5D Hücreler ve Bedenimiz

Bienvenue

Sevgililer,

Çeşitli şekillerde yeni size uyumlanıyorsunuz. Bundan dolayı, özgün yeni hücrelerin yarattığı 3D korkuyla başa çıkmak için kilo alıyor alabilirsiniz veya uykularınız farklılaşmış, ya da pek çok başka şekillerde bedenininiz kaçınılmaz olanın önüne geçmeye çalışıyor olabilir.

3D ile en iç içe geçmiş parçanız fizikselliğiniz olduğu için, bedeniniz yeni hücreleriniz varlığınıza girerken rahatsız oluyor – yeni hücreler 3D hücreler tarafından savaşçılar olarak algılanıyor. Yeni benliğinizin sözde terörüne karşı koymak için yeni 3D hücreler ekleme ihtiyacı yaratan beden, 3D fiziksel formunuzda ufak ağrı ve acılar, uyku düzeni kaymaları ve diğer rahatsızlıklar üretti.

Bu rahatsızlık hissi kısa sürecek. Çünkü fizikselliğiniz yeni hücrelerin düşman değil, gelecekteki siz olduğunuzu anlayacak. Anlamadığı halde torununun kendi hayatını yaşamasına izin veren dedeler ve nineler gibi.

Yeni hücreleriniz cilalanmış elmaslar gibi, 3D hücreleriniz ise ham taşlardı.

Bilimsel bir alet farkı saptayabilir mi? Belki. Fakat hücrelerle o seviyede ilgilenen çok az bilim insanı olduğuna göre çok da olasılıklı görünmüyor.

5D ayarlamaların son evresinde ilerliyorsunuz. Ruhani ve duygusal açıdan 5D olsanız da, fizikselliğiniz arkadan yetişmeye çalışıyor.

Bu durum, yaratıcı becerilerinize ya da yaratıcı becerilerinizle alıştırma yapmanıza pek de etki yapmıyor. Stephen Hawking gibi, yaratmak için fizikselliğinize ihtiyacınız yok. Fizikselliğiniz sadece şu anda varlığınız için bir araçtır. Bir başka boyuta ya da yaşama geçiş yaptığınızda değişecek olan bir araç.

Fiziksel varlığınız bu yaşam deneyiminizde önemlidir, ama bir sonrakinde olmayacak. Daha fazla ve daha fazla kalbinizden – eğer tercih ediyorsanız, ruhunuzdan – doğru yaşıyorsunuz. İkisi de fizikselliğinizin bir parçası değil.

Bu son düşünceye kalbinizin fizikselliğinizin bir parçası olduğunu söyleyerek karşı çıkabilirsiniz. Bunun tek sebebi, duygusal varlığınızın sevgi olan parçasının yerini kolayca bulmanıza yardımcı olmaktır.

Evrenler için kalbinizin ayaklarınızda ya da varlığınızın herhangi bir başka yerinde olmasının önemi yoktur. “Kalbinizden yaşamak”, varlığınızın öncelikli odak noktasının artık zekânız olmadığını hatırlamanız için kullanılan bir slogandır.

Kalpten yaşamak gerçekte ruhunuzdan, duygusal varlığınızdan doğru yaşamak anlamına gelir. Bu da güncel ölçümlerinizle saptanamayan veya yok edilemeyen bir şeydir.  Bu, fiziksel kalbinizden konuşmayı, davranmayı anlatan resimlerin olması için 3D dünyaya getirilmiş net olmayan bir kavramdır.

Bir şeyleri imgelerken, artık göğsünüzün ortasına odaklanan çocuksu oyunları oynamak ihtiyacında değilsiniz. Sadece sevgi olduğunuza ve sevginin sonucu olduğunuza odaklanmanız yeterlidir. Başka hiçbir şeye ihtiyaç yoktur, hatta hiçbir zaman olmadı. Fakat aynı Oz Büyücüsündeki Dorothy gibi, ruhunuzu, yüksek benliğinizi, 5D varlığınızı ya da sevgi davranışlarınızı/aksiyonlarınızı hangi etiketle anlatmak istiyorsanız onu kabul etmenize izin vermeden önce kendinizi tamamen incelemeli ve keşfetmeliydiniz.

5D ve ötesine erişiminizin olması demek, yüksek varlığınızı kabul ettiniz demektir. Bu aynı zamanda, elmas haline gelmeden önce sisli bir taş görünümündeki 3D yerine ışıldayan bir elmas olmaya hazırsınız anlamına gelir.

