2018 Başak Yeni Ayı ve 9-9 Kapısı – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Nelly Tsenova - harvestSevgili Dostlar,

9-9 enerji portalına denk gelen bu yeni ay çok büyük bir geçişi, büyük bir değişimi temsil ediyor. Şimdiye kadar öğrendiklerimizi fiziksel yaşama geçirmemizi kutluyor.

Bu Eylül, diğer Eylüllerden farklı olacak. Bu sonbahar, diğer sonbaharlardan çok farklı olacak!

Öncelikle, Sarah Varcas’ın bu yeni ayın Zodyak haritasıyla ilgili kısa yorumunu aşağıda paylaşmak istiyorum. Bu çok katmanlı, çok yönlü ay bir sürü tadın füzyonunu bize topluca getirirken, Sarah Varcas’a aşağıdaki analizi için teşekkür ediyoruz. (astro-awakenings.co.uk)

“Bu yeni ay, 9 Eylül günü saat 21.01’de 17 derece Başak’ta gerçekleşiyor. Eğer son günlerde biraz akıl karışıklığı yaşadıysanız (Neptün güneşle zıt açıdaydı yani bunun olması çok mümkündü!), bu ay çok daha berrak bir yolu gözler önüne yerleştiriyor. Yol tam burada, bulunduğumuz yerde başlıyor, şimdiye kadar ulaşmış olacağımızı düşündüğümüz uzakta bir yere değil, tam burada! Sanrılar, yanılgılar, aldanmalar, kendini aldatmalar bu ayla bir kenara atılıyor. Kendimizi gerçekten olduğumuz gibi görebilir ve bunu yaparak da zorlukların üstesinden gelmek için neye ihtiyacımız olduğunu görebilir ve sahip olduğumuz lütufları da en iyi şekilde kullanabiliriz.

Pek çoklarının engeller ve blokajlar olarak deneyimledikleri aylardan sonra, bu yeni ay ilerlemeyi tetikliyor. Eğer hayal kırıklıkları, bıkkınlık ve öfke yaygınsa, kendi kuyruğunuzun peşinde dönüp duruyormuş gibi hissediyorsanız ve ne yaparsanız yapın, bir türlü istediğinizde başarılı olamıyorsanız, olaylar düzelmeye başlayacak!

Mars ve Satürn yeniden ilerlemeye başladı, Plüton da onları Eylül sonunda takip edecek ve böylece odak noktası iç değişimden tekrar dış çalışmalara geçiş yapıyor. Önümüzdeki haftalar özümüzle ilgili bilgileri ve taze bakış açılarımızı pragmatik hareket ve pratik yenilenmeye çevirebileceğimiz fırsatlar getiriyor.

Yardımcı olmak için, Satürn Eylül sonuna dek Chiron’la olan kare açısını sürdürecek. Bunun tam tersini iddia eden kanıtlarla yüz yüze gelsek bile, değişimin mümkün olduğuna dair cesareti bizlere verecek!

Belki değişim tam da istediğimiz gibi olmayabilir ya da arzuladığımız mükemmel çözüme ulaşamayabiliriz. Ancak durumların çoğunda şurada ve burada birkaç ufak ayarlama yaparak fazlasıyla yerleşmiş şartlara yeni bir enerji ve tat getirebiliriz. Mobilyanızın yerlerini değiştirmek ya da sıkı bir sonbahar temizliği bile enerjimizi değiştirebilir ve bakışımızı yenileyebilir.

Hayatın ezeli ve ebedi itme gücü her zaman değişime doğru gider. Tabiatta hiçbir şey aynı kalmaz, bizler de öyle. Durgun, hiç hareket etmeyen düşünceler, hisler ve şartlar, hayatın doğal akışına karşıdır. Ve şimdi onları yeniden hareket ettirerek çok şey başarabilirsiniz.

