Aydınlatan Bir Fenersiniz, Lider Değil

Nick Norte Photography - BeaconSevgililer,

Size bir ödev öneriyoruz. Ödev ne kadar basit olsa da, istediğimizi üretme konusunda büyük ihtimalle kaygılanacaksınız, aynı küçük bir çocuğun ayakkabısını bağlamanın zorluğunu düşünmesi gibi.

Günde beş dakika ayırın ve kendi dünyanızda doğru giden şeyleri listeleyin. Bazılarınız, dünyanızda hiçbir şeyin doğru gitmediğine inanıyorsunuz – işte zorluk da bundan geliyor. Bu sırada bazıları da listelerinde yer kalmadığını görecek. Bu basit ödev, zihin yapınızı şu anda pek çoklarınızın hissettiği hayatın tekdüzeliği ve korkularından, güzelliğine odaklanmaya eğitir. Çünkü medya, arkadaşlar, aileler, toplumunuz, ülkeniz ve daha pek çokları korku davulunu çalmaya bıkkınlık getirircesine devam ediyor. Hâlbuki gerçek şu ki, size kişisel olarak dokunan çok az korku var.

Pek çoklarınız bu son cümleyi sorguluyorsunuz, çünkü korkularınızın bazıları diğerlerine ne olup olmayacağı ihtimalleri üzerine. Bu da kalp açılımınızın ve herkesin bir olduğunu bilme hissinizin bir parçasıdır.

Fakat aynı zamanda, hatırlamalısınız, kendinize özgü bir rolünüz var. Siz, kardeşlerinizin bakıcısı değilsiniz, onun yerine, kardeşlerinizin motivasyon aracı, onların aydınlanmasısınız. (Mor Alev: Dün yayınlamış olduğum Aslan sezonunu anlatan parçayı hatırlayın. Hemen hemen aynı şeyi, farklı kelimelerle anlatıyorlar.)

Bundan dolayı, neşe-keyif-coşkunuza sahip çıkarken, size veya diğerlerine olabilecekler konusundaki korkularınızı bir kenara bırakın. Sizin göreviniz budur.

Kaosun kötü davrandıklarından veya zarar verdiklerinden biriyseniz, ne yapmalısınız? Kalbiniz ne yapmanızı söylüyor? İşte sizin göreviniz odur. Protesto edin, oy verin, gidin veya kalın. Kalbiniz yolu biliyor. Siz kalbinizi takip ettikçe, şartlarınız ne olursa olsun, her şey ihtiyaç oldukça yerli yerine oturacaktır.

Yeni Dünya çatışmayla, mücadeleyle ilgili değildir, onun yerine korkudan, kaçıştan ve savaştan, sevgi ve neşe-keyif-coşkuya geçişi teşvik eder. Bu da en rahat ettiğiniz 3D yeryüzü kalıplarıyla devam ederseniz gerçekleşmeyecektir. Aynı kalıplarla devam ederek farklı sonuçlar bekleyemezsiniz.

İşte bu yüzden, bu çalkantılı zamanda küçük neşe-keyif-coşku parçalarıyla başlamanızı rica ediyoruz. Hareketlerinizi size korku veren değil, neşe-keyif-coşku verene yöneltmenizi istiyoruz.

Belki henüz neşe-keyif-coşkunuzun başkalarının hareket ve davranışlarına bağlı olmadığını anlayamıyorsunuz. Çünkü kendiniz dışında herkese iyi bakmanız gerektiğine inanmaya eğitildiniz.

Kendi kişisel benliğinizi, kendi sevgi besleyici kollarınızla kucaklamayı öğrenmeye başlasanız da, diğerlerinin özeline ve neşe-keyif-coşkusuna karışıp karıştırmanızın onlar tarafından hoş karşılanmasını beklemeye devam ediyorsunuz.

Diğerlerinin de kendi rollerini, görevlerini, neşe-keyif-coşkularını bulmalarına izin verin, sizin talimatlarınız olmadan – veya daha da isabetli söylersek, onlara “-melisin, -malısın” demeden.

Göreviniz, tek göreviniz kendi neşe-keyif-coşkunuza ulaşmanızdır. Ve bunu yaparak, henüz kendi neşe-keyif-coşkusunu keşfetmemiş bir başkasına yardım etmek için durmaktan çok daha büyük bir hizmet sunacaksınız.