Tüm ihtişamınızla kendiniz haline gelirken, bazen fiziksel ayarlamalar da gerekmektedir, şu anda pek çoklarınız için bu durum geçerlidir. Bedeniniz çeşitli semptomlarla kaçınılmaz olanla savaşmaktadır ama bu semptomlar eğer şimdiden geçmediyse bile kısa zamanda geçecektir.

Bu mücadelenin bir parçası da en özel kutsal alanınıza 3D huysuz muhalifleri kendine çekmiş olmasıdır. 3D huysuz muhalifler, diğer 3D insanlar veya geçmiş yaşam korkuları olabilir. Hepsi sizi tipik 3D yollarla yönetmek isterler. Özüne baktığımızda aslında bu durum, fiziksel benliğinizin fiziksel 3D hayatınızı yeniden yaratmaya çalışmasıdır, tüm işaretlerin o hayatın bittiğini bildirmesine rağmen.

İşte bunlardan dolayı, beklenmedik korkular, öfkeler, hüzünler, yani yeni 5D ve ötesi yerine 3D yi anlatan şeyleri hissettiniz. Bu neredeyse bitmek üzere ve en nihayetinde nasıl fiziksel varlığınızın 5D ve ötesini açık kollarla karşılamak yerine, 3D statükoyu korumaya çalıştığını anlayabilirsiniz.

Ruhunuzun karanlık gecesinde korku dağınızı tırmanırken deneyimlediğiniz derin 3D duygusal korkularınızı hatırlayabilirseniz, 3D hücreleriniz tarafından tutulan korkuları da, o korkuların yeni varlığınızın evrimleşmesine rağmen tasarlanmış oldukları şeyi sürdürmeye çalıştıklarını da anlayabilirsiniz.

En sonunda tüm varlığınızla bir 5D üye olma yolundasınız. Cilalanmış, ışıltılı bir elmas, birkaç ay önce bile 3D varlığınızın herhangi bir parçasının düşünebileceğinden çok daha fazla parlak.

3D hücrelerinizin iç savaşları bitti ya da bitmek üzere, çünkü o 3D hücreler artık yeni sizin gerçek temsilcileri olmadıklarını ve asla olmayacaklarını onaylıyorlar.

O dede-nine hücrelerin gecenin karanlığında sevgiyle, zarafetle çözülüp gitmesine izin verin, onlar size iyi hizmet ettiler.  Bu sırada içinizde ve dışınızda yeni sizi içtenlikle karşılayın. Öyle de oldu. Âmin.

Bu mesaj için Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)

***

Sevgili Dostlar,

Öncelikle, bu yazıda geçen hücre ve DNA güncellemesi fikirlerine tamamen katıldığımı belirtmek isterim. Ancak bu, eğer bir takım ağır semptomlar yaşıyorsanız, bir uzmana başvurmanıza, bir sağlık kontrolünden geçmenize engel değildir.

Yani burada okuyup da yıllardır çektiğiniz bel fıtığı için fizik tedaviye gitmeyi ihmal etmeyin, ya da diğer sağlıkla ilgili seçimlerinizi boş vermeyin. “Bu yüzden kilo alıyormuşum artık istediğim kadar makarna, ekmek, tatlı yiyebilirim” demeyin lütfen, sağlıklı beslenin.

Bu uyarıyı yazma ihtiyacını hissediyorum, çünkü ne zaman yükseliş semptomlarından bahsetsek, bana bir sürü sağlık sorununuzu yazıyorsunuz. Ben de her zaman bu konuda emin olamayacağımızı, en iyisinin sağlık kontrolünden geçmek ve her halükarda daha sağlıklı yaşamak için alışkanlıkları değiştirmek olduğu cevabını veriyorum.

Yükseliş Semptomu mu, Bedenine Özen Göstermemek mi?

ApricotsYani, uykusuzluktan şikâyet ediyorsanız, lütfen alışkanlıklarınıza bir bakın, kaçta yatıyorsunuz, akşam en son kaçta uyarıcı madde içeren (şeker, kafein, vs.) bir içecek veya yiyecek alma alışkanlığındasınız? O cep telefonunu, tableti, televizyonu saat kaçlara kadar açık tutuyorsunuz? Peki bu elektronik yaşam, gerçek yaşamınıza katkıda bulunuyor mu?

