Yeni Ayarlara Uyumlanma ve Gelişen Benliğiniz – Konsey (Mesaj 160 ve 161)

Paula Belle Flores illustrationSevgili Dostlar,

Bugün Konsey’den iki mesaj üst üste geliyor. Birincisi geçen yeni ayda yayınlanmıştı (13 Haziran) ve onu atlayıp bir sonrakine geçmek istemedim. Çünkü son iki-üç aydır zaman zaman bana Konsey’in aşağıda anlattığı durumla ilgili sorular yöneltiyorsunuz ve ben de bir güncelleme ve resetlenmeden geçtiğinize inandığım cevabını veriyorum. Yani enerjiyi indiriyoruz (download), yeni programı yüklüyoruz (install), sonra da kendimizi kapatıp yeni beceriler, yükselmiş duyular, uyanmış DNA parçalarıyla tekrar başlatıyoruz (restart). Biliyorsunuz, “indirme” sırasında bilgisayar biraz yavaşlayabilir, “yükleme” sırasında bir takım başka programları kapatmak zorunda kalabiliriz.  Bazen de büyük bir güncelleme yapıyorsak, bilgisayarın defalarca kapanıp yeniden başlaması gerekebilir. Bu sırada internette gezinemeyiz, istediğimiz bilgilere hemen erişemeyiz. Ya başka bir şeylerle meşgul oluruz, ya da bekleriz! Yani yüksek benlikle ya da meleklerle bağlantı kesilmiş gibi gelebilir. Meditasyonlar derinliğini kaybediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sezgileriniz keskinliğini yitiriyormuş gibi olabilir… Ama bunların hepsi çok daha yüksek alanlara geçiş yapmak için güncellenmeniz ve resetlenmeniz yüzünden oluyor. Tabii, bu gelişmelerin hiçbiri bizim iznimiz olmadan gerçekleşemez. Bir yerde bir zaman bu talebi bildirmiş olmalısınız, örneğin “keşke sezgilerimi daha iyi dinleyebilseydim” veya “galaktik ailemle tanışmak istiyorum”, ya da en popülerlerinden biri “Baş Meleklerle oturup sohbet etmek istiyorum!” Hepsinin yanı sıra bu güncellemeler yaşam kontratlarımızda da var, hepimiz buraya fiziksel bedenimizle yükselmek ve Gaia’nın da yükselişine hizmet etmek için geldik. Günlük hayatımıza dönersek,  yıllardır sürekli olarak arınıyorsunuz, salıveriyorsunuz ve diğer başka enerji çalışmaları da yapıyorsunuz, yani hiçbir şekilde olduğunuz yerde saymıyorsunuz.

Ama daha fazlası da var, bu konuda Konsey’i dinleyelim:

Yeni Ayarlara Uyumlanma – Konsey (Mesaj 160)

Pek çoklarınız, bu kanalın (Ron Head) adına “Konsey” dediği rehberleriniz, öğretmenleriniz, yüksek benliklerinizle olan iletişiminizde bir kesinti, bir duraklama ve parazitlenme gibi görünen bir durum yaşıyorsunuz. Rahatsızlığınıza yardımcı olmak için bu konuda konuşmayı arzuluyoruz.

İletişim bağlantınızın gelişmesi, yükselmesi ve iyileşmesini tekrar tekrar istediniz, değil mi? Şimdi, olan şey tam olarak bu değildir. Daha ziyade, kendi emekleriniz ve birbirinizi etkilemenizle enerji alanlarınız daha da hızlı titreşime doğru yükseliyor. Bu durum, büyük ölçüde güneş sisteminizin gitgide daha da yüksek titreşimli alana doğru geçiş yapmasından kaynaklanıyor.

Pek çoklarının farkında olduğu ve bazılarının da beklentisinde olduğu bir dairesel/döngüsel hareket var. Ancak, buna ek olarak bir takım yayılımlar da sisteminize yaklaşıyor ve şimdiden yolları üzerindeki her şeyi bütünsel olarak ve çok faydalı şekillerde etkilemeye başladılar.

Bu da demek oluyor ki, her enerji alanı değişecektir. Bilincin tamamı yükselecektir. Ve sizler de her şeyin enerji olduğunu ve dolayısıyla da her şeyin bilinçli olduğunu anlayıp onaylayana kadar bunu gerçekten idrak etmeye başlayamayacaksınız bile. Bu durum içinizde ve çevrenizde tarihsel olarak imkânsız olduğunu düşündüğünüz değişiklikler yaratıyor ve yaratmaya devam edecektir.

