Dinlenmek için Zamanı Bükmek

time fliesSevgililer,

Evrenlere dair olan bizler sizden dinlenmenizi rica etsek de, pek çoklarınız bir gün veya bir saat bile dinlenmenin 3D çevrenizde mümkün olmadığına inanıyorsunuz.

Son zamanlarda oluşmuş olan pek çok değişime içinizde uyumlandığınızdan dolayı, bitkin, enerji dolu, gamlı ya da 3D ye ait olduğunuz zamanlarda beklemiş olduğunuzdan farklı hissediyorsunuz.

Dinlenme ihtiyaçlarınızın günlük hedeflerinizin önüne geçmesine izin veriniz, aynı bir tıbbi müdahale sonrasında izin verdiğiniz gibi. Evet, dünyayı fethedebilecekmiş gibi de hissedebilirsiniz, fakat gerçekte henüz o dermana sahip değilsiniz.

Dünyayı fethetme hissiniz biraz da yüksek dozda ilaç alınmasına benziyor, çünkü farklı hissediyorsunuz ama bunun neden olduğunu ne kendinize, ne de diğerlerine açıklayabiliyorsunuz. Ve böylece yeni hislerinizi açıklayabilmek için 3D his tanımlarınıza geri dönüş yapıyorsunuz.

İzin verin, bedenleriniz yeni hislerinize uyumlansın. Birkaç gün içinde, enerjiler bir defa daha yükselecek, varlığınızda daha da yeni hisler yaratacak.

Bazılarınız için böyle bir düşünce korku dolu olabilir ama diğerleri için – özellikle yeni fiziksel zirveler yaşayanlar için – bu düşünce coşturucu, canlandırıcı etki yapıyor. Çünkü pek çoklarınız geçişe (değişime, yeni hayata) öyle hazırsınız ki, dinlenmek istemiyorsunuz.

İşte böylece, bizler sizlerin dinlenmesi ve bakım görüp beslenmesi için bir zaman aralığı ayırıyoruz. Ve yine, siz şikâyet ediyorsunuz, çocuklarınıza bakmalısınız, çalışmalısınız, neden kendinize bakamayacağınız konusunda binlerce başka mazeret öne sürüyorsunuz.

Bütün bunlardan dolayı size evde, metroda, işyerinizde ya da size doğru gelen herhangi bir yerde uygulayabileceğiniz Evrensel bir püf noktası iletmek istiyoruz.

Evrenlerden beş dakika gibi bir boşluk zamanı rica edin. (Mor Alev: Boş zaman değil, tamamen boşluk olan bir zaman dilimi)

3D’nin ötesine ilerlemiş olduğunuz halde bunu henüz kendinize itiraf etmediniz. Boşluk zamanı, hiçbir 3D varlığın sezemeyeceği, göremeyeceği, algılayamayacağı bir iç kestirme, bir iç uykudur. Etrafınızdakiler hayatlarına devam edecekler ama siz biraz dinlenmek üzere 3D hayattan çıkacaksınız. Kendi saatinizi durduruyorsunuz, başkasının değil.

Bazılarınız çok uzun saatler uyuduğunuzu söylüyorsunuz. Bu doğrudur. Fakat o uyku sırasında aynı zamanda çalışıyor, rüyalar görüyor, seyahatler ediyor, yaratıyor ve bunun gibi bir sürü şey yapıyorsunuz. Yani o süre içinde çok fazla dinlenmiyorsunuz.

Beş dakikalık dinlenmeniz gece uykuya dalmadan önce olabilir veya işinize gidip gelirken yolda ya da ne zaman bunu yapmak isterseniz.

Bu dinlenme tekniği iki hedefli bir proje. Bir, dinlenme ihtiyacındasınız ki böylece fizikselliğiniz bir sonraki enerji akımı için bir resetleme yapabilir. İki, böylece yeni becerilerinizden birini sınamış olursunuz. Bunu okurken bile, işe yarayabileceğini düşünüyorsunuz ama aynı zamanda güvenli bir yerde denemek istiyorsunuz, banyonuz veya uykudan önce yatak odanız gibi.