Spor yapıyor musunuz? Ne kadar su içiyorsunuz? Bedenimizin susuz kalması depresyon sebebi bile olabilir! Beyinlerimizin suya ihtiyacı var. Nasıl besleniyorsunuz? Ne kadar sebze, salata, meyve yiyorsunuz? Ne kadar işlenmiş ürün tüketiyorsunuz? Temiz hava soluyor musunuz, yoksa çoğunlukla iç mekânlarda, havasız ortamlarda mısınız? Evinizi havalandırıyor musunuz? Bu güzel bedeninize ne kadar ve nasıl bakım yapıyorsunuz? Arabanıza veya evinize bile daha iyi bakıyor olabilirsiniz…

Stresin hormonlarımızı nasıl etkilediğini ve nasıl rahatsızlıklara yol açtığını biliyorsunuz, peki en büyük rahatlatıcı ve en büyük sağlık önlemi olan meditasyon alışkanlığınız var mı? Sabahları 10 dakika yeterli, biliyorsunuz. Gülüyor musunuz? Kahkaha atıyor musunuz? Şikâyeti seviyor musunuz? Hayatın sadece olumsuz yüzüne mi bakıyorsunuz? Eleştiriyor, tartışıyor musunuz? Bunları lütfen düşünün.

Şimdi, bu mesaj beni gerçekten heyecanlandırdı çünkü neredeyse bir yıldır ben de kendimde fiziksel değişimler kaydediyorum. Değişimin ilk evresi aylar sürdü diyebiliriz ve yorucuydu. Bir süre sonra ise her zamankinden daha sağlıklı ve dinamik hissetmeye başladım. Genel olarak bu süreçte bazı alışkanlıklarımı da tamamen değiştirmiş oldum!

Bundan iki ay kadar önce yazmıştım; “Önümüzdeki aylarda çok daha fazla uyku ihtiyacınız olabilir, 8-9 saat uyuyabilirsiniz”. Aynı şekilde su, herhangi bir başka içecek değil, su alımınızı da günde 2,5 litreden 4 litreye kadar artırmamız gerekebileceğini de öngörmüştük. Değişiyoruz ve değişimi acısız kılmak için bedenimize iyi bakmalıyız. İşin başı sonu bundan ibaret.

Fakat konunun bir başka yönü ise “zaten bedenimize her zaman, bu büyük değişim olsa da olmasa da iyi bakmamız gerekmiyor mu?” sorusudur. Neler bedeninizden daha önemliymiş gibi yapıyorsunuz? Beden gerektiği gibi çalışmadığında o şeyleri zaten yapamayacaksınız. Sağlığımız en önemli varlıklarımızdan biri değil mi?

Faydalı Besinler

Bana iyi yiyecek nedir diye soruyorsunuz. Sizce nedir? İyi bir yemek, keyifli bir beslenme nedir? Bedeninizi dinleyin. Örneğin, canınız çilek çekiyorsa, belki magnezyum, selenyum, potasyum, çinko ya da krom ihtiyacınız vardır. Salatalık elliden fazla minerali içerdiği için sinir sistemimizin iletişiminde mükemmel yardımcıdır. Meyveler, sebzeler, otlar… Besinlerin içeriği ve faydaları konularında sayısız kaynak var. Sizin iyiniz, sizin ihtiyacınız size özeldir ve onu dinlerseniz, beden zaten size bunu anlatır.

Evet, kusura bakmayın, biraz ders verir gibi oldu ama birden bire gelecek e-mail yığınını düşününce bazılarına şimdiden cevap vermeyi seçtim.

DNA Değişimi

Bu yazının beni etkilemesinin sebeplerinden biri de yine kanallıklar, astroloji ve ileri bilimin nasıl bir arada yol aldığını görmek oldu. 15 Mayıs’taki yeni ay analizimde şöyle bir paragraf vardı:

“Bu sırada bir başka çok ilginç bilgi de karşıma çıktı. Leah Whitehorse şunu söylüyor: ‘DNA ve Fırtına isimli asteroidler Boğa’daki yeni ayla kavuşumdalar. Bu, hücrelerimizde bir çalkantı gibi hissettiriyor. Sanki kodlanmış genler yeni bilgileri kullanıma açıyor. Bu kuantum seviyede bir fırtına. Henüz onu göremiyoruz ama hissedebiliyoruz. Bizleri değişimin sürekli olduğunu kabul etmeye hazırlıyor.’ Bu bana çok yakın geldi. Ne dersiniz?”

Hücresel Hafıza

Yukarıdaki kanallıkta bahsedilmese de bana verdiği ve burada da yazmak zorunluluğunu hissettiğim izlenim, hücresel hafızamızda taşıdığımız sapmalarla ilgili. Bunları binlerce yıl boyunca yaratmış ve halen de taşımakta olduğumuz “korku ve ayrılık frekansları” olarak tanımlayabiliriz. Bunların bazıları doğrudan fiziksel olarak geldiğimiz aileden, bazıları ise geçmiş yaşamlarımızdan kaynaklanıyor.