Pek çokları iç değişikliklerin, kendi bilincinize dair değişikliklerin mucizevi olacağını söyledi, yazdı ve “öğretti”. Lütfen bir mucizenin sadece sebebi bilinmeyen bir sonuç olduğunu düşünün. Sebep size açıklandığına göre, biz diyoruz ki bu aslında bir mucize değildir.

Bilinciniz, bilinen geçmişinizde farkında olmadığınız oldukça fazla şeyin farkında olacağınız bir titreşimsel hıza giriş yapmaktadır. Bu deneyimi yaşayan pek çokları ise ondan korkuyorlar. Lütfen korkuda olmayın.

Neredeyse hepinizin geçmiş yaşamlarda bu gibi farkındalıkları bastırıp yok edilmesi girişimleri yüzünden dehşet verici deneyimler yaşamış olduğunu biliyoruz. Bu, artık olmayacak. Korkacak hiçbir şey yok. Nasıl kendi zihniniz korkulacak bir şey olur?

Korkunun kendisi ise sizi “kontrolünde” tutmak için elinden geleni yapacaktır. Bu, hem bireysel, hem de kolektif düzeyde gerçektir. Belki, bireyi kolektifin içinde görerek anlamanız yardımcı olacaktır. (Mor Alev: Birey, kolektifin içinde o kadar görünür/göze çarpar haldeyken, bu bizlere geçmiş yaşamlardaki olumsuz deneyimlerden dolayı korkulacak bir şey gibi gelebilir.)

Bizimle bağlantınız konusuna geri dönelim. Belki radyonuzu yeniden ayarladığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Bizim radyo frekansımız ve yayınlarımızın dalga boyu değişmedi. Ama sizinki değişti. Anlayın, lütfen, bunu düzeltmek için tekrar kesintisiz bağlantıyı niyet etmenizden başka bir şeye ihtiyaç yoktur. Elbette, daha da yakından uyumlanmak için meditasyon vs. yapmak istiyorsanız, bunun hiçbir zararı yoktur. Fakat biz sizin şunu anlamanızı istiyoruz, sizin bir hatanız yok, yanlış bir şey yapmadınız. Biz bir yerlere gitmedik. Sevgi dolu rehberliğimizi asla kesmedik.

Lütfen aynı zamanda şunu da hesaba alın, hayatlarınızda bir sürü harika şeyler oluyor. Değişim görmeyenleriniz, size güvence veriyoruz, bir ya da iki yıl sonra hayatlarınız öyle değişecek ki, bugünün nasıl olduğunu hatırlamakta zorlanacaksınız. Hayatınızda olan şeylere tepkileriniz öyle değişecek ki, kendinizi bile şaşırtacaksınız.

Bizimle olan uyumlanmanıza geri dönersek, tek ihtiyacınız olan onu kalplerinizde tutmanızdır. Ona değer verin. Bilin ki, aslında o gelişiyor ve güçleniyor.  Tabii gerçekte gelişen sizin farkındalığınızdır. Çünkü bir bütün olan iki şeyin arasında bağlantısızlık olamaz. Biz BİRiz.

Yaratan’ın sevgileri size. O sizin hakkınızdır. Varlığınız gerçekte O’dur.

***

Ve ardından Konsey, gelişmeleri daha da açıklıyor.

Gelişen Benliğiniz – Konsey (Mesaj 161)

disney gennieBir şeyler oluyor. Farklı hissediyorsunuz. Ve her geçen gün daha da farklı hissediyorsunuz, hep kendinizi bildiğinizden farklı bir kendinizmiş gibi. Bunu anlatamıyorsunuz, kendinize bile. Neden şunu söylediniz – ya da neden bunu yaptınız? O kadar alışkın olduğunuz siz olmaktan çıktınız? Öyle mi? Değil mi?

Ve değişik de hissediyorsunuz. Nasıl? Gerçekten bilmiyorsunuz… sadece bir şekilde değişik. Size değişmekte olduğunuzu söylemiştik. “Çok iyi!” diye düşünmüş bile olabilirsiniz. Ama zihninizde bunun ne anlama geleceğini anlatan bir resim vardı, değil mi? Hımmm, sürpriz! Ve bu sürprizin sebebi ise şudur; o resim sadece geçmiş tarihinizden, geçmiş tercihlerinizden, vs. den kaynaklanıyordu. Hâlbuki oluşmakta olduğunuz kişi ise bu dünya tarafından asla öğretilmemiş, şekillendirilmemiş, şartlandırılmamış gerçek kişidir. Bu kişi olduğunuz GERÇEK kişidir.

