Baş Melek Michael (Mikail) den Bir Şifa Çalışması: Kolektife Sevgi Mühürlemek

Heart chakraSevgili Dostlar, dünkü sevgi ve ilişkiler temasını bugün biraz daha genişletiyoruz ve toplumsal ve birleşik sevgi alanımıza odaklanıyoruz. Yine önümüzdeki bayramdan önce, özellikle de Türkiye’deki seçimlerden önce ve bütün dünyada yükselen yaratıcı kaos herkesi etkilerken, Michael’ın verdiği bu çalışmayı uygulamamızın çok yardımcı olacağına inanıyorum. Bu sayede davranış, konuşma ve seçimlerimizde çok daha fazla sevgi odaklı olabilir, sadece kendimizin değil, bütünün sevgi “eksikliğine” şifa getirebiliriz.

Sevgi eksikliği bir yanılsamadır, böyle bir şey yoktur ama öyle olduğunu bilinçli veya bilinçsiz olarak düşünmekteyiz. Bu düşünce ve inançların arındırılması ise bizi büyük gerçeğe yani sevginin her atomumuzda olduğu gerçeğine yöneltir. Sevgiyi tanımak ve onaylamak, bizi sadece daha dolu ilişkilere değil, daha bereketli, tatminkâr ve verimli hayatlara yönlendirir.

Arkadaşlar, geçen hafta paraya ve bolluğa odaklandık, (bağlantılar burada ve burada) bu hafta hayatın anlamına ve ilişkilere… Fakat bunların hepsi gerçekte aynı konu: Sevmek, sevilmek, BİR olmak, ayrı olduğunu sanmak, kendini sevmekte ve sevilmekte yetersiz görmek, sevgiyi kabul edememek…

Aşağıdaki çok güçlü çalışmayı mümkün olan en kısa zamanda sessiz bir vakit ayırıp uygulamanız sizde de harika değişimler yaratacaktır. Ben uyguladım ve gücünü tarif edecek sıfat bulamıyorum. Çeviriyi yaparken bile enerji girdabını yoğun bir şekilde hissediyordum.

Haydi, hep birlikte şifaya devam edelim!

Natalie Glasson ve Baş Melek Michael’a bu mesaj için çok teşekkürler. (omna.org)

***

Yaratan’ın Evreninde sevecen ve ilahi olan her şeyle bağlantıda olan kutsal bir ruhani varlıksınız. Kendiniz, geçmiş ve gelecek kuşaklar için hayatınızdaki tüm şifa ve değişimin kaynağı yine sizsiniz. Kendi fiziksel bedeninizden ve enerji alanınızdan bilgi, fikirler ve davranış kalıplarını toplama gücüne sahipsiniz. Geçmiş yaşamlarınızı ve kuşaklara dair zaman çizelgelerinizin şifalanması için tek bilmeniz gereken içinizdedir ve sizlerce keşfedilmeyi beklemektedir. Sizden önce gelmiş olan herkesi ve ezilmiş, kısıtlanmış, acı dolu yükler getiren geçmiş yaşamlarınızın her birini özgürleştirmeniz mümkündür. O yaşamlarla ilgili bilgiler varlığınızda arşivlenmiştir. Bu şifalanmanın sonucu da varlığınız ve gerçekliğinizde özgürlük ve bağımsızlık olduğu kadar, gelecek kuşaklarda da aynı etkiyi yaratacaktır.

Kendinizi insan bedeninde yaşayan ruhani bir varlık olarak görseniz de görmeseniz de şu anda yeryüzünde olma sebebiniz kendinizin ve başkalarının hayatlarına olumlu etkiler bırakabileceğiniz konusunu keşfetmenizdir. Hepimizin içinde bir kutsal, özel ve ilahi sevgi bulunur. İç sevgimiz şifalandırıcı, yükseltici ve dönüşümseldir. O bizimle derin yeryüzü gerçekliklerinin ötesinden gelen derin bilgeliği paylaşır. Bu sevginin ufak kıvılcımlarını romantik ilişkilerde, ebeveyn-çocuk ilişkilerinde, dostluklarda, hayvanlarla olan bağınızda ve diğerleri için hissedilen şefkatte görebilirsiniz. Ancak, içinizdeki kudretli ve kutsal sevgi bütün bunlardan çok daha geniş, kapsayıcı ve verimlidir. Diğerleriyle paylaştığınız sevgiyi bir düşünün ve şimdi onu binlerce defa katlayın, yine de gerçeğiniz ve özünüz olan sevginin bolluk içindeki ifadesine yaklaşamazsınız bile.