Fikrimce, iyi haber şu ki, yeni hücrelerin yapısı ve taşıdığı ışık yepyeni, eskilerin frekansından çok farklı. Yani hücresel hafızamızda artık korkuya, yokluğa, eksikliğe, ayrı olma kavramına yer yok!

Şöyle düşünelim; Bir insan bedeni her 7 yılda bir tamamen değişiyor. Hücrelerimiz, hem de milyonlarcası her gün ölüyor, bedenden atılıyor ve yerlerine yenileri yerleşiyor. Bizler hücresel arınmayı ise yıllardır yaşıyoruz. Demek oluyor ki, bedende kaç yaşında olursak olalım sürekli bir yenilenme söz konusu. Eskiden eskilerin yerine yine eski enerjideki dede-nine hücreler geliyordu. Şimdiyse yeni 5D hücreler geliyor.

Size zaman veremem çünkü bu kişiye göre değişir, biliyorsunuz. Ama bu dönüşüm tamamlandığında hücresel hafızamız da olması gereken yüksek frekansa ulaşmış olacaktır. Bu da hem ruh halimizi hem de sağlığımızı son derece olumlu etkileyecektir. “Yeni Enerji Spektrumunun” bir görevi de budur.

Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

37 comments

  1. Sanrım bu semptomları yeni atlatiyorm bedenen yasadigm sıkıntı mide bulantısı kusma uykuya dalamama vs tabi panik olarak yorumlandi ilaç kullanım kilo aldm. hatta gecen sene mail ime cvp vermistinz içime su serpmistinz sabah meditasyonu önemini vurgulamış beni guzel başlangıçta sevketmistinz. 1senedir araliksz her sabah yüksek benligimle size tesekkurlerimi sunuyorum. Sevgiyle kalın.

    Liked by 4 people

  2. Sevgili MorAlev böyle bir zamanda seninle buluşmak her ne kadar rastlantı olmasa da bana inanılmaz destek, moral ve güç verdi,sözlere sığmayacak duygularım var..Ayçiçekleri harika..
    Ben geçen gün zorunlu bir usg çektirdim annem brca geçirdiği için ve bana da şüpheli olabilecek iki kitle var biyopsi yaptır dediler 9gün sonra tekrar usg çektirdim aynı yerde hiçbirşey yoktu,çünkü Mor Alev enerjisi gerçek, üstelik de ben daha çömezim😂
    3D ile insanlar da gidiyor ,arkadaşsız kaldım ben,evrenden yeni kalpten yaşayan arkadaşlar istiyorum..Meleklerimi unutmadım tabii onlar her an bizimle…💜🎈🌞

    Liked by 6 people

    1. Sevgili Şebnem öncelikle şıfalar olsun ve öyle de olmuş 🙏
      Eş titreşimlerimizde olmayanlar kaçınılmaz sekilde giderler. Yerine yenileri yani bizim titreşimimizde olan kişiler gelir. Bu anlamda gidenleri sevgiyle uğurluyor gelenlere ise sevgimizle kucak açıyoruz. Burada sevgili Mor Alev’in birleştirici sevgi dolu enerjisiyle biriz.
      Sizi de sevgimizle sarıp sarmalıyoruz ❤

      Beğen

      1. Sevgili Yelda,sevgili Yağmur benim için gerçekten sevgili ve değerlisiniz 💕Burada aynı titreşimlerle birarada olduğumuzu biliyorum ve bugün hiç arkadaşın kalmadı diyen eşime “benim MorAlev ailem arkadaşlarım var”diye cevap vermiştim 😊
        Arkadaşlarım neler yazmış diye dönüp baktığımda güzel desteğinizle karşılaştım ben de hepinizi çok seviyorum varlığınıza teşekkür ederim 🙏💜🎈

        Liked by 1 kişi

        1. Esiniz öyle soylemesin. Hem dostlarinizi 3-D yle vedalasamayanlardan seçtiyseniz yukselis surecinde yeniye uyumlanirken bir süre yalniz kalmaniz kaçınılmaz ama yine ayni titresimlerde yasayan yenilerle karşılaşmak da an meselesi degil mi?

