11-8-11: Aslan Kapısı, Yeni Ay ve Güneş Tutulması

 Zodiac Leo by Ciro Marchetti

Sevgililer,

Sizleri gerçeğinizi konuşmaya ancak kükremenizi uygun zamanlara saklamaya davet ediyoruz. Hem kendiniz üzerinde hem de diğerlerinin arasındayken gücünüzü gerektiği gibi kullanmayı ve kişisel enerjilerinizle nasıl çalışacağınızı ve enerjinizi nasıl koruyacağınızı öğreniyorsunuz.

Büyük “tohumlama” potansiyeli taşıyan bir zaman aralığındasınız (Yeni Ay ve Tutulma). En yüksek ışığa, sevgiye ve bolluğa dair yaratımlarınızda yanınızda yürüyoruz.

Küçüklük ve eksiklik duyguları taşıyan düşünceleri salıvermenin zamanı geldi. Gerçek olmayan bu kavramlar insanlığı kontrol edilebilir, rıza gösterir ve düşük titreşimli tutmayı amaçlar.

Bu portal (Aslan Kapısı) aracılığıyla sizlere aydınlanma ve şifa ışınları göndermeye devam ediyoruz ve bu büyük olay sırasında (Aslan Kapısı, Yeni Ay ve Tutulma) enerji zirveye ulaşacak.

Bizler ve bütün göksel varlıklar tarafından kalpten seviliyorsunuz. Sabrınıza, gücünüze ve cesaretinize hayranız.

Sizleri geçmişi geride bırakarak, bütünüyle bulunduğunuz anda olmaya davet ediyoruz. Her ne kadar dün olduğunuz kişi, uyanışınız için kullanışlı bir amaca hizmet etmiş olsa da, bugün olduğunuz kişi değildir.

Eğer izin verirseniz, tohum anı geliyor ve daha az anlamlı ve yanılgılı değerler taşıyan olan her şeyin önüne geçiyor.

Bu şimdide kendinizi tazeleyin (resetleyin) ve yeniye başlayın.

Siriuslu Aslan Varlıklar, 10 Ağustos, 2018

Mesajı ileten Irma K Sawyer’a ve Aslan Varlıklara teşekkürler (irmaksawyer.com)

Sevgili Dostlar, Yeni Ay ve Güneş Tutulmaları her zaman yeni başlangıçlar için idealdir. Bu 11 senesinde, tam Aslan Kapısında ve ayın 11’inde bu üçlü tutulma dönemini bitirip bambaşka bir enerji alanına adım atıyoruz. Farkı fark edeceksiniz. Yaratım gücünüzün katlanarak büyüdüğünü kanıtlarıyla göreceksiniz.

Ancak yeniye geçiş eskiyi bırakmayı da içerir. Eskiden yarattıklarınızın aynısını yaratmamak için düşünceleri değiştirmeliyiz. Bugün yeni düşünün, yeniyi kucaklayın. Yeniye yürüyün. Yeni hissedin. Kendinizi kapatın, bir nefes alın ve yenide açın. Yeni niyetleri, dilekleri, arzuları, bilgileri ve yeni sizi kucaklayın. Geçen yıl vermiş olduğum bir olumlamayı tekrar öneriyorum:

YENİDEYİM. Ben YENİDEYİM, ruhum bu hayatımda bana hizmet etmeyen, beni kısıtlayan fiziksel acıyı salıveriyor. Ben YENİDEYİM, ruhum sevgiye dair olmayan her şeyi salıveriyor. Ben YENİDEYİM, ruhum berekete dair olmayan her şeyi salıveriyor. Ben YENİDEYİM, ruhum neşe-keyif-coşkuyu kısıtlayan her şeyi salıveriyor. Ben YENİDEYİM, ruhum verimliliğime engel olan her şeyi salıveriyor.

Bugünkü yeni ay ve güneş tutulmasının enerjilerini anlatan detaylı analizim ise eğer daha önce bir göz atmadıysanız, şu bağlantıda.

Harika bir YENİ gün ve yeni dönem diliyorum.

Mor Alev

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Bugun benım Doğum Günüm
    1999 dakı tutulmada sonra cok cok sıkıntılı 3 sene yasadım ters gitti her sey yıne mi yasıycam bunu merak etmişdim
    11 Ağustos 1969
    Ankara doğum saatim 21.25

    Sevgilerimle 💜

    Beğen

    1. Sevgili Yele, yukarıdaki mesajı okudunuz mu? Okumadıysanız lütfen okuyun ya da bir daha okuyun. Doğum günleri yeni başlangıçlar için idealdir. Geçmişi geçmişte bırakın, derslerinizi ve yeni benliğinizi yanınızda alıp yeni hayatı kucaklayın. Mutlu bir yeni yaş dilekleriyle!

      Beğen

  2. Cesur yeni dünyam hoşgeldin.Sevgi,bolluk,bereket,neşe,keyif.çoşku ile geldin.Teşekkürler Mor Alev.😊🦁🙏

    Liked by 1 kişi

  3. Sanki gezegende her sey bizim her dakikamizi animizi hislerimizi okuyor. Cok sukur ben sonunda sayenizde kendimi buldum ve cok mutluyumdur. Hayatima sevginin basarinin mutlulugun sagligin huzurun sevgiyle akmasina izn veriyorum. Butunun hayrina.

    Liked by 2 people

  4. Nasıl bir eşzamanlılık harika 🍀
    Birkaç gün önce sosyal medya anılarda “yenideyim”olumlamanız önüme düştü ve öğrenci gruplarımda paylaştım. “Çok iyi geldi” mesajlarıyla geri dönüş yaptılar. Bugün de blogda bir kez daha karşılaşmak.. Şimdi yeniden yeniyi kucaklamak için haykırıyorum “Yenideyim” .
    Şükran ve sevgimle ❤

    Liked by 1 kişi

  5. Bennnn yenideyimmm bizler yenideyiz yüce Allahım sen çok buyuksun sonsuz şükürler olsun hepimize hayırlı olması dileklerimle moralev harikasınız çok tesekur ederim hepimize bilge bir rehber oldugunuz için sevgilerimle

    Liked by 1 kişi

  6. Sevgili Mor Alev,

    Mailin bu sabah gelmedi, dört gözle bekliyorum. Her sabah bana ve arkadaşlarıma bağımlılık yaptın. Seni görmemiş olsam da, konuşmamış olsam da çok seviyorum.

    Çok çok güzel bir hafta olsun

    Sevgilerimle
    Handan

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.