Tutulmaların Ortasında

Lunar eclipseSevgili Dostlar,

Aşağıda Kara Schallok’un bu üçlü tutulma dönemini konu alan bir mesajını yayınlıyorum. Kara, “Yükseliş Notları” adını verdiği bu mesajları tam anlamıyla kanallık olarak görmüyor, çünkü kendisi ve Yüksek Benliğini veya Yaratan Benliğini TEK olarak algılıyor. O yüzden yazı boyunca insan Kara ve Yüksek Benlik Kara arasında geçişler göreceksiniz. Mesajdaki konular da biraz oradan oraya atlıyormuş gibi gelebilir ama tek tek cümleleri bile oldukça faydalı bulacağınızı, içinizdeki bir takım sorulara cevap olabileceğini ya da bir şeyleri tetikleyerek kendi aydınlığınıza kavuşmanıza önayak olabileceğini düşündüm.

Şimdi bu enerjinin içinde iyiden iyiye pişmekte olduğumuza göre, biraz daha düşünmekte, konuşmakta fayda var. Siz nasıl hissediyorsunuz?

Kara Schallok’a çok teşekkürler. (soulsticerising.com)

***

Işık indirilmesine devam mı?! Evet! Bu Işık istilası Gaia’nın derinlerine doğru gidiyor; Kalbine aslında… Ve bu da onda yaşayan tüm canlıları etkiliyor, elbette bizi de. Daha fazla Işıkla, salıverilecek eski şablonlarla ve olduğumuz kişinin daha yüksek versiyonlarıyla ilgili daha fazla Farkındalık oluşuyor.

Dramanın pençeleri zayıflarken, drama kendini daha da fazla yoğunlaştırıyor. Görüyorsunuz değil mi, bir şeyler dönüşmenin tam sınırındayken, son bir hamleyle güçlenip yüzünüze çarpıyor. Güle güle deyin ve daha da aktive etmemek için dramaya karışmayın. Sağlam durun!

Eğer geçmişinize dair anılar geliyorsa, anlayın bu bir temizliktir. Kendinize hatırlatın, her arınmayla, aynı zamanda soyunuzu (atalarınızı) da arındırıyorsunuz. Bu, hem onlar hem de sizin için oldukça özgürleştirici.

Ayrıca, lütfen bilin, becerilerinizi açıkça paylaşmanız artık güvenli. Bu, geçmişte o kadar da güzel olmayan bir şeydi, belki öldürüldünüz, belki alay edildiniz, dışlandınız veya zulüm gördünüz; hepsi temizleniyor. Şimdi bir karşılık korkusu olmadan paylaşabilirsiniz. Yeteneklerinizi (doğuştan gelen armağanlarınızı) nasıl sergileyeceğinizi bilmiyorsanız,  hepsi siz hazır olduğunuzda gelecektir… İlahi zamanlamaya uygun olarak. “Sadece bir şeyler yapma” dürtüsü olmadan, gerçekten sizinle eş-titreşimde olana dek bekleyin.  Ayrı duran ego “yapmak” ister; Ruh ise OLmak. Dingin ve sabırlı olun.

Bu arada, OLmaya ve Sevgi (Kaynak) olmayan her şeyi salıvermeye devam edin. Kendinizi, yaşadığınız yer, yaptığınız iş veya nasıl göründüğünüzün ötesinde ifade edin ve deneyimleyin. Kendiniz için elinizde olan bütün tariflerden, açıklamalardan çok daha fazlasısınız.

Gerçekten Uyanmış olduğunuzda, İlahi Sevgiyi bütünüyle kabul edersiniz; Kaynakla BİRsiniz ve Kaynaksınız, böylece Ruhunuzun Şarkısını da berrakça duyarsınız. Sadece zorlukları görmek yerine, fırsatların farkındasınızdır. Her şeyde olduğu gibi Uyanış da sürekli bir akıştır. Uyanışla beraber daha fazla ve daha fazla özgün olursunuz. Kim olduğunuzu gizlemeye, gerçek benliğinize maskeler takmaya ihtiyacınız kalmaz. Tam uyanmış ve özgün olduğunuzda, bu sizin bir parçanız olur, aynı nefes alıp vermek gibi.

