin doğal akışına izleyip alanınızı sarmasına izin verin.. Çalışmalarımda sık sık şu cümleyi vurgularım çok iyi geliyor:
    “Nefes güvenlidir hayat güvenlidir.”
    Sevgiler teşekkürlerMor Alev sevgiler teşekkürler yükseliş arkadaşlarım ❤

    Liked by 2 people

  11. Kim olmamızı söyleyecek evrensel mesaj. Işıkla tanışan bir çok insan bir ipucu bekliyor.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.