Gökyüzü Hareketli! – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Artist Unknown - night skyArkadaşlar,

Bugün Zamanın Dışındaki Günü yaşarken, biraz daha enerji konuşalım. Gökyüzünde çok şey oluyor!

T Kare Açı: Güneş-Uranüs-Mars

Güneş, Aslan’a girerek bizi ağır duygulardan biraz daha neşeli havaya taşıdı. Ancak aynı gün, hafta sonuna kadar sürecek bir T kare açı da oluşturdu. Aslan, Boğa ve Kova… T kare açılar hep baskı altındaki enerjiyi anlatırlar. Bir de işin içine Mars ve Uranüs girince devrim/evrim beklemek yanlış olmaz. Bu noktada Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk) şunları söylüyor:

“Hem Uranüs, hem de Mars, yoğun yaratıcılık ve yıkıcı öfke kehanetinde bulunurlar. Yani önemli bir seçim yapmalıyız. Hayatın provokasyonlarına, kendi istediğimizin yapılması gerektiğini iddia eden inatla mı tepki vereceğiz, yoksa hayatın zaptedilemez gücünün işi ele almasına, bizi yaratıcı potansiyelle tıka basa doldurmasına mı izin vereceğiz? Ve o potansiyeli asla sadece insan iradesiyle (ego iradeyle) yaratamayız.

Boğa’daki Uranüs, bu T Kare açının tepe noktası, andaki evrimsel akışı bloke eden insan doğasının en müzmin yönlerini bile hareketlendirmek için mobilize oldu. Onu durduramayız. Bunu denemek, sadece bir zaman ve emek kaybıdır. Yapabileceğimiz şey ona teslim olmaktır. Onun devrimci gücüne dalmak üzere kendimize izin vermek ve evrimleşmenin bir parçası olmak, düşmanı değil!

Şu anda kişisel olan, kolektif olan kadar hayati. Ve günlük hayatın en ufak detaylarına bile nasıl tepki verdiğimiz, dünya sahnesinde yankı yapan olaylar kadar etkili. Herkesin oynadığı bir rolü var ve kimse hala daha tam varoluş sınırında dengede duran geleceğe giden karşı konulamaz yürüyüşte önemsiz değil.”

Merkür Gerilemesi

Merkür, 26 Temmuz-19 Ağustos arasında Aslan’da gerilerken, enerji pastasına bir katman daha ekliyor. Yön değiştirirken Eris ve Siyah Ay Lilith ile açı yaparak, hararetli konuşmalar, tartışmalar ve aynı zamanda içinizi canlandıracak içgörüler getirebilir. Kişisel gerçekliğimizi açığa çıkarıp, çevremize sunarken kendimizi bir mücadelenin ortasında da bulabiliriz. Eğer bu dönemde dürüstlük ve açıklık arıyorsanız, işte karşınızda! Beğenin ya da beğenmeyin. Gerçekler bazen hayatımızı sallar, bir fırtına gibi aklımızı başımızdan uçurabilir. Ve bir defa gerçek ortaya çıktı mı, bir daha onu kaldırıp bir kenara saklayamayız. Şundan emin olun, canımız istese de istemese de, gerçeği duymaya, görmeye ve bilmeye hazırız. Ve eğer birilerinden bir şeyler saklıyorsak, açığa çıkmamaları için ne kadar uğraşırsak, o kadar büyük patırtıyla ortaya çıkacaktır. Lilith ve Eris, her ikisi de açık sözlülüklerinden, gerçeğe olan bağlılıklarından dolayı sürülmüş olan iki asi tanrıçadır. O yüzden kendimize ve diğerlerine karşı dürüst olmamız yapabileceğimiz en iyi seçim olarak görünüyor.