          Liked by 1 kişi

        1. Dilerim öyle olsun Şebnem’cim,ben kollarımı açtım onlara hep çağırıyorum,kalbinden doğru yaşayan güzel,samimi,alt plansız,dominant olmayan…
          Sizin varlığınız,bu blog olmasaydı kendimi nasıl hissederdim bilmiyorum..
          Ama sonuçta burada varsanız,yanıma da gelmeniz an meselesi gerçekten,çok sevgiler,hepinize çok çok 🌸🌺🌼🌻

          Liked by 1 kişi

          1. Benim bir de soyle oldu: Gecmisten, dogdugumdan beri biriktirdigim ama gorusmedigim insanlarin bazilariyla su an ayni frekansi yakaladik ve digerleriyle yer degistirdiler. Bu tip kisilerinizi ertelemeyin. Saglik sebeplerimle cok erteledigim dostum Umit Cilingiroglu’nu bu defa bir hevesle Istanbul’a gelisimden 1 gun once kaybettim.
            Bir de eskiden yaşa ve diger durumlara bakardim. Simdi dostluklarimda sadece frekans ve titresimlerine dikkat ediyorum. Cok sade ama ayni zamanda renkli bir portföy oldu.

            Liked by 1 kişi

    2. Sevgili Şebnem yazdıklarında kendimi gördüm inan benim de tek arkadaşım bile kalmadı yalnızım sadece kardeşim var.. Mor alev de ki arkadaşların sana böyle sahip çıkıyor olması çok hoşuma gitti. Karşımıza hep iyi insanlar çıksın. Sevgiler.

      Liked by 3 people

      1. Zeynep’cim inanır mısın benim öz ablam bile hayatımdan çıktı ama ilişki formatına baktığımda geç bile kalmış diyorum..
        Sizler burda varsanız yanımda da olacaksınız artık buna inanıyorum,alıp kabul ediyorum 🤗
        Şu anda birbirimiz için olduğumuz gibi💕🎈💜Herşey güzel olsun,dönüşsün,hiçbir zaman yalnız olmayalım o bir tanecik de olsa olsun 🙏

        Liked by 1 kişi

    3. Mutluyum adiniza..Hayat size uyumlu olmayan butun enerjileri degisime sokmus.Yasantinizdaki gidenlerin sebebi budur.Degisim baslamis..Saglikproblemiyse bence farkindaligi artirmak adina gecilmesi gerekilen bir tur sinav,kendine basarabilecegini inandirmak adina..Ofkesiz,sevgiyle,sabirla,neseyle…İnsan eger ister ve yeterince inanirsa yenemeyecegi hicbir hastalik yok.Bu seferki konunuz annenize destek neden olmasin.Ama herkesin secimi ozgur iradesi vardir,biz ancak dusunmesine firsat sunabiliriz.
      Yalniz degilsiniz..Belki bir destegim olacaksa,bu donemi yasadigim yalniz kaldigim zamanlarda daha fazla dusunecek zaman buldum.Kendime vakit ayirdim,zayifladim.kitap okudum.Kendimi yorumladim kendimi hayati dusundum.Gerektiginde davranislarimi elestirdim,sonra yeni fikirlerimle kararlarim hayata bakisim degisti.Sonra bir mucize oldu 🙂 inaniyorum ki sizide guzel zamanlar bekliyor.Zaman dediysem bu simdide de neden olmasin 🙂 Sevgiyle..

      Liked by 1 kişi

      1. Çok teşekkür ederim desteğin için Saadet bütün söylediklerine yüreğim evet diyor ben değiştiremeyeceğimi bildiğim şeyleri bırakmakla ilgili bir sıkıntı yaşıyorum,inanıyorum benim için de mucize gelecek 🤗Çünkü daha önce de arada uğradığı olmuştu😀
        Benim için çok değerlisiniz şu anda içim sevgiyle doluyor,iyi ki varsınız 🌸💕🌺

        Liked by 1 kişi

  3. Şebnem merhaba,

    geçmiş olsun, geçmişte zaten şükürler olsun.
    biz her gün burada ve birlikteyiz, birbirimizi hiç görmemiş olsak da bu farkındalıkları hep birlikte deneyimliyoruz belki karşılıklı kahve içemiyoruz birlikte oturup ama kahvelerimizi alıp her birimiz farklı şehirlerden farklı mekanlardan bir araya geliyoruz 🙂 kendini arkadaşsız kalmış hissetme lütfen.. biz buradayız 🙂

    hepinizi seviyorum,

    yağmur

    Liked by 5 people

    1. Merhaba, neden bilmiyorum ama yazdiklarin dokundu bana, gozlerim doldu sevgiyle, cok haklisin. Sevgilerimle..

      Liked by 3 people

  4. Yazılarınız için size çok teşekkür ediyorum.Çok güzel ve merakla hergün heyecanla okumaya gayret ediyorum.Sadece bir sorum olacak.Acaba yeni hücreler güncellendikten sonra şu an çok düşmüş olduğunu hissettiğimiz frekans eskisinden daha yüksek ve hissiyat sezgi anlamında da kaybettiğimiz yeteneklerimiz geri gelecek mi? Ayrıca yeni bilgilerle donanım mı olacak?Bunları merak ediyorum.Lütfen yazabilirmisiniz?Teşekkür ve sevgilerimle 💙😊