Fakat bu bir süreç. Ancak, bu süreç belli bir noktaya ulaştı, belli bir noktaya doğru hızlandırıldı ve size bile görünür olmaya başladı. Size bile diyoruz çünkü her an kendi zihninizdesiniz ve değişiklikler bu yüzden kolaylıkla gözünüzden kaçabilir. Eğer kendinizi sadece ayda bir görseydiniz değişikliklere hayret ederdiniz.

Şimdi, “ödünüzü patlatmayalım” – bazı deyişleriniz bizi gerçekten kıkırdatıyor – o yüzden, üzerine bastırarak ifade etmek istiyoruz ki, size yapılan hiçbir şey yoktur. Buraya olmaya geldiğiniz, olmayı seçtiğiniz ve hayatlar boyu beklediğiniz kişi haline geliyorsunuz. Huzursuzsunuz, çünkü bunun nereye gittiğini bilmiyorsunuz. Ama siz olan SİZ, bunu biliyor. Kendinize güvenin. Kendinize güvenin.

Yaşamış olduğunuz o derin özlemler artık hayatınızın gündelik parçaları haline gelecektir. Biliyor musunuz, sizi en çok ne hayrete düşürecek? Hiç düşünmemiş olduğunuz, asla mümkün olduğuna bile inanmadığınız şeyler de olasılıklar dünyanıza eklenecekler – ve sonra da eğer isterseniz, hayatınızın bir parçası olacaklar.

“Olmayacak dualar” mı? Evet, eski dünyada onlar imkânsız olabilirlerdi. O dünya geçip gidiyor. Şimdi dünyanızda bu zamana kadar hiç var olmamış bir enerji çorbasında yaşıyorsunuz.  Bu da verilmiş olan “üşütük” sözlerden biri gibi görünüyordu, değil mi?

İşte kontrol edebileceğiniz bir söz de burada: Bundan 12 ay sonra yaşadığınız dünya, bugünün dünyasından çok farklı olacak. Bu sözün yanına tarihi de ekleyin ve buzdolabınızın kapısına yapıştırın.

Şimdi, nasıl böyle kehanetlerde bulunabiliyoruz? Bunu yapabiliyoruz çünkü sizlerin içinizde yaptığınız değişiklikleri görebiliyoruz. Niyetlerinizi görebiliyoruz. Ve biz görebiliyoruz, siz görün ya da görmeyin, dünyanız sizin olduğunuz şeylerden ve niyetlerinizden oluşuyor. Siz değişirken ve her gün farkındalığınız artarken, olduğunuz kudret dünyanızı çok daha hızlı etkiliyor. O gücü benzer niyetlerdeki gruplar ve topluluklar kurarak katlarsanız, etkiler ve sonuçlar çok daha fazla büyüyecektir.

Bu şeylerin hiçbiri yeni değildir. Ancak onların farkındalığı ve uygulanması yeni olacaktır. Lambadan cinin çıkması olacaktır. Görüyor musunuz? Siz lambasınız. Siz cinsiniz. Kendinizi biraz ovup parlatın.

***

Evet arkadaşlar, kendi kendimize “ne dilersen dile benden” deme zamanı geliyor. Yeni benliğimize ve değişmeye alışmamız gerekiyor. Bu da biraz rahatımızın kaçması anlamına gelebilir. Bundan bir ay önce yazmış olduğum şu sözler benim başucu notum haline geldi ve olabilecek her rahatsızlıkta, rahatlık alanımı derhal terk ediyorum, yeniye uzanıyorum. O yüzden rahatsızlıklar ve değişim o kadar da rahatsız olmuyor!

“Net bir şekilde söylemeli: Rahatınız bozulacak. Rahatlık alanınız artık rahat olmayacak. Çünkü siz evrimleştiniz. Çünkü siz değiştiniz. Çünkü eskiden rahat olan şimdi size birkaç beden küçük geliyor. Rahatınız daha da bozulmaya devam edecek, çünkü güvenlik alanınız da artık köhnemiş fikirlere dayanıyor. Rahatınız bir daha bozulacak, çünkü güzellik kavramınız, keyif kavramınız ve en çok değer verdiğiniz şeyler hiç geriye dönmeyecek şekilde farklılaşacak. İlişkilerde de rahatlar bozulacak, çünkü ortak değerleriniz de evrimleşiyor. Bütün bunlar da uzun bir yeniden düzenleme ve uyum dönemine işaret ediyor. Rahatsızlığı hissettiğiniz alanlarda dirence girmediğiniz, değişimi kabul ettiğiniz sürece bir sorun olmayacaktır.

