İlişkiler arasında uçuşmak

Bumble Bee by Adam-FSevgililer,

Her biriniz bütünlük şemsiyesi altında varolan özgün bireylersiniz. Bu yüzden, şimdiye dek yeryüzünde hiç yapmış olmadığınız gibi özgünlüğünüzü deneyimlemeye başladınız.

Pek çoklarınız yalnız. Gerçekten tek başına olduğunuz için değil, ancak daha önceki yeryüzü varoluşlarınızın sosyal sınırlarının dışına adım atmadığınız için. Bundan dolayı da asla gelmeyecek olan onayı bekliyorsunuz.

Özgün benliğin ihtiyaçlarından biri olan asi konumuna geçiş yapıyorsunuz. Zamanla o asi etiketi de onurlandırılacak – ama henüz değil.

Yalnız ve sıra dışı hissediyorsunuz, güzel bir kuğu olduğunu sonradan fark eden çirkin ördek yavrusu masalı gibi.

Bazı siyasi liderlerinizin özgünlüklerini sergilediklerini iddia edebilirsiniz. Aradaki fark ise şudur; çoğunluk kendi özgünlüklerini bütünlük şemsiyesine doğru geliştirmediler. Yani, onlar özgünler ama sizlerin bilinçli bir şekilde ustası olduğunuz kalbin katkısı olmadan özgünler.

Bu yeni dünyada eş-kalplerinizin kimler olduğunu, onların farklı hayat amaçları veya farklı davranışlarına rağmen içinizde oluşan doğruluk hisleriyle bileceksiniz. Eğer davranışları kalpten geliyorsa, kolaylıkla aranızdaki farkları kabul edeceksiniz. Eğer davranışları kalp olmadan zihinden geliyorsa, onlarla birlikte vakit geçirmekte zorlanacaksınız.

İşte böylece, birkaç gün önce mümkün olduğunu düşündüğünüzden çok daha fazla kalbinizin derinliklerindesiniz. Kimin sizin için doğru olduğunu başkalarının söylemesine ihtiyacınız kalmadı, siz sadece biliyorsunuz. İşte bu yüzden yalnızlık duygularınız var. Aranızdan pek çokları bunun bir ödül değil, ceza olduğuna inanıyor.

Hâlbuki ilk evrimleşme parçalarınızdan biri, insanlarla konuşmadan onları anlama yeteneğinizdi. En “doğru” sözcükleri bile kullanan kişilerin söyledikleriyle hemfikir olup olmadığını derinliklerinizde algılamanızdı. Ve bazı “yanlış” sözcüklerle konuşanların bildiğinizden çok daha fazla sevgiyle dolu olabileceğini hissetmenizdi. Neredeyse onların düşünce ve inançlarına röntgen cihazıyla bakmışsınız gibi…

Bu da şu anlama gelebilir; yüzeysel ilişkileriniz daha fazla olabilir veya onları görmezden gelebilir ya da onlarla etkileşime girmeyi reddedebilirsiniz. Bunun bir önemi yok. Siz, kendi beceriler dizisine yenilerini eklemekle ilgilenen kişileri aramaya başlayan özgün bir bireysiniz.

Yalnızlığınız kısa sürecek çünkü varlığınıza eklediğiniz neşe-keyif-coşku düğmesi benzer ruhları çekiyor ve benzer olmayanları itiyor.

Hatırlar mısınız, yeni bir işe başladığınızda bazı iş arkadaşlarınıza doğru çekildiniz ama hepsine değil? Veya yeni bir yere taşındığınızda, komşularınızın bazılarıyla arkadaş oldunuz ama hepsiyle değil? İşte şimdi yaşadığınız da buna benziyor. Ancak aradaki çekim gücü başka çünkü temelini çocuklarınızın aynı yaşta olmaları gibi ortak noktalar yerine, iç-hislerinizden alıyor.

Yeni bağlantılarınız şu anda beklediğiniz gibi olmayabilme ihtimalini taşısa da, bu bağlantılar eskilerinden çok daha güçlü olacaklar çünkü temelini iç-hislerinizden alıyor.

Pek çoklarınız bu iç hisleri nasıl tanıyacağınızı merak ediyorsunuz. Ergen evladınızın âşık olduğunu nasıl bileceğini sorması gibi…

Belki bu bağlantıların sonsuza dek sürmesini umuyorsunuz ama bu henüz olmayacak çünkü şimdi de bir histen diğerine uçuşmak sizi heyecanlandırıyor. Yeni bağlantılarınız hızla her ikinizi de yaratımın yeni kavşaklarına taşıyacak.

Şimdi yolunuza öyle odaklanmış durumdasınız ki, hiç kimse ve hiçbir şey sizin için daha önemli değil.

Böyle bir cümle sizi korkutuyor çünkü zaten yalnızsınız, benliğinizde biraz değişmezlik, biraz da yeryüzüne sevecen bir şekilde aidiyet hissetmek istiyorsunuz.

