Tamamlama Tanrıçası

Wall and baloon - artist unknownSevgili Dostlar,

Yeni Ayın en büyük mesajlarından birinin “SADELEŞİN” olduğunu konuşmuştuk. Elbette, bu öneriyi kendi hayatıma da uygulamaya çalışıyorum. Bir günlük rutin yapılacak işler listem var. Bir de uygulamaya geçilecek yeni alışkanlıklar listem var. Ayrıca, yeniye yer açmak için bırakılacak eski alışkanlıklar listem. Kendimi geliştirmek için yapmak istediklerim listesi, blog için yapılacaklar listesi, danışanlar için yapılacaklar listesi… Listeler uzayıp gidiyor ve son birkaç senedir, her şeye ara verip dinlenmeye geçmek için kendimle mücadele etmem gerekebiliyor.

Salı günkü yeni ay enerjisiyle ben de “rahatlık alanlarımı” düşünmeye başladım ve bazılarının artık pek de rahat olmadığını hissetim. Sezgisel olarak yukarıdaki listelerin bazılarıyla o rahat olmayan alanları değiştirmeye yöneldiğimi bu sefer bilinçli olarak fark ettim. Bu da hala daha elimizde olan ve henüz tamamlanmamış şeyleri bitirip kapatmaktan geçiyor. O şeyleri bitirirsek, eski alışkanlığı bırakıp yenisine geçmek için alan yaratabileceğiz ama içimizdeki direnç sürekli olarak yepyeni ve büyük ihtimalle gereksiz maddeleri derhal yapılacaklar listesine ekliyor ve boşluğa engel oluyor!

Ocak ayında 2018 hedeflerimizden, onları nasıl hayata uygulayabileceğimizden, bu yılın enerjisinin bize nasıl yardımcı olabileceğinden bahsetmiştik. (Bağlantısı burada) Şimdi aradan beş ay geçti ve kendimi hedeflerimin bir kaçı için kutluyorum, gayet iyi gittiler ve tamamlandılar. Fakat bir yandan da çok önemli bulduğum iki hedefte sanki Mart ayı civarında bir duvara toslamış gibi hissediyorum, onlarla ilgili çok fazla ilerleme kaydedemiyorum. Çok da uğraşmıyorum ama neden bunu yapıyorum?

İşte bu sabah, “yazmalı mı, yazmamalı mı, bugünün blog teması ne olacak, acaba Salı günkü değişimi insanlar hissetti mi, nasıl hissetti ya da hissediyor?” diye düşünürken karşıma aşağıda çevirisini verdiğim harika makale çıktı! Gillian MacBeth-Louthan oldukça ünlü bir ışık işçisi ve kanal, çok uzun yıllardır yazıyor ve sizlerle ender de olsa onun bazı makalelerini paylaşıyorum. Onunla ilgili en çok sevdiğim şeylerden biri sadece kanallıklarını değil, kendi deneyimlerini de paylaşması.

Gillian bir “Tamamlama Tanrıçası” keşfetmiş! Tam da benim ve inanıyorum pek çoğunuzun ihtiyacı olan şey! Satürn Oğlak’tan geçerken bu bize en çok yardımcı olacak enerjilerden biri, yoksa meşguliyetten hiçbir şeyi hakkıyla yapamaz hale geleceğiz!

Bitiremediğiniz işler, hep yığılan sorumluluklar, projeler, basit olacağını düşündüğünüz ama detaylardan dolayı salkım saçak hale gelip toparlayamadığınız girişimleriniz mi var? Büyük ihtimalle sebebi sadeleşmememiz veya değişimden ürkmemiz.

“Tamamlama Tanrıçası” ki bence bu bir dişi bitirme, toparlama, düzenleme, eleme, arındırma ve bütünleme enerjisi, yardımcı olmak için burada. Aynı öğrenci evine gelip ortalığı bir günde çiçek gibi yapan anneler gibi çalışan, bu arada sizi de çalıştıran bir enerji düşünün. O bir türlü bitiremediğiniz kitabı yazmanız, İngilizce/yoga/muhasebe/vs. kursunuzu veya tezinizi ya da yeni özgeçmişinizi tamamlamanız için tanrıça tam yanınızda! Ben kesinlikle bu enerjiye hayatımda yer açıyorum, umarım siz de faydalı bulursunuz.

