Oluyor – Konsey (Mesaj 158)

Wenqing YanSemptomlarınız mı var? Engellerle mi karşılaşıyorsunuz? Blokajlara mı çarpıyorsunuz? Aklınız mı karışık? Kararsız mısınız? Endişeli? Yardım edebilir miyiz?

Bu olağanüstü, büyüleyici, neredeyse ansızın gerçekleşen “Olaydır”, sevgili dostlar. Siz ve çevrenizdeki her şey dönüşüyor, hep planlamış olduğunuz gibi. Ancak, aynı planlamış olduğunuz gibi, değişimi birbiri peşi sıra şimdi anlarıyla deneyimliyorsunuz. Siz buna zaman diyorsunuz. Keyifli, değil mi? Sonsuz olasılıkları keşfetmeniz için o kadar çok şans veriyor ki.

Semptomlar konusunda, sizlere şunu işaret etmek isteriz: Her birey “şimdiki” hallerinden önceden karar vermiş oldukları hale geçişlerini yapabilmek için birbiri peşi sıra oluşan bir dizi değişimden geçiyor. Bu bir dizi değişim, yeni hale geçebilmek için beden ve bilinci hazırlamaktadır. Bir yan not olarak söyleyelim, bahsedilen hedef sonsuz yolculuğunuzda sadece bir adım daha yükselmenizdir. Hazırlığını yapmakta olduğunuz frekanslar, bu ara düzey iyileştirmeler olmazsa sistemlerinize zarar verebilir. Ancak, bunlardan geçerken acı çekmenize de ihtiyaç yoktur. Kolaylıkla hayranlık ve şükranla da deneyimlenebilirler.

Bazılarınız sabah uyandığınızda bedenlerinizde büyük titreşimler hissediyorsunuz. “Benim neyim var?” ve bu tepki kolaylıkla “Ah, bu harika bir şey. Çok teşekkürler” haline çevrilebilir. Kulaklarınız mı çınlıyor? Bu elektrikli bir evren. Her şey titreşiyor, her şey iletişimde bulunuyor. Her hücre, her molekül ve atom diğer tüm frekanslarla iletişime geçiyor. Duyuyor musunuz? Rahat olun. Çok yakında anlam da kazanacaktır.

Engeller? Onlardan ne öğrenebilirsiniz? Biliyorsunuz, gerçekte onlar fırsatlardır. Orada bir ders olabilir. Hatta onları cennete salıvermeniz için size bir şans vermek üzere bulunuyor da olabilirler, bu sayede onları yanınızda sürüklemek zorunda kalmazsınız.

Endişe, kararsızlık, akıl karışıklığı ve tüm diğer korkular – evet, bunlar korku belirtileridir – ve sevgililer, sadece kendi ilahiliğinizi kabul etmemenizin sonuçlarıdır. Ayrı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Değilsiniz. Kusurlu olduğunuzu düşünüyorsunuz. Değilsiniz. Affedilemez olduğunuzu düşünüyorsunuz. Değilsiniz. Treni kaçırdığınızı düşünüyorsunuz. Kaçırmıyorsunuz. Evrendeki her şeyin ilahi ve kutsanmış olduğunu düşünüyorsunuz – sizden başka. İmkânsız!

Yaptığınız, yapmış olduğunuz, söylediğiniz, düşündüğünüz hiçbir şey asla – ve “asla” sözcüğünü vurguluyoruz – sizi gerçekte geçmişte ve şimdi olduğunuz varlıktan daha eksik kılamaz- siz bir ilahi yaratımsınız. Kendinizi azarlayıp cezalandırdığınız şeylerin pek çoğu, insan ırkının hatalı olarak kabul ettiğiniz doğal fonksiyonlarıdır. Bu dikkatlice öğretilmiştir, böylece kurtarılmak ya da dışlanmamak, “doğru” yolda olmak için başkalarına ihtiyacınız olacaktır. Bir zamanlar şükranla, coşkuyla kutlanan şeyler lanetli hale getirilmiştir. Derin geçmişinize dair yeterince hatıraya sahipsiniz, eğer bakarsanız tabii. Nedenini görmeniz içinse öyle büyük bir hayal gücüne de gerek yoktur.

