Karşılaştığınız Engeller – Melek Rehberler

Dale Terbush Art

Bugün, izninizle zamanımızı pek çoklarınızın bu dönemde oldukça zor veya bunaltıcı güçlükler yaratmanız konusundaki bakış açımıza ayırmayı istiyoruz. Bazılarınız sinirinizi bozan ufak tefek şeyler yaratıyorsunuz, bu sırada bazılarınız ise büyük ve çok zor engellerle yüz yüze gelmiş gibi hissediyorsunuz. Öncelikle ve en önemlisi, hatırlatmak isteriz, bir nefes alın. Bu da geçecek, hepsi geçer biliyorsunuz.

Bir şeyler darmadağın oluyormuş gibi görünse bile, yaratım henüz tamamlanmadı.

Yürümeyi öğrenen bir çocuk gibi, çıkışlar ve inişler var. Onlar bir anda kalkıp da zaman zaman dengelerini kaybetmeden yürümüyorlar.  Ancak her ayağa kalktıklarında o dengeyi tutturmayı daha iyi öğreniyorlar. Bir dahaki sefere düşmelerini engelleyecek şekilde kaslarını ve reflekslerini güçlendiriyorlar.

Siz de şu anda ruhani reflekslerinizi güçlendiriyorsunuz.

Gerçekliğiniz, kaosun ortasında odağınızı sabit tutmanız ve titreşiminizi sürdürmeniz için pek çok fırsat sağlıyor. Bazılarınız çoktan başa çıkıp ustalaşmış olduğunuz eski bir güçlüğü veya durumu yeniden yaşadığınız için hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

Ancak, sadece bir zorluğun gün yüzüne çıkması bir yerlerde hata yapıyorsunuz anlamına gelmez. Lütfen anlayın, etrafınızdaki şartlar değişip değişmediğinizi belirlemez, bunu belirleyen sizin o şartlara olan tepkinizdir.

Dikkatlerinizi, henüz ulaşamamış olduğunuz için hayal kırklığı, asabiyet veya üzüntü yerine, hedef ve arzularınıza doğru hareket etmekte tutmak sizin seçiminizdir. Görüyorsunuz değil mi, tam şu anda kısa zaman sonra yaratıma girecek bütün harika olasılıklar için temeli oluşturuyorsunuz. Eğer bu temeli oluşturmaya zaman tanımazsanız ve korkularınız yerine dileklerinize olan odaklanma yeteneğinizi yükseltmezseniz, gelmekte olan harika lütufların sürekliliğini sağlayacak platforma sahip olamazsınız.

Her şey dağılıyormuş gibi hissettirdiğinde, hiçbir şey işe yaramıyormuş gibi geldiğinde, bilin ki her şeyi yerli yerine oturtacak ve sonunda istediğinizi size verecek bir fırtınanın ortasındasınızdır. Sağlam durun, her şey daha iyiye doğru değişmek üzere. Hatırlayın, geliştirilmiş versiyona, işe yaramayan eskisini bırakmadan sahip olamazsınız. Yani, odaklanmanızı koruyun, sağlam ve tutarlı durun, her şey yolunda gidecek.

Hatırlatırız, ilerlemenin dümdüz bir çizgi olması oldukça enderdir. Sıklıkla ilerleme bir akış ve geri çekilme şablonunda deneyimlenir. Bu zamanda gezegeninize bir sel gibi akan enerji çok güçlü. En çok gitmek istediğiniz yön hakkında netlik ve iç-görü kazanmanıza yardımcı olmak için burada. Bu zamanı düşünmeye, resetlemeye ve yeniden gücünüzü toplamaya ayırın. Bir defa daha ileri atılma hissi içinizde doğacak ama bu sefer çok daha büyük bir berraklığa sahip olacaksınız. En basit haliyle iletirsek, hayallerinizi yaratıma sokmak için artık işinize yaramayan şeyleri sıyırıp atıyorsunuz.

Umarız bu mesaj ona en çok ihtiyacı olanları bulur.

Sevgide ve ışıkta, bizler sizlerin Melek Rehberleri

Taryn Crimi ve Melek Rehberlere çok teşekkürler. (angelicguides.com)

***

Sevgili Dostlar, özellikle son paragraf Mars gerilemesi konusunda konuştuklarımızı başka kelimelerle anlatıyor. (Bağlantısı burada) Alıntılarsam:

“Eğer hayatınızda bir türlü düzelmeyen ya da ilerlemeyen alanlar varsa, neden ilerlemediğini kolaylıkla Kova’da görebilir, gerekli değişiklik kararlarını da Oğlak’ta alabilirsiniz. İşte bu gerileme dönemi gerçekleştiremediğiniz hayallerinizi, duvara toslamış gibi duran ilerlemeleri yeniden ve bambaşka yaratmanın ve canlandırmanın büyük şansını getiriyor. Bir şeyi binlerce defa aynı yapıp da hep aynı sonucu alacağınıza, stratejinizi değiştirin.”

Hepinize harika bir hafta diliyorum.

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Mesaj,ihtiyaçı olanı buldu ve hep öyle olsun,melek rehberlerimize teşekkürler,yolumu aydınlatın lütfen,teşekkürler Mor Alev ve öylede oldu amin.!☀️😇😘

    Liked by 1 kişi

  2. Allah razı olsun diyorum sizden ve melek rehberlerden. İçimizi mi okuyorsunuz napiyosunuz. Bu kadar ihtiyacımı giderebilirdi.

    Liked by 1 kişi

  3. Tam istediğim gibi, şöyle olsa güzel olur dediğim her şeyi içeren bir yaratımım son anda elimden kayıp gitti. Nerde hata yaptım, neden böyle oldu diye düşünürken mesajdaki “hata yok, yaratım henüz tamamlanmadı” cümleleri kalbime işledi. Belki bu sadece bir prototipti, belki birkaç baharatı eksikti, belki çok daha güzeli olacak. Umutsuzlukla kalbimin kapanmaya başladığı anda bu mesaj kalbimi açtı, tesekkurler

    Liked by 2 people

  4. Evet, ben de kendime oldukça büyük bir zorluk yaratmışım 🙂 kredi kartımdan hatırı sayılır tutarda nakit çekilmiş, dolandırıldım… fakat melek rehberlerin dediği gibi kendimi alçaltmadan, kurban rolüne düşmeden bu sorunu çözmeye çalışıyorum… mesaj en çok ihtiyacı olanların birine daha ulaştı, teşekkürler sevgili Mor Alev

    Liked by 1 kişi

  5. gerçekten pess diyorum.. bu kadar mı doğru zamanda gelir bu kadar mı beni silkeleyip kendime getirir… ışık oldu umut oldu kendime getirdi beni… hayatın basit can sıkıcı durumlarına takılıp kalıyoruz bazen, bütün enerjimizi olumsuza veriyor bitiriyoruz kendimizi tıkıyoruz önümüzü… çok ama çok teşekkür ederim, beni kendime getirdiniz silkelediniz, yukarıda diğer arkadaşların yaptığı her bir yoruma tüm kalbimle katılıyorum… Mesaj doğru yere ulaşıyor. Müthiş harika iyi ki varsınız çook teşekkür ederim 🙂

    Liked by 2 people

  6. En sevdiğim olumlamalardan:
    “İhtiyacım olan her şey tam da zamanında gelir.”
    Buna mesajlar da dahil 😍
    Teşekkürler sevgiler 🙏

    Liked by 2 people

  7. Tesekkür ederim Taryn Crimi Ve melek rehberlerim.mesaj yerini buldu🙏🙏🙏Tesekkür ederim Mor Alev 💜💜💜🙏🙏

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.