Şu anda gerçekleşmekte olan geçiş ne sevginizi ne de becerilerinizi yerel bir hale getiriyor, onları küresel şekillerde geliştiriyor.  Bu kavram şimdilik ürkütücü görünebilir ama içinizden yönlenen hareket ve davranışların tam kapasiteyle çalışmaya başlamasıyla, neşe-keyif-coşkuyla çalışacaksınız, farklı becerilerinizi, farklı zaman çizgilerini, boyutlarınızı ve niteliklerinizi kullanarak bir deneyimden diğerine uçuşacaksınız.

Siz “uyuşuk, gerici, mıymıntı” kişilik tipinde değilsiniz. 3D neşe-keyif-coşku eksikliğinizin bir parçası, ufacık bir zorunluluklar kutusuna kendinizi sığdırma ihtiyacınızdan kaynaklanıyordu. Şimdi her gün yeni macera ve bağlantılara uçuyorsunuz, hatta uyku halinizde bile.

Belki derin ve uzun süreli ilişkiler yaratamayacağınızı bilmek sizler için korkutucu bir düşüncedir, çünkü yeryüzü varlığınızda hep buna tutundunuz. Şimdi enerjileriniz size ne neşe-keyif-coşku veriyorsa, onu hedef seçiyor. Bu birkaç uzun süreli ilişki anlamına gelebilse de, sizler macera ve sevgi için tasarlandınız, bunları da içinize baktığınızda bulacaksınız.

Belki böyle öngörüler sevecen görünmüyordur. Onlar şimdi olduğunuz kişi için sevgi dolu. Çünkü farklı tiplerdeki hücrelerle etkileşime girmelisiniz, aynı rahimdeki insan bedeninde olduğu gibi. Ve o hücrelerden bazıları farklı cinslerdeki diğerleriyle etkileşime girmeyi reddederlerse, bebek fiziksel ya da zihinsel zorluklarla doğabilir. İşte bu yüzden bir benzetme yaparsak, yeni benliğinizi daha da geliştirecek diğerleriyle etkileşime girip sonra da bir sonraki hücre grubuna geçmek üzere onları sevgiyle bıraktığınız ana rahmine geri dönüyorsunuz.

Arıları düşünün. Etkileşime girdikleri çiçekleri derinden sevseler de, görevleri kovana dönüp çiçek konumları hakkındaki bilgileri iletmek ve bal üretilmesine yardımcı olmaktır.

Sizin rolünüz de benzer bir şekilde odaklanmıştır. Yol boyunca, kalpten gelerek yaşayan pek çoklarına rastlayacak olsanız da, rolünüz yolunuzu açmanızdır. Önce bu size tuhaf gelebilir, fakat sonra keşfedeceksiniz ki, yeni Evrensel hücre bağlantılarınızla karşılaştırıldığında eski 3D bağlantılarınız çok az anlam taşıyor.

Şimdi size benzer doğada olanları arıyorsunuz. Eski 3D de olduğu gibi sizi tamamlamaları için değil, fakat sizi yolunuzda daha da ileriye ittirmeleri için. Bu bağlantılar çok daha güçlü olacak ama her ikiniz için de kısa süreli yaşanacak çünkü 3D ihtiyaçlar yerine, yeni SİZ ihtiyaçlarınıza odaklanacaksınız.

Yeryüzünü değiştiriyorsunuz. Bu, eğer siz yaşamınızı her zaman hayatınızda bulunmuş olan birkaç kişiyle sınırlarsanız olamaz. Şimdi yetiştirdiği bütün çiçekleri herkesin görmesi için sergileyerek neşe-keyif-coşkusunu yaşayan mutlu bahçıvanı merak ediyorsunuz. O rolü destekleyenler de ihtiyaç oldukça ortaya çıkacaktır. Çünkü o bahçıvan da arıların polenlerini yaydığı çiçekler gibi olacak. Öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

15 comments

  1. Kuğu olmamamı kibar bir sinsilikle isteyenlere,asilğe doğru kalbimle adım adım neşe,keyif çoşku ve bollukla ilerliyorum.Ve öylede oldu amin.!

    Beğen

  2. Yazıları okumaya özen gösteriyorum; fakat tercüme kaynaklı mı bilemiyorum aslında daha sade ve yalın anlatılabilir. İçerik etkileyici.
    Teşekkürler

    Beğen

    1. Sevgili Aslı, çeviriden şüpheniz varsa, yazıda bağlantısını vermiş olduğum orijinalini okuyabilirsiniz ve böylece çeviride hiçbir sorun olmadığını da görebilirsiniz. Yine beğenmezseniz, büyük olasılıkla yazıyla aynı titreşimde olmadığınızı fark edebilirsiniz. Başka zaman yine okuyabilir ve bambaşka şeyler anlayabilirsiniz, hissedebilirsiniz.