Sevgi nedir?

Sevgi, içinizde yer alan ve dış dünyanızda ifade edilebilen, yaratıma giren bir hissi, duyguyu ve deneyimi anlatmak için kullandığınız bir kelimedir. Varlığınızdan doğru sevgi yayıldığında, mutlu, memnun, tatmin olmuş, keyifli, ışıltılı, güvende, vs. şeklinde hissedebilirsiniz. Bedenlendiğiniz kutsal sevgiyi tanıyıp ona odaklanarak, bütün bunlarla birlikte gelişmeyi, şifayı, aydınlanmayı, parlak sağlığı ve yeryüzünde ve Yaratan’ın Evreninde herkesle bağlantıda olduğunuz hissine izin verirsiniz. Yeryüzü seviyesinde sevgi, kendiniz ve diğerleriyle olan ilişkileriniz anlatır. Sevgiyle ilgili anlayışınızı genişlettiğinizde, Yaratan/Evren/Tanrı/Var Olan Her Şey’le olan ezeli ve ebedi ilişkinize erişiminiz olmaya başlar ve bu ilişkiyi kavramaya da başlarsınız. Yani, fiziksel bedeninizin çok ötesindeki kutsal varlığınızın gerçeğini anlarsınız.

İnceleme ve keşfetme ihtiyacında olduğunuz yine kendinizsiniz, yani kutsal genişleyici sonsuz varlık/ruh/kaynak/öz olan siz. Bu, sahip olduğunuz gücü anlamanıza ve hatırlamanıza, kendinizi, sevdiklerinizi ve kendinizi araştırarak bütün bir dünyayı dönüştürmenize yardımcı olacaktır. İçinizdeki sevginin bolluğunu idrak ettiğinizde, kendinizi daha iyi bilmeye, enerjiniz, bakış açılarınız, çekirdek titreşiminiz ve gerçekliğinizde ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapmaya yönlenirsiniz. Benliğinizdeki sevgiyle uyumlu olduğunuzda ve onu ifade ettiğinizde, sizinle bağlantıda olan geçmişinizdeki, andaki ve gelecekteki tüm diğer insanlarla, yanılsamaların ötesindeki sonsuz bilgelik ve bilgiye bağlantıdasınızdır. Bütün bunlar aktif olarak sizin “indirmeniz” (download) için hazır bekliyorlar. Bedeninizi şifalandırıp onaracak şifa titreşimlerine bağlı olduğunuz gibi, hayatta sadece olumlu olanı deneyimlemeniz için sürekli, kırılamaz, yok edilemez yardıma da bağlısınız.

Sıklıkla hayatınızın her anında sahip olduğunuz sonsuz güç, bağlantı ve yardımı tanıyamamanızın sebebi zihinlerinizin getirdiği kısıtlamalardır.

Zihniniz, geçmiş kuşaklar tarafından herkesin gerçekliğine yerleştirilmiş olan korkular, sefalet ve sınırlamalarla programlanmıştır. Yardım için kendi dışınıza bakmanız, asla yeterince iyi olmadığınız, istekleriniz için çok çalışmanız gerektiği ve hayatın zaten tatmin edici olmadığı öğretilmiş olabilir. Bütün bunlar zihninizde engeller ve yanılsamalar (blokajlar ve illüzyonlar) yaratır ve sizi gerçekten uzağa çeker. Gerçeğinizden, olduğunuz gerçek kişiden, güçleriniz, yapabilecekleriniz, becerilerinizden alıkonulursunuz. Özüne bakıldığında, zihninize yerleştirilmiş olan yanılsamalar ve yalan algılarla hayatınızda tatmini yaşamaktan alıkonulmaktasınızdır.