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Cem, Ben bu yeteneklerin kaybolduğuna inanmıyorum, sizin durumunuzda belki de bir süreliğine dinlenmeye geçmiş olabilirler. Bazen resetleniriz, tüm sistemler tek tek durur ve sonra yeniden başlar. Bu konuda eski yazılarıma bakabilirsiniz. Bu bir bilgisayar güncellemesi gibidir. Yaşadığınızın bu olması oldukça mümkündür. Zorlamayın, fazla aklınıza takmayın. Direnç göstermeyin. İçeride bir yerde ne olması gerekiyorsa oluyor, sonra yenilenmiş şekilde tekrar bütün bu algıların çalışmaya başladığını görebilirsiniz. Sevgilerimle

      Liked by 2 people

  5. Merhaba Moralev,
    Bende bugün meditasyon yaptıktan sonra kalpten sevgiyi paylaşacak arkadaşlar ve hayat amacıma uygun bi iş diledim. Kayıplarımın neden olduğunu uzun bi süre düşündüm. Okuduklarım iyi geldi. Teşekkürler ve sevgiler 💜💐

    Liked by 4 people

  6. Merhaba, tam da dun geceyarisindan sonra kisa bir sure once yasadigim duygu firtinalarinin ve ofke patlamalarinin nasil da dindigini, nasil sakin ve sevgi dolu hissettigimi dusunurken ve meleklerden her zaman bu duyguda kalmayi dilerken, kendimi, belki de bu duygular gecirdigim donusum nedeniyle oluyordur diye dusunurken buldum. Uzerine de bu yazi, ilk defa eszamanliligi bu kadar net deneyimliyorum. Rehberliginiz cok kiymetli, tesekkur ederim. Son olarak bu degisim surecini dusundugumde en yogun hissettigim duygunun heyecan oldugunu yazmadan duramayacagim. Sevgilerimle😊

    Liked by 4 people

  7. Tum kanalliklara tum bilgilere Evren den akan her seye sukurler olsun … Yasanilanlarin onaylanmasi olup biteblerin analizi, ortak Bilinc ve vuku bulan cok seyin dile soze gelmesi bizler icin ne kadar umut verici, gelistirici ve yol acici …
    Bir de buna cok guldum valla ne tatlisin Mor Alev mizahi zekana da hayranim 😉
    “Bu yüzden kilo alıyormuşum artık istediğim kadar makarna, ekmek, tatlı yiyebilirim” demeyin lütfen, sağlıklı beslenin.”” :)))))))

    Liked by 2 people

  8. Benim fiziksel bedenim karaçam kozalağı suyu istemeye başladı. Tam da mevsimi diyerek topladım demleyip içiyorum. Bedenimin aslında arabinogalaktan diye doğada nadir olarak bulunan bir bileşiğe ihtiyacı olduğunu araştırmasam nasıl bilebilirdim :)) yaşadığım her güne ve aldığım her nefese, hepimizle ayrı ayrı, böylesine kişisel ve özel olarak çalışan bu evrenin toz kadar da olsam toplamı kadar anlam ifade eden bir parçası olduğum için şükürler ediyorum
    Beni buralara kadar getiren ve daha önceki gibi gittiğim her yerde dimdik ayakta tutan ayaklarıma da şükürler olsun, yola da şükürler olsun