İşte, karşımızda milyarlarca ilahi varlığı taşıyan bir gezegen var, o varlıklar hayran olunacak bir bilinç ve beceri seviyesine ilerleme sürecindeler ama bu konuda endişeli ve karışık hissetmelerine izin veriyorlar. Biz bunu daha önce söyledik ama tekrarlıyoruz, kollarınızı kocaman açmanız, kendi çevrenizde dönmeniz ve “Evet! Evet! Evet!” diye şarkı söylemeniz size çok daha fazla hizmet edecektir.

“Çocuklarım ne olacak, kediciğim, ailem ne olacak” düşüncelerini de duyuyoruz. Yine tekrarlıyoruz. Bu, bilinçte gerçekleşen bir evrensel ve evrimsel yükseliştir. Etkilenmeyen hiçbir şey, hiçbir şey yoktur. Kedicikler daha fazla kedicik olacak. Herkesin yükseltilme şansı var. Herkesin. Sizin bile, sevgili. Amacınızı şimdi ve burada kalarak yerine getiriyorsunuz. Endişelerle de gelebilirsiniz, eğer isterseniz. Ya da kaydırağa binip “yeheeee!” diye kayabilirsiniz. Sizin seçiminiz. Ama oluyor – sizin için oluyor, size olmuyor.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

11 comments

  1. benim ensem ve beynimin üstü tütüyor… kafamın arkasında tam tepe noktası…ben sıcaklardan sanıyordum limonlu su içiyordum, demek “olay” mış.. bakalım daha neler ol
    acak…

    Liked by 3 people

  2. Ne kadarda mukemmel bir simdiki hal aciklamasi. Dusunce ve duygularima tercuman oldunuz, tam da vaktinde bir bilgi oldu :)) cok cok tesekkurler ve sevgilerimle :))

    Liked by 1 kişi

  3. Birkac gecedir uyumakta zorluk cekiyorum, ama yine de kendinmi yorgun degil, son derece enerjik hissediyorum… Degisimin etkileri olmali… Kendi çevremde dönup “Evet! Evet! Evet!” diye şarkı söylemek harika gelecek. Nese, keyif ve coskuyla…

    Liked by 1 kişi

  4. İnanılmaz … bu sabah tam da bu konularda kafam epey bulanık kalkmıştım ki yazınızı gördüm … Teşekkürler , bu yazınız durumuma , hissettiklerime şifa oldu 🍃🙏

    Liked by 1 kişi

  5. Sevgili mor alev, sizi sevgiyle takip ediyorum. Tam da yeni Ay’ dan nu yana tüm hücrelerim anlam veremediğim şekilde uyarıya geçti, ama sanki bedenim iflas çağrısı yapıyor gibi ve 3 gündür de geçmedi, acaba vitamine mı ihtiyacım var dedim, multi vitamin başladım, bir değişim var, tüm bedenim, tüm hücrelerim bunu yaşıyor, umarım biran önce düzelir, bu olaya gücüm sanki yetmiyor çaresiz kaldım. Beni rahatlatacak bir öneriniz var mı? Çok teşekkür ederim, sevgiyle…

    Beğen

    1. Sevgili Tolga, Bundan iki ay kadar önce bu dönemde uykumuzu ve içtiğimiz suyu oldukça fazla artırmamızın yardımcı olacağını yazmıştım. Yani günlük uykunuz 8 saat ve üzeri, günlük su alımınız ise normalin en az iki katı olursa daha rahat edebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum, özellikle su konusunda. Ayrıca hafif yemek, hafif egzersiz yapmak da çok faydalı. Bunun yanı sıra melek enerjileriyle çalışın. Güçlerini ödünç almayı isteyin, şifa isteyin… Onlar yardıma hazır.
      Eğer çevirmeye vaktim olursa bu hafta Brenda Hoffman’ın Işık Rehberlerinin çok ilginç bir mesajı var bu konuda, onun da açıklamalarının yardımcı olacağına inanıyorum. Sevgiler

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.