Bu sizin hatanız değildir. Ebeveynleriniz, büyük ebeveynleriniz, büyük büyük ebeveynleriniz, hatta daha da gerilerde geçmiş kuşaklar ve medeniyetlerin hepsi bugün deneyimlediğiniz düşünceleri, inançları, kaygıları, kısıtlamaları, yanılsamaları ve olumsuz alışkanlıkları yaratmış, desteklemiş ve sürdürmüşlerdir. Becerileriniz, yetenekleriniz ve çok güzel pek çok niteliğiniz de genetik atalarınızdan, geçmiş kuşaklardan ve medeniyetlerden gelmiş olabilir. Siz, sizden önceki herkesin bir ürünüsünüz. Ama aynı zamanda geçmiş yaşamlarınızın çözümlenmemiş deneyimleri ve başarılarının da bir ürünüsünüz. Doğumunuzdan sonra, yeryüzündeki günlük hayatı gözlemlediniz ve insanlığın tuttuğu genel bakış açısını kabul ettiniz. Bir çocukken öğreniminiz normal ve yeryüzünde yaşamak için hayati görülüyordu. Ancak aslında yaptığınız, en sade haliyle dünyayı diğerlerinin gördüğü gibi görmeniz için zihninizi programlayan perspektifleri kabul etmenizdi.

Ruhunuz, özünüz ya da sevgi enerjiniz yeryüzü gerçekliğine girmeyi seçtiğinde çok sayıda etkileri almak zorunda olduğunu biliyordu, kimi kısıtlayıcı, kimi güçlendirici. İçinizdeki bereketli sevginin deneyimlemek ve yerine getirmek istediği bir sürü fikir ve tutku vardı. İşte bu yüzden ebeveynlerinizi ve onların atalarının boyunu seçtiniz, çünkü güçler kadar sınırlamaları da sizin benliğinize mühürleyecekti ve bunlar da sizi hızla fikir, tutku ve amaçlarınızı her gün araştırmaya yönlendirecekti. Doğmadan önce ebeveynlerinizi seçerken, onlar ve atalarınız için yaratabileceğiniz şifalanma ve dönüşümü de hesaba kattınız. Kısıtlamaların ve korkuların şifası ve salıverilmesi, en ince detayına kadar ruh/sevgi enerjinizin tutkularına ve görevlerine uyumludur. Sadece kendi ilahi benliğinizin hayal ve arzularını gerçekleştirebilme becerisine sahip değilsiniz, bununla beraber olumsuz davranış şablonlarının, kısıtlamaların, hastalıkların, çekilen azapların, korkuların ve daha pek çok olumsuzluğun yükselen ivmesini kesebilir ve şifalandırabilirsiniz. Bunun yolu kendi iç şifanızdan, gözlem, keşif ve incelemelerinizden geçer. Böylece yeni şablonlar, algılar ve gelmekte olan kuşaklar için bağımsızlık ve özgürlük yaratabilirsiniz.

Şifanın Kaynağı

legion of angelsHayatınızdaki şifanın kaynağı şimdi sizsiniz. Ebeveynlerden, atalarından, geçmiş kuşaklardan, medeniyetlerden ve hatta belki de geçmiş yaşamlardan gelme olumsuz izleri taşımadan doğacak yeni kuşakların yaratılmasına yardımcı olmak için doğru yerde ve doğru zamandasınız. Ruhların özgür doğmasına yardımcı olma şansınız var. Böylece o ruhlar gerçeği, ilahiliği ve benliklerinin sevecen güçlerini insanlığın kolektif bilincinde taşınan yükler olmadan keşfedebilirler.

Şifa kaynağınız içinizde şu anda var olan sevginin yoğun ışığı ve bilincidir. Silinme ihtiyacındaki en büyük enerji ve inanç, içinizdeki sevgiyi ve sevgi kaynağını güçsüz kıldığınız inançtır. Varlığınızdaki sevginin gücünü ne kadar tanırsanız, ona ne kadar çok enerji verir ve benliğinizden dünyaya yansımasına izin verirseniz, o kadar çabuk bütün insanlık sevginin gücünü yeniden anlayıp, onaylayacaktır. Siz hem kendi şifanızın hem de diğerlerinin özgürleşmesinin kaynağısınız. Sevginin gücüne tam olarak güvendiğinizde, onunla çalıştığınızda ve ona inandığınızda, şifa titreşiminiz sevginizdir.