Böyle bir söz, size mantığa aykırı geliyor, çünkü bir defa kendi neşe-keyif-coşkunuza sahip çıkınca, diğerlerinin de bunu keşfetmesinin tek yolunun sizin onlara nasıl yapılacağını anlatmanızdan geçtiğini hissediyorsunuz. Bu da sizin kendinizi diğerlerinden daha güçlü, daha bilge hissettiğinize işaret eder. Bu da sevecen bir duruş değildir, onun yerine bir 3D güç oyunudur.

Diğerlerinin kendilerinin bulmasına izin verin. Eğer siz kendi benliğinizde ve kendi neşe-keyif-coşkunuzda dimdik ayakta durursanız bunu çok daha çabuk yapacaklardır.

Takip etmeyi arzu edenler için rolünüz liderlik değil, bir fener olmaktır.

Elbette, pek çokları kendi perspektifinizden doğru nasıl neşe-keyif-coşkulu bir hayat yaşadığınızı anlatmanızı isteyecektir. Henüz keşfetmedikleri şey ise, sizin neşe-keyif-coşkunuzun onların neşe-keyif-coşkusu olmadığıdır. Yani, onlara kendi neşe-keyif-coşkularına ulaşmaları konusunda ne söylerseniz söyleyin, ters tepki yaratacaktır. Çünkü onlar siz değil ve asla siz olmayacaklar. Aynı bir saç hücresinin bir deri hücresinden çok farklı kodları ve görevi olması gibi.

Elbette, bu son kavram sizi şu soruya yönlendiriyor; nasıl hepiniz bir olursunuz da sizin neşe-keyif-coşkunuz diğer herkese uygulanabilir olmaz? Bu çok basittir, siz bir defa neşe-keyif-coşkunuzu bulup da o neşe-keyif-coşkuyla dimdik ayakta durduğunuzda, diğerleri de korkularının derinliklerinden tırmanıp kendi kişisel neşe-keyif-coşkularına çıkabileceklerini keşfedecekler.

Onlar artık birisini takip eden koyunlar değiller, onun yerine kendi başlarına birer güçlü ışık fenerleridir.

Her biriniz eşit derecede güçlüsünüz ve eğer siz ya da sizin gibi bir başkası onlara nasıl olmaları gerektiğini söylemeye devam ederse, kendi güçlerini doğrulayamazlar.

Bazılarınız düşünceli, çünkü size defalarca olimpik yıldızlar olduğunuzu söyledik ve bu da demek oluyor ki, yeryüzünde herkes bir olimpik yıldız değil. Bu doğrudur, ama bu düşünce, “olma özgürlüğü” fenerinizin gücünü azaltır. Çünkü o özgürlüğe sahip olmayı isteyen herkes bunu yapana kadar, yeryüzü 3D korkular içinde yüzmeye devam edecektir.

Şimdi de onların olma özgürlüklerine sahip çıkana dek, çok uzun zaman geçeceğini düşünerek kaygılanıyorsunuz. Bu doğru değildir, çünkü bütün neşe-keyif-coşkularınızın toplamıyla, önümüzdeki günlerin sağanak gibi gelen evrensel enerjileri birleşerek Yeni Dünyayı deneyimlemek isteyenler için otomatikman yeryüzünü korkudan neşe-keyif-coşkuya geçirecektir. (Mor Alev: Evrensel enerjilerle yaşamakta olduğumuz üçlü tutulma dönemi, gerileyen gezegenler, 8-8 Aslan kapısı ve yeni enerji spektrumunun güçlenmiş akımlarını kastediyor.)

Ve böyle yaşamak isteyen insanların sayısı gün be gün milyonlarla katlanıyor. Takipçiler artık yok, onun yerine güçlü, yetenekli hücreler var, yeni dünyanın neşe-keyif-coşku ve sevgi bedenini yaratıyorlar. Öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Ben ortanca çocuğum ve istenmeden doğmuşum, çocukken ailede kavga ayıran ortam yumuşatan maskaralık yapan,annem sinirlenmesin diye iş güç yapandım..Sonra da hastabakan ,problem çözen vs..Hatta bu insanlara görevli gelmiş koruyucu melek olduğumdan falan şüphe ettim,çok içerleme,gözyaşı,tükenmişlik yaşadım..Bir de arada öfke ataklarına maruz kaldım,çünkü ben içimden kızıyordum onlar dışarı..
    Şimdi bu yazı bana şapka olsun,herkes benim istediğim gibi mutlu neşeli olmadı,negatifi bırakmadı ama ben ailemi bırakabilmeyi öğrenmek için “tesadüfen “evlendim ve birkaç ay içinde Amerika ya göçüyorum çünkü eşim orda yaşıyor..
    Yani bu yazının her kelimesi hayatıma geçirmeye niyet ediyorum artık önce kendim demeyi evrene güvenmeyi, her bir insanın tanrı olduğunu bilerek salıvermeyi…Bu verme,verme duygusundan, alan,kabul eden, veren dengesine geçmeyi özgürleşmeyi kuşlar gibi hafif olmayı diliyorum olsun lütfen artık yapıyım bunu MorAlev değil mi?bir de hiç egom yok diye dolaşıyorum ortalıkta 😀 komik miyim ne…
    Herkes olduğu gibi olsun..