    Liked by 1 kişi

  9. Tam olarak hatırlamıyorum ama bundan bir süre önceki geçişte; boyun, omuz ağrısı ve el titremesi yaşamıştım, o kadar şiddetlendi ki fizik tedavi uzmanına göründüm ve ben de boyun düzleşmesi başladığını öğrendim.
    Kendi kendime bunun neden olabileceğinin cevabını aradım ve istedim, bir an farkettim ki, ne zaman korku duysam ağrılarım artıyordu. Ben bu ağrıları ne yaptıysam bir türlü halledemedim sonra uzun süredir takip ettiğim Yantara Jiro’nun bir videosunu telefonum -nasıl olduğunu anlamadığım şekilde- karşıma çıkardı onu dinleyip uyguladıktan sonra başımdan bir basınç çıktı adeta ve bir daha bu rahatsız eden semptomları yaşamadım ta ki bir gün öncesine kadar.. karabasanlar, uykusuzluk, nedensiz bir gerginlik, son olarakta sosyal medyadan birisinin yaptığı kadın erkek genellerime sinirlendim ve elim titremeye tekrar boynum ve omuzlarım ağrımaya başladı onun yaptığı genelleme benim geçmişte yaşadığım bir deneyime dayanıyordu içimi korku kapladı. Yoğun bir çalışma sürecinde olduğumdan beni rahatlatan şarkılar dinledim biraz daha iyiyim. Çoktan hallettiğim birşeyin dolaysız bir kişinin söylemesiyle ben de böyle bir karşılık bulmasını beklemezdim açıkçası.. Hiçbirşeyden korkmam için bir sebep yok şimdi bile geçmişi değiştiriyorm, hayatımda olan herşeyi ben yaratıyorum. Korku dediğin geldiği gibi gidiyor üstelik bir faydası da içime tekrar bakmamı sağlıyor ki halledeyim, hiçbir kırıntı bile kalmasın. Bir daha gelir miyiz dünyaya bilinmez o yüzden şu an burda olduğum ve bu süreçte yer aldığım için şükran duyuyorum o yüzden fırsat buldukça göbek atıyorum, dans ediyorum :))

    Hepinizi çok seviyorum.. Mor Alev çok teşekkürler! 🙏❤

    Liked by 1 kişi

  10. Son bir yilda inanilmaz zorluklar yasamama ragmen, cok olumlu yonde gelistigimi hissediyorum. Bunda da en cok her gun hic aksatmadan meditasyon yapmamin ve sizin yazilarinizi okumamin rolu oldugunu dusunuyorum. Gecen yil bugun bambaska biriydim, simdi bambaskayim ve cok daha mutluyum sukurler olsun ki… Buradan sonrasi daha da iyi, guzel, umutlu ve heyecanli olacak hepimiz icin. Sevgiler Mor Alev’e ve takip eden herkese…

    Liked by 2 people

  11. Yaşamıma kattıklarınız için çok teşekkür etmek istedim. Karanlıkta ışık oldunuz umut oldunuz. Ne zaman tökezlesem size tutunup kalktım. İçsel olarak artık bir evreninin bittiğini hissederken bunları okumak güzeldi. Sanki son kez bakıyormuşum gibi bir his var içimde. Sizi seviyorum Mor alev ve blogdakiler. Yol arkadaşlarım… Belki başka bir gerçeklikte karşılaşmak üzere… Kendinize iyi bakın sevgiyle kalacaksınız zaten ona ne şüphe, hoşçakalın ♡

    Liked by 3 people

  12. Paylaşımlar çok içten bende duygulandım. Yanlız olmadığımı , kalp kalbe olduğumuzu bilmek iyi geldi. ❤️🙏 teşekkür ederim.

    Liked by 2 people

  13. Her ileti her mesaj çok yardımcı ve herbiri sevgi dolu. Çok teşekkür ederim 🙏
    Lee Carroll’ın kanallığını yaptığı Kryon’un “Yeni İnsan” isimli kitabı da hücresel hafıza, DNA değişimi ve 5D varlığımızla ilgili değerli bilgiler veriyor. Böyle baş döndürücü bir dönemde okumam tesadüf değil elbette, sizlere de tavsiye ederim 😊
    Çok sevgiler.

    Beğen

  14. Bu harika şifa dolu yazı ile bizi buluşturduğun için teşekkür ederim..Bu “ruhun karanlık gecesi” olayını daha iyi idrak etmemiz için bir kaç cümle ile biraz daha bahsedersen çok memnun olurum..Yaşayanlar,yaşamayanlar ve yaşayıpta fark edeneyenler için…Sevgiler yürekten ❤❤

    Beğen

    1. Sevgili Aslı, arama kutusuna “ruhun karanlık gecesi” yazarsanız, ilgili tüm makaleler karşınıza çıkacaktır. Sevgilerimle

      Beğen

  15. Bütün bu yazılar elimde kitap olarak olsa, her gün öylesine açtığım bir sayfayı okusam ne kadar nefis olurdu😊
    Herkese sevgiler ve teşekkürler💜