***

Gillian bu enerjiyi şöyle anlatıyor:

Son zamanlarda günlük “yapılacak işler” listem gitgide uzuyor ve asla “yapılmış işler” listesine dönüşmüyor. Ben de kendimi “Tamamlama Tanrıçasını” çağırırken buldum. Bu hanımla hiç tanışmadım, hatta şimdiye dek onun varlığı aklıma bile gelmedi. Ama şişeden çıkan bir cin gibi mucizevi şekilde harekete geçti. Talim çavuşu/başrahibe/sınıf öğretmeni kılığına girmiş eski bir kozmik dostla yeniden buluşmuşum gibi oldu. Neşe-keyif-coşkulu kılmak için yeterince sihir ve ışıltıyla karıştırılıp sıkıştırılmış saf eylem! Jumanji yolculuğu gibi bu enerji kendi kendinden besleniyor.

Bu çok güçlü Tamamlama Tanrıçası bilinmezden geldi ve gerçekten iyi bir dost gibi yardım etmeyi önererek sihirli organizasyon yeteneğini sundu. Yapılacak işler listesini silip yapılmış işler listesine dönüştürdü. Onun mottosu “bunu bitmiş gör yıldız kardeşim”, önce enerjik açıdan sonra da fizikselde. Beni ittirdi, dürtü, hayatımın detaylarını temizletti, arındırdı ve onları azalttı. Beni görünen ve görünmeyen her şeye daha yakından bakmaya zorladı. Hayatının çatlaklarının arasından bakan Alice gibi, çözüm ve tamamlanma için mükemmel aralığı bulmamı sağladı.

Onun tamamlanma öğretisi bir şekilde hareket de gerektiriyordu, o hareket biraz zorlayıcı ve dikkatleri çekmek için ağlayan bebek gibi talepkâr olsa da. Onun sihri bir evrensel gerçeği öne sürüyor. Başkasının çitini onarmadan önce kendi kapının önünü süpürmelisin. Önce kendi bahçendeki yaban otlarını ayıkla, sonra hayatın diğer kısımlarındaki yaban otlarını işaret et. Diğer bir deyişle yaşam gücünüzü, değerli huzurunuzu kaçıran ve ruhunuzun dikkatini uzun zamandır çağıran durağan, sönük, hiç ilerlemeyen alanlarınıza yönlendirin.

Tamamlama Tanrıçası rica ettiğinizde gelir ve kulağınızdaki tatlı fısıltılarla sizi benliğinizi ve ruhunuzu daha az zorlayan, daha az kaygılı noktaya taşır. Tamamlanma enerjisi bir karar olarak ilan edildiğinde, zaman ve mekânda dev boyutlarda kapılar açılacak ve boşlukla dolacaktır. Boşluk, bütün yaratımların kaynadığı kazandır, şekilleri, görevleri de değiştirir. Şöyle düşünün; tüm isteklerin, ihtiyaçların ve dileklerin gerçeğe dönüştüğü HERŞEYİ kapsayan bir havuzda yüzüyorsunuz. Zamanın dışında, derin bir HİÇBİRŞEYLİKLE dolmuş bir yer ve orası yaratım olasılıklarıyla işlenmiş.

Tamamlama hayatlarımızın yamaçlarındaki mağaraların önünü açar. Buralar günlük hayatta görünmez, kamufle olmuştur. Sadece bütün beklentileri bırakarak kutsal boşluğa girdiğimizde onları görebiliriz. Boşluğun duvarlarında kutsal yazıları görürsünüz. Hangisinin bitirilip salıvermeye hazır olduğunu bütün berraklığıyla anlayabilmek için, bu çok güçlü henüz şekillenmemiş olanların alanına girmek üzere Tamamlama Tanrıçasını çağırın.