    Liked by 3 people

    1. Sizi okurken nerdeyse ağlayabilirdim…….ortanca çocuğum….ve düşürülmek için uğraşılmışım…ve …gerisi çok benzer..çok şükür ki mutlu bir evliliğim var…dileirm çok mutlu olursunuz…

      Liked by 2 people

      1. Çok şükür bu günümüze ve bu farkındalığımıza…Mutlu evlilik de bir mucize 😇 Siz de yaşadığınız sürece hep mutlu neşeli ve sağlıklı olun,duygu kardeşim olarak sizi kucaklıyorum…

        Liked by 1 kişi

        1. ben de sizi kucaklıyorum..eşim çocuğumla mutluyum..fakat ailemle sınavım zorlanmalarım içimdeki çocuğun acıları korkuları maalesef hep gündemde… size bana nerde bu tür acılar sıkıntılar çeken varsa gönül ferahlığı diliyorum..

          Liked by 2 people

  2. Şu paragrafı anlamadım. Çeviride mi sorun var yoksa benim mi kafam basmıyor? :))
    “Bazılarınız düşünceli, çünkü size defalarca olimpik yıldızlar olduğunuzu söyledik ve bu da demek oluyor ki, yeryüzünde herkes bir olimpik yıldız değil. Bu doğrudur, ama bu düşünce, “olma özgürlüğü” fenerinizin gücünü azaltır. Çünkü o özgürlüğe sahip olmayı isteyen herkes bunu yapana kadar, yeryüzü 3D korkular içinde yüzmeye devam edecektir.”

    Beğen

    1. Sevgili Emre, çeviri hatası yok. Rekoru olimpik yıldızlar kırar ve onlar o dereceyi ilk yapanlardır. Bu, diğerleri daha az güçlü, becerikli, vs demek değildir. Sadece cesaretle o hedefe öyle bir atılım yapmamışlardır. Olimpik yıldız örnek olur ve sonra pek çok kişi o dereceyi tekrar ve tekrar yapar. Bu bir rekor olmaktan çıkmıştır, sadece yapılabileceğini örneklemiş olan yıldızın yol açmasıyla gerçekleşmiştir. O yüzden, başkalarını daha az güçlü, becerikli, vs olarak düşünmeyin diyor. Hatta yıldızlığınızı da düşünmeyin. Sadece olun. Fenerinizin ışığı azalmasın. Umarım yeterince açık yazabilmişimdir. Sevgilerimlerimle

      Liked by 1 kişi

  3. Sevgili mor alevim
    Bu dönemde kitap öneriniz olursa çok sevinirim
    Teşekürler

    Beğen

    1. Sevgili Şükran, kalbinizden ne geçiyorsa, o doğrudur. Roman, şiir, hikaye, biyografi ya da kişisel gelişim kitapları… Hepsinde bizi geliştiren, tetikleyen, aydınlanmalara yol açan bir cümle bile olsa pahasızdır. Bir online ya da fiziksel bir kitapçıya gidin, sizi ne çekiyorsa o sizin için o anda doğrudur. Sevgilerle

      Beğen

  4. Yolumu aydınlattnız. Bu yazıyı okuyunca etrafımdaki kişilerin de neşe ,keyif ve coşkuyla yaşamaları için çok çaba sarfettiğimi farkettim. Önerilerinizi uygulayacağım bu hem beni yormayacak hem de enerjimin herdaim devamını sağlayacak. Çok teşekkür ederim. varlığınız için şükürler olsun.Evrendeki neşe keyif ve coşku artsın.AMİNNNNNNNNNNN

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.