Saint Germaine: Hayatın Anlamı

Daydream series - KGBen Saint Germaine, Enerjimi, mor ve altın ışığımı her bir çakranıza berraklaşmaya ve saflaştırmaya yardımcı olması için gönderiyorum. Lütfen varlığınıza ışığımı kabul edin, izin verin her çakranız uyumlansın ve varlığınızda bir ışık yükselişi ve güncellemesi geliştirerek bütünlüğe yol açsın. Berraklık ve saflık tüm varlığınızı doldurup her yöne ışıldarken, iç netliğinizin uyanıp bilinçli farkındalığınıza yükselmesine izin verin. Siz, bir ilahi berraklık varlığısınız. Işık bütün benliğinizden yükselirken, ben, Saint Germaine, şunu kendi kendinize tekrar etmenizi öneriyorum: “Ben ilahi berraklığın yaratıma girmiş haliyim.” Bu cümlenin bedenlenmiş hali olduğunuzu hissettiğinizde, anlamını hissedip onayladığınızda, sadece huzurla bu enerjide oturun ve olduğunuz bütünü gözlemleyin, ilahi berraklığın varlığını. Bu hisleri tam olarak anlayamasanız da veya bu deneyimi anlatamasanız da, keyfini çıkarın.

Bugün iletişimimize başlarken, iç berraklığınızı uyandırdık ve hem tanıdık hem de çok derin bir konuda konuşacağız: Hayatın anlamı. Bu konu sadece iç berraklık olduğunda algılanıp düşünülmeye başlanabilir. Yeryüzü yaşamının anlamından ve ruh görevlerinden bahsediyorum.

Hayatın anlamı yeryüzündeki her bir varlık için kişiseldir.

Bir başka varlığa onların hayatlarının anlamı, amacı ve değerinin ne olduğunu söyleyemeyiz, zorla kabul ettiremeyiz. Yaratan’la en derinden bağlantımız olsa bile, Yeryüzünün bilincini kabullensek ve Yaratan’ın ilahi planını incelesek bile, diğerlerinin ruh amacını tam olarak anlamamız mümkün değildir. Ve bunu dememek de sizlere düşmez. Ancak, Yaratan’la derin bir bağ, Yeryüzünün bilincini kabullenme ve Yaratan’ın ilahi planını inceleme sayesinde, yeryüzündeki kendi varlığınızın anlamını tanıma beceriniz bulunuyor. Bundan dolayı, kendi benliğinizde derinlere dalarak hayatınızın anlamını araştırırken, diğerlerinin ihtiyacı da onlara şefkat, anlayış ve kabullenme sunmanızdır.

Hayatınızın anlamını keşfetmek, iç gerçeğinizi hissetmenizdir.

Benliğinizi ve yeryüzündeki varlığınızı anlama şekliniz, bağlantıda olduğunuz hayat anlamı seviyenizi de etkileyecektir. Duygusal beden, zihinsel beden, fiziksel beden, ruhani beden ve ruhunuzda hayat anlamınızın birer versiyonu bulunur. Her versiyon (çeşitleme) diğerinden biraz farklıdır barındığı suretinizin tatmin olmasını sağlar. Varlığınızın bir sureti hayat anlamını veya amacını andaki varoluşunuzda yerine getiremiyorsa, işte o zaman varlığınızda ve deneyimlerinizde uyumsuzluk ve dengesizlik baş gösterir. Hayatınızın anlamının her versiyonu bir yapbozun parçası gibidir ve hepsi işleme girdiğinde, aktive olduğunda ve onlara enerji verildiğinde, yeryüzü varoluşunuzda hem fiziksel hem de ruhani seviyede sağlıklı ve bütün hissedersiniz.

Hayatınızın anlamını keşfetmek için sırayla duygusal, zihinsel, fiziksel, ruhani bedenleriniz ve ruhunuza şu soruyu sorabilirsiniz: “Andaki varoluşunda en büyük amacın nedir? Neyi aşmak, şifalandırmak istersin? Neyin tam olarak bedenlenmiş hali olmak istersin?” Varlığınızın bu beş yönüyle bağlantıya geçmek için zaman ayırmanız, bilinçli farkındalığınızda zamanla bir berraklık, yön ve teşvik resmi oluşturacaktır. Bu da gerçeğinizin daha da derinlerine akmanızı sağlayacaktır.

Daha büyük resme bakarsak bunu yapmak benliğinizde vizyon, anlayış ve biliş hallerini uyandıracaktır, böylece varoluşunuzun ilahi planını anlayacaksınız. Bu sayede bütüne nasıl hizmet edebileceğiniz, nasıl kendinizi şifalandırabileceğiniz, nasıl hayat amaçlarınıza ulaşabileceğiniz, hayatta tatmini deneyimleyebileceğiniz ve bundan çok, çok daha fazlasını kavramanızı ateşleyecektir.