Gerilemenin zirve noktası, aynı zamanda Aslan Kapısına denk geliyor. (8-8) Bu tarihte, Uranüs ve Merkür hizalanıp bir güç portalı açıyorlar. Bu portal ise mükemmelleşip 11 Ağustos’taki Güneş Tutulmasıyla birleşiyor. Bu bir “açığa çıkma, aydınlığa kavuşma ve ifşa olma portalı” ve çok önemli. Bu tarihlerde kişisel ve kolektif evrimleşmemizi hızlandıracak şok edici veya olağandışı olaylar olması da mümkündür.

Merkür’ün Aslan’da gerilemesinin kozmik kilit noktası öz-sevgidir. Kendinize olan sevginizi yeniden bulmanız bu gerilemeden büyük bir zaferle çıkmanız anlamına gelecektir.

Ve son bir not; Merkür, Aslan’dayken bilgileri abartma, aşırıya kaçma eğilimi gösterir. Kalbinize sorun. “Bu bilginin hangi parçası gerçek dışı? Hangi parçası gerçek?” O cevabı bilir.

22 Temmuz’dan İtibaren Güneş Aslan’da

LeoVe şimdi de kalbimizi yöneten Güneş’in Aslan’a girişine bakalım. Aslan Kapısı bu hafta açıldı ve Aslan enerjisi bu yıl da geçen yıl olduğu gibi tutulmalar ve Mars’ın Kova’daki ileri geri yolculuğu sayesinde iyiden iyiye güçlenerek öne çıkıyor. Bill Attride, bu yılın Aslan Enerjisinin en yüksek ifadesini aşağıdaki kısa makaleyle tam hedeften vurarak anlatmış. İşte Aslan sezonunun 5D enerjisi ve amacı budur:

“Son 30 günü Yengeç burcunda geçirdiniz, kendi merkezinize olan yolu bulmaya çalışarak. Kendinizi köklerinizle, ailenizle, sevgileriniz, kültürünüz ve hatta dostlarınızla hizaladınız. En derin kalbinizdeki en derin gerçekleri uyandıran mihenk taşlarına dokunarak, iç özlemlerle, kökeninizden doğan kaderin ipuçlarını taşıyan hislerle yuvaya giden yolunuzu el yordamıyla buldunuz. Merkeze ulaştınız ve bir defa daha sizi geçmişe demirleyen altın bağların geleceğinizi de işaret etiğini gördünüz.

Fakat şimdi Aslan zamanına girdiniz, merkezde kendi kendinizle karşılaştıktan sonra başka seçeneğiniz yok… Siz, SİZ olmak zorundasınız!

Evet, Aslan’da bir zamanlar olmuş olanın ötesine esnersiniz. Siz, “yaratansınız”; ve en büyük yaratımınız, bütün dünyalar ve yaşamlar boyunca siz oldunuz.

Yolculuğunuz sizi bütün başlangıçların en başından, ilahiye ait bir kıvılcım olmaktan, kendini tanımayan, kendi kendini geliştiren varlıktan olmaktan aldı ve sayısız dünyalar, şekiller, bedenler ve yaşamlardan geçirdi. Bütünleşmiş insan olarak ilerde sizi bekleyen kaderinizdir, nihai inisiyasyon, tam uyanmış ilahiliğinizin yücelmesi…

Kim ve ne olduğunuz konusunda farkındalığınız artarken, ayırt edici özelliklerinizi tanıyor ve sergiliyorsunuz. Özünüzün özünü, içinizdeki cevheri (Swabhāva olarak bilinen iç hazine) açığa çıkarıyorsunuz. Bunu yaparken de daha da gerçek varoluş, yaratım, liderlik ve sevme şekillerine geçiyorsunuz. Olduğunuz şey oluyorsunuz, siz “O”sunuz ve böylece kendiniz ve çevrenizdekilerin içindeki en iyiyi ortaya çıkarıyorsunuz. Kendinize karşı çok daha fazla dürüstsünüz ve ışıldıyorsunuz; siz, OLmakta olan benliksiniz, kendini aydınlatan. Siz, Gerçeğin ve Sevginin Işığısınız.