Koç’taki Chiron bizi aynen bunu yapmaya teşvik ediyor, eğer başka hiçbir şeyi değiştiremiyorsak, tavrımızı ve yaklaşımımızı, nasıl düşündüğümüzü ve enerjimizle neye yatırım yaptığımızı değiştirebiliriz. Oğlak’taki Satürn, bunun bütün değişimlerin en güçlüsü olduğunu onaylıyor. Çünkü görünüşte hiçbir şey değiştirmeden, sadece kendimizi değiştirerek bütün bir hayatımızı değiştirebiliriz. O eski yerde yeni bir şafak doğabilir ve o şafak diğer her şeyden daha az yeni değildir.

Zodiak Earth SignsBu arka planın önünde, bu yeni ay istikrar ve denge sağlayan bir güç getiriyor. Bilinçli olarak kendi yaşantımıza bağlanmanın ve orada bulduğumuz her şeyin sorumluluğunu almanın şifalandırıp canlandıran gücüne bizi demirliyor. Bu bir kendini suçlama ya da dünyamızı etkileyen pek çok şeyi inkâr etme hareketi değil. Bu enerji diyor ki, “olduğum yer ne olursa olsun, bu durumu uyanmak için kullanabilirim”. Bu da pek çok farklı şey olabilir, büyük bir değişim için cesaretini toplamaktan, özür dilemeye, kendinizde ve çevrenizde kabullenmeyi geliştirmekten, gerçeği açığa çıkarmak için sırları ifşa etmeye, fikrinizi özgürce beyan etmeye ya da dilimizi tutmaya kadar… Genellikle ne yapmaya ihtiyacımız olduğunu biliriz ama bunun yapıp yapmayacağımız hep bir iç tartışma konusudur. Korku ya da şartlar bizi bundan alıkoyabilir, şartlanmalar veya bir güvencenin olmayışı. Bu ay hayatlarımıza berraklıkla bakabileceğimiz ve nerede kendimizi sarsıp uyandırabileceğimizi göreceğimiz bir alan yaratıyor. Acınacak durumdaki haller için dışımızdaki her şeyi suçlama alışkanlığına geri düşersek, bu da bir seçimdir. Geleceğimizin yönetimini elimize almamamız olası değildir ama burada önemli olan bunu nasıl yaptığımız ve seçtiğimiz şeyi neden seçtiğimizdir.”

Sevgili Bilge Baykuşlar, yukarıda okudunuz, daha stabil, daha topraklanmış, daha pratik ve en sonunda dış dünyada da değişiklikleri görebileceğimiz bir zaman dilimine giriyoruz. 2018’in ilk 8 ayı, özellikle de yaz ayları büyük karmaşayla geçti. Anlamaya çalışıp da bir türlü anlayamadığımız ve sonunda da ya isyan ederek ya da rıza gösterdiğimiz durumlarla. Kendi iç dünyasına dönenler bu ayları daha sakin ve yapıcı geçirdi, dışarıya bakanlar fırtınadan gözlerini alamadı.

9-9 enerji portalı yepyeni bir enerji girişiyle bu yılın başından beri aldığımız yolu görmemizi sağlayacaktır. Şu anda ne kadar ilerlediğimizi bilmiyoruz, ne büyük adımlar atmış olduğumuzu hissetsek de arada sırada sanki bütün bunların hepsi birer oyalanma, birer kendini kandırma gibi geliyor. “Dünyaya bak” diyoruz, “hani her şey güzel olacaktı, hani her olan bütünün hayrınaydı!” Salıverin. Sonun sonu ustalıkla birlikte burada. 9-9-11!

Ve bu dönem bir şeyler tamamen kapanırken, toparlanıp biterken ustalığımıza ihtiyaç var. Ustalık ise önce kendine güvenle başlar. Titrek bir sesle, ürken ellerle çalışan bir usta gördünüz mü hiç?

Bu yeni ay ve 9-9 enerjilerinin etkisiyle bütün bir ayın ve 2018’in geri kalanında şu temaların öne çıkacağına inanıyorum:

  • Güven
  • İlişkiler
  • Fizikselde yeni yaratımlar

Öncelikle güven konusuna bakmalıyız, çünkü özgüven, kendi iç sesine güven, evrene güven olmadan diğer hiçbir maddeye geçemeyiz. Bu yazın üçlü tutulmayı da içeren enerji koridoru İkizler yeni ayındaki “Üç acemi çaylak” sembolüyle başlamıştı. (Bağlantısı burada) Acemi çaylaklar büyüdü, uçmayı öğrendiler ve 9-9 usta rakamına geldiler. Ağustos’ta güvenden oldukça fazla bahsettik, önümüzdeki günlerde de güven konusuna tekrar tekrar döneceğiz.

