Korkudan İnanca Geçiş – Melek Rehberler

Linda Lee Creates - Entering his restBugün dikkatlerinizi holografik gerçekliğinizin doğasına çekmek istiyoruz, görünüşte karşılaştığınız zorlukları, aşmanız gereken engelleri çok gerçekçi gösteren hologramınız. Şimdi, bu söylediğimiz engeller yok anlamına gelmiyor ancak onun yerine şunu söylemek isteriz; engeller zihninizin perspektifinden doğru bakıldığında var. Ve istediğiniz zaman o resmi değiştirme becerisine de sahipsiniz, sadece odak noktanızı değiştirmeniz yeterlidir. Odaklandığınız şey tüm zamanlarda gerçekliğinizin doğasını dikte eder.

Bu mesajı aranızda gözlerinizin önünde beliren resimlerin görmek istediklerinizle daha uyumlu olması için yeniden odaklanma ihtiyacı olanlara adıyoruz. Daha önce de defalarca söylemiş olduğumuz gibi bir deneyimin olumlu ya da olumsuz olarak görünmesini belirlemek onu algılayanın sorumluluğundadır. Gerçekliğinizde pek çok aşırılar bulunuyor ve tüm şartlarda pozitifi de, negatifi de arayabilirsiniz.

Elbette, günlük hayata, her birinizin hiç şüphesiz karşılaştığı mücadeleye ve zorluklara dalmak çok kolaydır. Fakat size hatırlatmak isteriz, siz Yeryüzünde yürüyen beden değilsiniz, siz olabilecek her şekilde kendini ifade etmek isteyen bir sınırsız ruhsunuz. Siz kendinize koyduklarınızın dışında hiçbir sınır ya da kısıtlamaya sahip değilsiniz.

Yaratımını arzuladığı hayatı ararken umutsuzluğa kapılan öyle çok kişi görüyoruz ki; geçici olarak deneyimledikleri blokajın sadece daha doğrudan ve uygun yola yönlendirilerek hedeflerine ulaşmalarını sağlamak için yerleştirildiğini göremiyorlar. Yoldaki blokaj son değil, en basit haliyle daha da iyi bir rota için sapaktır.

Büyük sıklıkla pek çokları kendileri için gerçekten arzuladıkları şeyler yerine, yaratabileceklerinin olası olduğunu düşündükleriyle sınırlı hayaller kurguluyorlar.

Temelde pek çokları kendilerini çok daha azına razı olmuş halde buluyor çünkü daha fazlasının hayaline bile cesaret edemiyorlar. Hatırlatırız, henüz burada olmaması gelmediği anlamına gelmez.

Önünüzde gördüğünüz şeye inanmayın, çünkü o zihninizde tuttuğunuz düşünce ve korkuların yansıtılmasıdır. Hayallerinizi besleyerek korkularınızı aç bırakın. Her ikisi bir arada bulunamaz çünkü yaratıma girmeleri için gerekli titreşimler birbirine zıttır.

Dikkatinizi arzuladığınızı yaratıma sokma yeteneğinize olan inancınıza öyle odaklayın ki, korkunun çözülüp gitmekten başka seçeneği olmasın. Korkuya dair holografik görselleri dağıtmanın yolu budur. Çünkü arzuladığınız sonuca güçlü niyetlerle odaklandığınızda korkular yolunuzda duramaz ve başka bir sonucun yaratıma girmesi mümkün olmaktan çıkar. Yarın için taşıdığınız korku ve kaygılar burada, bulunduğunuz anda yoklar.

Hatırlayın, arzularınızın nasıl yaratıma gireceğini belirlemek sizin işiniz değildir. Sadece ne yaratmak istediğinize odaklanın. Eğer izin verirseniz gelecektir. Gelmek zorundadır çünkü hayat sizde olan her şeyi yansıtan bir aynadan başka bir şey değildir. Bu holografik ekran şu anda gerçekliğiniz olarak inandığınız aynadır. Onu siz yapıyorsunuz.

Korkularınızın ötesine bakın, dikkatlerinizi kendinize çağırmak istediğinize verin. Bunu şimdi yapabilirsiniz. Hayat “ekranınızdan” içinizde korku yaratan görüntüleri silin. Çok daha fazlasını yaratabileceğiniz inancını ateşleyin. Hatırlayın, bu sadece bir hayal, bir rüya, daha iyisini düşleyin!

Umarız bir şekilde sizlere yardımcı olabilmişizdir ve mesajımız ona en çok ihtiyacı olanları bulur.

Sevgide ve ışıkta, bizler sizlerin Melek Rehberleri

Taryn Crimi ve Melek Rehberlere çok teşekkürler. (angelicguides.com)

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Bu yazı bugünlerde sorgulayıp durduğum şeylere çok net bir cevap oldu..Sen bir yazında ya da cevabında “erkek enerji olmadan yaratım gerçekleşmez “demiştin,onu da çok düşünüyorum bu cesaret,güç anlamında mı ?kendi içimizdeki dişi ve erkek enerji dengesi anlamında mı? Mesela ben dengede olduğumu düşünürüm ama aslında değilimdir,karanlık noktaları nasıl görebilirim yani sadece bu konuyla ilgili …
    Tatilde yazı yazdığın yetmiyormuş gibi bir de soruları cevapla😀 Varlığın için şükrediyorum benim için çok değerlisin sevgili MorAlev 💖

    Beğen

    1. Sevgili Şebnem, eril ya da kutsal erkek enerjiyi anlatmamı istiyorsunuz. Uzuun bir makale gerekiyor bunun için. Kısaca, eril yaratım için gerekli ortamı sağlar ve dişi de yaratır. Sanırım bu konuda eski yazılarım da vardı. Arama kutusuna anahtar kelimeleri yazarsanız karşınıza çıkacaktır. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  2. Yine minnettarlığımı sunduğum bir mesaj ❤ Farklı cümlelerle defalarca farkında olmamız için ve harekete geçmemiz için ne güzel bir hatırlatma..
    Emin olun yerini buluyor hem de tam da kalbimize kalbimize ❤
    Teşekkürler sevgiler ❤

    Liked by 2 people

  3. evet moralev, sadece benim “moral evim” değil, mhtemelen herkesin, çözüm arayan ve arayışta olan herkesin… teşekkürler tüm meleklere ve dostlara… ve moral ev’ime :)))

    Liked by 1 kişi

  4. Ve mesajınız en çok ihtiyacı olanları buluyor,buldu 🌿varlığınıza bin şükür 🙏
    Gerçekten gönülden gelen bir yardım isteği ‘iki ayrı kanaldan’ -aynı mesajla- cevap aldı.
    Benim bunu reddetmem/ görmezden gelmem/inanmamam mümkün mü?
    Yolumunaydınlatan tüm ışık rehberlerime ve yol arkadaşlarıma, selam olsun 👋 🍀🎈

    Liked by 2 people

  5. Cok tesekkurler 🙏🙏🙏 tam zamaninda kalbime isleyen bir hatirlatma…bunlari daha once de duyduk, hem de defalarca…ama bazen boylesine saf, temiz ve net hatirlatmalar tekrar silkelenmemizi sagliyor…Hayallerinizi besleyerek korkularınızı aç bırakın…iyi ki varsin 🙏💙

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.