Bunlar aynı zamanda oldukça fazla toplumsal etkilerin olduğu zamanlar. O yüzden yeni rahatlık alanlarımızı sadece birlikte yaratabileceğimizi, bencilce başkalarının haklarına el koyamayacağımızı da öğreneceğiz. Kimse kimseden daha az ya da daha çok değerli değil! Ve buna uymayan davranışlarda bulunduğumuzda bir kozmik uyarı gelip başımıza konacaktır!”

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Bu donemde herşey bi mucize gibi geliyor moralev. Senin bunlari yazman benm naklen yaşamam bile. Korkuyorum evet çünkü enerji alani vücudumada etki ediyor saglik konusundaki kaygilarima dokunuyor belki iyilestriyor bilmiorm ama tek bildigim biz bana iyi geliyoruz. 😊
    Sevgiyle ve ışıkla..

    Liked by 1 kişi

  2. yazı inanılma güzel ve benim için tam bu günü anlatıcı… beynimin tepesinin yanıp bekleme odasında niye bağlantım koptu dercesine beklediğim ama bir yandan da bağlantının kopukluğun düşünemeyecek hızla başka olayların katığı bir dönem… ben orada yazdığınız 12 ay sonra nasıl olurp de bu kadar değiştiğinizi anlayamacaksınız kısmındayım. Değiştim dönüştüm ve inanılma keyif alıyourm. Ayrıca bu yazının son paragraflarına dpru yine kendi kendini kapadım. Okumamak için içsel bir direnç halim vardı… Yazinin ortasında resmen kafamı masaya koyup yarım saat uyudum. gözümü açtım ve okumaya devam ettim. niye bazen bu kadar zorlanıyorum anlamıyorum ama bitirebilmek için aradan çıkmak gerekiyor sanırım

    Liked by 2 people

    1. Aynı şey bana da oluyor, ben de bu dirençle yazının ortasında kalkıp muhabbet kuşu sürümün kardeslerimin temizledim, mamaları sulukları ve diğer gereklilikleri değiştirdim, yerine yedeklerini hazırladım, evi temizledim, mutfağı temizledim, banyoları ve lavaboları ovdum üstelik saat gece yarısını geçti. Biraz oturup acaba beni öldürmek isteyen birileri olabilir mi diye düşündüm. Sonra geldim ve aklımdaki Türkiye çeşit senaryolara rağmen yazıyı okudum 🙂
      Enerjinizi özlemiştim sevginize sağlık

      Liked by 2 people

        1. Bazi yazilarda hep icael direnc gosteriyoruz galiba,en iyisi cekilmek aradan. Ben oyle zanlarda cok sindiremesem bile hizli hizli okuyup geciyorum yaziyi. Bilinc almak istedigi mesaji kendi ceksin diye…ben bilincli olarak hicbirseyi kontrol edemesemde ben olmadan kontrol eden birseyler,birileri var (bir var benden iceri gibi) ve o biri benim o an icin hazir olmadigim ama ihtiyacim olan bilgiyi icgudusel olarak cekiyordur sunger gibi…en azindan bence oyle…hayatta da bazi seyleri otomatik olarak yapmiyor muyuz? Hergun sacini tarayacagin fircayi ariyormusun yeri belliyle elin otomatik gidiyor aliyor ve tariyor saci. Zamaninda o tarafi oraya koyduk ve yeri belli..ancak taragin yeri degistiginde orada bi tarak oldugunu fark ediyorsun,cunku otomatik pilottan cikiyor☺️ bu ornek cok uygun olmadi galiba 🤔☺️ neyse zorlansak da okuyup gecmek lazim.bilinc, Bilincalti her neyse nasil bizim iradeye sormadan bu kadar kayit yaptiysa eminim bize sormadan da bi o kadar temizlik yapiyordur.

          Liked by 2 people

  3. “Meditasyonlar derinliğini kaybediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sezgileriniz keskinliğini yitiriyormuş gibi olabilir…” Kendimi bozulmuş gibi hissediyordum bunlardan dolayı. teşekkürler.

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.