Tutulmaların tam ortasındayız, bu da bize daha fazla OLma şansı veriyor. Bu ayın ortasındaki güneş tutulması pek çok eski duyguyu geri getirdi. Kendinizde ve diğerlerinde duygular yükseldikçe, geri çekilin ve nefes alın. Tepki vermeniz aynı şeyi yaratacaktır. Eğer cevap verirseniz, enerjiye karşı değil, onunla akarsınız ve bu da aynı şeyi yaratır.

Daha fazla Işık olmanız için pek çok fiziksel ayarlama da olabilir. Bedensel değişikliklerinizi gözlemleyin. Ay Tutulması enerjilerindeyken, bedeniniz nasıl değişiyor? Atalardan kalma neslimizi ve geçmişte farkındalık olmadan yarattığımız eski suçlulukları salıvermeye devam ediyoruz. Bu sebeple, bazı şeyler geri gelebilir veya yepyeni olanları ortaya çıkabilir. Ben (Kara Schallok), kaşıntı, cildimin kuruması, bazı tuhaf baş ağrıları, baş dönmesi ve yıllardır deneyimlediğim bazı başka şeylerle birlikte yenilerini de deneyimliyorum. Her şey İlahi Düzende devam ediyor. Eğer bir rahatsızlık/hastalık deneyimliyorsanız, bunlar eskiye (dirence) bağlı olarak ortaya çıkmış olabilir.

Pek çok bitiş ve yeni başlangıçlar var. Bu yeni ve eski döngüler teker teker kendilerini açığa çıkarıyorlar. Sadece sizin için ne anlama geldiklerini bilmeniz yeterli. Kutsal gözünüze, kutsal duymanıza, kutsal bilmenize ve kutsal hislerinize odaklanın. (Mor Alev: Yani kalp gözünüzle bakın, kalp kulağınızla dinleyin, kalbinizle hissedin. Zihni ve egoyu araya katmayın.) Çünkü bunlar da güncelleniyor ve güncellenmeye devam edecek. Gaia da aynı sizler gibi salıveriyor; bunu sadece bilmiyorsunuz, aynı zamanda görüyor ve duyuyorsunuz. Güçlü bir fener olun. Bu gücünüze sahip çıkmanız ve yardım için ışığınızı paylaşmanız anlamına gelir. Özgünlüğünüz ve Işığınızda güçleniyorsunuz. Bu da Saf Bilinçte evrimleşmenize yardımcı oluyor. Siz Sevgi Bilincisiniz, her şey içinizde. Şu anda hareketsiz duruyor ve onu bilmenizi, o olmanızı bekliyor.

Tüm yaşam şekilleri gibi kendinizi de sevin ve kabul edin. Bir bilge kadının bir zamanlar söylemiş olduğu gibi, “onlar aşağıya vurduğunda, siz yükselin”. Bir başkasının nasıl olacağı konusundaki kararının sizin için hiç önemi yok, her zaman Sevgi olun ve hatırlayın, sizinle diğerleri arasında gerçek bir ayrılık yok. Zaman zaman eski benliğiniz ortaya çıkarsa, kendinize yumuşak davranın. Bir zamanlar olmuş olduğunuz kişiyi, şimdi olduğunuz kişiyi ve olmaya doğru ilerlediğiniz kişiyi onurlandırın. Bir zamanlar olduğunuz kişiye dönmek ve şimdi olduğunuz kişiye zorluklar yaratmanız oldukça kolay. Yeni, ona bağlılık ve süregelen Farkındalık ister. Eskiye kayıp gitmek kolay, çünkü o bildiğimiz şey. Ancak, ne kadar Yeniyi benliğinizin bir parçası olarak vurgularsanız, Yenide yaşamak o kadar kolaylaşır. Çünkü Yeni de bildiğiniz bir şey haline gelir, nefes alıp vermek kadar kolay. Rahat.

Geçmişinizi salıverin, böylece onu sürekli tekrarlamazsınız. Bazı sorunlar ve insanlar otomatikman kaybolacaktır. Kurtarmak, ya da onarmak için telaşla geriye gitmeyin. İnsanlar, şeyler ya da davranışlar, ne olursa olsun, salıverin, bırakın. Bunu bir kayıp olarak algılamak zorunda değilsiniz; bu sadece Ruhun sizi temizleme yoludur, böylece daha fazla evrimleşebilir ve Sevgi/Işık olabilirsiniz. Bu sayede fırsatlar karşınıza çıkar, yeni yönler sezinlersiniz. Hayatınızda kalması gerekenler ise kalır veya size geri döner. İlahi Düzene güvenin. Özgürleşmiş hissediyor musunuz?