Dünyayı dönüştürmek için sevgiyi uyandırmak

  • Bilinçli farkındalığınızla benliğinizdeki sevgi kaynağına bağlantıya geçerek başlayın. Kalp ve yüksek kalp çakralarınızdan bütün benliğinize akan sevgiyi hissedin, bilin, onaylayın.
  • Ebeveynlerinizi, atalarınızı, geçmiş kuşakları, medeniyetleri, geçmiş veya eş-zamanlı yaşamları temsilen 12 şekil veya kişiyi arkanıza ve yanınıza çağırın. Böylece, yeryüzünde var olan herkes bu 12 kişi tarafından temsil ediliyor olacak.
  • Tam karşınıza Baş Melekleri çağırın. Kanallığını yaptıkları Yaratan’ın çekirdeğinden gelen sevgiyi yansıtmalarını, bu sevgiyle titreşmelerini görün. Varlığınızın her köşesinde, her suretinde, her bedeninizde (fiziksel, duygusal, zihinsel, ruhani ve enerji bedenler) ve özellikle kalp ve yüksek kalp çakralarınızda Yaratan’ın sevgisini taşıyan melek titreşimlerini kabul edin. Kalp ve yüksek kalp çakralarınızda yaşayan sevgi daha da aydınlanacak, büyüyecek ve ateşi her yöne yayılmaya başlayacak.
  • Benliğinizde onayladığınız, tanıdığınız sevgiyi, kalp ve yüksek kalp çakralarınızın arkasına gönderin, öyle ki sevgi bedeninizin arkasından doğru titreşerek yayılmaya başlıyor, arkanızda ve yanınızda dizilmiş olan 12 varlığa nüfuz ediyor olsun.
  • Siz, cömert ve bolluğu asla bitmeyen sevgi kaynağısınız. Toplanmış olan 12’nin dönüşüm için ihtiyacı olan tüm sevgiyi emdiğine hissederek, bilerek veya başka bir şekilde onaylanarak emin olana dek sevgiyi paylaşmaya devam edin.
  • Sizinle birlikte olan Baş Melekleri kalp ve yüksek kalp çakranıza sevgi ve sevginin gücüne dair mühürleri ve şablonları armağan etmeye davet edin. Bunları özümsemek için bir dakikanızı ayırın. Sonra mühür ve şablonları yeryüzünde var olmuş olan tüm ruhları temsil eden 12’ye ve insanlığın andaki bilincine sunun. Onlar, mühür ve şablonları kabul ederken dönüşmeye başlayacaklar, her yöne doğru ışıldayan muazzam güzellikte ışık kaynakları ve gürleyerek yanan sevgi haline gelecekler.
  • Herkesi onlardan ve Yaratan’dan yayılan sonsuz, cömert sevgiyi kabul etmesi için davet edin, buna niyet edin. Herkesin kendini şifa kaynağı olarak görmelerini isteyin. Böylece, bulundukları zaman ya da medeniyet ne olursa olsun, gerçekliklerindeki tüm durumlar, deneyimler ve şartlarda şifa ve enerjinin yükselmesi için sevgi yayacaklar, sevgiyle titreşecekler. Toplanmış olan 12’nin temsil ettiği tüm ruhlar kendi deneyimlerini sevgiyle arındırmaya başlayacaklar. Sizden önce var olmuş veya eş-zamanlı var olan herkesten kısıtlamalar ve olumsuzlukların silindiğini, her ruhun bütünün hayrına kendi orijinal amacına ve bilincine döndüğünü görün. Gelişmekte olan dönüşümün keyfini çıkarın, dönüşümü inceleyin, bununla beraber içinizde oluşan değişimlere de dikkat edin.

