Hafta Sonu Önerisi: Dinlenin!

escape

Sevgili Dostlar,

Biliyorum, başlıktaki sözler hafta sonu için biraz şapşalca bir öneri gibi gelebilir, “Dinlenmeyip ne yapacağız?”, diyebilirsiniz, ama siz biliyorsunuz, hiçbir şey yapmıyormuş gibi görünseniz de kendinizi tüketebileceğinizi.  O yüzden bu hafta sonu özellikle dinlenmenizi, kendinizi toplamanızı, zihin oyunları ve iç gevezelikle vakit geçirmek yerine akışta kalmanızı öneririm.

Önümüzdeki hafta büyük enerji değişimleriyle geliyor. Zamanın dışındaki gün (25 Temmuz), yeni galaktik yıl (26 Temmuz), devasa bir ay tutulması – gerçekten devasa yüzyılın en uzun tam ay tutulması olacak – (27 Temmuz)!

Bu enerjiye hiçbir şey yapmadan ve sadece OLarak girmek en iyisi.

Kendinize karşı yumuşak olun. Sevecen olun. Tabiata çıkın, topraklanın, sevdiklerinizle vakit geçirin ve keyfinize bakın! Bu enerjileri hafta içi konuşacağız.

Hepinize harika bir Cumartesi ve Pazar diliyorum.

©Mor Alev 2018

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. https://moralev.com

 

13 comments

  1. Zamanın dışındaki gün doğum günüm.Sevgili mor alev o gün için acaba neden böyle bir tanım kullanıyor?

    Beğen

      1. Okudum yazılarınızı teşekkürler sudan çok bahsediliyor geçenlerde the shape of water filmini izledim bir de 9/11 anıtını görme fırsatım oldu sanki hayatını kaybedenleri suya göndermişler nedir bu suyun önemi diyordum sanki bellek gibi bir şey tekrar teşekkürler

        Liked by 1 kişi

  2. Zamanın dışındaki gün ve yeni galaktik yıl kavamlarını da bu haftaki yazılarınızda öğrenebilecek miyiz?

    Beğen

    1. Sevgili Hatice, arama kutusuna yazarsanız ilgili eski yazıları görebilirsiniz. Pazartesi günü ise bu enerjileri anlatan bir mesaj planlıyorum. Sevgilerle

      Beğen

  3. Güzel Mor Alev… ☺️🙏🏻 Sen göğe bakıyorsun, ben içimdeki göğe…Mesaj hep aynı. Bu güzel eşzamanlılıklar ayrı bir keyif veriyor..Sevgiler… 💙🌀 

    Sent from Yahoo Mail for iPhone

    Liked by 1 kişi

  4. Basmelek Ezekiel diye bir enerjiyle iletişime gectigimi hissediyorum ve dün gece avuç cakralarim yanıyor ve açılıyor gibi bir şey de yaşadım bunlar ne anlama geliyor?
    Uzun zamandır basmelek mikaile eşlik eden bir enerjinin farkındayım ama bu kez gerçekten yüzyüze diyebileceğim bir deneyim yaşadım. Ben ve o bir gibiydik.
    ‘o’ gerçeklikten geri dönmek istemiyorum gibi hissettim ve hayvanlarla da iletisimim çok sihirli bir hale geldi son zamanlarda.
    Kimin evini ziyaret etsem daha bir kaç haftalık yavru kediler buluyorum. Genelde yürümek için bacaklarına fazla güveniyor gibi olmuyorlar o kadar küçükler. Onlara şifa enerjisi gönderip rahatlatip kucağımda uyutuyorum ve uyandıklarında güvenle yuruduklerini ve degistiklerini görüyorum.
    Bu sirada neşe keyif ve cosku yaşıyorum ve çok pür. bana biraz da delilik gibi hissettiriyor ama aynı zamanda gerçekten bir parcamin onlarla ilgili bir bağ taşıdığını hissediyorum.
    Hiç olmadığım kadar dingin ve sihirli bir hayat yaşıyormuş gibi değişmeye başladı herşey.
    Bu yaşıma kadar ölüm ve değişim enerjisini çok yanlış anladığımı ve nasıl daha iyi kullanabileceğimi doğru sekilde anlamaya başlamış gibiyim. Kendi gucumden olan korkularimin da iyileştiğini hissediyorum.
    Zaman kapsülleri dedikleri yeni bir şeylerin aktive olduğunu hissediyorum bazende.
    Gerçekçi olmadığını düşünebilirsiniz ama aşağı yukarı anlatmaya çalıştım.
    Çok mutluyum çünkü akışı zorlamayı bıraktım.
    Sevgilerimle, teşekkürler

    Liked by 1 kişi

    1. Bu sırada bu baskın enerjilerle dayanamayıp babamın beslenmesi yasak olduğu halde kafeste tuttuğu 3 tane saka kuşunu salıverdim.
      Pişman değilim 🙂

      Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.