Bilinç ve “Olay” Üzerine – Konsey (Mesaj 159)

By Mark Hersch

Kedicikleriniz, kedicik olmaya devam edecek dedik ve bu da sizi biraz eğlendirdi ve sevgi dolu hisler yarattı. Güzel! Niyeti de buydu. Fakat şimdi bunu biraz daha derinden incelemek istiyoruz.

Başlayalım. Ne olduğu, bu “Olayın” neler getireceği konusunda pek çok teori var – teori sözcüğünü vurguluyoruz. Ve bunların büyük çoğunluğu temelini insan yanlış anlamalarından alıyor, hatta bazıları kasten yanlış yönlendiriyor. Ve biz burada o kazanı karıştırmayacağız. Ancak, epeyce evrensel şekilde hemfikir olunan tek bir şey var. Bu da hepsini kucaklayan bir gerçektir, yani yükselen ışık güneş sisteminizi ve gezegeninizi sarmalamaktadır.

Işığın bilinçli olduğunun, bilinç ve bilgi getirdiğinin farkında mısınız? Her şeyin, her şeyin ışıktan olma olduğunun farkında mısınız? Siz sevgi mi diyorsunuz? Aynı şeydir. Gerçek mi diyorsunuz? Aynı şey. Konuşmak istediğimiz konu, bilinç tarafından kapsanan anlamdır.

Hakkında konuştuğumuz ışık ulaştıkça, bulunduğunuz yerdeki her şeyin ışık frekansını yükseltecektir. Görebildiğiniz veya dokunabildiğiniz her şeyin bir dereceye kadar bilinçli olduğunun farkında mısınız?

Kedi yavrunuz bilinçli. Bununla bir sorununuz yok. Köpek yavrunuz bilinçli. Hayvan hakları konusunda kanunlarınız var. Yıllardır elektronik kayıt cihazlarına bağlanan bitkilerin hisleri olduğunu gösteren çalışmalar var. Ormanların şarkı söylediğine dair kayıtlar var. Şimdi bilim insanlarınız diyor ki, ağaçlar kendi topluluklarını kuruyorlar ve birbirilerine bakıyorlar. Bu yolda sizi daha da ileriye götüreceğiz.

Her şey ışık. Her şey bilinçli. Sizi de içeren alanın dışında hiçbir şey yoktur. Bir başka yolla söylersek, Yaratan dışında hiçbir şey yoktur. Kendi mantığınız da sizi bu sonuca götürür.

Yüksek bilinç ulaştığında, ve hakikatten de bunu yapma sürecindedir, tüm bilinci YÜKSELTECEKTİR. Sizinkini yükseltecek. Kediciğinkini yükseltecek. Ağaçların bilincini yükseltecek. Bütün bir gezegenin, onun üzerinde ve içindeki her şeyin bilincini yükseltecek.

Kendinizi o kadar çok kaptırarak dilediğiniz diğer bütün değişiklikler de oluşabilir. Ancak size üzülerek söylüyoruz, GERÇEK SİZ olan bilincinizin bunlar pek de umurunda değil. O değişiklikleri siz yapacaksınız – veya yapmayacaksınız. Sonuçta bu sizin dünyanız.

Size bir sihirli değnek veriliyor. Onunla işaret ettiğiniz her şey değişecek. Ve bize soruyorsunuz, “Neye benzeyecek?” Evet, bu mükemmel bir soru. Belki değneği sallamadan önce bu soruyu kendinize sormalısınız.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Sihirli değnek ve sihir de biziz. Ve kulağımda o naif fısıltı diyor ki: ”YAPABİLİRSİN”
    Teşekkürler sevgili MOR ❤

    Liked by 1 kişi

  2. Uzun zamandır kalbimdeki çiçeğe ve gördüğüm görmediğim henüz var olan olmayan her şeye Jofiel’in kozmik tozunu serpiyorum. Değnek o mudur bilemem ama yine harika yine yüreklendirici bir mesaj çok sevgilerle BİRliğe

    Liked by 1 kişi

  3. Kendimi bildim bileli hep “inanmayarak” dünyanın daha güzel bir yer olduğunu hayal etmiştim. Sevginin yaşandığı bir gezegen… Şimdi siz geçmiş karşıma bunun gerçek olacağını söylüyorsunuz. Bünye alışık değil tabi,bi gülme tuttu beni 😀😇👏

    Liked by 1 kişi

  4. Çok küçük bir çocukken herkesin mutlu, bolluk içinde neşeyle yaşadığı bir dünyamız olduğunun hayalinin gerçekleşeceğini bilmek harika. Bu dünyayı bizim, sevgiyle, yardım alarak yaratacağımız daha da harika🙏❤️💜

    Liked by 1 kişi

  5. “TEYİT” edilebilir bilginin olmadığı noktada kriter alınabilecek en doğru bilgi mantığa en yakın ve yatkın olandır. Gezegende cevabı olmayan soru çok cevabı olmayan sorulara mantığa yatkın felsefe yapmaktan başkada yapabileceğimiz bir şey yok. Her şeyi dağınık bırakıp düşünmeme alternatifimiz var elbette lakin buralarda bilgi peşinde isek belli ki düşünme işinin istesekte istemesekte işçisiyiz demektir.

    Beğen

  6. açıkçası Mor alev genelde yazdıklarınızdan birşey anlamıyorum.Nerde ne oluyor, olaydır şudur budur. çok karışık ifadeler. bu mesajları nerden alıyorsunuz, alıyormusunuz yoksa kendiniz mi tahmin ediyorsunuz. yani kısacası kendinizi ifade etmeniz yetersiz yani herkese ulaşamamışsınız , bana mesela.

    Beğen

    1. Sevgili Sevgi, mesajlar birbirini takip eder şekilde. Yani ilgili geçmiş yazıları okumak için yazı içinde veya sonundaki bağlantılara tıklamak yeterlidir. İlginizi çeken ama netlik kazanamamış konular için anahtar kelimelere de tıklayabilirsiniz. Örneğin, “Olay” anahtar kelimesi bu yazının sonundadır. Ayrıca, sanırım bir çırpıda ve aceleyle yazıyı gerçekten okumayıp sadece bir göz atmış olduğunuz için her yazının sonundaki kaynağı atlıyor olabilirsiniz. Ancak, bu yazıları, herhangi bir makale, film, roman gibi onunla eş-titreşimde olanlar daha iyi özümseyeceklerdir. Bazen bazı filmleri bazıları çok sevebilir, onu çok iyi anlayabilir, ama başka biri için o film anlaşılmaz veya sıkıcı olabilir…. Size karışık gelen, binlerce başkaları için karışık değil. Ve belki de size çok anlaşılır gelen binlerce başkaları için karışık olabilir. Bunlar bakış açılarına ve zihin yapılarına bağlıdır. Bu bloğun herkese ulaşmak gibi bir derdi yoktur. Tirajdan kazanan bir ticari araç değildir. Size ulaşamadıysa, siz ona ulaşın ya da hiç uğraşmayın. Özgür bir dünyadayız ve hepimize seslenen farklı farklı bilgiler var. Karşınıza çıkan her şeyi okumak zorunda değilsiniz. Ama ben tabii ki bir gün sizi bu blogda okuyor ve yorum yapıyor görmek isterim. Fakat bu her zaman sizin seçiminiz olacaktır. Sevgiler

      Beğen

  7. Neye benzeyecek?” Evet, bu mükemmel bir soru. Belki değneği sallamadan önce bu soruyu kendinize sormalısınız.
    Mesaji müthiş bitirmişler 😅

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.