Akıl karışıklığına veya kaybolmuş hissetmeye ihtiyaç yok. Belli bir yönde bir adım atmak üzere sezgileriniz sizi yönlendiriyorsa, atın. Yönlendirme yoksa, yapmayın, henüz vakti gelmemiştir. Sadece Kalpten geleni yapın, Sezgilerden geleni. Bazen bunlar hızla ve güçle gelir, ve eğer Ruhunuzdan geliyorsa, siz bir adım atmadan gitmez. Önce hissedin, sonra harekete geçin. Sıklıkla, düşünce olmadan bir adım attığınızı gözlemleyebilirsiniz. Bu harikadır! Kalpten davrandığınızda analizler yoktur. Kalbin açıklamalara, sebeplere ihtiyacı yoktur, sadece OLur.

Bu devasa Işıkla sırılsıklam yıkanıyoruz, kendinizi dış dünyaya karşı ilgisiz ve enerjisiz hissedebilirsiniz. Ancak zihinsel, ruhani ve fiziksel olarak gelişip genişliyoruz ve çevremizdeki her şeye aşırı derecede hassaslaştık… Köpek havlaması daha da yüksek sesli gibi geliyor, gürültülere dayanamıyoruz ve böyle hassaslıklar farklı şekillerde devam ediyor. Bunda kaygılanacak bir şey yok. Sadece 3D bedenimizdeyken, çok daha yüksek boyutlarda titreşiyoruz. Böyle rahat bozucu şeylerin harika yönü ise bizi tam da bulunduğumuz ana geri taşımasıdır. Hepsi Kaynak tarafından yönetiliyor. Harika, değil mi?

Varoluş halimiz kendi seçimimizdir. İndirmeleri, güncellemeleri reddedebilir, onları yok sayabiliriz. Böylece ufak kalabiliriz. Veya hepsini içimize davet edebiliriz. Minnet hissedebilir, şükredebilir ya da direnebiliriz. Her zaman özgür iradeye sahibiz. 3D dünyanızda yaşarken, bilin, Farkındalıkla ilerliyorsunuz. Işık bedenlerimiz aktive oldu ve bunu gerçekten bildiğimizde, eski, kontrolcü matriksten kopuyoruz, çünkü kim olduğumuzu biliyoruz.

Çok daha genişlemiş ve gelişmiş bir bilince doğru geçiş yapıyoruz. Bu, dünyamızı da, dünyamızın ötesini de etkiliyor. Adım adım, Yeniyi inşa ediyoruz. Kendi şeridinizde kalın ve odaklanın. Hızlı şeritte mi, yavaş şeritte misiniz? Gerçekten bunun önemi yok. Her şerit ileri gidiyor, geri değil. Zaman zaman şerit değiştirebiliriz ama yine de hepimiz gideceğimiz yere ulaşırız. Çok hızlı ya da çok yavaş gittiğiniz için durduruldunuz mu? Endişelenmeyin, hızınızı ayarlayın. Gelen herhangi bir uyarı ya da mesaj Ruhunuzla ahenklidir. Bu ay tutulmasında olmak en büyük dalgada sörf yapmak gibi. Dalgayı sürerken, merkezde kalın, açık olun ve bilin, siz sadece Sevgiden oluşuyorsunuz; siz seviliyorsunuz.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

15 comments

  1. Garip geçişler yaşıyorum.bedenimin tepkilerini çözmeye çalışmak bazen yorucu oluyor,bazen şaşırtıcı ama genel olarak kabulde olmaya çalışıyorum…farklı geçişler yaşıyorum.her şey çok güzel olacak ve olması gerektiği gibi olacak…
    Ve hayatıma ruhuma mucizeler yagacak hissindeyim 😊

    Liked by 1 kişi

  2. Eskiden sürekli kitap alıp dururdum,son zamanlarda hiç kitap okuyamıyorum.
    Şu anda okuduğum yazı bir kitaba bedel geldi bana gerçekten güncellenme,kalpten onay ve olabilme niyeti..Hepsini birebir yaşıyor olmanın bazen garip gelen sakinliği,huzuru…Bu yazıları bize ulaştıran güzel varlığın olması..Çok şükrediyorum 💖🧡💖