Bu yeni ay ilerlememiz için ayaklarımızın altına sağlam topraklar döşüyor: Merkür, güneş, ay Başak’ta, Uranüs Boğa’da, Satürn, Plüton Oğlak’ta. Yazın yaşamış olduğumuz ateş etkisini yumuşatan bir ilaç gibi…

Hepimiz 9 rakamının bitişlerle ilgili olduğunu biliyoruz ama bu sefer 9’un üçlü ustalık enerjisi öne çıkıyor. Üç defa usta, üç kat daha atılımcı… O yüzden bu portal bitirmekten çok yaratmakla ilgili. Özellikle önümüzdeki üç ay güncellenmiş, olgunlaşmış yaratım gücümüzle bilinçli olarak ve kendimize, evrene güvenerek istediğimiz her şeyi yaratabiliriz. Düşüncelerinizin de ustası olun.

Yakıcı Mars etkisinden çıkarken derin ve plütonik bir Venüs bizi Akrep’te karşılıyor. Programlarımızı, özellikle de ilişki programlarımızı yeniden yazmamız için. Venüs Akrep’e girerken 40 gün 40 gecelik geri yolculuğuna hazırlanıyor. Sonbahar ilişkilerin tekrar tekrar mercek altına alındığı ayları getiriyor. Akrep etkisiyle biliyoruz ki en temel soru ve sorun “ilişkiler ve gerçekler” olacak. İlişkilerde yapay ve yalan olanın ayakta kalamayacağı bir sonbahara hoş geldiniz.

Bu yeni ayın Sabian sembolü de güvene ve gerçeklere odaklanıyor:

“Ruh çağırma tahtası”

Bana çoklukla sorulan bir soru vardır, “gerçek iç sesim hangisi? Bunu ben mi uyduruyorum, yoksa gerçekten aldığım bilgi iç bilgeliğime/yüksek benliğime/meleklere vs. mi ait?” Çok haklı bir soru. Çok sevdiğimiz Melek Kartlarını bile yanıltıcı şekillerde kullanabiliriz. Bir soru sorarız, gelen cevabı beğenmeyiz, bir daha ve bir daha aynı soruyu sorarken artık cevaplar karışmış, yönlendirme ortadan kalkmıştır. Sorun kartlarda değildir, sorudadır. Soru nereden geliyor? Merakınız egoya mı ait, benliğinize mi? Nasıl güveniriz? Nasıl inanırız?

Önemli olan genel olarak kendi enerjinizi yüksek tutmanızdır. Yüksek enerjide sorular da cevaplar da anlamlıdır.  İç benliğimize, özümüze güvenmekle ilgili olarak geçmişte yayınlamış olduğum “Hangisi ego, hangisi içimizdeki bilgelik” yazısı yardımcı olabilir. (Bağlantısı burada)

Varvara Harmon WatercolorBelki sorularınızı içinize değil, bir başka insana soracaksınız, yine aynı prensip geçerli: Yüksek seviyeden gelen enerjiyle anlamlı sorular sorun. Belli bir cevap beklemeyin, açık zihin ve açık kalple gelen bilgiyi özümseyin. Karşı cevap hazırlamayın, sadece dinleyin ve anlamaya çalışın. İçinizdeki gerçeklik filtresine güvenin. Hisleriniz ne diyor? Bu sevgi gibi mi? Bazı şeyler de size saçma gelebilir ve onları kabul etmek zorunda değilsiniz. Venüslü bu sonbahar bize “hayır!” demeyi de öğretecektir.

Bu yeni ayın bir armağanı yaratımların çok kolaylaşması, stabilite, yeni başlangıçlarsa, bir diğer armağanı da yükselmiş telepati, sezgiler ve içgörüler olacaktır. Kozmik bilince bağlanmanın çok daha kolay olduğu bir döneme giriyoruz.

