Değerlerimiz, Bolluk, Bereket, Para…

Dave Cutler - moneySevgili Dostlar, Uranüs’ün Boğa’ya geçtiği günden beri bir “dolar” olayıdır gidiyor. Devalüasyon mu oldu? Kendimize bereket konusunda söylediğimiz yalanlar mı iflas etti?

Bir sürü başka sorular da sorulabilir ama siz biliyorsunuz… Bu da değişimin bir parçası.

Bundan bir buçuk yıl önce 2017 başında, sistemden çıkmanın, kendine yeterli olmak için adımlar atmanın ve sadeleşmenin iyi bir fikir olduğunu konuşmuştuk. Kaç kişi hatırlıyor bilmiyorum… Bunu gelmekte olan Uranüs-Boğa konumlanmasından dolayı yazmış ve zaman zaman tekrar etmiştim. Ve işte o günler geldi.

Yeni ay yazısında “oynaklık endeksimiz” zirve yapacak demiştik, o da oluyor… Peki, para birimleri de insan yapımı değil mi? Kolaylık olması için yaratılmış bir kavram değil mi para? Ve temeli sevgiyle iletilen bir hizmet-ürün karşılığında şükran vermenin fiziksele uygulanmış hali değil mi para?

Bu konuda arındırılma ihtiyacı olan pek çok yanlış düşüncemiz, inancımız ve şartlanmamız var.

Yaşadıklarımız, yaşayacaklarımız aslında DEĞERle ilgili. Değerlerimiz… Öz-değerimiz… Tam Boğa ve Venüs konusu! Farkındaysanız bir Uranüs Boğa’da makalesi yayınlamadım henüz ve bu, o yazı değil… Boğa’daki Uranüs’ü konuşmak için yıllarımız var. Ancak emin olduğum bir konuyu da paylaşmalıyım, finans dünyası, paraya bakış açımız, değerlere bakış açımız ve parayla ve değerle ilgili tüm kavramlarımız köklü, geri dönülemez, kesin ve somut bir değişimden geçiyor, geçecek. Bundan 7-8 yıl sonra sistemler, bankalar ve biz öyle değişeceğiz ki, şu anda para ve değerlerimizle ilgili yaptıklarımız, düşündüklerimiz ve inançlarımız tam anlamıyla bize yabancılaşmış olacak.

Geçen iki haftada bütün bunları düşünürken ve döviz kuru artışıyla ilgili haber üzerine haber yayınlanırken benim de karşıma bir kanallık çıktı. Eskiden takip ettiğim, kitaplar yazmış, çok deneyimli bir kanal, Caroline Oceana Ryan’ın 21 Mayıs tarihli kanallık mesajı, onun “Kolektif” dediği bir gruptan geliyor. Bu grubu oluşturan varlıklar Baş Melekler, Yükselmiş Ustalar, Galaktikler, Yeryüzü Elementalleri. İşin ilginci onu eskiden takip ederdim, sonra ne oldu bilmiyorum, radarımdan çıktı ve şimdi geri döndü. Demek ki bu mesaj kesinlikle yayınlanmak istiyor!

Konu elbette bolluk, bereket ve para. Bu mesajı alıp duvarınıza asın arkadaşlar. Ortalıkta gezinen “aç kalacağız”, “borç içinde yüzeceğiz”, işsiz kalacağız”, “sefil olacağız” korkularının çok kadim olduğunu ve artık zamanların değiştiğini, bunların geçerli olmadığını hatırlayın. Geçmiş yaşamlarınızda kıtlık, açlık, yokluk çekerken böyle güçlü bir şekilde yaratım becerilerimizi kullanamıyorduk. Kendi gücümüzden haberimiz bile yoktu. Cahildik. Gerçekte özgür olduğumuzu bile bilmiyorduk. Kendimize olan saygımız ise… o da yoktu! Şimdi ise bunun tam tersi bir dönemdeyiz ve yaratıcı gücümüzü kullanma zamanımız geldi.

***

Selamlar, Yeni Dünyayı Getirenler!

Bugün sizlerle konuşma fırsatına sahip olduğumuz için çok mutluyuz.

Ve görüyoruz, bir takım anlar ve olaylar sizin için önemle öne çıkıyor, bazıları dış dünyanızla ilgili, bazıları ise iç benliğinizle. Ama hepsi de gelişmekte olan bilincinizle sıkı sıkıya örülmüş durumda.