***

Sevgili Dostlar, bugün Mars Kova’ya neredeyse 6 aylığına girerken en büyük arzumuz özgürlük olacak. Özgürlüğümüz kendimizi bağladığımız zincirleri koparmaktan geçiyor. O zincirlerin büyük kısmı ise zihnimizdeki listelere bağlı. Gerçek sorumluluklarımız neler? Listedeki her şey hala daha geçerli mi? Peki onları nasıl tamamlayıp bitirilmişler listesine ekleriz? Hayatlarımızda neler bitti ve biz bunun farkında değiliz? Neleri elemeliyiz? Özgürlüğümüzü hissedebilmek ve yaşayabilmek için yaşamlarımızda daha geniş boşluklar nasıl yaratabiliriz? Hayatlarımızı nasıl sadeleştiririz? Ben Tamamlama Tanrıçasını bunu keşfetmek üzere çağırmaya ve bu sayede yaratım yeteneklerimi de bir seviye daha yükseltmeye kararlıyım!

Gillian MacBeth-Louthan’a çok teşekkürler. (thequantumawakening.com)

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

10 comments

  1. Merhaba Mor Alev yeni ay ile birlikte tüm işlerimi kolaylıkla tamamladığımı farkettim. Bu yazı da onay olarak karşıma çıktı teşekkür ederim.Artık yaratım gücümün farkındayım.Benim ve birliğin hayrına kolay keyifli ve coşku ile talep ettiğim herşeyi sevgile yaşıyorum.Bunu ortya çıkarmam da bana yardım ettiğin için teşekkür ederim.Yaşıyorum seviyorum ve yaratıyorum şükürler olsun.:))

    Liked by 3 people

  2. Ben bir süredir 9 rakamına takılıyordum sonra onu bu yılın enerjisi olarak kabul ettim(8+1 ve 2 yi de ekleyince 11)11:11 de daha önce hiç buluşmadığım ama şimdi en sıkışık anlarımda gözüme takılıp duran bir simge gibi oldu..
    Bence bu yıl hepimiz için bitirişlerin yılı ve önümüzdeki yıl 1 enerjisiyle yepyeni başlangıçlar var..Dilerim ihtiyacımız olmadığı halde bırakamadığımız her ne varsa onlar temizlensin, yeniden doğmuş gibi,yeni kapılar açalım..

    Beğen

    1. Sevgili Şebnem, sizin kendi yılınız 9 enerjisini taşıyor olabilir. 9 enerjisini taşıyan 2016 yılında direnerek bitirmediğimiz şeyler de bu yıla kadar bizi takip edebilir. Bu arada astrolojik etkiler de var. Yani bir tek numeroloji, sadece astroloji yetmiyor enerjileri anlamaya… Önümüzdeki yıl 3 enerjisini taşıyor, yükselmiş ustalık, birlik ve ruh-beden-zihin üçlüsünün bütünlüğü enerjileri olarak açıklayabiliriz. Sevgilerimle

      Liked by 2 people

  3. Sevgili Mor Alev, öncelikle bu harika mesaj için teşekkür ederim. Tamamlanma Tanrıçası şu an en ihtiyacım olan şey gibi gözüküyor hayatımda tek endişem çağırdığımda bu kadar yarım işi görüp arkasına bakmadan kaçması olur ki sonra kimi çağırım bilmem 😊 yine de deneyeceğim elimden geleni yapacağım. Mesajların her daim bana umut veriyor. İyi ki varsın Mor Alev 🌷

    Liked by 2 people

  4. “bunu bitmiş gör yıldız kardeşim”, önce enerjik açıdan sonra da fizikselde. (zaten öyleymiş gibi hissedip yaşamak olsa da bu aynı zamanda bir hedef ve beklenti halini alıyor)

    Tamamlama hayatlarımızın yamaçlarındaki mağaraların önünü açar. Buralar günlük hayatta görünmez, kamufle olmuştur. Sadece bütün beklentileri bırakarak kutsal boşluğa girdiğimizde onları görebiliriz.

    Sormak istediğim şu; bir hedefim var onun için elimden geleni yapıyorum ve bırakıyorum hatta son birkaç gündür elimden geleni yapıyormuş gibi değil çok keyifle ve verimli bir şekilde kendiliğinden çalışıyorum ama tüm bunların gerisinde benim beynimde bir plak dönüyor, “bunu başarmak istemenin sebebi gerçekten istediğin için değil kendi ayakların üzerinde durmak için, bağımsız olmak için. Bu durumda sence bu gerçekleşir mi?” Sanki kendime ve evrene karşı dürüst davranmadığımı hissediyorum ama beri taraftan ben bunu başarırsam gerisini getirebileceğimi görüyorum, bunu başarırsam kendime de kendimi ispatlamış olacağım, yakınlarıma da..