    Beğen

  16. Bu akşam yazınızı okudultan sonra bu geçşci dedim içime sı serpildi.. yorumlarım hepsini oludum benzer kendi yaşadıklarım hepsi eşzamanlılıklar okadar arttı ki şu son iki hafta tüm karanlık yanımla yüzyüze ve yalnızım zaten son 5 6 yıl çok zorluklar yaşadım ruhaniyetim arttı bir zorlukların yanında şifası da verildi mucizevgibi eşzamanlılıkkar rastlantılar yaşadım her duamda talvardıgımda karşıma bir rehberlik çıktu siz çıktınız başka şifacılar çıktı son yıllarım farkındalık ve bunları iyileştirmekle geçti tam hallettim dediğim noktada bu yıla girdikten bi iki ay sonra yani mart nisan gibi halettim dediğim şeyler dış dünyada da düzeldiğini gördüğüm şeyler yine nüksetti ve okadar agır bir şekilde ki bu sefer ruhaniyetim dualarım arttı içşmden gelen şifacı sesi duymaya daha da başladım bana iyi gelecek olan şeyi ogün sabah kalkıyorum ve farkındalıkngeliyor o güne ait bir niyet geliyor .. okudugun yazılar eşzamanlı o niyetle ilgili oluor ve içimden şunu yap diye geliyor bu ya dua ya meditas. Ya esma zikiri ve hepsi nokta atışı faydalı oluyır çok şey keşfettim içimdeki şifacıyı keşfettim ….şu son iki hafta en agır darbe gibi geliyor fakat yanında çok güzel mucize ve eşzamanlılıklar da veriyor teslimiyette olunca ..kabule geçtim ben şuan buyum kendimi oldugum halimle kabul ediyorum dedim ve bu baan kendimi okadar iyi hissettirdi anlatamam ben hep gizli istandaymışım k ndimi hep niye böyle oluyor ne yapsam diye içimdeki eksik yetersiz çocugu ötelemişim halbuki oldugum gibi muhteşemim ve kendimi kabul ediyorum bunu bi iki gündür farkettim bambaşka bir kabule geçtim ve niyet ettim en yuksek potansiyelime ulaşmaya dedim şu halimi de bana hakettiğim gelmiyorsa da şuan herşey hayrıma olması gerrken oluyor diyorum bu da tamam demeyi içselleştirdim şu iki günde benim yorumumu buraya kadar okuyan varsa sevgili kardeşlerim şuan yalnızlıgın ve görünmemezliğin yoksayılmanın dibini ailemde ve dışarda yaşıuorum en agır şekilde yüzleşiyorum bu değersizlik korkusuyla chironum 6. Ev boğada yaralı tarafım içimdeki çocuk yaralı gelmiş dünyaya onun değerini hatırlamak öğretiliyor önce onunsevmem hayorlatılıyor dünayay geldiğimden beri sevgiyi hep yetersiz hissettim önce annnemden sonra herkeste ve inanın az önce bu duyguyla sitede gezerken bir selam bile almadım bir çocuk bile yanıma gelmedi ama normalde sevildiğimi bunu ben yarattıgımı idrak ettim ve kabule geçtim bunu iyileştirmem gerekiyor daha önce yaptım şimdi yine yüzeye çıkto dedim ki bu geçici merkezine dön kendi merkezimde olmayı agır darbelerle öğretiyor ve şuan yazınız bir umut ışığı oldu yine bana teşekkür ederim beni anlayan varsa benimle paylaşmasını çok siterim

    Liked by 3 people

    1. Sevgili Fairy,

      Sizi çok iyi anlıyorum. Tüm bu olanlar sizi kendinize döndürmüş (İlim kendini bilmektir demiş ya Yunus Emre) ve bakın burada hep beraber buluşmuşuz 😉 Ben de benzer süreçlerden geçtim, geçmekteyim. Chiron’um 11. evde İkizler burcunda. Yakın arkadaşlıklar, dostluklar, iletişim bir zamanlar hem en çok kaçındığım hem de şifaya ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğum alanlar. Burada ben de hepimizin birlikte olduğunu hissediyorum.

      Kabul etmeyi öğrenme yolunun yolcusuyum daha ve hâlâ 🙂 Siz ne güzel kabule geçmişsiniz, Ardınızda çok zor günler bırakmış olsanız da edindiğiniz birçok değerli tecrübe ve inancınız ışığınız olmuş. Dilerim ki bu güçlü ışık, karanlıklarınızı aydınlatmaya devam etsin ve sizinle aynı parlaklıktaki insanları da hayatınıza çeksin.

      Mor Alev sana, blog hamilerine, yorumlarıyla katkıda bulunan ve burayı okuyan/okumayan herkese ve tüm aileme en kalbî teşekkürlerimle, selam ve sevgiyle…

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.