Sevginin gücüyle

Baş Melek Michael (Mikail)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2017  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

16 comments

  1. Sevgili Mor Alev , Görev kapsamıma İnsanın ilavesiyle yeni bir idrak alanına geçmeme yaptıgınız yardım için çok teşekkürler. Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  2. Muhteşem, şu an cümleler kuramıyorum, hep olmasını istediğimi oluşturdum, bütünün hayrına olması dileğiyle, gözyaşlarım seller gibi aktı. Teşekkürler 💐🤗

    Liked by 1 kişi

  3. Ne güzel sevgisin.. Başından beri senden bahsederken, kendime, birilerine, bişeylere, bıkmadan usanmadan dağıtır derim hep, halbuki böyle sevgiyken bu şeyler, bıkmak,usanmak, orada olamıyor demek..

    İyi ki bulaştırdın sevgini bu parçalara, teşekkür ederiz..

    Sevgiler..

    Liked by 1 kişi

  4. Günlerdir bu yazının anlattığı duygular içerisinde, her şey arasında nasıl muhteşem bir bağlantı olduğu fikrinde dolaşıp duruyorum. Soframda ki peynirden, camın önünde ki ağaca, anneannemin anneannesinden bana kadar varoluşun birbirinin içine nasıl nüfus etmiş olduğunu düşünüyorum. Yani o nasıl muhteşem bir ağdır ki daha önümüze bu yazı gelmeden aynı titreşime geçirebiliyor bizleri.. Muhteşem bir duygu, bilginin deneyime dönüşmesi gibi.. Sevgili Mor Alev, hep dediğim gibi yine tam zamanında yine tam cevap olarak burada.. Bunun için öncelikle BaşMelek Michael’a, varlığımın etrafında ki tüm baş meleklere, rehberlere, bize ileten tüm değerli aracılara ve sana sonsuz teşekkürlerimle…

    Liked by 1 kişi

  5. Her zerrede var olan Benin
    Sevgisini,şifalandırmasını
    Tüm kalbimle kabul ediyor ve ihtiyacı olan benlere sevgiyle
    Dağıtıyorum

    Liked by 1 kişi

  6. Meditasyon yapılmıştır🙏🙏🙏 teşekkürler bütünün hayrına olsun evrende bilinen tek duygu sevgi olsun diyorum 😊ve öylede oldu. ..

    Liked by 1 kişi

  7. Yeryüzü annemize bir görevle gelip de hep içimizde ‘ben sanırım önemli bir şey için buradayım ama ne’ diye fısıldadıkça içimizdeki o sesi birçoğumuzun duymasına ayar yapan ruhani bir teknik servis gibisin, seninle tanıştığımda öylesine kayıptım ki her yazıda kendimi bulup sonra yine kaybolduğum oluyordu ve yeni doğan keçi yavruları gibi biraz tereddütle de olsa ruhsal olarak ayakta durmamıza gerçek bir dayanak oldun, çok büyük bir ışıksın, hiç eksik olma teşekkürler

    Liked by 3 people

  8. Meditasyonu yaptım
    Mor alev,kalp çakrama elimi koydum kalbim de ağrı hissettim etkili oldu galiba ya da kalp çakram da sorun mu var?

    Beğen

    1. Sevgili Zeynep, kalbiniz bilir. Kalbinize sorun. Ama bu kalp açılımıyla ilgili bir çalışma olduğuna göre belki de enerjinin akışını hissediyorsunuz. Sevgilerimle

      Beğen

  9. Ben çalışmayı çok iyi anlayamadım MorAlev yani 12 simge için bana biraz örnek verebilir misin? Ya da insan seçerken varoluşlarına göre mi yoksa ailemizi temel alarak mı yada sevdiğimiz ama tanımadığımız bir kişi bile olabilir mi biraz çuvalladım bu konuda 😳
    Teşekkür ederim şimdiden iyi tatiller🤗

    Beğen

    1. Sevgili Şebnem, aslında şöyle düşünelim, simge ya da siluet düşünün, toplumların temsilcisi gibi. Ya da belki de bayrak gibi bir sembol, farklı medeniyetleri temsil eden. Çiçek de olabilir. Bütün bir insanlığın geçmişini ve geleceğini kapsayacak şekilde onları yerleştirin. Umarım açıklayıcı olmuştur. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

      1. Ben kendi ailemi ve onların ölmüş anne babalarını düşünerek yapmaya çalışmıştım,hiç anlamamışım demek ki🙁

        Beğen

Yorumlar kapatıldı.