Yeni SİZi Şekillendirmek

Unknown artist- new youSevgili Bilge Baykuşlar,

Pazartesi günü yayınlamış olduğum “Korkuyu mu besliyorsunuz?” başlıklı kanallık aslında 25 Haziran’da gelmişti. Bu çok önemli mesajı biraz bekletmenin daha doğru olduğuna karar verip bir hafta sonra yayınladım ve birkaç saat sonra ise aşağıdaki mesaj geldi. Bunların birbirini nasıl tamamladığını göreceksiniz. Belki zihninizdeki bir takım başka sorular da burada cevap bulacaktır. Bu grubun mesajları içimizde ve dışımızda olanları bambaşka bir bakış açısından görmemizi sağlarken, bu sefer bazı “kehanetlerde” de bulunuyorlar. Muazzam güçlü üçlü tutulma enerjisine Yaz Gündönümünde adım attık, geçen Oğlak Dolunayının etkilerini hissetmeyen bir insan bile olmadığına inanıyorum, bu işlerle ilgilensinler ilgilenmesinler. Ve her şey hızlanırken, görünmez bir enerji siklonunun tam ortasındaki dünyamızda neler olduğunu Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarının tarafsız bakış açısından doğru dinleyelim. (lifetapestrycreations.com)

Ama önce Blog Hamileri en derin bilgeliğimizi de hatırlamamızı rica ediyor:

İçimizde her şey yolunda. İçimizde her şey sakin. Hayat nehri hep ileriye akıyor, bu arada bazı şeyler soluklaşıyor, bir zamanların anlamları değişiyor. Eski düşüncelerimiz, yeni algılar ve bakış açılarına dönüşüyor. Her an yaratıyoruz, yaratmak hamurumuzda var. Buraya olmaya geldiğimiz varlıklar olabiliriz, oluyoruz. Açık bir kalp, açık bir zihin aracımız, yükseliş yolumuz. “Bu sevgi gibi mi?” sorusu ise pusulamız.

Sevgilerimle, Mor Alev

***

Sevgililer,

Yeni duygular, fiziksel değişimler ve zihinsel uyanışlara kendinizi uyumlamakla çok meşgulsünüz. Bu evre boyunca duygusal bir yo-yo gibi hissedebilirsiniz. (Mor Alev: Hızla bir olumlu, bir olumsuz hissedebiliriz, bu duygular arasında sürekli gidip gelebiliriz.)

Bu yeni parçaları yeni bütünlüğünüze entegre etmekte fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak oldukça yeterli olduğunuz halde, zaman zaman aşırı yükleme yapılmış gibi hissedeceksiniz. Sadece bütün bir varlığınızı değiştirdiğiniz yetmiyormuş gibi, 3D olanların da varlığı değişiyor, bu da bunaltıcı görünebilecek bir kaos yaratıyor.

Geçmiş mesajlarımız 3D’de kalmak isteyenlerin 3D duygu ve davranışlarını sergilemekte daha da katı ve ısrarcı olacaklarına, ancak bu sırada bu geçişe yeni başlayanların ve siz öncülerin 3D kontrolden sıyrılacağına işaret etmiştik. Bu, 3D yıkım dönemi. Bunu takip eden evre ise Temmuz 2018 tutulmalarından sonra başlayacak ve 5D yeniden inşa dönemi olacak.

O yeniden inşa dönemi başlarken, sıklıkla size durum umutsuzmuş, 5D ve ötesi niyetleriniz asla 3D’ye sıkıca örülmüş olanlarınkinden daha güçlü olamayacakmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak, gün be gün yıllar ya da on yıllar değil, saatler içinde gelişen ilerlemeler göreceksiniz. Çünkü büyük gruplar ve toplumlar 3D kontrole sırt çevirecekler. 3D kontrole ait olanları bu durum dramatik bir biçimde karşı koymaya, mücadeleye sevk edecek, savaşları dünya sevgi ve neşe-keyif-coşkuya geçerken bir hayat parodisi, bir komedi gibi görünmeye başlayana dek devam edecek.

Bugün böyle bir şey mümkün görünmese de, bu olacak.

Fakat önümüzdeki günlerdeki değişimlerinize geri dönelim. Duygularınız, hatta fizikselliğiniz bile geniş salınımlar deneyimleyecek. Amaç sizi cezalandırmak değil, bunlar sizin tarafınızdan yaratılmış ve kendinizi seçmenize yardımcı olacak salınımlardır.

Şundan hoşlandığınızı ama bundan hoşlanmadığınızı bulacaksınız. Böylece yeni SİZi de inşa ediyorsunuz.

Önünüzdeki günlerde 3D dünyanızda bir zamanlar bulunan ham çamurdan yapılmış bir kulübe ile aşırı bireysel güzellik ve keyif barındıran özgün bir yuva arasındaki farkı zihninizde canlandırın. Kulübe dış dünyanın bazı elementlerinden sizi korudu ama güzellik ve özünüzü beslemekle ilgili ihtiyaçlarınızı karşılamadı.

Kendinizi baştan yaratıyorsunuz ve bunu çağlar boyu yapmış olduğunuz gibi korkudan değil, neşe-keyif-coşku ve zevkten, yani yeni yaratım bileşenlerinizden doğru yapıyorsunuz.