Dünyanızdaki materyal ihtiyaçlar hakkında şunu söylemek isteriz, mali sistemlerinizdeki eski aldatma/gözbağı/hile sistemleri gerçekten de çöküyor. Bunu siz de fark ediyorsunuz.

Ve bu hareketle, yaşamış olduğunuz sayısız yeryüzü yaşamlarınızdaki deneyimlerden kaynaklanan binlerce yıl yaşındaki eski refleksiniz, “zor zamanlar kapıda ve kim bilir ne kadar sürecekler” diye hissetmektir.

İçinde yaşadığınız bu çağ, derhal ve kolaylıkla tetiklenen hayatta kalma korkularınızı ve dürtülerinizi, yeryüzünün zaman çizelgesindeki bu anda en bilinçli bir şekilde salıvermenizi talep ediyor.

Kira, kredi veya diğer ihtiyaçlar için para henüz gelmediğinde, daha ne kadar böyle fazlasıyla çalışabileceğinizden emin olmadığınızda, daha ne kadar oradan buradan kuruşları biriktirmek zorunda kalacağınızı, ne kadar daha sıkıntı ve stres altında yaşayacağınızı bilmediğinizde ve bütün bu sebeplerden hayatınızın temelini zayıf ve çökmek üzereymiş gibi hissettiğinizde, her zamanki gibi sizi iç dünyanıza dönmeye teşvik ediyoruz.

Seçimlerinize cevap vermekte yavaş olabilecek ancak enerjiniz değişince bir günde bile dramatik biçimde değişebilecek dış şartlarınıza bakmamanızı öneriyoruz.

Sizleri tepkilerinizi, sorularınızı ve duygusal tedirginliğinizi, fırtınalarınızı sakinleştirmeye teşvik ediyoruz. Bu sakinliği yeterince uzun tutarak, Ruh Ekibinizi oluşturan rehberleri, Melek koruyucuları ve yüksek benliğinizi de içeren yüksek âlemlerden yardım istemenizi öneriyoruz.

Şimdi, onların rehberliği her zaman sizin istediğiniz paranın toplamının size derhal ulaşması şeklinde olmayabilir ama kesinlikle bu ihtimal de vardır.

Ancak lütfen bir kenara yazın, yapılacak ilk şey zihinsel ve duygusal halinizi sakinleştirmektir. Böylece yalnız olmadığınızı, hayatta diğer zorlu anlardan da geçmiş olduğunuzu hatırlayabilirsiniz, bu sakinlikle bütün bir varlığınızı huzurlu bir titreşime taşırsınız.

O halden doğru zihniniz ve iç kaynaklarınız tekrar yeni fikirlere, yeni seçeneklere, atılacak yeni adımlara ve daha yüksek bakış açılarına açılır, çünkü artık panik halinde donmuş veya önünde açık bir yol olmadığı görüşünün getirdiği sıkışık düşünce sürecinde değilsinizdir.

Bizler farkındayız, panik olmaya, sadece belli bir zamanda onları doğrudan gözlerinizin önünde göremediğiniz için kaynaklardan mahrum olduğunuzu hissetmeye dikkatle eğitildiniz.

Ve bu konuda şunu söylemek isteriz; bu ya da şu faturanın nasıl ödeneceğini bilmediğinizde, görünen dünyanızdan ve onun çağlar boyu sürmüş olan dar zihinsel odağından ötesine adım atmalısınız.

Bu sadece bir cesaret anı değildir, çünkü öyle bir anda cesur hissetmeyebilirsiniz, ama şöyle demeye ve düşünmeye istekli olma anıdır:

“Görünüşteki bu yoklukta çok daha büyük bir şey var. Ve onu beni, ruhumu, kalbimi, kalp-zihnimi, bedenimi ve yeryüzü yaşamımı beslemesi için çağırıyorum.

“Her zaman orada olanı, sonsuz Hayatın, Işığın, Sevginin büyük akışı olan Kaynak Enerjiyi çağırıyorum.

“Ve Gerçek BENi, yüksek benliğimi, ruhumu, ruh rehberlerimi ve koruyucu meleklerimi,  frekansımı yükselten, ruhumu güçlü, zihnimi rahat ve yeni çözümlere ve tüm şekillerdeki bolluğa, özellikle de mali bolluğa açık tutan titreşimlerle doldurmaları için çağırıyorum.

“Buna ve her gün bana gelen bütün harika armağanlar ve yetenekler için şükrediyorum!”

Her zaman yüksek çözümler aramanın içinizden gelmeyeceğini söylemek istiyoruz.

