Melekler: Gelene kadar onu sevin!

Bike LoveSevgili Dostlarımız, sizleri çok seviyoruz.

Bugün meleklerinizden yardım istediniz mi? İstemediyseniz, bir dakikanızı ayırın. Yardım istediğiniz bir şeyi düşünün – içinizden yükselen ilk şeyi. Bu bir ilişki gibi büyük bir şey olabilir. Ya da bugün size birisinin zarif ve kibar davranması gibi küçük bir şey de olabilir. Daha sağlıklı beslenmek için ilham veya yeni bir bisiklet bulmak için yardım istemek de olabilir.

Hiçbir yardım isteği ne çok büyük, ne de çok küçüktür, çünkü biliyoruz, yaptığınız her talebin temelinde aslında sevgi istiyorsunuzdur. Hepiniz, istisnasız hepiniz, sevgiyle olan bağlantınızı hatırlamak istiyorsunuz. Onu ilişkileriniz, iyilikseverlik, iyi yiyecekler aracılığıyla hatırlıyorsunuz. Onu yeni bisikletiniz hakkında neşeli hissederek hatırlıyorsunuz, ya da zor bir insanla huzuru deneyimleyerek. Her arzunuzda – ister büyük bir ev olsun ya da ufacık bir huzur – sevgi talep ediyorsunuz.

Büyük ölçüde, insanlığa sevgiyi yanlış yerlerde aramaları öğretildi!

Sevgiyi dış dünyada aramanız öğretildi. Gerçekte, sevgiyi içinizde bulduğunuzda, o sevginin dış dünyanızda ihtişamlı yaratımlarına sahip olacaksınız.

Örneğin, o parlak yeni bisikleti düşünün. Onu istiyorsunuz ve kendinize ona sahip olana dek mutlu olmayacağınızı söylüyorsunuz. Saplantılı bir halde “ona sahip olmadığınıza” odaklanıyorsunuz. Bu sevgi dolu bir gerçeklik değildir. Biz elimizden geleni yaparız ama siz “ona sahip olmadığınıza” o kadar çok odaklanıyorsunuz ki, ona “sahip olmanız” için yardım edecek yönlendirmelerimizi kaçırıyorsunuz.

Yokluğuna odaklanacağınıza, o bisiklet için taşıdığınız sevgiye odaklansanız, ne olurdu? Her gün onun resmine bakıp onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleseniz, ne olurdu? Onun için dua etseniz ve neşe-keyif-coşkuyla ona bindiğinizi düşünseniz, ne olurdu? Ve sonra da ya şöyle söyleseydiniz, ne olurdu? “Sevgili melekler, ben o bisiklete çılgınca âşık oldum! İçimde ona olan sevgiyi buldum. Onu dış dünyada bulmama yardım edin.”

Ve sonra sevgililer, bizim yönlendirmemizi tanıyacaksınız. İçinizdeki bisikleti buldunuz, bundan dolayı doğal olarak dış dünyanızda da size çekilecektir. Sevginizin hayata geçtiğini göreceksiniz!

Bizden yardım isteyin ama bunu yokluk yerine sevgiden doğru yapın. O zaman somut mucizeler yaratmanıza yardımcı olabiliriz!

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Sevgili Dostlar, bu kısa ve sade mesajın altına bir not düşmeden duramadım! Siz anlıyorsunuz ama ben yine de vurguluyorum: Mesaj aslında “şeylere” sahip olmakla ilgili değil. Sevgiyle şimdiki an ve gelecek anlar yaratmakla ilgili! Bir anlamda dün Konsey’in bahsettiği sihirli değneği sallamakla ilgili.

Hep dışarıya bakıyoruz, sevgiyi de sevgiliyi de dışarıda arıyoruz, sonra da kendi illüzyonlarımıza aldanıp gidiyoruz. Oysa her şeyin, her şeyin kaynağı içimizde. Biz ona Tanrı Kıvılcımı, Yaratan Parçamız, İçimizdeki Işık gibi isimler veriyoruz. İçeride gerçekte her şeye sahip olduğumuzu hatırlayalım. Sevgiye, huzura, bolluğa, neşe-keyif-coşkuya sahibiz. Sadece onlara güvenmiyoruz. İçimizdeki Yaratan’a, devasa gücümüze güvenelim ve dışımıza yansımasına izin verelim.

Ann Albers’a ve Meleklere  bu mesaj için çok teşekkürler.(www.VisionsofHeaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

9 comments

  1. İyiliği iyi tüfeklerle hatırlamak derken neyi kasdettiniz. İyi yiyecekler nelerdir? Teşekkürler

    Beğen

    1. Sevgili Tülay, bu yazıda tüfek diye bir kelime yok. Hatta iyiliği hatırlamak diye bir şey de yok. Gerçekten sorunuzu anlamadım. İsterseniz yazıyı bir daha okuyunuz. Sevgilerimle

      Beğen

  2. İnanamıyorum yaaaa biraz önce meleklerimden bir elbise istedim ben😀Dışarı çıkamıyorum bir süre için arayıp bakamıyorum o yüzden..Üstüne yazın geldi sevgili MorAlev..İçim daha da çok sevgi doldu,alıp kabul eden herkese sevgi gönderiyorum,sevgi görünce saldırı isteği duyanlara da şifa diliyorum şimdi meleklerden♥️

    Liked by 4 people

  3. Harika! Harika! Harika! Yarını bekleyemiyordum ve yarının cevabını aldım yine.
    Harikasınız! 🌌⭐🌟🌠🌊

    Liked by 1 kişi

  4. İçeride olduğu kadar dışarıda! Sevgiyle isteyip araya başka hisler karıştırmayınca gelmemesi imkansız oluyor gerçektende. Ne tatlı bir mesaj yine kalbimi ısıttı… Bide benim çok istediğim birşey içsel olarak kendini hissettirmeye başladı o yüzden bu sıralar evet evet evet diye kendi etrafımda dönerek dans etmekle meşgulum,çok mutluyum sizi seviyorum💗💗💗

    Liked by 1 kişi

  5. O şeyi bu kadar isterken sürekli olamayacağını düşünmeye engel olamıyordum. Sürekli kendimi uyarma a rağmen… Muhteşem, içimi huzur kapladı, yeniden başlıyorum istemeye 🙏😁🤗

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.