Henüz 3D dünyanın dışına adım atabileceğinizi ve bunu hiçbir 3D varlığın fark etmeyeceğini düşünemiyorsunuz bile. Evrenler boyunca diğer frekanstakilerin kolaylıkla yaptığı basit bir işlem.

Çünkü siz de biliyorsunuz, Evrenlere ait olanlar (Mor Alev: Melekler, yükselmiş ustalar, ışık varlıkları, yüksek benlikleriniz, vs.) sıklıkla sizi takip ettiklerine dair ipuçları verseler de, onların günün 24 saatinde görsel olarak karşınızda olmalarını beklemiyorsunuz. Bunun yerine, onların hayatınız veya vizyonunuza uçuşarak hızla girip çıkmalarını bekliyorsunuz.

Şimdi aynısını siz de yapabilirsiniz. Ve bunu 3D’ye ait olan kimse fark etmeyecektir. Sadece benzer becerilere sahip olanlar, kısa süreliğine “bir çıkıp geldiğinizi” bilecektir.

İşte böylece sizleri bu “sessiz” zamanda dinlenerek kendinize bakmaya davet ediyoruz.

Dinlenme çevrenizi siz yaratırsınız. Hep inanmış olduğunuz gibi, dışınızdakiler değil, içinizdeki benliğinizden doğru siz yaratırsınız.

Şimdi beş dakikalık Evrensel dinlenmeyi deneyebilirsiniz ama bu zamanı sizin için en rahat olacak şekilde uzatmanız çok mümkündür.

Bunu yaparken bir iş toplantısında olabilirsiniz, bu sırada birkaç dakikalığına dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Odaklanmanızı yeniden toplantıya çevirdiğinizde bir hece bile kaçırmamış olduğunuzu göreceksiniz. 3D dünyaya göre, dikkatleriniz tamamen toplantıdaydı.

Sizlere zamanı bükmeyi öğretiyoruz.

Zamanı geldi – kahkahalarla söylüyoruz – bu yeni beceriyi hala daha yeryüzündeyken demenizin zamanı geldi. 3D hareketlerinizi değiştirmeyecek ama halihazırdaki yaşamınızı değiştirecek bir beceridir bu.

Yalnız değilsiniz ve asla yalnız olmadınız. Frekanstan frekansa, boyuttan boyuta atlarken, zamanda yolculuk sizin için de bir gerçektir, aynı Evrensel bakıcılarınızın (Mor Alev: Melekler, yükselmiş ustalar, ışık varlıkları, yüksek benlikleriniz, vs.) bütün yeryüzü hayatlarınızda yapmış olduğu gibi.

Dinlenin ve alıştırma yapın. Tek ricamız alıştırma yapmaya kendinizi çok verip de dinlenmeyi unutmamanızdır. Önümüzdeki birkaç gündeki en önemli göreviniz dinlenmektir.

Yeni beceriniz eğer siz tercih ederseniz, dinlenmenin bir başka yoludur. Zorunluluklar, -meli, -malılar yok. Sadece bilin ki, yeni yazılımınızla gelen yeni becerilerinizden biri de 3D de kimse anlamadan zamanı bükmenizdir. Ve öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

25 comments

  1. kulağa çok eğlenceli geliyor. Zamanı yavaşlatabildiğimizi fark etmiştim ama zamanı bükmek …)
    Zaman nasıl yavaşlar diyen olursa o en panik veya stresli anlarda alınan ve bırakılan bir iki nefes ile acayip yavaşlıyor ve genişliyor 😉

    Liked by 1 kişi

  2. Anlar gibi oldum; ama tam anlayamadım! 🙂🤔

    An’da kalmaktan farkı nedir bu içsel dinlenmenin? 🙏 💐

    Liked by 1 kişi

    1. Aslında biraz meditasyona, biraz da bir iki nefese odaklanmaya benziyor ama niyet beş dakikalık boşluk yaşamak ve bunu rica etmek. yani hiçbir şeye odaklanmayacaksınız. Sevgilerimle

      Liked by 2 people

      1. 5 dakikalık boşluk anında kendimizi bir yerde (uzayda?) imgeliyor muyuz ya da başka bir şey? denedim ama sanki değişen bir şey olmadı…