Egonuzun ayrılık, korku ve drama taleplerini salıvermeniz, sizi benliğinizdeki huzur alanına taşır.

Benliğinizde, özellikle de egonuzda daha fazla huzurun varlığını deneyimlediğinizde, varoluşunuzun her anında Yaratan’ın da varlığını tanımak çok daha kolay olacaktır. Egodaki huzur, onun hayatta kalmaya değil, memnuniyet ve mutluluğa odaklandığında oluşur. Egonuz hayatta kalmaya odaklandığında çok güçlü bir halde bütün bir varlığınızı ve gerçekliğinizi etkiler, zorluk, acı ve ıstırap dolu deneyimleri olduğu kadar olumsuz ve yıkıcı düşünmeyi, değersizlik hislerini, layık olmama inançlarını da teşvik eder. Egonun bakış açısını ve hayatta kalmaya odaklanmasını deneyimlediğiniz her defasında, kendinizi hayatınızın gerçek anlamından alıkoyuyorsunuzdur. Bundan dolayı, egonun hayatta kalmaya olan odağı sizin de hayatınızın anlamı haline gelir.

Benim enerjilerimi ve varlığımı çağırarak tutunduğunuz ve bedenlendirdiğiniz korku, ayrılık ve drama enerjilerini şifalandırıp sona erdirebilir, aynı zamanda egonuzu orijinal amacı olan hayatınızın gerçek anlamını deneyimlemenize yardım etmesine hizalayabilirsiniz.

“Saint Germaine, şu andan itibaren, varlığın ve hizmetine ihtiyaç kalmayana dek uyku halimdeyken benimle çalışman için seni çağırıyorum. Korku, ayrılık ve drama enerjilerini salıvermem için lütfen en uygun şifayı benimle paylaş. Varlığımdaki bu enerji değişimi için en kolay, yumuşak ve mükemmel halde bana yardımcı ol.

Saint Germaine, yukarıdakine ek olarak seni egomun hayatta kalmanın olumsuz yönlerine olan hizalanmasını da sona erdirmen için çağırıyorum. Egomu yeniden memnuniyete, mutluluk ve tatmine, hayatımın anlamını bilişime, deneyimlememe ve bedenlenmiş hali olmama uyumla. Başarına şimdiden teşekkür ederim.”

Bu isteğin bana sadece bir defa iletilmesi yeterlidir. Ben de sürece uyku durumundayken başlayacağım ve hayatınızın anlamı konusunda çok daha büyük bir bilinç ve his yaratıma girene kadar da çalışacağım.

İlham, enerjinizi geliştirip genişletir, varlığınızın bütününe ve Yaratan’a daha sağlıklı erişiminizi sağlar.

Ben, Saint Germaine, yeryüzündeyken, anladım ki eğer sürekli olarak ilham almaya ve bana ilham veren deneyimleri, kişileri ve yerleri seçmeye kendimi teşvik ettiğimde, kesintisizce genişlemiş enerji halindeydim ve Yaratan’la olan bağlantım çok daha derinden oluşuyordu. Bu bana yardımcı oldu. İlhamımın ve genişlemiş enerjimin/bilincimin benliğimden doğru yansıdığını anlamamı sağladı. Bunun sonucunda, ilhama dair hisler ve uyanışların, Yaratan’ın benimle konuşması, benim aracılığımla konuşması yani içimdeki Yaratan enerjisinin aktivasyonu olduğunu anladım. Benliğimin içinden gelen ilhamı aradım. Benliğimin her suretini, düşünceler, duygular ve yaratımlarımı ilham verici bulmaya başladım ve onları büyük bir detay ve derinlikle inceledim. İçimde süregelen ışık, sevgi ve bağlantı karışımı, benimle doğmuş olan Yaratan enerjiyle derin bir BİRlik ve BİRleşme yarattı.

İçimdeki Yaratan’ın doğuşu, Yaratan’la daha önce deneyimlediklerimden çok daha büyük bir bağ oluşturdu. Benliğimin Yaratan’ın gerçek ifadesi haline geldiğini keşfettim. Bu gücü diğerlerinin de içlerindeki Yaratan’ı uyandırmak üzere kullanma ilhamını aldım. Yolculuğum içimdeki Yaratan’ın derinliklerine doğru devam ederken, yolum da Yaratan’ın bir ifadesi haline geldi, berraklık, yön, huzur ve anlam dolu.

Beni sizinle yürümeye ve içinizden ve çevrenizden doğru gelen ilhama dikkatlerinizi çekmeye davet edin.