      Liked by 1 kişi

  3. Her sıkıştığımda sesimi duyup ses/cevap/umut veren blog hamilerine ve tüm ışık rehberlerimize gönlümün en derinlerinden, kelimelere sığdıramadığım teşekkürlerimle🌿bu yazı yine en doğru zamanda geldi💕
    Yolumu sizinle keşiştirip , beni yalnızlıklardan çekip alan Rabbime, hamd ile..🌸

    Liked by 2 people

  4. Bu yazıyı okurken gerçekten zorlandım sevgili Mor alev yeterince algım açık değil mi acaba ya da bu frekansa henüz uyumlanamadığım için mi anlamıyor olmak sinirimi bozuyor

    Beğen

    1. Sevgili Zeynep, bu cesur bir mesaj. Değişen paradigmayı anlatıyor ve bu alıştığımızdan farklı. İlişkilerde şimdiye dek hep değer verdiğimiz süre/nicelik değil, nitelik öne çıkıyor diyor. Oysa biz yıllarca süren bir ilişkiyi, arkadaşlık, romantik ilişki, vs. yi sürdüğü süre kadar değer vermeye şartlandırıldık. Ama şimdi ilişkinin kalitesine odaklanıyoruz. Bu, eski ilişkiler bitecek anlamına gelmiyor, daha dürüst olacağız anlamını taşıyor. Aslında geçen gün yazdığım ve pek çok okuyucunun sevinçle onayladığı gibi “her şey değişir ve değişecektir” sözünü ilişkilere uyguluyor. Herhangi bir yazı sizi zorluyorsa üzülmeyin. Zihin yeniye direnir. Kalbiniz ise açıktır. Siniri bozulan gerçek siz değilsiniz, sadece zihniniz. Sevgilerimle

      Liked by 2 people

      1. Değer verip de uzun uzun anlattığınız için teşekkür ederim bir kaç kez daha okumaya çalışıcam zihin kabul edene kadar o zaman ☺

        Liked by 1 kişi

      2. Bu arada cevabınıza tekrar bakarken fark ettim “Daha cesur olacağız” demişsiniz katılıyorum önceden ilişkilerde daha çekingendim şimdi açıkcası hoşuma gitmeyen bir şey olduğunda karşımdakine daha açık
        İfade ediyorum ve çevremdekiler bu dönem beni şaşkınlıkla karşılıyorlar ne demek istediğinizi verdiğiniz cevapla anlamaya başladım.🌸❤

        Liked by 1 kişi

  5. Yeni bir ilişkim var hayatta yalnızca bir kez yaşanabilecek bir aşk gibi duruyor ama bu yazı beni iliskimi sorgulamaya itti. Onu kaybetmek istemiyorum…

    Beğen

    1. Sevgili Aslı, çok çabuk korkuya giriyorsunuz. Sizce bir ilişkinin neşe-keyif-coşku dolu olması mı önemli? Yoksa süresi mi? Korkunuzun içinde şu cümleleri atlamış olabilirsiniz: “Şimdi enerjileriniz size ne neşe-keyif-coşku veriyorsa, onu hedef seçiyor. Bu birkaç uzun süreli ilişki anlamına gelebilse de, sizler macera ve sevgi için tasarlandınız, bunları da içinize baktığınızda bulacaksınız.” Yani ilişkiniz illa ki kısa süreli olacak denmiyor. Demediği bir başka şey ise ilişkileriniz mutsuz olacak. Siz artık neşe-keyif-coşkuya programlısınız diyor. Siz keyfinize bakın. Önce kendinizi sevin. Kendinizi bütün hissetmeniz için romantik bir ilişkiye ihtiyacınız yok. Hayatımız ilişki dolu, dostlar, iş arkadaşları, okul arkadaşları, kardeşler, kuzenler, sokakta karşılaştığımız insanlar… Siz, sizi sevmeye ve size iyi bakmaya devam ettiğinizde romantik yaşamınız da bunu size yansıtmak zorundadır. Büyük ihtimalle bu güzel ilişkiyi de kendinize değer verdiğiniz için yaşıyorsunuz. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

      1. Ahh ne kadar tatlı ne güzel zarif enerjiniz kelimelerinizle kalbimdeki kuşları tekrar harekete gecirdiniz 🙂
        Varliginiza, herşeyi sevgiye dönüştüren mor enerjinize çok sevgiler 👾

        Liked by 2 people

  6. sevgiyle kabul ediyorum..öyle de oldu…gerçekten okurken evet evet seni çok seviyorum mor alev diyorum…çünkü deneyimliyorum…bir sürü tanıdıklarımla sohbet ederken içimden ayırt ediyorum kalpten mi zihinden mi…biliyorum…iyi bayramlar…sevgimi yolladım kalpten

    Liked by 1 kişi

  7. Arıları düşünün. Etkileşime girdikleri çiçekleri derinden sevseler de, görevleri kovana dönüp çiçek konumları hakkındaki bilgileri iletmek ve bal üretilmesine yardımcı olmaktır.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.