        Beğen

        1. Sevgili Ebru, hiçbir şey YAPMIYORSUNUZ. Büyük harfle yazdım çünkü “yapmak” 3D, olmak 5D. İsteyin ve olun. İmgeleme yine de yepmak, odaklanma yine de sizi 3D bir şeye odaklar. Denemeye devam edin. Göreceksiniz. Belki o anda anlamayacaksınız bile… Çünkü 3D kanıt arıyorsunuz ama tazelenmişlik hissini tanıdığınız anda bunu bileceksiniz. Sevgilerle

          Liked by 2 people

  3. Nedense her okuduğum yazınız sonunda Türkiye kaynaklı değil yabancı kaynaklı yazıların yayımlandığını düşünüyorum.Bunun sebebi ise çok fazla yabancı sitede de eş zamanlı bu konuların yayınlanması ve servis edilmesi.

    Beğen

    1. Sevgili Forgiveness, düşünmeye ihtiyacınız yok, okumanız yeterli. Yazıyı bütünüyle okursanız kaynak belirttiğimi görürsünüz. Kendi özgün yazılarım benim telif hakkı bilgilerimi taşır, başkalarınınki de kaynak bilgisi ve özgün yazarın arzuladığı genel telif hakkı bilgilerini kapsar. Bu kadar basit. Fakat bu sizin için neden önemli? Kullanıcı ismi olarak Türkiye kaynaklı bir sözcük seçmediğiniz ortada. Hepimiz aynı dünyayı paylaşan bir bütüne ait hücrelersek eğer, bu sorunuz ne anlama geliyor? Ve neden “servis ediliyor” terimini kullanıyorsunuz? Mor Alev blogunun gizli bir amaca hizmet etmek için bir şeyleri “servis ettiğini” düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Burada tek bir gündem var, o da sevginin yüzleri. Sevgiyi paylaşıyoruz ve sevginin güven, saygı, değer, nezaket, güzellik gibi yüzlerini… Sevgilerimle

      Liked by 2 people

      1. Sevgili Moralev ;
        Tahminimce sitenizle ilgili derleyen ve yayınlayan bir kişi olarak bunu yapıyorsunuz.Bunu bu şekilde yaparken neden kendinizden genelde çoğul bahsediyorsunuz ?
        ”düşünmeye ihtiyacınız yok, okumanız yeterli ” derken , düşünmeyin yazdıklarımı okuyun ve koşulsuzca kabul edin şeklindeki isteğiniz biz insaonoğlunun , tekamül yolunda giden kişiler için çok frekans düşürücü bir durum. Neden düşünmeyelim.Söylediğiniz ve servis ettiğiniz sürekli aynı döngülerde yazdığınız yazılar hakkında neden beynimizi devreye sokmayalım?
        Hem sizin ya da sizin gibilerin yolunuz sevgi ve ışık olsun parolası adı altında düşünmeye ve yorum yapılmaya kapalı sadece onaylanmaya yer verecek yönelimde davranışlarla yazı yayımlamanızın çok sevgi ve ışık dolu olduğunu hissetmedim. Umarım yolunuz gerçek sevgi ışık ile kesişir bir gün .

        Beğen

        1. Sevgili Forgiveness, siz beni tamamen yanlış anladınız. “Yabancı kaynaklı olduğunu düşünüyorum” demişsiniz ve ben de size kelimesi kelimesine “düşünmeyin, kaynak zaten yazının altında belirtilmiştir” diyorum. Yazı hakkında düşünün tabii. Bunu söylemeye benim ne hakkım var? Hatta düşündüren bir yazı yayınladığım için mutlu olurum. Kendi yazılarım benim telif hakkımı taşır, çeviriler ise orijinal kaynağı belirtir ve o kaynakların arzusu olan telif bilgisini. Bu kadar. Bunun arkasında bir gündem yok, bir karmaşa yok. Yazıları beğenirsiniz, beğenmezsiniz, eş-tireşimde olursunuz, olmazsınız, bu tamamen size ait bir şeydir. Özgür iradeniz var. Seçim size ait. Işık ve sevgi ne benim, ne de sizin tekelinizde. O yüzden benden ya da bir başka kaynaktan gelenin “gerçek” olup olmadığını sadece kalpler bilebilir.
          Ayrıca yine dikkat edin lütfen, kaynak bilgisini atladığınız gibi, bazı kanallıkların kendinden çoğul bahseden kaynaklardan geldiğini de atlıyorsunuz. Özgün yazılarımda ben benden “ben” diye bahsederim, çoğul değil. Örnek verirsem, Arkturuslular, Melek Rehberler, Melekler, Konsey, vb. kendilerine çoğul hitap ederler çünkü bir grubu temsil ediyorlar. Bu yorumunuzu kötü bir gününüzde, moraliniz bozukken aceleyle yazılmış kabul ediyorum. Sevgilerimle

