Yoklama…

Featured Image -- 30292Bugün, birkaç dakikanızı ayırıp, enerji imzanızın tam olarak nerede bulunduğunu yoklamaya davet ediliyorsunuz. Gündelik varoluşunuzun içinde hareket ederken, sizi merkezinizden çekebilecek pek çok dikkat dağıtıcı şey olacaktır. Bu öyle yavaş ve güç algılanabilir şekilde gerçekleşebilir ki, düşük titreşimin “gürültüsüne” çekildiğinizi bile fark etmeyebilirsiniz. Bu iyi ya da kötü değildir, sadece… olur. (Gülümseyerek)
Eğer, iç gözleminizde kendinizi telaş ya da velvele veya karmaşa sarmalında bulursanız, biraz vakit ayırın ve nedenini bulun! Sebebi ya da kaynağı bulduğunuzda, bunun değiştirilmesini isteyin. İşte bu kadar kolay! Evren her zaman tam olarak ihtiyacınız olan şeyi size armağan etmeye istekli ve hazırdır. Tek yapmanız gereken istemektir! – Yaratan

The Creator Writings

Today, you are invited to take a few moments and check in on exactly where your energy signature lies.  As you move through your every-day

View original post 105 kelime daha

9 comments

  1. Yoklama yapılıyor Canlar.

    Buradayım.

    Ve mesaj içeriğini çok çok çok kere deneyledim, onayladım. Şükürler olsun.

    Hepimizi Seviyorum. Teşekkürlerimle.

    Selamlar.

    Liked by 1 kişi

  2. Sabah kalbim gümbür gümbür uyandım korkuyla. Bu mesajı aldim .uyanır uyanmaz tam o anda. Defalarca düşündüm. Michael dan yardım istedim korktuğum şeyi düzeltmek için. Ama zaten ondan yardım isteyip başıma sorun yarattığım bir konu idi. Ve bulamıyorum hala bulamıyorum tam neden korktugumu. Ve sizi cok Seviyorum Mor Alev cookkk. Hergün bunu size söylüyorum.:)

    Samsung cihazımdan gönderildi

    Liked by 1 kişi

  3. kolay olsun inşallah. resmen savaşa döndü bendeki dengede ve merkezimde kalmak için zorluyorum resmen.

    Liked by 1 kişi

  4. Şöyle bir yokladım ve evet benim imzam Gaia annemin her yerinde. Ve beni çağıran şey dünyayı dolaşmak. Bunun ilk başta ürkütücü olduğunu biliyorum ama biraz araştırdım ve benim gibi bir sürü ‘dreamer’ var ve hepsi de online Freelance işler yaparak bu amacı gerçekleştiriyorlar. Neden son nefesimde risk almadigim ve denemediğim için pişman olayım ki :)) ilk virtual asistanlığı kaptım bile saati 20 dolara birinin vakit ayiramadigi çok kolay Excel işlerini üstlendim. Daha bunun gibi bir sürü seçenek var üstelik! Herkes birini arıyor arayan da Bağdat ı buluyor.
    Çok mutluyum ve uzun zaman sonra yaşadığımı hissediyorum.
    🙂
    Hatta bir gezi bloğu bile yazabilirim. Ya da yazmak isteyenler için ‘hayalet yazar’ olup kendi tecrübelerimi satabilirim.
    Yolculuk bir ay sonra ve evet ben şimdi yeniden doğmak için bir ayı kalmış biriyim.
    Ve bu çok güzel!

    Liked by 1 kişi

  5. Sevgili Mor Alev yazılarınız email ime gelmiyor. Beni listeden silmediniz umarım. Sevgiler. Serap Topal

    Samsung cihazımdan gönderildi

    Beğen

  6. Bakıyorum bakıyorum bulamıyorum Sevgili MorAlev. Ve kaos çok güçlü:(

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.