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Zeynep, hedeflerinizi nasıl belirlediğinize bakın. Hepimizin, bütün insanlığın arzuları var, yaratmak istiyoruz. Tüm varlıkların yaratmak istediği şeyler var, Yaratan’ın adı Yaratan! Bir şeyi başkalarına ispat etmek için yapmaya kalkışmakta egonun yankıları var. Sadece yapıp yapamayacağına bakmak ve yaratımın keyfine varmak ise kalp merkezli… Bilmem aradaki farkı anlatabildim mi? Şüphe duyuyorsunuz, bu korku ve ego kaynaklı. Yani tekrarlayalım, hedef sahibi olmak bütün varlıklarda olan bir nitelik. Parantez içinde yazdığınız yorumun bu yüzden ne anlama geliyor bilmiyorum. Banyo yaptığımızda hedef temiz ve sağlıklı hissetmektir. Yemek yaptığımızda hedef kendimizi ve o ortamda kim varsa onları keyifle doyurmaktır. Aklınızda o yemeği canlandırdığınızda onu nasıl yapacağınızı da düşünmez misiniz? Lezzeti dilinizin ucuna gelmez mi? Yani “bunu bitmiş gör yıldız kardeşim”, sözü burada devreye girmez mi? Bundan doğru yola çıkın lütfen ve böylece seçtiğiniz hedefin de size uygun olup olmadığını, neşe-keyif-coşku hissettirip hissettirmediğini bulabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  5. Merhabalar,
    Oncelikle klavye icin tum okuyan arkadaslarimdan ozur dilerim, maalesef Ingilizce klavye ile yaziyorum ve bazi harfleri kullanamayacagim.
    Gectigimiz iki hafta gercekten kendim icin bir hayli yorucu ve yogun olan, Kabul vererek gozlemleme ve icinden gecme karari aldigim bir enerjide takili kaldim… Sonra bu hafta sanki mucizevi bir sihirli degnek degdi ve icimde bahar ferahlama ve sanki akmayan nehre yeni bir akis isilti geldi… Bu yeni ay beni bir anda ilerletti (ki genelde boyle bir gun uyanip da radikal degisimler yasamam:))

    Yurt disina yerlesmem, yeni is, ev, okul, hayatimin her ama her alaninda sifirdan baslama durumunu deneyimlerken, farkettigim seylerden birisi benim kendime ne kadar baski yaptigim, herseyi kontrol etmeye calistigim, her konuda listeler, yapilacalar, olmasi gerekenler… Bu fiziksel konulardan tutun da zihinsel ruhsal konulara davranislarima etkilesimlerime kadardi… Sonra sanirim bu yeni gelen enerji dalgalari ile beraber kendime karsi sefkat ve anlayis calistim. Gercekten yapabileceklerim ve yapmam gerekenleri, olmasi gerek diye listelediklerimden ayirdim. Gucumu ve zamanimi, kendi enerjime saygi duyacak sekilde yonlendirmeye niyet ettim. En onemlisi de, yapmam gerekenler listesinden yapmaya niyetlendiklerim listesine sicrarken, sikayet eden, bidi bidi yapan, yaptigi seyi asagi ceken Bilgecige ‘hadi amaaaaaa, copcu isen eglenerek cop toplamayi ogrenmelisin’ dedim!!! Kabul etti!!!

    Kocaman sevgiler, selamlar ve TESEKKURLER Mor Alev,
    Seninle tanismak, calismak bir nese idi!
    Blog yazilari hep yapilacaklarda kalsin lutfen:)

    Bilge

    Liked by 1 kişi

    1. Yeni hayatınızda doya doya neşe-keyif-coşku yaşamanızı diliyorum Bilge. Tam Uranüs Boğa’da olmuş… Enerjileri bazen çok önceden yaşıyoruz. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.