          Beğen

  4. Ben bunu yaşadım,prova esnasında kafam nota sehpasına düşüverdi çok derin uyumuşum..Normalde alay konusu yapılacak bu durumu herkes görmemezlikten geldi,sanki farkında bile olmadılar..
    Bugünlerde”neden bu kadar yorgunum “diyordum kendime,sanki çalkalandığumı hissediyorum,hasta değilmişiz YAŞASIN💞👏🌈

    Liked by 1 kişi

  5. 1 haftadır yerimde duramıyordum öyle ki günde 2,5 saat dans ve 1,5 saat spor yaptım ve bu süreçte sürekli içim gıdıklanıyordu; çokça güldüm ve eğlendim ve tüm bu performansa rağmen uyku uyuyamadım üstelik yeni bir dil öğrendiğim için beynimde çok çalışıyor sabah 6-7 gibi uykum geliyor ve öğleden sonra kalkıyorum neyse ki bi işim yok şu dönem, aksi halde dengem bozulurdu. Dün gece aniden bir hüzün ve endişe geldi ve bugün de bir durgunum, kulaklarım sessizlik ve düşünmeyen bir zihin istiyor gibi geldi. İçim de çok büyük şeyler yapma isteği var bir haftadır, bugün anladim ki bu sadece kendi potansiyelimi keşfetmek için. Belirsizlik insana korku ve endişeye sebep olacak duygu ve düşünceler veriyor bu anlarda hep “duygu ve düşünceler bana ait değil ve bu olumsuz hislerin ne bana ne de çevreme bi faydası yok” diye tekrarlıyorum ve o halden hemen çıkabiliyorum. Yazıyı okurken de bu yazıyı yazarken de gürültünün içinde sessizliği bulabildim zamanı bükmek için daha çok alıştırma yapacağım. Son zamanlarda sana yorumlarımı illa ki paylaş diye göndermiyorum sadece bloğun parçası olan bizlerin şu an nasıl bir durum ve gelişme içinde olduğumuzu bilmen gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler. Sevgilerimle..

    Liked by 1 kişi

  6. Evrenlerden 5 dakika talep edip, kafamdaki dinlenme yerime çekilmem yetiyor mu? Detaylı anlatmışsınızdır belki ama ben anlayamadım 😦

    Beğen

    1. Sevgili Serap, o kadar basit ki, o yüzden tekliyoruz. Yapacak bir şey yok. İsteyin ve inanın. Olun. Birkaç defa deneyin. Sevgilerimle

      Beğen

  7. Dönmenize cok sevindik, gune baslarken bir tarafimiz eksikti hep. Iyi ki varsin mor alev💜Ve bu calisma… Gece uyumadan once yapmayi tercih ettim. O nasil muhtesem bir deneyimdi! 5D ye gecis donemim oyle sancili, icimdeki karanlikla yuzlesmek oyle bir savas hali ki su donem tam zamaninda yetisiyorsunuz yazilariniz ve onerilerinizle 🙏 🙏 Yuce Allahima, varligimiza binlerce minnet şükür ile..💖💖

    Liked by 1 kişi

  8. Çok değerli bir yazı benim için. Dünden beri kafamın içinde size teşekkür ediyorum, kelimelerle tarif etmek mümkün değil🕊

    Liked by 1 kişi

  9. Merhaba zamanı bükmeye bayıldım kesinlikle sürekli yapmayı düşünüyorum.Yine tam vaktinde bayramdan çıktık yorgunluk hala var.Ben metadron ile çok çalışırım.Zamanı durdurup tüm işlerimi bitirip keyifle kahvemi içtiğim anlar çoktur😂😂bilgi için yine sonsuz teşekkürler.İyi ki varsınız sevgiler

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.