Bu dünyada sadece belli kişilerin “mali açıdan rahat edebileceğine” ve insanlığın büyük çoğunluğunun ise gün be gün çalışıp didinmek zorunda olduğuna ve yine de ilerleyemediğine inanmaya eğitildiniz.

Ancak şunu bilmelisiniz, dış görünüşte belirsiz bu zamanlarda, yapabileceğiniz tek şey o mesajları ve onların farklı görüntülerdeki çeşitlemelerinin şalterini indirmektir.

Francesco-Bongiorni-illustrations-8Radyonuz, televizyonunuz, videolarınız, filmleriniz pek de fazla çalışmadan öylesine doğal halde bol parası olduğu ya da işlerinde yorulmadan başarılı olduğu görünen insanlarla dolu. Bu görüntülerin diğer tarafı ise savaş ve yoksulluktur – böylece zihin, çoğunluğun açlıktan veya şiddetten ölmesinin azınlıktakilerin zenginleşmesi için gerekli olduğu bağlantısını mantıken yapmaya yönlendirilir.

Aldatıcı propagandayı Gerçek olarak kabul etmeye pasif bir şekilde eğitilmiş olan sizin elinizde kalan seçenekler umutsuzluğa düşerek, yoksulluğa ve eğitim eksikliğine izin vermek ya da mali açıdan sadece bir başkasından alarak başarılı olabileceğinize inanmanızdır. (Mor Alev: Takım çalışması yerine işyeri rekabeti bile fikrimce böyledir, yokluk bilincinden doğar.)

Yeryüzünün bu Yükseliş döneminde işte bu eski, çok eski paradigmayı kesinlikle geride bırakmaktasınız. Buraya para veya diğer dış şartlar hakkında kaygılanmaya gelmediniz. Bu zamanda böyle bir varoluş için yeniden doğmadınız.

Buraya takdir etmeye, Sevmeye, tamamen bulunduğunuz anda yaşamaya, şükretmeye ve sizi en çok neşe-keyif-coşku içinde tutacak halde gerçek kendiniz olmaya geldiniz.

Ve bütün bunlar sizi dış Bolluğa ve Berekete yöneltir, yüzyıllar boyu gayretle ve etkili bir biçimde öğretildiğiniz gibi ondan uzağa değil.

Eğer gününüze bir yapılacak işler listesiyle değil, hangi faturanın ne zaman ödenmesi gerektiği hakkındaki hatırlatmalarla değil, daha güne başlamadan sorumlulukların altında boğulma hisleriyle değil de, şimdiden sahip olduğunuz büyük zenginliği anlamak ve kabul etmekle başlasanız, işte o zaman size tekrar tekrar hayatınızın ne kadar küçük, yalnız ve önemsiz olduğunu söylemeye çalışan eski inançlarınızı da kapıdan kovmuş olursunuz.

Şimdi yüzyıllar boyunca tekrarlanmış olan yalanlar, aldatmalar ve delilikle yüz yüze gelmek için, kendi Egemenliğinize, kendi tanrı/tanrıça eş-Yaratıcı gücünüze, neşe-keyif-coşkunuza bir arada sahip çıkmalı ve ilan etmelisiniz. İşte bu yüzden sevgililer, Ruh ekibinizle oturun, her sabah.

Kesinlikle onlara sorun, “neyi bilmeme ihtiyaç var?” ve bu sırada bilgisayarınızda, günlüğünüzde veya kalp-zihninizde şükrettiğiniz her şeyi ve yaratmak istediklerinizi listeleyin. Bunların hepsinin bir olduğunu, onlara sahip çıktığınızı ilan edin – hayalleriniz, vizyonlarınız ve sahip olduklarınız.

Evren için şimdiden bir parçanız, yaşam şeklinizin bir parçası olarak görmediğiniz ve henüz sahip olduğunuzu, kabul ettiğinizi onaylamadınız bir şeyi getirmek zordur. Evren, doğası tamamen titreşimsel olan, duygulardan yakıtını alan ve Ruh tarafından yönlendirilen o emri bekler.

Kendi haline bırakıldığında sol beyninizin sürekli olarak geçmiş yaşamlardan, ailenizden, atalarınızın düşük titreşimlerinden ve kültürünüzün yanlış bilgilerinden öğrendiğiniz o budalaca öğretileri tekrarlayacağına şüphe yoktur. Bu yüzden Evrende ne kadar yalnız olduğunuza, nasıl da öne geçmeye çalıştığınıza dair şikâyetlerine, bağırmasına başladığında zihninizi sessizleştirin.