Önümüzdeki günlere sorunuz “Ben kimim?” olacak. Bunu belirlediğinizde,  yapıları yeniden şekillendirenlere yardımcı olmak üzere enerjinizi geliştirip genişleteceksiniz.

Her zaman gerçek olduğu gibi, siz kendiniz için mükemmel olanın yaratılmasında kilit bileşensiniz. O zaman, sadece o zaman kitleler için yaratmak – fiziksel ya da enerji paylaşımıyla yaratmak – üzere o enerjilerinizi genişletebilirsiniz.

Bu geçişten önce, birey için kitleler önemliydi. Kitleler ise korku aracılığıyla birkaçı tarafından yönetiliyordu.

Yeni Dünya ve Yeni SİZ, bunun tam tersisiniz. Çünkü eğer diğerlerinin sizi yönetmesine izin verirseniz ya da onları buna teşvik ederseniz, sadece bir 3D dünyayı diğeriyle değiştirmiş olursunuz; bir başkasının kendilerine en çok fayda sağlayacak şekilde sizin için neyin iyi olduğuna karar vermesine müsaade etmek.

3D’de, kim olduğunuz sorusu ses buldu ancak asla üzerine gidilmedi, çünkü kontrolü elinde tutanlar, tam özgürlük ilan etmenize izin veremezdi. Böylece hayat üzerine hayat yaşarken, orada, burada ve şurada bir takım kuralları değiştirdiniz ama her zaman bir başkasının yönetimi altındaydınız.

Bob RossYeryüzünde ilk defa, kendine yeterli varlığınıza sahip çıkıp ilan ediyorsunuz. Ve bunu yaparken, geçmiş, güncel ve gelecek varlıklarınızın da parçalarını da kendinize ekliyorsunuz. Önünüzdeki günler, şimdi size açılmış olan parçalar ve renklerden yepyeni bir bütün yaratmanızla geçecektir.

Her bir parçanızın kendine özgü becerileri ve bundan dolayı özgün renkleri olduğunu düşünürseniz, büyük keyif veren yepyeni bir Yeni SİZ tablosu yarattığınızı düşünebilirsiniz. Bazılarınız sulu boyayı yağlıboyaya tercih ettiğini keşfedecek, ya da farklı malzemeler kullanacak. Ancak bir sanat eseri yaratırken olduğu gibi kolaylıkla görüntüyü değiştirebilir, mükemmelleştirebilirsiniz, renkleri karıştırın, bunu ekleyin. Bir heykel yaratırken olduğu gibi gereksiz gördüklerinizi tıraşlayın.

Bu yeni becerileri araştırmak ve keşfetmek, gelecek günlerde sizin kaosunuz olacak. Tam da doğru olana dek, biraz buraya bir şey eklemek, şuranın üzerini boyamak, orayı kesmek, başka renk, başka duygu, parça ya da huy seçmek.

İşte böylece, önünüzdeki günlerde, Yeni SİZin yeni neşe-keyif-coşku rolüne hazırlık olarak, bütün kişisel parça ve araçlarınızı revizyondan geçirip, yenileyeceksiniz, bütünleştirip tam bir benlik yaratacaksınız.  Repliğini nasıl söylemesi gerektiğini deneyen bir aktörden, taşı kesen bir heykeltıraştan ya da görüntü ve renklerin nasıl görüneceğine bakan bir ressamdan daha fazla korkmayın.

Olabilecek her neşe-keyif-coşkulu şekilde kendinizi yaratıyorsunuz. Bunu yapmak biraz korkutucu gelebilir, çünkü yeryüzünde bunun hiçbir örneği yoktur. Bu geçişin korkusuz olmasına izin verin. Öyle de oldu. Âmin

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

9 comments

  1. Sıkıldım artık bu dengesizlikten, yo yo olmaktan…
    Son dönem değil bayağı süredir bu haldeyim
    Ümitlerimi ve inançlarımı kaybetmek üzereyim😔

    Beğen

    1. Sevgili Güler, acaba yayınladığım yöntemlerden herhangi birini uyguladınız mı? En az haftada iki basit yöntem ya yayınlıyorum ya da hatırlatıyorum. Günlük meditasyon alışkanlığı yarattınız mı? Tabiatla aranız nasıl? Yeterince su içiyor ve sağlıklı besleniyor musunuz? Bunların hepsi önemli ve kendinize iyi bakmanın yolları. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgilerle

      Beğen

  2. Bu kadar şey -çıplak gözle görünmeden- olup biterken birilerinin çıkıp söylemesi gerekiyordu! Işık Varlıklar, Brenda ve Siz’e öne çıkıp bu mesajı aktardığınız için sonsuz teşekkürler…

    Liked by 1 kişi

  3. Işık varlıkların alanımda olmalarına iznim var fakat ışık olmayan herşeyin alanımda olmalarına iznim yok …. dedikçe bir sürü elenmeler bir sürü kayıplar kendiliğinden oluverdi ve ışık olan yeni insanlar yeni ortamlar beliriverdi 🤗😇😍💖💫☄
    Yeni BİZLER şekillenirKen rehberliğin için sana çok teşekkür ederiz Mor Alev 🤗👫👬👭💞💝💜🔮🍻

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.