İşte böylece yepyeni bir döneme giriş yapıyoruz. Yazdan çok farklı bir sonbahara. Çok meşgul olacağız ve attığımız her adımda yaratım, güven ve ilişkiler önümüze çıkacaktır. Ustalığımızı konuşturalım. Unutmayın, Başak aynı zamanda hasat vaktidir.

Bugün son sözü ve en güzel öneriyi bundan iki gün önce yayınlanan Yaratan Mesajı veriyor:

Ufukta

Hissedebiliyor musunuz? Evren size bildiriyor, koltuklarınız dik, kişisel eşyalarınız güvenli olarak kaldırılmış olmalıdır. (Gülümseyerek) Ufukta çok büyük bir şey olduğuna dair heyecanlı beklenti başlıyor.

Dönüşümün bu parçasına yılın başından beri hazırlanıyorsunuz ve şimdi yeni kazandığınız becerileri çalıştırmanızın zamanı geldi.

Ayaklarınızın sağlamca yere basması çok önemli olacak. – Bu, gelen değişiklikler arasında kolayca yön bulmanızı sağlayacak.

Öz-bakım uygulayın. – Ruhun kendi işlerini yapabilmesi için bedeninize sevgiyle davranın ve ona iyi bakın.

Hayır diyebilirsiniz, buna güvenin. – Bu da kendine özen göstermenin ve öz-bakımın çok önemli bir parçasıdır! Eğer bir görev, iş ya da istenen herhangi bir şey sizinle eş-titreşimde değilse, suçluluk, korku veya misilleme beklemeyin, sadece hayır deyin.

Kararsız kaldığınızda sorun. – Evren ne zaman ihtiyacınız olursa size yardıma hazırdır.

Ve son olarak…. Güvenin. – Son birkaç ayda öğrendiğiniz her şey tam olarak yerine yerleşti ve çalışmaya hazır.

Kendinizi sessizleştirin ve dinleyin. Her zaman en doğru yöne yönlendirileceksiniz. – Yaratan

Hepinize harika bir yeni ay ve 9-9 enerji portalı diliyorum.

©Mor Alev 2018

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

13 comments

  1. O kadar sevgi dolu ki yazı sanırım tekrar tekrar okuyacağım… Kucak dolusu sevgiler mor alev kucak dolusu sevgiler güzel insanlar… Bu sonbahar bir başka olacak❤❤❤

    Liked by 3 people

  2. 9 eylülde birlik enerjilerinin parıldadığı bu günde bu mesajı okumak pek iyi geldi 🙏 Yenilikler bizi bekler 🍀Sevgiler şükranlar ❤

    Liked by 1 kişi

  3. Bencede mukafatimizin taleb zamani ve her kes icin hayirlisi. Sozden bi ricam var mavi aura hakda bana bilgi vere bilersiniz mi? Ve mavi aurali dogumlu insanlar nasil oluyor?? Önceden tesekkurler! 💜💙

    Liked by 1 kişi

  4. ben yeni tanışıyorum mor alevle, yaklaşık bir hafta on gün oldu sanırım rastlaşmamız. Bu yazıyı bugün gördüm ve tüylerim diken diken okuyorum; çünkü, öncesinde gördüğüm bir kaç rüyada sürekli 9 rakamı telaffuz ediliyordu. Ve son rüyamda bir öküz görmüştüm yazıyı okumak için sayfayı yavaş yavaş aşağı indirirken paylaştığınız fotoğrafı görünce rüyamdaki öküzü karşımda gördüm resmen.
    dönüşüyorum farkındayım bir mesaj var bunu da biliyorum, çok derin rüyalar görüyorum. mesajları tutamamaktan korkuyorum.

    normalde hiçbir platformda yorum yapmam ancak yazınız beni çok etkiledi mor alev, sadece paylaşmak istedim.
    sizinle kişisel olarak çalışma niyetimi de buraya koyuyorum, hayırlı günler.

    Liked by 1 kişi

  5. Yine nokta atışları, yine harikasın, çok sevgiler! 💗💙💚💖💛💜💔💓❤💘💕💝💞💟❣💌💤💢

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.