Ona, “Bütün bunlardan çok daha büyük olanı –  İlahi Sevginin gücü ve güzelliğinden biraz bile az olmayanı – hayatıma en mükemmel, görünür ve kalıcı şekillerde Bolluk akıtmaya çağırıyorum. Şükürlerimi veriyorum.”

Ve o İlahi Sevgi sizsiniz, sevgililer, yoksa burada olmazdınız.

Namaste! Hep sizinleyiz.

***

Caroline Oceana Ryan’a ve Kolektife çok teşekkürler. (carolineoceanaryan.com)

Arkadaşlar, güne nasıl başladığımız çok, çok, çok önemli! Bunun için ana menüde, yöntemler bölümünde başlı başına bir kategori yaratmıştım. Lütfen oradaki önerilere bir bakınız.

“Mutlu ve Sağlıklı Günler İçin Sabah Önerileri”

Bolluk, bereket ve yaratım için yine yöntemler bölümünde önde gelen öneri ve bilgileri bulabilirsiniz.

“Bolluk, Bereket ve Yaratım”

Bunların dışında bu konulara son beş yılda defalarca eğildik. Sağ sütundaki arama kutusuna ilgili anahtar kelimeleri yazdığınızda o yazıları, yöntemleri ve önerileri de görebilirsiniz.

Bu 7-8 yılı tamamen değişmiş ve sonunda bolluğumuzu yaratır hale dönüşmüş bitireceğimize eminim!


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

11 comments

  1. Herşey zamanında ve yerinde ulaşıyor şükürler olsun.
    Mor Alev e, Caroline Oceana Ryan’a ve Kolektife çok teşekkürler.
    Sevgiler 💐

    Liked by 4 people

  2. Nasıl güzel bir mesaj böyle🙏🏻 Mor Alev katkın için sonsuz şükran ve teşekkürler 💜

    Liked by 3 people

  3. Sadece okumakla değil tüm paylaşılanları kalp gözüyle içselleştirip hayata geçirelim ❤
    Işıldayan tüm paylaşımlar için var ol sevgili MOR ❤

    Liked by 3 people

  4. “İnanç, merdiveni göremesek bile o ilk adımı atabilmektir!” – Martin Luther King –

    Kendimize olan inancımız güçlendikçe, kendimize güvenip kontrolü “O’na” bıraktıkça adımlarımız birbirini takip edecektir!

    Gerisi ışığa doğru yürüyüşten ibaret!

    Oturmaya mı geldik ayol?! 😁 🙏

    Sevgiler… 💐

    Liked by 3 people

  5. Mor Alev, kendi adıma yazıyorum bunları ama eminim blog okuyucuları da benimle hem fikir her gün yazı geldi mi diye kontrol ediyorum yazıları okumak benim için çok keyifli moralimizi yerine getiriyorsunuz eksikliğinizi yaşatmasın neşe kaynağımız oldunuz hepimize umut oldunuz bu çok önemli bir şey ben böyle düşünüyorum üstümde hakkınız olduğunu düşünüyorum size güç kuvvet sağlık diliyorum mor alev iyi ki varsın insanlara umutsunuz bu iyiliğiniz karşılıksız kalmasın güzel insan teşekkürler

    Liked by 6 people

  6. Sevgili Moralev,
    Yüreğine eline bedenine sağlık .
    Gücünüzün hergeçen artması dileğiyle.
    Zeynep hn yorumuna yürekten katılıyorum.
    Hislerime tercüman oldu .
    Trşekkürler yolunuz açık sevgi ile dolsun.
    Saygılar sağlıklı mutlu günler dilerim.
    Şafak

    Liked by 3 people

  7. Çok teşekkürler mor alev,olumlamaları duaları defterime yazarak not alıyorum ve sık sık okuyorum…Daima iyi hissettirtiyor 😇💜💗💛💚

    Liked by 1 kişi

  8. Zeynep hanıma sevgimi yolladım❤

    ” 7-8 yıl” ..düşündüm..20 li 30 lu yaşlarda hiç düşünmezdim😊 bi koşuşturma iş evlilik annelik🙏 şimdi ler de yani 50 ler de tam da tadında “an”da yaşamayı öğrenince ne kıymetli 7-8 yıl dedim gülümseyerek sonra düşündüm tam bunu istemiş gelmişim işte…❤🙏 siz de benim yoldaşım oldunuz mor Alev ve tüm yorum yapanlar ne mutlu…şükürdeyım..❤🙏🌹

    Liked by 3 people

Yorumlar kapatıldı.