    Liked by 1 kişi

  3. Hayatımda gerçekleşen herşey çok hızlı oldu ve dışardan bakılınca hepsi olumsuzdu ancak içimdeki ses bana sürekli ilerlemem gerektiğini söyledi. Ne arkana, ne sağına ne de soluna bak! Sadece ilerle diyordu. Ben ilerlerken fiziksel bedenimde dış dünyadan kaynaklı acı verici durumlar (kamçılar) çok daha arttı acıyı hep hissettim ama yılmadım. Hepsi ilerlemek içindi, hepsi arınmak için! Burada tüm Sevgi yolunda ilerleyen, ilerlemek isteyen herkese sesleniyorum. Evet hepimiz acı çektik, çekiyoruz ancak kendinizi yeniye doğru ilerletelim, aşmamız gerekenleri hatırlayalım ve yılmayalım. Unutmayın ki geçmiş, geçmiştir ve geriye dönmeki orada yaşamak size hiçbirşey kazandırmaz, Yuvanıza sahip çıkın, ailenizi, çevrenizdekileri sevin.
    Olduğunuz yerde oturmayın!. Gelişin, İlerleyin, arının, sevgiyle dolu olun. Güzel bir gelecek bizi bekliyor, şimdi hep beraber ileriye daha ileriye …. Sevgiyle, umutla yolumuza devam !

    Liked by 1 kişi

  4. Bugün bir ara sanki dünya kaosa sürüklenmiş, karanlık her yeri kaplamış ve bende sağlam durmak zorundaymışım gibi hissettim. Dış dünyada herşey normal seyrindeyken içimde kıyamet tadında birşeyler oldu. Tam o anlarda sessizce ağlarken iki çocuk arasındaki kavgayı sevgiye dönüştürmeyi başardım. Sonra yavaş yavaş açıldım ışık içeri girdi. Siz bugün buna benzer bişey hissettiniz mi merak ettim… Birde bunu dünya üzerindeki her insan hissedecek mi yoksa öncüler bunu temizleyebilecek mi?

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Yin, herkesin enerjiyi işleme yolu, salıverme şekli kendine özgü. Farkında olmayanlar bile bu temizlik işinin içinde. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

      1. Herkes bu kadar yoğununu kaldıramayacak bunu biliyorum. Bunu duyduğuma sevindim.

        Beğen

        1. Sevgili Yin, bunu söylerken o güzel niyetinizi anlıyorum ama bu aynı zamanda diğerlerinin yeterince güçlü olamayabileceğini, başa çıkamayabileceğini de söylüyor. Enerjilerin ise acımasız olduğunu, yıkıp geçtiğini ima ediyor. Oysa hepimiz biriz, eşit derecede güçlüyüz ve gelen enerji sevgi ve ışık, Yaratan’ın şefkatini taşıyor. Daha yeni ay tutulması yazısında, “insanlığa güvenmenin vakti gelmedi mi?” diye sormuştum. Güvenin, yeryüzünde yükselişle ilgili rollerini kabul etmeden gelen ve buna hazır olmayan bir ruh bile yok. İçiniz rahat olsun. Sevgilerimle

          Liked by 1 kişi

          1. Sizinle konuşmak her zaman çok iyi geliyor teşekkür ederim. Evet niyetim o kadar saf ve temiz ki insanları çok seviyorum zarar görmelerini istemiyorum. Endişeye kapılmıştım üstelik bunun düşük titreşimli bi enerji olduğunu bildiğim halde ama beni rahatlattınız.

            Liked by 1 kişi

  5. çok ani bir şekilde ameliyata alındım geçen hafta nasıl olduğunu anlayamadım bile ve yıllardır çalıstığım işim bana o kadar boğucu gelmeye başladı ki anlatamam .Tüm bunlar bir hafta icinde oldu . Kafamda ne yapsamlar dönüp dolasirken Yaradana biraktim bekliyorum isareti
    sevgiler tskler

    Liked by 3 people

  6. Ay tutulmasi oncesi ve sonrasında cildimde asiri bir kuruma ve sonrasında bacaklarimda catlaklar olusmaya basladi. Butun hizla tum bacaklarimi etkiledi. Peki bu ne demek ne yapmak gerek ?

    Beğen

    1. Sevgili Ecem, bunun ne anlama geldiğini bedeninize sormanız en iyisidir. Bana susuz kalmışsınız gibi geldi. Cildinizi nemlendirmeniz, bol su içmeniz, kullandığınız sabun, şampuan gibi maddelere bir göz atmanız ve gerekiyorsa değiştirmeniz zaten bir insanın kendi kendine karar verebileceği bir şey. Sevgiler

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.