Sevgi dolu berraklıkla,

Saint Germaine

Bu kanallık için Natalie Glasson’a çok teşekkür ederiz. (omna.org)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

8 comments

  1. İyi ki varsınız, iyi ki yplumuz kesişti Sevgili Mor Alev 💜🍀Kendimizin ve bütünün en yüksek hayrına olan emekleriniz için, Size ve Blog Hamilerine sınırsız teşekkür ederim. 😇💜🍀

    Namaste 💜💜💜🍀🍀🍀😇😇😇

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili MorAlev’im,ben yazıyı henüz okumadım akşam işlerim bitip sakin bir köşeye çekilip okumak istiyorum;çünkü mesela kutsal annenin,doğa anne Gaia nın,Michael in enerjisini kendi imzaları gibihepsi farklı titreşimmiş gibi hissedebiliyorum..Ama MorAlev i hissedemiyorum belki fazla çabaladığım içindir😀Hatta geçen gün onun Şubatta yaptığı bir kanallığı bile dinledim(Linda Dillon),bazen mesajların ingilizcesini de okuyorum ama senin kullandığın format,enerji çok farklı çok daha aydınlık,net ,algım bu..
    Yazı stillerin,resimler,renkler bunlar öyle güzel ki bunu da farkettim ister istemez karşılaştırma yaptı beynim..Sen başkasın,bambaşkasın 🕉

    Liked by 1 kişi

  3. Çok teşekkür ederim bu mesaj için. Birkaç zamandır sorduğum düşündüğüm şeyleri bana açıklıkla anlattığı ve yardım teklifi için. Sevgi ışık ve berraklıkla kabul ediyorum. Saint Germaine, şu andan itibaren, varlığın ve hizmetine ihtiyaç kalmayana dek uyku halimdeyken benimle çalışman için seni çağırıyorum. Korku, ayrılık ve drama enerjilerini salıvermem için lütfen en uygun şifayı benimle paylaş. Varlığımdaki bu enerji değişimi için en kolay, yumuşak ve mükemmel halde bana yardımcı ol.

    Saint Germaine, yukarıdakine ek olarak seni egomun hayatta kalmanın olumsuz yönlerine olan hizalanmasını da sona erdirmen için çağırıyorum. Egomu yeniden memnuniyete, mutluluk ve tatmine, hayatımın anlamını bilişime, deneyimlememe ve bedenlenmiş hali olmama uyumla. Başarına şimdiden teşekkür ederim.”

    Lütfen Saint Germaine seni benimle yürümeye ve içimden ve çevremden doğru gelen ilhama dikkatimi çekmeye davet ediyorum.

    Çok teşekkür ederim.

    Liked by 1 kişi

  4. Bu sabah rüyamda, kendimi, biraz korku ve büyük bir heyecanla, dönüşüm enerjilerine bıraktığımı gördüm ve uyandığımda, huzurlu ve neşeli hissediyordum. Şimdi bu yazıyı okuyunca anladım ki, daha St. Germaine benden izin istemeden, ben ona çoktan izin vermişim ve bu sabah ışığıyla beni şifalandırmış.
    Sevgili Mor Alev, sizinle bireysel çalışmamızın başında, meleklere ve diğer soyut varlıklara inanmadığımı söylemiştim. Hatta bireysel seansımdan bir hafta sonra yayınladığınız “Drama Bağımlılığı” yazısında bahsettiğiniz kişinin ben olduğuma eminim. Ancak aradan geçen yaklaşık iki buçuk yılda, o kadar çok eş zamanlılık yaşadım ki, artık içimde şüpheye yer kalmadı. Yalnız olmadığımı, desteklendiğimi bilmek beni daha iyi bir insan yapıyor.
    Teşekkürler…

    Liked by 1 kişi

  5. Teşekkür ederim Mor Alev yine tam da istediğim yardım geldi. İyi ki varsınız.

    Liked by 1 kişi

  6. Gecenin bu yarısında nasil da iyi geldi ❤
    Her daim olduğu gibi en derin şükranlarımla 🍀

    Liked by 1 kişi

  7. Babamı kaybetmiştim ve onu kaybetmek ile ilgili arındırılması gereken duygularım vardı. Hata yaptığımı , eksik bıraktığım şeyler olduğuna , inanmıştım. Bir yandan da elimden hiçbir şey gelemeyeceğini biliyordum. Ama yinede cok
    üzülüyordum yaklaşık bir buçuk senedir üzüntü içinde idim . Yazınızı okudum ve kabul ettim. Gece babam rüyama geldi. Sarıldım ağladım özlem giderdik.Õldüğúnü biliyordum ama yinede sohbet ettik. Huzura kavuş babacığım dedim. Huzurlu bir şekilde uyandım. Teşekkür ediyorum. Yazınız her zamanki gibi eşzamanlı idi. Uzaktan beni tanıyan ve yardım eden birisi var sanki.🙏❤️

    Liked by 1 kişi

  8. Sevgili Mor Alev,Cok tesekkür ederim💜🙏🏼Heyacanli bi sekilde Saint Germain in mesajini okudum😇Saint Germain mesajini hep bekliyordum🙂Tesekkür ederim Saint Germain 💜🙏🏼Tesekkür ederim Natalie glasson a💜🙏🏼

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.