Bunu yaptığınızda doğru niyetlerle Liderlik yapıyorsunuz, diğerlerinin aynı asil duruşla yaşamaları ve sevmeleri için bir örnek daha, bir kanıt daha ve bir ilham daha haline geliyorsunuz.

Ne bize ne yapacağımızı söyleyen liderlere ihtiyacımız var, ne de onları arıyoruz. Bizler, bizim de andaki sınırlamaların ötesine geçebileceğimizi, kendimiz ve çocuklarımız için parlak gelecekler yaratabileceğimizi kanıtlayan insanlara bakıyoruz.

Aslan, birin ve herkesin kalbindekilere uyumlu olmaktır. Karanlıkta parlayan ışık ve asla sönmeyecek ezeli ruhun aleviyle çalışır.

Aslan, kalbinizde ne olduğuyla; Koşulsuz Sevgiyle ilgilidir.

O sevgi, o ruh-madde, bütün bir yaratımın kaynağı, koruyucusu ve verdiği sözdür.

Biz biriz, siz birsiniz.

Buraya olduğumuz kişiyi olmaya geldik.

Ve buraya birbirimizi sevmeye de geldik.

Bu Gerçektir; bu Kalp Doktrinidir.

Ve bu aynı zamanda asla sönmeyecek Evren Işığıdır.”

Bill Attride’a çok teşekkürler (astrologerbillattride.com)

Cuma günkü ay tutulmasından henüz bahsetmedik, onu da bir başka yazıda konuşacağız. Bu hafta için önerilerim çok da değişmiyor: Otomatik tepki vermeyin. Değişime direnmeyin. Topraklanın. Sakin ve dingin kalın. Meditasyonunuzu aksatmayın. İçinizdeki Aslan’ı en güzel nitelikleriyle canlı tutun. Ve hatırlayın, hayat nehri hep ileriye akıyor, asla durmuyor ve o akışta hepimiz dönüşüyoruz. Farkında olsak da olmasak da…

Hepinize harika bir Zamanın Dışındaki Gün diliyorum.

©Mor Alev 2018

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

4 comments

  1. Günaydın sevgili Mor Alev
    çok ilgiç bir şey gördüm bugün ki meditasyonumda sizinle paylaşmak istedim:)
    Tüm derslerin yazıldığı defterlerin ışık oldugunu ve tüm dünya üzerine ilahi ışığın yayıldığını uyuyan insanların bir bir gülümseyerek uyandığını deneyimledim.Karanlık yok olmuştu. Öyle sevgi doldu ki yüreğim evet şimdi oldu buna inanıyorum.İzin veren herkesin yüreğine pembe sevgi baloncuğu yolluyorum:) Herşey için teşekkür ederim iyi ki varsınız.

    Liked by 3 people

  2. Farkındayım.. 🙏Yaşadıklarım o noktaya getirdi bunu bakış açıma gelen tepkilerde gördüm.. Bakış açım kendimi yansıtıyor.. 🙏💜.. Şükür deyim.. Sessizliğin kapısını açıp içeri daldığında son iki seferdir sadece sessizliği dinliyorum.. İçinde durduğum enerjiyi hissediyorum… Bütün istekler Aflar..dilekler yok gitti bitti.. .. Bu sene doğum günü pastasını üflerken 22 temmuzda dilek tut dedi kızkardeşim.. Gelmedi bi dilek sadece mumu üflemeye sevdim… Anlatılmayan yaşanılan bi duygudayım.. Hem boşluk.. Hem mutluluk hem dikkat öngörü hepsi o anda.. Alışması yutkuna yutkuna… Sevgimi yolladım kalpten hepimize 💜 💜 💜 💜 💜

    Liked by 3 people

  3. Harika bir yazı bunu defalarca okumak daha fazla açılım yarattı içimde. Gün içinde hep huzurluydum. Hislerimden dilime düşen ne olmak için doğmuşsam o olayım potansiyelim açığa çıksındı.

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.